Jump to content

Recommended Posts

tumblr_m3r5ocx1jN1qe6kqqo1_500.jpg

Runway Cop (2012)
aka “Detective Cha”

Оригинално заглавие: 차형사
Режисьор: Шин Де Ра (My Girlfriend is an Agent, Black House)
Страна: Южна Корея
Дата на излъчване: 31 май 2012
Жанр: комедия
IMDB

Участват:

Канг Джи Хуан като детектив Ча Чол Су
Сонг Ю Ри като моден дизайнер Го Йонг Дже
Ким Йонг Куанг като Хан Сънг У
И Су Хьок като топ модел Ким Сон Хо
Шин Мин Чол (T-Max) като Мин Сънг

Сюжет:

Детектив Ча удивлява всички с външния си вид, повече прилича на просяк, отколкото на полицай, но въпреки това е отдаден на своята работа. И когато трябва да хване "лошите момчета", той трябва да работи под прикритие като модел. За да мине по модния подиум, е готов да загуби 20 килограма за две седмици.

Любопитни факти:
Канг Джи Хуан качва 10 кг за ролята

И от мъж, който изглежда така....
tumblr_m3r5y5Zp0G1qdyusz.jpg
се превръща в...
tumblr_m3r61oknsO1qdyusz.jpg

Лично мнение:
Обещавам скоро!
Очаквам чалнатата комедия с усмивка и интерес от момента на обявяване на каст и сюжет.
Дори се замислям за превод....ако забавлението си струва, освен зачекната модна тематика! tongue.gif
Разчитам и на "химията" на режисьора с актьора, вече изпитана и позната. И искам смях....
:essub:

С български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click: 

С руски субтитри :click:

Руски субтитри :click:

С английски субтитри :click:

Рядко срещана олигофрения. NyXe, достоен кандидат да му направиш превод! :lol: Баш като за тебе е!

За сетен път установих какъв завършен идиот е Джи Хуан и как това прекрасно лице може да прави възможно най-дебилните муцуни съвсем убедително. :lol: Тия начални 30-ина минути обаче направо ми взеха здравето... Толкова наситено противен го бяха направили, че ми се насълзиха очите от очакването и мен всеки момент да ме стигне тая така живописно предадена смрад. От друга страна после като почнаха гонките, пуцането, заигравките с колкото искате хамерикански екшъни, "моделстването" му... :D Някои неща малко ги прескочих, според мен и без тях можеше, но като цяло имаше много забавни моменти. Чиста комедия от начало до край. Пък и да си го признаем, Джи Хуан е роден за модел. B)

И ново 20 - на места даже Сонг Ю Ри показа живец!?! :blink: :blink: :blink:

Рядко срещана олигофрения. NyXe, достоен кандидат да му направиш превод! :lol: Баш като за тебе е!

За сетен път установих какъв завършен идиот е Джи Хуан и как това прекрасно лице може да прави възможно най-дебилните муцуни съвсем убедително. :lol: Тия начални 30-ина минути обаче направо ми взеха здравето... Толкова наситено противен го бяха направили, че ми се насълзиха очите от очакването и мен всеки момент да ме стигне тая така живописно предадена смрад. От друга страна после като почнаха гонките, пуцането, заигравките с колкото искате хамерикански екшъни, "моделстването" му... :D Някои неща малко ги прескочих, според мен и без тях можеше, но като цяло имаше много забавни моменти. Чиста комедия от начало до край. Пък и да си го признаем, Джи Хуан е роден за модел. B)

И ново 20 - на места даже Сонг Ю Ри показа живец!?! :blink: :blink: :blink:

Май вече ми е излязло име...

Ще го видя като има субки...

Може да не ми е на нивото :)

Филмът не беше това, което очаквах, но пък Kang Ji Hwan напълно ми затвърди увереността, че няма по- велико нещо от него. :D Не знам дали му се кефих повече миризлив и космат, или гримиран и обезкосмен...и в двата случая цепи мрака(къде с физиономии, къде с тяло). Обратно на това, Сънг Ю Ри ама изобщо не ме грабна тук(а това се случва за първи път). Не й отиваше тази роля и това си е, пък и ме дразнеше изключително много с превземките й. От моделчетата(дори и пискащото същество) съм много доволна. Медно ми е като го гледам на Kim Young Kwang, нищо че батко им Ji Hwan ги засенчи на всичките накрая.

Иначе има някои супер забавни и готини моменти във филмa,

Като например като го дрогираха на Ча направо изби рибата .. спуках се от хилеж :lol:

но и някои от сцените бяха тъпички и излишни. Заради Kang Ji Hwan определено си заслужава филма.

:asian:

Много добра комедия, през цялото време съм се смяла от все сърце :lol2: .

Е, няма друг такъв идиот, страхотно превъплъщение, много е добър Канг Джи Хуан.

Друг не би могъл да я изиграе толкова добре ролята на този откачалник. А е толкова

красив, такъв мъж!!! :tongue: Отново си партнираха, както в Хонг Гил Донг с тази

сладурана Сонг Ю Ри, добър тандем са, а в края на филма Джи Хуан показа как

може да се целува истински :kiss2:

Филма си заслужава българския превод и ако по-нататък има такъв, пак ще се посмея

с този луд, луд Канг Джи Хуан :es: .

Препоръчвам го за любителите на откачените персонажи и комедиите! :yes:

Преди и след диетата

image.jpgimage.jpg

Друг не би могъл да я изиграе толкова добре ролята на този откачалник.

Значи не си гледала Вик :D Двамата са си конкуренция :D

Филмчето е суперско леко, забавно и доста смешно. Джи Хуанчо бе перфектен :i love this: , толкова се забавлявах с него, че още ме болят лицевите мускули от смях :lol:

Има толкова запомнящи се сцени с Аджошито от автобуса, ей такова отваряне на врата не бях виждала :xaxa: , а да не забравя и горкия ми господин "пикльо" се той го отнасяше :D

а да не забравя и горкия ми господин "пикльо" се той го отнасяше :D

А какво ще кажеш за реакцията на двете ученички, които си ближеха сладоледа/ледени пръчки/ или там каквото и да е, и гледаха г-н "пикльо"? :lol2:

Филмът е страхотен. Ще го гледам още веднъж с бг субтитри.

Голямо БЛАГОДАРЯ на преводачите!!!

Този филм си беше чиста комедия, от толкова отдавна не се бях смяла така с глас. Леле Канг Джи е уникален образ и като немит шишко, и като супер готин модел. Имаше много смешни моменти:

когато чорапа му остана прав, хах реакцията на момичетата на пикаещия ролерист, хах когато се дрогираха с колите и още много. Финалът също беше много добър, хах като застана за модел направо да ти потекат лигите, бях прочела някъде, че за този филм Канг Джи е трябвало да качи 10 килограма, но аз си мисля, че така му е супер много си е добре :) Благодаря за субтитрите :)

Много ме радва този филм! Гледах го с удоволствие първо на руски, а после на български (kisss.gif мерси, Дидка!) Както каза дружката, с която го гледахме: "Най-накрая да си проличи, че Канг Джи Хуан всъщност може да играе. Определено си зависи от режисьор, сценарист и т.н." Аз бих добавила - и опит. Този образ много му пасна и в двете му превъплъщения. Не че филма нямаше и нелогични моменти, примерно

когато отидоха да арестуват мацката за притежание на наркотици и той се сби с колегите си... или когато докараха целия персонал барабар с машините и кройките в участъка

, обаче имаше паметни моменти, които просто ме разсмяха от сърце!

Сигурно с месеци ще се смея, когато се сетя колко ужасно и кошмарно е да преследваш автомобил с друсан водач, возен от друсан шофьор без самия ти да си надрусан! Или колко конфузно може да се получи замаскирането на няколко белега с фон дьо тен.

Много свежа комедия, с много забавни моменти, но това, с чистачките, обра всички овации. Големи сладури бяха всички.

Ха, аз още не съм писала мнение. :) Много се забавлявах с филмчето, много култови моменти и физиономии. Таланта на Канг Джи Хуан са си комедиите и това е, макар че преди време бях гледала интервю с наш комик, който каза, че на красивите хора не им се отдават комедиите. Е, Канг Джи Хуан опровергава това мнение с всеки следващ филм.

За мен уникални моменти са, освен споменатите, и

когато детектив Ча "преследва" менажера с колата- уникален. Когато колегата му манекен го видя гол. :lol: Но най-много ми хареса, когато се правеше на "пич" - посочваше мацките с пръст и цъкаше свалячески. :lol: Как да не ти се подкосят краката! :282:

Креми, имаше и още недомислици:

Какво правеше колегата му ("пикльото") на ски пистата, когато вече се знаеше, че той ще е модела. Не трябваше ли да е с дизайнерката и да се учи да манекенства?

Благодаря за хубавия превод! :thanks:

Като цяло не съм съвсем очарована, не е най-великата комедия на света. На места леко поразтеглено и скучновато. Но това не пречи на Джи Хуан да е най-идиотския олигофрен с най-дебилския поглед форевър. :28558: Няма равен!

Имаше си, естествено, и доволно смешни моменти, че и ароматни. :P Зарадваха ме и „коледните” момченца. Но кога най-сетне Ю Ри ще се престраши да целуне малко по-страстно някой хубав мъж, кога? Това нейното е престъпление! :slap:

На мен нещо не ми хареса филма.Главният си го помня с невероятната роля от Lie to me,тук не ми допадна въобще.Филмът някак си беше не довършен, на моменти претупан и връзката се губеше.Но всеки, който го гледа ще си състави свое мнение. :huh:

Докъм средата филмът е много забавен, но после изоставят комедийния елемент за сметка на екшъна, от което никой не печели. Тъй нареченото полицейско разследване хич не ми се изясни - кого преследваха, де ги тез наркотици и защо им беше да внедряват някого на ревютата? Не че ми пука особено - все пак филмът си е дебелашка комедия, - ама да се бяха постарали малко. Главният по ме изкефи като затлъстял мърляч, но и като манекен си имаше своите моменти.

Питане:

Някой знае ли какви бяха онези шишета с женшена, от които пиеха в управлението? За първи път виждам.

Свеж и комичен филм, като луда съм се смяла. :28558: Джи Хуан заслужава наградата на за най-добър комедиен актьор. :icon_sunny:

Какво преследване падна ,преследвача да е пред преследвания. :rofl:

Супер филмче,леко неангажиращо,заслужава си да се гледа. :up:

Много благодаря за превода и субтитрите! :thanks: