Jump to content

Yamazaki Kento (Ямазаки Кенто)


ukio

Recommended Posts

От януари отново ще е с роля на малък екран. Вчера излезе новината в японските сайтове.
Кенто ще участва в новия 4-ти сезон на дорамата на Fuji TV - Team Batista Season 4 ~ Radenmeikyuu. Героят му ще се казва Аои Сакурамия, a видях, че с Кенто в дорамата ще участва и приятелчето му Тайко Катоно.
Гледала съм два-три епизода от тази дорама, от различните сезони, един заради Тайши Накагава, който беше гост-актьор във втори сезон. Помня, че действието се развива в болница, а един от лекарите разследваше някакви мистериозни медицински случаи. В Япония доколко помня това заглавие върви с много добър рейтинг, но и те обичат подобни истории.

Ще се гледа, а и е много по-добре да участва в мистерии, криминални истории, отколкото в романтично-розови тийнеджърски локуми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Миналия месец Кенто е завършил училище. Честито и дано да има нещо интересно с негово участие занапред, понеже е потвърдил намеренията си да остане в киното като актьор.

2928b4b0f6603bab.jpg

08a7fc37800af776.jpg

CINEMA SQUARE vol.56 (credit: tumblr)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трейлърът на L♡DK излезе днес, а официалната премиера на филма е на 12 април 2014 г. в Япония. На 14 декември в Токио имаше така нареченото talk event, среща с фенове, малко дъра-бъра, на което бе представен филма, както и песента към него, която е дело на Honey L. Days. Кенто се снима заедно с Мицуаки и Кьохей.
Дорамата Team Batista Season 4 ~ Radenmeikyuu с участието на Ямазаки-сан стартира на 7 януари. Ще се гледа.

2ccafa10138057b5.JPG

114ca36ea3e33f63.JPG



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях изгубила надежда, че японците ще се върнат към жанра - спортни дорами, на тема бейзбол, още повече и с толкова любимци в състава, но чудото стана.
Дори Сакурада публикува рано днес и сподели за негово участие в нова японска дорама от месец април, сложи и линк. Отварих и какво да видя - продукцията е Yowakutemo Katemasu, за която наскоро се появи информация, че ще е с главна мъжка роля на Казунари Ниномия.
Най-интересни са учениците, защото героят на Нино ще се появи в гимназията като треньор по бейзбол, за да тренира училищният отбор, а целта естествено ще бъде Кошиен (националното първенство по бейзбол за гимназиалните отбори).

Да споделя кои са учениците-бейзболисти и защо пиша всичко това точно в темата на Кенто.
Ученик 1 - Кенто Ямазаки, ученик 2 - Сота Фукуши и следват по ред на номерата Дори Сакурада, Юто Накаджима (където има едно Джони (Нино), винаги ще се намери и второ), Каната Хонго, Кацухиро Сузуки, Шотаро Мамия, Шунтаро Янаги и малкият Такума Хираока. Ще има естествено и едно девойче, а ролята ще се изпълнява от Касуми Аримура. Страхотен отбор са създали/ избрали. Все едни от най-добрите и отлични млади японски актьори. Браво, наистина ме зарадваха.

Кенто Ямазаки - бейзболист. Това е сбъдната мечта за мен, хаха. Не мога да повярвам. Историята в дорамата ми прилича много на Drucker in the Dug-out (2011) по известен като Мошидора, но пише, че е създадена по роман на Хидемине Такахаши, излязал в Япония есента на 2012 г.
Исках японците да се завърнат към отличния жанр за тях - спортни дорами и най-после голяма и много приятна изненада. Април, май и юни ще бъдат бейзболни за мен. Ура, а Кенто Ямазаки ще гони топки и ще държи бухалка в ръце.

Епизодите на Yowakutemo Katemasu стартират в средата на месец април по NTV, събота от 21:00 ч. японско време.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ох, кастът е повече от прекрасен, но ще си трая, докато не започне излъчването, да не ги урочасам, хлапетата. Искаше ми се още едно име да включат, но...

Само Нино още ми е непонятен, как ще влезе в ролята на учител? До този момент, всички преподаватели, които съм гледала в спортни поредици са били коренно различни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха! Кастът звучи много добре. Предположението ми, че Слънчо ще го включат се оказа вярно.

А това, че ще видим и Кенто, е страхотно. Доволна от избора на актьорския състав, само както каза и ukio,

не мога да си го представя Нино в тази роля, но ще видим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, ех и господин Кенто най-после с фото-книга, която ще излезе на японският пазар на 27 март.
Тази година започна отлично за него. предстои излизането на филма L-DK, а на 14 март, точно след седмица ще излезе и ДВД-то на Jinx!!!. Снима се в Team Batista Season 4 (макар и ролята му да не е голяма), а сега предстои и участието му в бейзболната дорама Yowakutemo Katemasu. Вчера го гледах като гост-участник в предаване по Ktv - Hapikuru, днес също има и друго по Fuji TV, през април отново, изобщо - много е зает младият господин.

Нека, нека, така трябва и отново силна роля на голям екран му пожелавам, стига с участията в тези розoви тийнейджърски филмчета. Малък е, но отдавна показа, че е надраснал в много отношения връстниците си, като поведениe и игра пред камерата. За сериозни и големи роли е Кенто.

Kento Yamazaki 1st Photobook

1815b07311d7e7fc.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да му е честита първата фото-книга! Дано и с ролите му потръгне отново! Според мен тази година по-голям шанс за качествени изяви има Шухей Номура, но се надявам, че рано или късно Кенто също ще напомни за себе си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес в Токио беше представянето на L-DK и срещата с журналисти. Филмът излиза на 12 април в Япония. Има и снимки, затрупани са всички японски сайтове, които следя, но ще ги пропусна и заради розовата рокля на Аяме, че направо ослепях, като я видях. Ето видео от събитието, което качиха японците.
 

 



И малко снимков материал с Кенто от преди три-четири дни, заделила съм го, но пропуснах да го кача. Снимките са от интервю с него, което беше публикувано миналата седмица. Много е хубава фотосесията, затова трябва да е в темата му. Напоследък, както споделих, Кенто се появява навсякъде - по телевизия, интервюта с него, рекламират го, което може само да ме радва.

c5960609906a6bea.jpg
 

 

1eafc1020fd01d65.jpg

7e6efb86574e7f48.jpg

e88c94027ec96d0a.jpg

1cfac82bc25b491f.jpg

3a6b8609272739dc.jpg

ab3fa968c0d9308f.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напоследък Кенто се изявява доста често в различни японски телевизионни предавания и страшно ме радва. Гледaм го най-редовно, а днес гостува и в Pоn! по NTV. Освен участието му в дорамата Yowakutemo Katemasu, чийто старт е тази събота, две поредни седмици Кенто участва в новото издание на предаването на Fuji TV - Battle for Money. Стигна почти до финала, остана сам заедно с още четирима души, но за съжаление го заловиха. Страхотна е тази игра - пускат в едно точно определено място около 30 души, между тях има и популярни актьори/ изпълнители в Япония, а те трябва в определен период от време да се крият и да не успеят да бъдат хванати, като съответно се начислява парична сума и този, който успее да се спаси до края на времето - печели сумата.
Много добре бягаше, успя да се укрие добре почти до финала и когато го изненадаха в гръб не му се вярваше. Беше много разочарован от себе си и каза само: "Majika...?" (чието значение се превежда на български като "Наистина ли?", "Шегуваш ли се с мен?"), хаха. Саки Фукуда също участва в това състезание, както и данъчният от Hanzawa Naoki, но и двамата отпаднаха доста преди Кенто. Все пак го поздравявам за представянето му, въпреки че той не беше доволен.
Тези дни Ямазаки-сан отново ще е зает с промоциите на L-DK. Филмът излиза по кината на 12 април, но за утре има също предвидена среща с фенове и журналисти. С Аяме Горики не са се спрели. Много рекламиран е този филм и двамата са много често тези дни на различни участия.

Разгледах и снимките от фото-книгата му. Някои от тях мисля, че трябваше да си ги спесят и не трябваше да ги виждам, но след дъжд качулка.

Снимката, която сподели днес в блога си.

9054ce05de13dce6.jpg

source: ameblo.jp

И тъй като е прекрасен бейзболист за мен (сподели, че много се е постарал за снимките на дорамата), въпреки че по принцип е футболист и футболът е неговия спорт, ето и няколко от снимките му от представянето на Yowakutemo Katemasu преди седмица.

6f11e669787cf5e8.jpg
 

 

1d037232a95c523a.jpg

7040235b32f39ce7.jpg

4a1ad0debedf985a.jpg

a932202bf95473ea.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо получих постер на L-DK. Напоследък  не се радвам на филмовите му изяви. Изглежда телевизията ще бъде спасителен пояс в това отношение за момента.

Чакам с нетърпение да поканят каста на дорамата във VS Arashi.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много е зает (отново) тези дни с рекламирането на L-DK. Този филм ми втръсна (освен розовият му жанр) само от рекламата, която му спретнаха в последните месеци в Япония, а особено тази пролет. Кенто беше и преди два дни отново на среща с фенове и журналисти. Подариха му огромен букет с точно 100 червени рози. Отново снимки, отново позиране, отново въпроси, едно и също всеки път (сигурно и на него вече му писна, но смее ли да каже, хехе). Филмът се върти вече втора седмица в Япония, но рекламирането му имам чувството, че ще продължи и още.
Утре очаквам с нетърпение трети епизод на Yowakutemo Katemasu. Там е шоу. Забавлявам се с всички бейзболисти, както и с героят на Кенто, а и той е такава свита и притеснителна шушомига, че няма как да не ти стане симпатичен още в мига, в който го зърнеш. Добра душа. В Jinx! ролята му беше подобна, сега отново. Oтива му и заради възрастта, на която е.

Малко снимки от представянето на фото-книгата на Кенто миналата събота, на 19 април.

b6f0d9e242984e24.jpg

1e8fdf0b839a2756.jpg
 

 

88590a7cfbf941e1.jpg

a22386f3def40e99.jpg

eb70ee007697c490.jpg



Ето го и с букета от 100 рози, преди два дни.
 

 

66495eedb97366ee.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Джинкс не искам да си го спомням. В момента Кенто сякаш върви назад с тези романтични роли. Мъчно ми е, че след като го забелязаха, започнаха да го включват в подобни филми. Дано с дорамите да компенсира!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова дорама за Кенто, отново на спортна тема и пак в комбинация с Юто. От август стартира Suikyuu Yankees (Water Polo Yankees). Юто поема гравната роля, а семпаят му от Хей Сей, Юя Такаки, ще помага. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добавено име в каста на Water Polo Yankees. Сакурако Охара се присъединява към тримата.

Странно, защо след като Юто е главен герой, в уики са сложили само снимка на Кенто?

Сценарият е дело на Tokunaga Tomokazu (Clinic by the Sea, The Homeless).

Уоу! Юто изглежда по-висок от Кенто на тези кадри! Нима е пораснал толкова?!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От всички роли за Кенто тази година изглежда най-доброто за него предстои не къде да е, а в театъра.

Получил е главен персонаж в Сатоми Хакенден, най-великата самурайска новела в Япония, адаптирана много пъти - 2006г. в телевизията, 2012- в театъра, когато интересът е бил огромен. Стейджът ще се играе от 31 октомври до 17 ноември 2014г. Режисьор е Кента Фукасаку.

Кенто поема ролята на Инузука Шино-Моритака (Таки я игра в телевизионната версия, а Ниши - в сценичната). До него застават Мурай Рьота, Рьома Баба, Юки Тамаки, Ацуши Арай, Ацуши Маруяма (да е жив и здрав, днес е рожденик!), Махиро Такасуги, Юма Ишигаки и Кенджи Мацуда.

Честит сценичен дебют на Кенто! Останалите са врели и кипели в тази сфера. Бих казала, че в по-голямата си част са стейдж актьори. Преди време Юки Тамаки дойде в Европа на аниме фестивал по повод мюзикъла за Наруто, в който участваше.

dd54d7808424efb4.jpg

Наскоро започнах и бейзболистите.

ec489cd4c9010207.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Три месеца не съм се изказвала в темата на моята втора японска любов...
Yowakutemo Katemasu приключи в края на юни, а сега Кенто отново е на екран в епизодите на дорамата Saikyu Yankees. Страхотно сериалче, очаквам събота отново с нетърпение, за да видя и трети епизод. Кенто е в много сериозна роля, в светлина, в която искам да го виждам на екран. С Тайши Накагава, Рьо Йошизава и Юдай Чиба са страхотен отбор, а Кенто е поредното си силно превъплъщение, напомня ми за началото на кариерата му и участието в дорамата Atami no Sousakan (2010).
П.П. Ако видя още веднъж Юдай да удря Тайши, ще вляза през монитора и ще го набия, хаха. Не се трае вече, Тайши отнася незаслушено доста удари, верно че е глуповат неговият герой, но героят на Юдай започва сериозно да ме дразни. Тази седмица, във втори епизод, наистина прекали.

Малко снимки от последния месец с Ямазаки-сан, от представянето на дорамата Saikyu Yankees и от интервюта в японската преса. Напоследък е редовен - или с интервюта, или с фотосесии за различни японски списания.  

3b4a867d6f971282.jpg  a72c39b66fa3095c.jpg

7dc05b6f886314bd.jpg

0e536c47ee395873.jpg


d1ee7bfdd65e999e.jpg

71ca84497b1e2aef.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Икемен, икемеееен!

Отново не съм публикувала три месеца в темата на любимото си момче... Трябва да се поправя.

Преди малко изгледах L-DK и съм изненадващо доволна, макар да имах съвсем други очаквания. Филмът излезе на 10 октомври на DVD и Blu ray в Япония и след отлагане от две седмици, най-после реших да го изгледам.

Напук на очакванията ми, защото ми се повдига от розови, ученически истории, още повече от шоджо манга, останах доволна. Мангата продължава да излиза и към момента, но филмчето е добре е направено (като за този жанр и насочено към определената аудитория), с добър край, пък макар и наивен. Манга, но с живи герои.
Доволна съм и от Аяме Горики, макар да я недолюбвам. Ооо, Рен Кирияма! Как ми липсваше само, тук беше съперник на Кенто, хаха. Хубава гледка бяха един до друг - Рен и Кенто.
Кенто - икеменът, момчето, което всички момичета в гимназията обожаваха. Естествено, това е роля точно за него. Много се забавлявах на сцените след като героят на Кенто заживя с Аяме. Интересно ми стана също така и как са заснели кадрите, в които тя го носеше на гръб. Браво на Аяме, здраво девойче, издържала го, макар че Кенто не е нито нисък, нито вече е толкова лек, както преди 3 години.
С добро чувство оставам от този японски филм, въпреки че бях негативно настроена. Не е претенциозно заглавие, макар и толкова банално като история, но за мен си струваше времето не само заради Кенто и Рен.

Да спомена и за новата роля на Кенто в дорама. Заглавието е Mare. Това ще е новата 156-серийна дорама на NHK, която ще стартира в края на месец март догодина, веднага след финала на Massan. Кенто ще е в ролята на съученик на главната героиня, която ще се изпълнява от Тао Цучия. Няма да има много екранно време, нито ролята му ще е значима, но все пак ще го погледна, живот и здраве, има много време до тогава.
Есента не се включи с участие в новите дорами, но очаквам зимният сезон Ямазаки-сан да ме изненада.

Кенто и Аяме Горики в кадър от L-DK

a7dcddcaa1b3f0c8.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера приключиха първите сценични представления на Satomi Hakkenden в Токио. Продължават и тази седмица (от 21 ноември), но в други японски градове, до началото на декември. Представлението има голям успех, както можеше и да се очаква.
Ето видео с кадри от сцената, както и с кадри от представянето и срещата с журналисти.
Страхотен е, а и добре е овладял движенията с катана (Кенто е с черната дреха, ако има такива, които няма да го разпознаят).
 

 


Малко снимки на Ямазаки-сан.

65724575c7a8b942.jpg

eea358a4a9ae98c8.jpg

 

 

 

 

 

52134d155eb10eb2.jpg

0ff5ccc62e74428e.jpg

e94f957fb1397584.jpg

508697609e6c9fa3.jpg

С Ацушин са много хубави.

8cd4030906b605b0.jpg

57ea39453d6da7ea.jpg



Кенто е на корицата на новия декемврийски брой на списание Deview.

03d8d890383e7ecc.jpg

И една снимка, която ми е много на сърце, от блога на Кенто, която той сподели преди месец. Двамата с Тайши, свидните ми душици.

acecc1de826da288.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много хубаво представяне. Махиро за малко да го пропусна в картинката. Там е бил.

Кенто определено се включва в категорията на успешните млади надежди за тази година, нищо че е малко по-назад от актьори като Шота Сометани и Соске Икемацу. Все пак, едно филмово участие, 2 спортни дорами и 1 стейдж.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...