Jump to content

Recommended Posts

Как само ми липсваше усмивката на Гонг Ю... и най-накрая се появи в сериалче. :es: Толкова чакано...и вече факт. ^^

Гонг Ю е най-чаровния и забавен актьор! Просто няма равен...Сериалчето започна много добре и дано задържи темпото.

Gil Da Ran е голяма сладурана, но как може да е толкова наивна, чак ми идва да я тресна с нещо по главата, за да се усети.

Баща й е такъв образ.. :lol: Този актьор в доста сериали играе ролята на строгия баща и страшно много му отива.

Kang Joon ми е най-жален...да не говорим за отношението на чичото и лелята :(

А Yoon Jae какви ги е надробил само. Много яд ме хвана, но се изненадах, че толкова рано започнаха да разкриват номерата му.

Кой знае какво още ще излезне...?

Много ми харесва как определени моменти ги дават на забавен кадър. И доволно се посмях, особено на тези сцени:

 

 

пристигането.... :D

e6fe9001f1eff920.gif

 

първи опит :lol:

ca76ca924a15c477.gif

 

... :i love this: :xaxa:

74aa32318a3fdb3a.gif

 

9fc583d669b68416.gif

 

Ясно е, че и учителят по физическо, че влезе в "клуба", така де, ще се присъедини към четири/петоъгълника, който се заформя, но най-много ме притеснява Сузи.

Май тя ще се окаже най-големия "проблем".^^ Очакваме я в следващия (3 епизод) да се появи. Ето я и нея в действие:

 

a94c8404721d1748.jpg

63684ee81ec5241d.jpg

 

 

И още няколко постера:

254dea72153ddc3b.png

64a419184524cc89.png

f985b09edcc23047.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За мен малко набра сила с втория епизод. Първият и мен ме впечатли със сполучливото изразяване на тъга от главната актриса. Гонг Ю аз не го харесвам прекомерно, ама определено има защо да си показва тялото :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първите два епизода и бих казала, че не е лошо. Приятни ми се сториха, въпреки че

на моменти актьорите малко преиграваха, но това е началото и ще видим как ще е в следващите епизоди.

За момента, най-много симпатизирам на персонажа на Shin Won Ho (CROSS GENE) - Kang Kyung Joon.

Интересно ми е как ще се впише Suzy. Разбрах, че тя ще се появи в 3-ти епизод, което означава,

че няма да чакам дълго, за да разбера.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и четвърти епизод (с английски субтитри) в драмакрейзито. Не е лоша комедията... само да не стане трагикомедия или сериозна драма по-нататък. Вметнаха под сурдинка, че Кьонг Джун може да е син на доктора. Малко ми е невероятно... колко ли годишен трябва да е бил когато е станал татко преди 18 години :rolleyes: ? Докторицата ми се струва, че няма да се откаже лесно от доктора..., но ще видим. Започва да се завързва фабулата. Много ми е интересно как ще транспортират душите обратно по телата им... в края на сериала или ще ги оставят така?! :rolleyes: Гил Да Ран малко ме дразни на моменти. Уж е учителка пък не може да схване прости неща от живота. С тази безгранична вярност и доверие в кой свят и век живее??!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

На мен ми е интересно сега накрая кой с кого ще остане. Учителката е влюбена в доктора, но нищо чудно сега да хлътне по момчето, нищо че е с тялото на любимия й. Сузито харесва момчето, ама да не стане така, че да промени чувствата си към доктора, който всъщност пък е момчето, ама тя не знае, пък и брата на главната се върти сега около нея. И накрая как ли истинският доктор ще се впише в цялата история /като реши да се събуди, ако го направи/, пък и зависи в чие тяло ще е .

Иначе сериалът е доста забавен. Много хубави свърши четвърта серия, иска ми се вече повече такива моменти ,защото аз съм за връзка между учителката и момчето и а дано някой ден се завърне в тялото си, а доктора да върви на ...............Много ми хареса и героинята на Сузи ,дива и шантава .Няма спирачки при нея, как само се появи в даскалото.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми се струва, ама има някаква връзка между Шин и докторът, имат еднакви книги, а и датата на рождения ден....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Само на мен ли ми се струва, ама има някаква връзка между Шин и докторът, имат еднакви книги, а и датата на рождения ден....

 

То май на всички взе така да ни се струва....

 

Изгледах и 4-ти епизод. Вече стана ясно,

че бащата на момчето е жив, явно тепърва ще развиват и тази нишка - кой, кога, защо и т.н. Обаче пак си има съшити с бели конци сцени.... Толкова лесно ли се продава в Корея къща от настойници, при положение, че момчето не е умряло, а е само в безсъзнание? Такива мошенически ли са им законите? Както и да е, явно къщата трябваше по някакъв начин да попадне в ръцете му, което още повече навежда на мисълта, че има някаква връзка между двамата.

А пък тая патка главната, със всяка серия все повече ме дразнеше... Обичам го, та обичам, очевидните неща хич и не ги забелязваше... Трябваше в края на 4-та да чуе една фраза, че да се усети за ключа. Е, слава богу, поне вече се светна. Само да не вземат да го замажат "светването" нататък , че тъкмо нещата взеха да стават интересни.

Дано сценарият в следващите серии е развит с по-адекватно държание на героите, до тук една ясна сцена нямаше, всичко беше само с загатвания.

П.П. Ха-ха, а каква реклама на тялото му направиха, нямам думи. С това предлагане на дамата да го види и в един куп други моменти. Така хубаво ни набиха в очите мускулите му... имаше какво да се види, де! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, направо ме разбиват как всички пристигат с таксита в училище и всичко живо търси Да Ран. :rofl:

 

Правилно се "опасявах" за Сузито. Бая проблеми ще донесе това момиче. А и докторката ме притеснява. Взе да се усеща, че има нещо гнило.

 

Дам, и аз мисля,

 

че имат някаква връзка Кьонг Джун и доктора. Може да излезнат братя или баща и син...Видя се, че доктора не е много верен, знае ли човек какво е правил на младини. :lol:

Поне едно е сигурно: астрални близнаци са :lol: (нищо, че са различни години). :lol: Нямам търпение да се събуди и Кьонг Джун, а явно и това ще е скоро. И най-вече как ще си сменят душите после...

Да Ран наистина прекали, то бива наивност и слепота, ама чак пък толкова... :slap: Дано да се осъзнае(тя започна и дано не спира проглеждането й).

 

 

Само да не задълбочават драмата, че тъкмо е хубав и забавен сериала.

 

И дано Гонг Ю продължава с тази "нетърпимост" към дрехите. :i love this: :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се присъединя към текущите зрители с изгледани 6 епизода. Поддържа се интереса по познат начин. Тъкмо настана лека скука в 4-и и 5+6 успяха да ме посъбудят. Играта на актьорите радва.

Гонг Ю е във вихъра си. На всичко отгоре ми е различен, "нов" от ролите до тук, за което специална похвала.

Почнах го текущо от първи епизод. Но бих препоръчала първите 4 епизода да се изгледат на екс от такива като мен, които трудно гледат такива главни героини като сценарий, да си редактират с мишока. Така няма да се разочароват и ще продължат след 4 серии.

Дано сценаристите не си покажат рогата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонг Ю е просто невероятен...не мога да му се нарадвам. :i love this: Изключително добре се справя с ролята си.

Страшно ми харесаха 5-ти и 6-ти епизод. Само дето сега Сузито наистина ме "плаши".

Обаче няма такова семейство, като това на Да Ран. Каква скрита лимонка се оказа майка й. :lol:

Много ме израдва промяната в 6 епизод. Да не говорим за фотосесията в 5-ти... B)

 

.... :wub::wub: :wub:

5c75d7c0dc20c768.jpg

c10ce043c1d3dcb8.jpg

adce342bd63d5d10.jpg

Първата целувка на Кьонг Джун. :i love this: Така като гледам не е много "първа". :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Как я награби на фото сесията, много ми хареса. Също и когато я хвана за ръка, пред всички на онова събиране .

Сузито наистина си е страшничка, набързо събра 2 и 2 и разбра истината

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това с прехвърлянето на душите напоследък ми идва в повече, явно е някаква мода. Но явно не ми е омръзнало, щом си гледам сериала и се наслаждавам на мургавелкото. Много често я показват тази счупена спалня, дали ще я употребят изобщо по предназначение? Мен ме чопли любопитството за книгата, дано вече чопнат и там малко. И да не спират с комедията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонг Ю и Мин Джонг са едни от най-готините екранни двойки. Толкова са симпатични, естествени и харизматични. Нямам думи колко си пасват! wub.gif

Редактирано от k1227
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последните две серии бяха доста разводнени, мудни и скучни. И това с неочакваните братя.......... :(

 

Aз още не съм ги гледала последните серии, но за това, че са братя разбрах още от 4-5 серия. То беше ясно, че натам бият.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гонг Ю - перфектен!Изключително попадение на сестрите за този персонаж!Не си представям друг в тази роля!Удоволствие е да го гледаш!А и сериалчето е много забавно-повече от тайната градината!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свежо. Идва ми много добре- забавно и без много много драма. Но, определено 10ти епизод беше един от най- слабите(дори финалът му не ме впечатли с нещо поне малко по-"шокиращо"). Както и да е, ще видим по- натам какво ще стане.

А тази сцена с убийството на майката, само на мен ли ми направи впечатление,или наистина беше една от най- абсурдните сцени, които съм виждала до сега. Двама се появяват на тъмна уличка викат ти "Hey you",ти се обръщаш и те те прострелват и ти умираш. Те евентуално ти взимат чантата, но оставят синът ти- свидетелят! Еми, съжалявам, ама това не предизвика у мен някакво съчувствие, само недоумение.

. Както и да е, до сага май това беше това, което ме издразни. Любимият ми герой на 100% е братът. :D Е, няма такъв образ! Почти няма сцена с него, на която да не съм се смяла.

И много, много се надявам Ма Ри да му обърне внимание, защото по- голям сладур няма да намери :P

 

Че докторът и Кьонг Джун са братя беше ясно още от 2-3 епизод, но не очаквах това със сурогатната майка.Май ще видим нова измерения на coldblooded-evil-mother. А и какво ще стане като се срещне цялото това шантаво семейство - както се казва to be continued.. B)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В 11-и епизод настана радвижване а от превюто на 12 очаквам и събуждане. Взе да става интересно. Ще имаме 1 дама и 2 мъже забъркани сложно емоционално. Даже ми е трудно да правя догатки какво са измъдрили до края по сценарий.

Актьорите трябва да бъдат щедро почерпени от продуцента, защото те му спасяват продукта. Останалото е на едно средно ниво. Ако не беше тази актьорска игра Big щеше да е само един скучен , досаден сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има нещо вярно. Така като гледам, очаквам яка драма и много кофти финал за всички замесени. Гонг Ю е великолепен, мацката като я видях с нормална коса изглежда доста добре и се справя много добре и тя, остава да видим малкия като се събуди до каква степен ще успее да пресъздаде емоциите, които се трупат в последните епизоди. И дно греша за лошото предчувствие, ама надали...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...