Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

ПОРАСНАЛ


Жанр: романтична комедия
Режисьори: Ji Byung Hun, Kim Sung Yoon
Сценаристи: Сестрите Хонг
Канал на излъчване: КBS2
Година: 2012

Епизоди: 16


Участват: Gong Yoo, Lee Min Jung, Jang Hee Jin, Suzy (Miss A), Baek Sung Hyun

Сюжет: По необясними причини 18-годишният Канг Кьонг Джун се озовава в тялото на 30-годишния Со Юн Дже, който пък е бъдещият съпруг на новата му учителка. Предстоят много комични ситуации с Гонг Ю smile.gif

 

 

С български субтитри:  :click:  :click: 

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

С английски субтитри: :click: 

 

С руски субтитри: :click: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обожавам този филм с Том Круз. :D

При наличието на толкова любими актьори и предвид това кои са режисьори, имам големи очаквания за сериала. Само се надявам на малко по-различен проект на Сестрите. Колкото и да ги харесвам, вече искам да видя нещо различно от тях. The Greatest Love не ми се понрави, така че прехвърлям надеждите си тук.

Сюжета напомня на Secret Garden, дано да има нещо ново..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тая година само сюжети по мой вкус: размяна на тела, пътуване из времето, момичета правещи се на момчета. Фантастика отвсякъде. Ако ще има толкова смях, колкото се обещава, се надявам някой да му направи субки, защото определено ще си заслужава :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това, че е писана от сестрите Хонг, не би ме накарало да я слагам автоматично в watch list-а. Дори на тях им харесвам само една драма, ама пък я харесвам много, де... Нещото, което може да ме привлече, е очарователната главна двойка. Гонг Ю и Мин Джунг стоят много добре заедно и смятам, че ще имат добра химя. Още повече, че и двамата са талантливи актьори.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе тийзър към драмата <3

 

 

 

Хареса ми ....забавен откачен аааа ...Още в първата секунда усмивката ми лъсна и не слезе докато не свърши...Охх искам да е 4 по скоро ...Дано не ни разочароват ::ДДД

 

tumblr_m4a9ekMdSE1rr504so1_250.giftumblr_m4a9ekMdSE1rr504so2_250.gif

 

А пукннах се да се смея тук :ДДДД

 

 

 

131805996.jpg

 

Тук какво ли са виделии не знам хахахаха

 

tumblr_m4ac95LrJu1qe6kqqo4_400.gif

 

 

Четох някъде ,че Lee Seung Chul и Baek Ji Young ще са част от OCT на драмата....

 

 

Главната двойка през последните 3 години доколкото разбрах са имали общи фотосесии за MIND BRIDGE

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Вече си личи, че ще бъде забавно вярно напомня на Тайната градина, ама щом е от сестрите Хонг съм сигурна, че това ще мине и градината ^^
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:D Вече си личи, че ще бъде забавно вярно напомня на Тайната градина, ама щом е от сестрите Хонг съм сигурна, че това ще мине и градината ^^

Ако съдим по последното им творение - едва ли.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът е с любимият ми главен актьор как няма да се гледа, а и сюжета изглежда доста интересен, актрисата И Мин Джунг, която ще играе главната героиня е много добра, очертава се едно много интересно сериалче. :)

А ето тук, новите постери към филма излязоха :)

 

Big-Poster1.jpg

Big-7.jpg

Big-6.jpg

Big-Cast-1.jpg

Big-Cast-8.jpg

Big-Cast-4.jpg

Big-Cast-5.jpg

Big-Cast-9.jpg

 

 

Официалния сайт на драмата ТУК

Още една страничка за драмата :) тук :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След първият епизод, излъчен тази вечер, отзивите са много добри, а актьорите отнасят доста похвали за добре свършената работа. Да се надяваме, че ще продължи в същия дух.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах първи епизод, хареса ми.Предполагам, че щом духът на момчето е в тялото на годеника, то този на годеника е пък в на момчето .Но пък той е в кома.Понеже все още няма никакъв превод, не разбрах дали момчето каза на сестра си, че е той в чуждото тяло, а не годеникът й .Но явно тази размяна е за добро ,защото тя съживи тялото на годеника, братчето се събуди с новата си придобивка не къде да е ,а в моргата.Интересно ще става. Как ще се държи със сестра си ,как ще се реагира в професията на годеника, който е лекар ,а явно момчето го е страх от кръв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kyung Joon, миличкият, е най-тежкият случай на "Проклятието на сестрите Хонг" досега! :blink:

Сирак, на всичкото отгоре са убили майката пред очите му; настойниците му не го обичат особено, нищо че са му леля и чичо, ами се разполагат с наследството му и само мислят, как да му заграбят и къщата; пристига сам в друга страна, където няма приятели и очевидно не споделя общи интереси с връстниците си; става жертва на катастрофа и изпада в кома; съдбата му скроява кофти "шега" и заключва душата му в чуждо тяло, което тяло не е на друг, а на годеника на жената, към която проява интерес; сега, освен че ще живее чужд живот, ще го карат да работи сигурно като лекар, при все че има страх от кръв. Последния детайл е подчертано комичен... на фона на останала гавра. И понеже казаното до тук явно не стига, традицията повелява да се влюби до уши в героинята на И Мин Джунг, която да му каже накрая: "Мерси, ама много ти здраве". Защото все пак това е сценарии на сестрите Хонг, а той има нещастието да бъде "втори водещ мъжки персонаж". Изключително ми стана симпатично детето и много, много се надявам да изневерят на традициите си и да има справедливост за него накрая. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Първи епизод го изгледах без превод и честно казано, нищо не съм разбрала както трябва. Добре, че го повторих вече с буквички, че и втори изгледох.

Мислех ,че Kyung Joon е брат на главната героиня, както пише и в резюмето към сериала, ама нищо подобно. Той и бил ученик, при това добра закачка имаха двамата преди да се всели в тялото на годеника-доктор.

Дано да не стане с него това, което предполага papushinka ,аз ми се иска гл. героиня да се събере с него и да зареже докторчето .От друга страна май ми понамирисва, че при момчето може да стане нещо с героинята на Сузи .А и ако докторът вземе, че се събуди ,нищо че е в чуждо тяло, кой знае какви ще ги надроби и той. Да, определено ми е интересно какво ще стане .

Настойниците на Kyung Joon наистина са отвратителни хора, леля му само как почна да му хвърля вещите на земята, а той я наблюдаваше. Стана му много гадно .Той си няма никой и сега търси утеха при учителката, която пък е и единствената знаеща какво става с него.Много се смях като отиде в болницата и навсякъде гледа накачени плакати на доктора.Да не говорим пък за сцената в учителската стая, там надничащите учители какво си помислиха само :lol:

4860309w.jpg

4860314H.jpg

4860315C.jpg

4860317m.jpg

 

 

4860130W.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах големи очаквания за сериала, но не знам защо, след първите два епизода, нещо се разочаровах. На края на втори епизод едва си държах очите отворени.

 

Иначе ми хареса как главната изразяваше страданието си по "починалия" бъдещ съпруг. Наскоро загубих някой, който ми беше много скъп и може би затова се впечатлих толкова от начина по който актрисата демонстрира мъката си. Обикновено се дразня от сълзите и звуците, които ги съпровождат, но този път ми се видя изключително реалистично.

Иначе, на моменти изпитвах усещане, че страшно преиграват. Например, когато малкият се появи изприщен в двора на училището пред сащисаните ученици и преподаватели. Ясно, че е по сценарий и логика в корейските сериали не търся, ама колкото да си безразсъден, малоумен или както искате го наречете, нормалната реакция в подобни случаи е да се потърси компетентна лекарска помощ. Та, то не беше пищене, усукване, драпане - все едно гледах куче с екзема.

Като идея, вселяването в чуждото тяло ми се струва интересна. Но, пусто, правя аналогия с реализирането на същата такава в онзи, другия, епичен сериал - "Тайната градина" и сега тук ми се вижда някак изкуствено.

Няма да критикувам повече, защото обикновено приемам всички сценарии като даденост, без да им се замислям много, много. Влагам някакви очаквания нещата да се пооправят и от следващите епизоди нещата да се раздвижат, а има някакви предпоставки за това. Не знам, ще видим. Засега - слабо развитие. Оценка 3 от 10.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изглежда тази година ще гледаме по два-три сериала с една и съща тема. Тук имаме "Big", "I love Lee Tae RI" и "I do, I do"- пубертет обича по-голяма кака с или без смени на тела, магии и пр. Другата група са "Rooftop prince", "Queen In-Hyun's man" "Time slip, Dr. Jin" с пътуване напред-назад из времето.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сузи-то появи ли се вече? Аз си казах, че може да не гледам вече сериал с излъчването, но за този може и да направя изключение. Само не ми е ясно Сузи какво ще прави с 12-15 години по-възрастни актриса/актъор като Min Jung и Gong Yoo...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...