Jump to content

Recommended Posts

Ето го. :wub:

JAY B изпълнява „BTW (Feat. Jay Park) (Prod. Cha Cha Malone)“ в „Mdromeda KPOP it LIVE“.

 

(JAY В - “B.T.W” Band LIVE Concert │ 재범이 신곡 밴드라이브로 들을 사람!! [it’s KPOP LIVE 잇츠라이브]

 

И едно интевю с него за Sudsapda. Говори малко тайландски там...:28558:

(ENG SUB) Sudsapda Interview with JAY B คุยกันยาวๆให้หายคิดถึงเจบี (PLS DO NOT RE-UPLOAD, PLS SHARE)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Happy Birthday to...Mark Tuan. :wub:

Снимката е от днешния му лайв в Уейбо по повод рожденият му ден. Липсва ни момчето. Поне там е със многобройното си семейство и се забавлява.

IMG_20210904_214820.jpg

 

А тук... е просто прекрасен...:o

IMG_20210904_215105.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей Би бе гост на Ерик Нам в неговото Daebak Show.

"Той каза, че когато не може да спи, пие уиски и в крайна сметка гледа видеоклипове GOT7 и накрая мисли за всичките им процеси на  създаване, които били забавни. След като изключи телефона си, той сякаш беше толкова изгубен, но Ерик каза, че това са добри моменти."

 

JAY B's Shocking Realization: "Eric, your foot is GONE!" | Daebak Show Ep. #128 Highlight

 

JAY B's Weird Habit Before Bed | Daebak Show Ep. #128 Highlight

 

Off Topic

 

Eric Uncovers JAY B's Real Personality & His Journey as a Solo Artist | Daebak Show Ep. #128

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джей Би е най-новата корейска знаменитост, прочела неговите 'thirst tweets'!

На 13 септември каналът на Buzzfeed, Buzzfeed Celeb в YouTube пусна видеоклип, озаглавен „Jay B Reads Thirst Tweets“. Както се казва в заглавието, лидерът на GOT7 и соловият изпълнител на H1GHR Music отдели време, за да прочете няколко весели туитове, изпълнени с любовни признания, които варираха от искрени до нещо може би прекалено.

Гледайте реакцията на Джей Би към туитовете и се забавлявайте!

 

JAY B Reads Thirst Tweets

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я да поговоим малко и за другите...

Под другите, разбирайте БамБам. :D

Шегувам се, ще има и за другите, но ще започна първо с него.

БамБам стана най-следваният идол в Twitter! 

В момента има над 8,6 млн последователи. Честито на сладура!!! :wub:

 

На 12 септември тайландски водещ реши в предаването си да дискредитира успехите на BamBam и Nichkhun /2PM/ докато коментира соловия дебют на Lisa от BLACKPINK. 

Догато обсъждат песента на Lisa „Lalisa“, MC Moddam Kachapa казва:

"Това е събитие, което най-накрая се случи с Тайланд, с което ние (тайландците) можем да се считаме за много горди. Никога не сме виждали [тайландска] суперзвезда да отива толкова далеч, имахме Nichkhun, но той не беше успешен до такава степен, ние също имаме BamBam, но той също не успя да стигне толкова далеч. Това [дебютът на Lisa] е това, което наричаме световна класа, наистина световна класа, най-накрая се случи с нашата страна.

Това разгневи много фенове и с право. И BamBam, и майка му публикуваха отговорите си в социалните мрежи по-късно през деня. В Instagram майката на BamBam каза: „Мога да понеса това, но ... знаете чувствата и сърцето на майката ...“ Клик

BamBam отиде в Twitter, за да сподели отговора си. Когато се сблъска с тези обиди, той избра да поеме по главния път, който докосна сърцата на много фенове.

"Аз съм добре. Понякога много хора може да не са наясно с усилията ми, но тъй като всички ме познават и разбират, вече съм щастлив." Клик

Феновете последваха примера на BamBam, като избраха да публикуват любимите си неща за идола през целия ден, използвайки хаштаг „#WeLoveYouBamBam“ и „#RespectBambam  “.

Някои фенове споделиха мощни цитати, които BamBam беше казал преди, когато говори за хейтъри.

 

"Не ме интересуват сто и двеста души, които ме проклинат. Да се интересувам от един милион и два милиона души, които ме обичат е по -добре."

"Сега гледат отвисоко, но скоро ще изядат казаното. Нека вашите постижения говорят."

Спомнете си, когато Бамбам каза: „Животът е твърде кратък, за да мразиш. Всеки прави грешки. Без значение кой сте. Артист или идол, ние все още сме хора. Всеки трябва да знае да си прости един на друг. "

БамБам най -доброто момче !! Заслужаваш цялата любов и подкрепа.

 

Други споделиха моменти, в които BamBam демонстрира своите музикални умения, по -специално рапа си от изпълнението на GOT7 на „Nightmare“ по време на MAMA 2018. Феновете гледаха този рап с нови очи, оценявайки неговата увереност в собствения му успех.

 

„Вземете всички пари, хейтърите са толкова ядосани
 тук има много готини хора
 но никой няма толкова истински пари като мен "

 - Bambam, 2018 г. Клик

 

Докато BamBam може да изглежда по-голям от живота, много фенове се постараха да покажат меката страна на BamBam и да напомнят на другите, че и той е човек.

"BamBam заслужава всичко на този свят. Той работи усилено, за да стане успешен kpop идол, докато популяризира страната си. Той никога не забравя своите корени. За съжаление някои хора не могат да приемат това."

 

Това, което можеше да бъде единствено негативна ситуация, се превърна в място за феновете да споделят любовта си към идол, който е докоснал живота им.

Изт.

 

В последствие, водещия Moddam Kachapa бе подложен под огън за коментарите, които той направи за соловия дебют на Lisa на BLACKPINK, с които обезсили успехите на BamBamи Nichkhun. Потребител на Twitter, също е намерил предишен случай, в който MC е направил подобно сравнение между идолите.

Накрая, Moddam Kachapa качи извинение в профила си в Instagram по-късно през деня, но много фенове намериха това извинение за празно.

Изт.

Off Topic

 

E-A-BANVk-Agwusi.jpg

 

И нещо, което видях в една от фен станиците на групата във фейсбук.

Президентът на Южна Корея Moon Jae In: „Тайланд е азиатският център за халю, а тайландците Nichkhun, Lisa и Bambam са главните герои на халю“
Дори президентът на Южна Корея призна силата на Bambam и колко мощни са Lisa, BamBam и Nickhun. Всички тези изпълнители са работили толкова усилено за популяризирането както на Kpop, така и на техните култури по едно и също време, така че, моля, никога не пренебрегвайте никого от тях, защото всички те работят толкова усилено и не заслужават никаква омраза на всички вас.

П.П: Това предполагам не е казано след случилото се, а от преди това и просто феновете го споменават сега, когато настана проблема.

241194722-345339147325363-72705615296627

 

Та такова е, по-късно ще пиша и за другите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

PANTHEPACK, нова група под етикета Team Wang, която се формира от Jackson Wang, достигна 1 милион последователи в Weibo.

А на 9 септември излезе и песен от тях. Джаксън много луд там, каква прическа вади.

E-Vcz-Vc-UYAMpaqp.jpg

 

241028916-343614664164478-39675416704960

 

PANTHEPACK - BUZZ (Official Music Video)

 

Ей ви го и в малко по-нормален вид.

Джаксън Уанг бе обявен за говорител на марката за Браун Поздравления Джаксън ❤
Публикацията на Браун: „Певец, продуцент, дизайнер, творчески директор, всички тези идентичности са той.
От човек в екип, той непрекъснато прокарва себе си и въображението си. Да предизвикаш себе си с безкрайна сила е JacksonWang & Braun.
Приветстваме JacksonWang като говорител на марката на Braun! "

241698593-344296797429598-57358856812716

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Happy Birthday, Youngjae....:wub:

IMG_20210917_054031.jpg

 

П.П: И естествено защо пък не, точно на рождения си ден да поднесе новината, че на 5 октомври ни очаква появата на първия му мини албум "COLORS from Ars".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лидеа с лайв изпълнение на песента “FAME (Feat.JUNNY)” 

(JAY B) - “FAME (Feat.JUNNY)” Band LIVE Concert │ 하이어뮤직 이적 후 첫 솔로 앨범! [it’s KPOP LIVE 잇츠라이브]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay B разкри тийзър визуализатор за „AM PM“ с участието на Whee In от MAMAMOO.

„AM PM“ е песен от първия самостоятелен албум на лидера „SOMO: FUME“, който включва „B.T.W“ и „FAME“ като заглавни песни. Изглежда феновете могат да очакват специален видеоклип на песента да бъде пуснат на 22 септември KST.

 

snna3xxf98o71.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Jay B пусна пореден тийзър към парчето му "AM PM" с участието на Whee In.

1632045023-ampm.jpg

 

Но това не е всичко.

Започвате да се настройвате за концерт и за наш късмет- има един точно зад ъгъла! След подписването си в H1GHR MUSIC, JAY B се преоткри и започва нова глава от кариерата си на идол като солист. С новия си дебютен албум, SOMO: FUME, JAY B избра нова посока и път с новооткрито чувство за артистична свобода. За да се свърже с феновете си по целия свят за последното си издание, JAY B официално обяви първата си по рода си самостоятелна глобална фен среща, достъпна практически онлайн!

Телевизия BBANGYA ще бъде домакин на събитието в събота, 25 септември от 20:00 ч. KST и ще представи първото изпълнение на живо за феновете на JAY B, след като пусна SOMO: FUME. Билетите са $ 35 USD, а представлението е настроено да продължи около два часа. Не забравяйте да вземете билет, за да видите JAY B, демонстриращ изцяло негов стил!

BBANGYA TV, която се излъчва на живо по целия свят, е активна в различни области като платформа за услуги за стрийминг на живо. Започвайки със собствен концерт през януари тази година, той е начело на пазара със собствена уеб драма „Recipe For Youth“ през март и онлайн фен среща на ASTRO през май. По време на срещата на феновете на JAYB ще бъде създаден специален видеоклип като NFT (незаменяем знак). Той ще бъде ограничен до 100 и ще се продава в Xeno NFT Hub (market.xno.live) чрез търг в продължение на шест седмици.


JAY B е практичен във всички части на процеса на създаване на албум на SOMO: FUME и изданието е най-персонализираният проект на изпълнителя досега. JAY B ще се изяви и ще разговаря с феновете на първата си световна фен среща, така че предстоят много изненади.

1631985592-image.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...