Jump to content

Recommended Posts

GHOST
(유령)

spacer.png


Заглавие: Ghost или Phantom
Жанр: Трилър, криминале
Епизоди: 20
Канал: SBS
Период на излъчване: 30 май 2012 - 9 август 2012
Ефирно време: сряда и четвъртък 21:55
Режисьор: Ким Хьонг Шик
Сценарист: Ким Ън Хи


Актьорски състав:
Со Джи Соп в ролята на елитен офицер Ким У Хьон
И Йон Хи в ролята на детектив Ю Канг Ми
Ом Ги Джун
Куак До Уон
Джи О от MBLAQ в ролята на детектив И Те Кюн
Че Даниел - приятел на героя на Джи Соп
Ким Бьол - репортер

И Уон Гън

Чонг Мун Сонг

И Джун (MBLAQ) - гост

Чин Гьонг - гост

 

Сюжет:

Сериалът ще засегне един доста актуален и труден за контролиране проблем - кибер престъпленията.
Действието ще се развива ръководено от кибер свят, различен от нашия - реалния, в който живеем, където кибер следователи решават с остър ум заплетени ситуации, за да разкриват престъпления, застрашаващи сигурността в дадена ситуация.
Ще се проследяват последствията от такъв тип престъпления и тяхното въздействие в различни сфери на нашия живот.

 

Свали с български субтитри :click:  :click:  

Онлайн с български субтитри :click:

Свали с английски субтитри :click:

С руски субтитри + OST :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Веднага казвам, че съм доволна за темата! Изпревари ме, както се казва... smile.gif
Главният актьор и образа му са основната ми притегателна сила първо. Джи Соп си е наслада и перфекционист актьор, и асоциален гений да го играе тук , още повече съм сигурна, че ще се справи с образа си. Следва надеждата ми в младата старлетка – актрисата, която трябва да се справи с трудният си партньор, а, в голяма добавка са ми интересният каст на втора и трета линия. Загатнат интерес имам и към познатият режисьор и сценаристка. А, и на фона на сюжета, по-дългият тийзър днес, адски ми хареса.
Абе, да не се мотая - ще следя сериала! Точка!


Ssangyong motor са един от основните спонсори в драмата и ще се погрижат за возилата на основните актьори. Те, бяха и за U-turn smile.gif .
Факт, добрите стари партньорства на всички нива в тази драма будят голям респект. И моят! Стискам палци за истински трилър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охоо,нещо различно като сюжет. И Йон Хи и Джи Соп в нов проект smile.gif .Смятам,че двамата отново ще бъдят страхотна екранна двойка. Много приятна изненада,ще се гледа с удоволствие.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това задължително ще се гледа..и актьорският състав и сюжета изглеждат много обнадеждаващи!!!;Вярвам,че ще съберат много очи пред екраните ,с които заедно ще разнищват кибер престъпленията :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

blacky80, съжалявам не съобразих, че ти може би си имала намерение да пуснеш тема, за реванш обещавам да я поддържам много спретната :rolleyes:

 

Така, ето го и превода на Trailer — а, който е сложен в темата:

У Хьон (Джи Соп): Съжалявам

У Хьон (Джи Соп) към студентите (National Police University ): Вашите данни бяха току-що хакнати и разпратени из мрежата !

Глас на репортер: Талантливата актриса Shin Hyo Jung бе намерена мъртва, след падане минути след като е написала в личния си профил в twitter, че иска да умре !

Дали наистина написаното в профила и е написано от самата нея ?

Ки Йонг (Даниел Чой): не, аз не съм, убиеца е някой друг !

У Хьон (Джи Соп): Ти ли си ?

 

Определено с превод ми стана по-интересен, да не кажа, че нямам търпение!

Излезе и характеристиката на героя на Джи О:

Джи О ще играе детектив И Те Кюн, който е играч в мрежата, разработва програма за корпоративна сигурност, с която цели да респекктира (залови) хакера/и с име Хадес -- образ/и пазен/и в тайна за сега!

И Те Кюн е силен само в интернет пространството, през останалото време не би посмял да нарани никой, а конфликтните ситуации, предпочита да ги решава изплъзвайки се на противника.

Екипът на сериала са разработили и добавки от реалния живот на Джи О към ролята му, като весел и с упорит характер, шегаджия и винаги усмихнат тип, който обича да сваля от интернет порно ! ...... последното :lol:

Всичко ще го вдига в първия пост ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си кажа и аз, че ще го чакам. Хааа, каква изненада! :lol:

Тази роля сякаш за Джи Соп е писана, никакви съмнения за него нямам. И Йон Хи и Ом Ги Джун ги чакам с интерес. Супер каст, доволна съм :) Дано и сюжетът се окаже толкова интригуващ, колкото изглежда.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си призная честно, през тази година моите два най-очаквани сериала са Ghost и Arang. То се знае защо - заради интересните сюжети и актьорите.

Ама една визия са му докарали на Джи-Соп?! Пак ми се вижда слаб... , но пък костюмите страшно му ходят и така. Не знам защо обаче си мислех, че Даниел Че ще играе някакъв злодей-престъпник. Интересно би ми било да видя сблъсък между тези двама едри мъжаги;)))

Мацката в главната роля я харесвам, така че съм доволна в общи линии. Има и един актьор, който ме впечатли още от "Кучето и вълка", а и Ом Ги Джун.

Интересно също е, че екипът режисьор/ сценарист са създатели на сериала Sign. А и снимките до тук са били доста интересни ТУК и ТУК.

photo237963.jpg

Fighting!!! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко стана ясно, че каста ще се обогати с още едно познато лице, то още не е оповестено официално, но момчето само се издаде :lol: , като сподели снимка в профила си в twitter с Джи О:

"Ще будуваме цяла нощ, за да снимаме^^"

 

562141_364215426976007_146606745403544_987080_1430537313_n.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко красоти от пресконференцията на Ghost днес!

 

Красивата, нова "двойка" в сериала!

644068(0)-500796_18122.jpg

Fighting! Успех и от мен на продукцията "Ghost"!

201205221802242557.jpg

 

 

 

Да служиш на реда е призвание :P

20120522021202_0.jpg

Като зрител залагам надежди на тази OTP, също...

201205221624480310_1.jpg

Квартет чаровници!

1337672482_330644.jpg

О, Даниел, о! Как беше.. Urin eoryeosseu me and my man.. :lol:

2012052202457_2012052293241.jpg

Уважавам актьорските заложби на Ом Ги Джун. Най-якото е, че двамата, той и Даниел ме радват още от времето на World's Within,

та тогава бяха рамо до рамо с Хьон Бин, сега до Джи Соп! :P

2012052202427_2012052293201.jpg

The Lord of the rings! Пристрастна към пръстени и хора, неизневеряващи на любовта си към този аксесоар :lol: !

2012522154517mnyrdod_T5_27183.jpg

Усмивки от новите ленти на главната четворка!

288760_1.jpg

Човекът с главна буква и неговите благотворителности!

N2012052216515849001.jpg

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това сладурче - Сонг Ха Юн, не предполагах, че е чак такова миньонче :lol: много е малка и сладка.

 

След, като стана ясно (на мен още не ми е ясно, на различните места има различна информация, но да караме по същество), че Даниел ще има само малка поява в сериала, а не цяла роля, списъка с "cameo" се допълва и от чаровницата - актриса и модел - Esom !

74719_367614789969404_146606745403544_996619_1318454969_n.jpg

Tя ще се появи под името - Shin Hyo-Jung - като себе си - който е гледа по - дългата версия на trailer-a (40 секундния) може да я е видял и разбрал какво ще се случва с нея.

Има участие в проекти като:

Drama:

White Christmas (KBS2, 2011)

Movies:

Blue Salt (2011)

Second Half (2010)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре е големият ден - излъчването на първи епизод и по този повод, имаме голям бонус - разкриват ни се в аванс в прилично по дължина клипче някои неща

 

 

Търпение вече нямам никакво, време беше за нещо различно, защото ако гледам още една размяна на тела или пътешествие във времето .....не знам, ама вече ми идва в повече. Разбирам, че е модерно и все пак ....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Потривам доволно ръце и сядам да гледам любимия оппа :) Изборът на тема е много добър и актуален, поздравления. Едва в началото на първи епизод съм и искам да се придържат към този стил, дано не стане корейска манджа. Благодаря за темата :))

 

Едит: Мацката едвам я разпознах от Първата любов на милионера :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едит: Мацката едвам я разпознах от Първата любов на милионера :D

Браво, мерси! Цял епизод гледах и се чудих, абе това момиче откъде ми е познато...

 

Много добре се заплете интригата. Доста оригинално. Само да посмеят да го избозят. Започвам толкова обнадеждена като при Time of Dog and Wolf.

Ей, много добри корейските пластични хирурзи. Те направо богове, ако от всеки мъж могат да изкарат So Ji Sub. :lol: Иначе Фантомът е много зъл и опасен, ама с този избор на платненки... малко си дискредитира образа. Да ги беше взел електриковозелени, да се набива повече на очи.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз ще стискам палци да остане в ритъм сериала. Добре направиха историята, но подозирам, че тепърва ще има разтегляне на локуми.

Имаше една две недоглеждания в ІТ логиката, ама хайде...

 

Какво пречи на човек да пише мейл и да изпраща туитер съобщение по едно и също време? Да не говорим, че към това може да прибави и чат, и зяпане на клип, и още какво ли не още... :)

 

Но изключително добре са обрисували обстановката в Корея с масовото разпространение на телефони и мобилни устройства, с които хората общуват повече, отколкото с приятелите си на живо. Мисля, че скоро ще вземат да си ги лепят по ръцете, за да не се разделят никога с тях.

На Джи много му отива тази мрачност, в която е обгърнат, И Йон Хи е прибавила доза сериозност към иначе сладникавото си поведение, което е голям плюс, Даниел е блестящ както винаги, за съжаление не за дълго, а Юм Ги Йон още го чакам да се появи, за да блесне.

 

papushinka,

 

На половината втори епизод бях готова с цял кашон проклятия към сценаристите, че ми съсипаха плановете да гледам лицето на Джи всяка седмица, но благодарение на богоподобните ръце на хирурзите, които, както казваш, са способни да преобразят всеки в Джи, им простих и го прибрах в килера (не се знае дали няма да ми потрябва пак ;) ).

А иначе Фантомът не е човекът с гуменките, този е просто за черната работа. Имам някакви подозрения кой може да е главният, съдейки по изгледа му в гръб, но се надявам да има изненади.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адски добро начало, няма да повтарям, защото си го очаквах.. :P

Мистерията е на лице, трилъра се "обажда", а съспенса..предстои. Съвсем ангажиращ сериал.

Всеки подозира някой, всеки (ще) търси своята истина...и това прави действието интересно, предположенията на зрителя по-креативни, съответно и очакванията им,

по-силни.

Лекичко показаха посоката на развитието на случая (за следващите серии) и честно като знам нишката и края на предишния проект на тандема сценарист и режисьор, предполагам вече някои неща ;) ... но да, доволна съм. И от играта, също. Колко познати „откачалки от предишни любими сериали“ виждам тук и се радвам? :lol:

Джи Соп е неустоим на вид. Перфектно студен за втален в униформа или в костюм. Да не споменавам на тепиха..колко исках да продължи сцената.... :wub:

Но въпреки, че засега ролята му е адски типична за детектив, очаквам изненадата с игра именно от него(и от лошия Ги Джун, хехехе).

 

Дали ще запази силнo интуитивния на образ Ги Йонг или ще претърпи "съвместимост" с У Хьон

 

В Даниел, не съм се съмнявала и за секунда. Многостранен талант е и образи изгражда за серия дори (както и тук се видя). Да не кажа, че на моменти чак превъзхождаше с емоция на лице, Джи. Но това бе нужно именно за засилване на героя му, за съперничеството в историята, и за посланието му към зрителя..Радвам се, че е приел този проект, и всъщност е "главен" образ тук.

 

Очаквам го накрая пак..все пак двамата с Джи крият толкова много нещица.. B)

 

Мацето..само в началото ми беше плаха, но с времето и участието й в "замисъла", се надявам да се отпусне. Нейният образ е доста важен и ще се усложнява, мисля...

Лудият детектив е весел и адски колоритен, допада ми. Младоците от разследващият екип, тепърва ще имат принос, надявам се..не само фенски цвят и усмивки :P.

Последно, това използване на музиката от "Фантома на операта" много ме засилва, също.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, мерси! Цял епизод гледах и се чудих, абе това момиче откъде ми е познато...

 

Много добре се заплете интригата. Доста оригинално. Само да посмеят да го избозят. Започвам толкова обнадеждена като при Time of Dog and Wolf.

Ей, много добри корейските пластични хирурзи. Те направо богове, ако от всеки мъж могат да изкарат So Ji Sub. :lol: Иначе Фантомът е много зъл и опасен, ама с този избор на платненки... малко си дискредитира образа. Да ги беше взел електриковозелени, да се набива повече на очи.

 

Заминавам за Корея, взел съм си час при пластичен хирург и нося снимка на Со Джи Соп. След операцията ще остана там и ще му крада ролите! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За тези, които не са гледали още епизод 2, български субтитри.

 

Не питайте защо започвам с втори епизод... Щото съм ку-ку. :lol:

Хареса ми, започнах го и го завърших преди първия.

 

И него ще свърша. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...