kartof_psihopat Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 Новата песничка е доста зарибяваща, въпреки че при първо слушане не е нищо особено. Освен това ми харесва посланието, което отправят към момичетата (IGOT7 по-точно хаха) ^^ И наистина са като бонбони! На Джаксън много му тича русата коса, много свеж вид му придава. Абе май на всичките новият цвят им дойде добре Макнето изобщо не ме кефеше с русата си коса преди - но сега е страшен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nyx Posted July 16, 2015 Share Posted July 16, 2015 И за моите уши е приятна песента, макар и малко лигавка. Хореото ми е хареса, някакво лежерно такова. Очевидно е, че целевата им група са тийнките, за нуните – 2PM Бе, свежарки са! ^ Аз пък съм много разочарована от визията на Джаксън, много ми е невзрачен с това русо >_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Новата им песен е доста приятна, нищо че е като за повдигане на самочувствието на 10 годишни момиченца . Ако не е за дебютна песен, малко ме озадачава подобен сладникав избор за концепция на мъжка група, но на тези сладури добре им се е получило. Все още им липсва обаче, този истински добър сингъл, който да ги изтреля напред като име в кпоп средите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted July 18, 2015 Author Share Posted July 18, 2015 Днес от Music Core, те поне качиха видеото заедно с интрото И още една танова репетиция и епизода на Let's dance... Големи са шматки хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Момчетата се включват към предаването с правенето на подаръци за феновете. Като гледам обаче е снимано още преди да се подготвят за албума, още са със старите прически... В този епизод е денят за тормозене на Марк явно хахахаха JB за Dazed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Да си показваме и вокалите все пак, не може да пренебрегваме сладура Дже хааххаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted July 24, 2015 Share Posted July 24, 2015 Не знам как да реагирам на новата им песен. Прекалено детски ми звучи. Може би щеше да ми хареса повече ако разбирах корейски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted July 24, 2015 Author Share Posted July 24, 2015 Видеоклипа, който е качен в канала на JYPE има субтитри на английски ако искаш да знаеш за какво пеят.... Иначе на хората, на които им идва твърде много цветно препоръчвам само слушане, без гледане на сцени хахахаха Както и тази песен от минито, също препоръчвам, на мен ми е 2-рата любима... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted August 5, 2015 Author Share Posted August 5, 2015 Защо само по 1 епизод на седмица пускат хахаха Получавам мускулни спазми на лицето след всеки епизод хахаха Миналата седмица със седемте джуджета на Джексън, сега с Марк и Гъми BamBam е човека с идеите както винаги хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Днес излиза четвъртият мини албум на GOT7 - "Mad" 01. 니가 하면 (If You Do) *Title02. 손들어03. 느낌이 좋아04. GOOD05. 눈이가요06. Tic Tic Tok Свали 니가 하면 (If You Do) MV "If You Do" поне за мен, е най-добрата им песен до момента. Изобщо, с последните им две главни песни, започнаха да пеят на моя език, така да се каже. Да продължават в същия дух. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyja Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 "If You Do" Music Bank Inkigayo Много яки изпълнения, емоционално наситени и прочее. Много ме радват с тази песен, супер са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted December 16, 2015 Share Posted December 16, 2015 Коледно настроение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 ISAC - корейска борба - БамБам срещу Кап от ТийнТоп (защо въобще е на тепиха, нямам обяснение) , , Mark и Джаксън - , Джаксън - развеселените Twice при пропуска му Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sikte72 Posted March 20, 2016 Share Posted March 20, 2016 Хах утре бонбоните излизат с нов албум: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Момчетата обещаха практика, ако минат 1 милион гледания за 24 часа, ето я : И завръщането на живо от сцената на шоуто M Countdown. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumball Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sierra Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Хаха, много яко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Вторият им дългосвирещ албум "Flight Log : Turbulence" излезе днес. Водещата песен Hard Carry е интересна, особено в първите рап части на Джаксън и БамБам, но после ми идва нещо монотонна докъм аквариума с JR. Траклист подробно: 001 skywayLyrics by: earattack, Defsoul (JB)Composed by: earattack, 리시, Defsoul (JB), 변방의킥소리Arranged by: earattack, 리시, 변방의킥소리002 하드캐리 Hard Carry *TITLE*Lyrics by: earattack, 유근Composed by: earattack, 리시, 유근Arranged by: earattack, 리시003 Boom x3Lyrics by: Jackson Wang, BOYTOY, PenomecoComposed by: Jackson Wang, BOYTOYArranged by: BOYTOY004 Prove ItLyrics by: Defsoul (JB)Composed by: Defsoul (JB), 220, Royal DiveArranged by: 220, Royal Dive005 노잼 No JamLyrics by: Yugyeom, Mark, Frants, Bambam, Jackson WangComposed by: Yugyeom, Frants, MarkArranged by: Frants006 HeyLyrics by: 김원, Ars (Youngjae), 오현주Composed by: 김원, Ars (Youngjae)Arranged by: 김원007 MaydayLyrics by: JinyoungComposed by: Jinyoung, Distract, Secret WeaponArranged by: Secret Weapon008 My HomeLyrics by: earattack, MarkComposed by: earattack, 리시, MarkArranged by: earattack, 리시009 Who's ThatLyrics by: Jam FactoryComposed by: Ruwanga Samath, Oscar Doniz, Josiah Rosen, Carlos Battey, Steven BatteyProduced by: Ruwanga Samath010 만약에 IfLyrics by: Primeboi, Bambam, MarkComposed by: Primeboi, Cash NoteArranged by: Primeboi011 아파 SickLyrics by: Ars (Youngjae)Rap making by: Mark, Jackson WangComposed by: Damon Sharpe, Carlos Battey, Gregg PaganiArranged by: Damon Sharpe, Carlos Battey, Gregg Pagani012 니꿈꿔 Dreamin'Lyrics by: earattack, Defsoul (JB), BambamComposed by: earattack, Defsoul (JB)Arranged by: earattack013 Let MeLyrics by: earattack, Mark, 유근Composed by: earattack, 리시, MarkArranged by: earattack, 리시 Албумът за прослушване Тийзър снимки: Впечатляващо представяне с хазартната концепция на Yugyeom в Hit the Stage, ep.9 , и това със светещите в тъмното обувки се получи готино И практиката https://www.youtube.com/watch?v=rUWqIUYyJJo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted September 28, 2016 Share Posted September 28, 2016 Hard Carry на бързи обороти в Weekly Idol ep. 270 Yugyeom с великолепното си изпълнение, донесло му победа в последния 10-ти епизод на Hit The Stage . Винаги усмихнат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briax Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Практика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts