Jump to content

Recommended Posts

И аз имам въпрос за телефоните, които рекламират. Докато в "Принца на покрива" рекламираха Samsung Galaxy Note за първата половина на годината сега мисля да не е Samsung Galaxy Note II, който направо си е хибрид между таблет и смартфон, но изглежда страхотно! Някой ако има информация да сподели! Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето телефона отпред:

13617899.jpg

 

Не е Note II, защото той е заоблен, по-дълъг и камерата му е по средата на задния капак, а не от десния край. Ето снимки. Ама не мога ви помогна с повече, такъв телефон за пръв път виждам. Дори не ми прилича на Galaxy.

По-скоро на LG Optimus. Дори подозирам за този.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

papushinka, благодаря и аз вчера като се поразрових видях че не е от Galaxy серията и може би наистина е LG, но е много интересен нищо че е толкова голям!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това беше най-добрият сериал, който съм гледала през последната година. Изключително добре направен, времето ми мина неусетно с него. Искаше ми се епизодите да са два пъти повече. Сюжета не беше нещо новаторско и ново за корейските сериали. Повечето неща сме виждали и на други места, но предимство бе страхотната актьорска игра. Съвместимостта между актьорите се отразяваше върху начина на изграждане на персонажите им.

 

5252932R.jpg

 

Най-много в целия сериал ми хареса приятелството между четиримата джентълмени. Бяха си изградили силна и здрава връзка помежду си, проверена през времето и сигурна за в бъдеще. Не се осъждаха (с малки изключения и най-вече Рок :lol: ), не си завиждаха, можеха да понасят критиките и шегите си, винаги бяха един за друг.

Страхотни заедно, но още по-уникални поотделно. Не загубваха идентичността си, въпреки приятелството си. Любимите ми моменти бяха в началото на всеки епизод, когато даваха спомените им от младите им години или разни случки, през които са минали. А и много плавно се преминаваше от тези сцени напред. Отдавна не съм се смяла толкова, докато гледам сериал. Вече бях загубила надежда, че нещо ще ме впечатли, но ето че отново съм на гребена на вълната. :D Много позитивизъм лъхаше от тук. Няма как да не се пренесе върху зрителя. Страхотно приятелство, интересни връзки, ОСТ-а прекрасен, режисурата - перфектна. Всичко беше пресъздадено достоверно и сякаш се чувстваш част от кръга.

Малко се ядосах, когато включиха елемента на драмата - не толкова заради Колин (музиканта беше симпатяга, игра добре и ми хареса повече от Йонг Хуа -_- ), колкото заради майката на И Су и другите недоразумения. Но, простимо е :blush:

 

 

Чанг Донг Гън много ми хареса в образа на Ким До Джин.

5252845L.jpg

Типичен мъж от корейски сериал - уверен и перфектен до лудост и щом харесва една жена няма желание да се откаже от нея. Тук обаче любовта беше изразена сякаш по-цивилизовано, нямаше толкова гоненици, дърпане за лактите, сърдения. Чувствата бяха по-зрели и отношенията се развиваха на друго ниво. Това ми направи впечатление и в "Кметството", на който сценаристката е същата. До Джин беше очарователен, не във външния си вид (който също беше прекрасен :P), а във загрижеността, жестовете, които правеше за И Су. На места Чани беше леко дървен, въпреки това обаче всичко му се получи страхотно. Някои моменти беше него и И Су бяха страхотни. Помните ли тези? :D

 

 

5252893q.jpg

 

5252894Q.jpg

 

5252921F.jpg

 

5252897j.jpg

 

5252895H.jpg

 

5252896c.jpg

 

 

 

Ким Ха Нъл също беше чудесна.

5252846T.jpg

Много правдоподобно премина от образа на несподелено влюбена към щастлива жена, срещнала правилния мъж. На моменти я съжалявах, на моменти ме ядосваше с вайканията си, но страшно ми хареса като персонаж. Допадна ми характера и, отношенията и с момчетата, с учениците. Пиянските и изпълнения също бяха забавни :lol:

А ето го и котешкия поглеееееееед хахах :D

 

 

5252963j.jpg

 

5253008F.jpg

 

 

 

Всички актьори бяха страхотни, но моя любимец беше Им Те Сан. Много силна роля на Ким Су Ро!

5252847g.jpg

Дали заради персонажа му или заради самото му излъчване, сцената оживяваше, когато той беше в нея. Независимо от това дали беше комична или драматична, този човек и придаваше изключително чувство.. Стоеше на екрана, срещу теб, и изглеждаше като стар приятел.

Лудите им отношения с останалите мъже бяха страхотни. Прекрасен приятел и брат. С Ме Ри бяха много мили. Със Се Ра имаха супер странна връзка, но пък бяха много симпатични. Тези моменти не ви ли изпълниха душата? :rolleyes:

 

 

5253020f.jpg

 

5253019M.jpg

 

 

 

Той беше толкова усмихнат и чаровен, а Се Ра през цялото време се сърдеше за нещо.

5252852N.jpg

Направи някои неща с И Су, които мразя, но актрисата ми е любимка още от "Кметството". Подхождат и такива роли, жалко, че няма по-главни. Дано след този сериал да е по-търсена. Като изключим придаването на важности, Се Ра беше симпатична, целеустремена, знаеше какво иска и как да го постигне. С Те Сан имаха големи емоции и сцени, особено в последните епизоди разбиваха :lol:

 

Следващия уникален образ беше актьора И Джонг Хьок.

5252849E.jpg

Много нелепи моменти имаше Джун Рок. Понякога го съжалявах заради "скъпата" и нейните тайни шпиони, друг път исках да го хванат. Все ядеше шамарите горкия, но пък беше добряк и голям симпатяга. Стайлинга му беше жесток, най-вече заради косата и слънчевите очила, които обожавам. Накрая се сети, че има жена, а не само банкова сметка. Луд, луд :lol:

 

 

5253079o.jpg

 

5253078m.jpg

 

 

"Скъпата", "чудовището", жената, която предизвикваше страх във всички .. :28558:

5252853s.jpg

Жестока актриса, убиваше само с поглед. Опитваше се по всякакъв начин да контролира скитащия си чаровен мъж, накрая усилията и дадоха резултат. От една страна я разбирах, защото беше самотна, огорчена, не и обръщаха внимание и чрез силата си се опитваше да привлече човека отсреща. Когато наистина го привлече, не можа да повярва, че е истина.Незабравими сцени имаха Джун Рок и Мин Сук. Оу, няма да забравя танца в дискотеката :D и тези два мили момента:

 

 

5253206E.jpg

 

5253207T.jpg

 

 

 

Адвоката с тъжните очи също много ми хареса като образ.

5252848j.jpg

Беше изстрадал човек, който се надяваше да остане така до края на живота си, сякаш се самонаказваше. На първо място дори избра приятелят си, пред възможността за любов.. И разбираемо, предвид отношенията. Актьора беше много чаровен, имаше миловидно излъчване и ми допадна Юн. С Ме Ри бяха симпатична двойка, малко по-различна от обичайните. До последно си мислих, че няма да му достигне смелост, но ме опроверга с една страхотна сцена. Спомняте ли си готварските умения на Юн? :lol:

 

 

5253145P.jpg

 

5253143S.jpg

 

5253141Q.jpg

 

5253142N.jpg

 

 

Актрисата, която изигра Ме Ри беше изключително чаровна и симпатична и поради тази причина самата Ме Ри ми хареса. :lol: За разлика от други подобни образи, не ми се стори дразнеща, не изключвах моментите с нея, а искрено се забавлявах с трепетите и надеждите и за Юн. Извоюваха си любовта, тук корейците изневериха на обичайната си праволинейност и вкараха различна сюжетна линия в отношенията между Ме Ри и Юн. Много чаровна двойка :wub:

 

 

5253257S.gif

 

5253258U.jpg

 

5253261S.png

 

5253266f.png

 

5253267Q.gif5253268N.gif

 

5253260S.gif

 

 

 

Страхотен сериал, изпълнен с много смях и прекрасни моменти. Сигурно ще го гледам още няколко пъти. Заслужава да се види, отделете му време! :wub:

 

5253289r.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникални идиоти, няма такива. :es: Страшно се забавлявах и често се смях с глас. Абсолютни шемети, винаги готови да помогнат на другарчето или да го закопаят. :28558:

Блестяща роля на Ким Су Ро. Допадна ми, че и четиримата не са излъскани красавци.

Това беше един от малкото пъти, в който нито една девойка не ме дразнеше. А малката ревла беше много сладка, знаеше какво иска и как да го постигне.

Джонг Хьон беше доста приятна изненада, искаше ми се ролята му да е по-голяма, много хубаво дете. :rolleyes:

Като изключим временните малоумщини в един момент, които до известна степен получиха логично (по корейски) обяснение, всичко беше ок.

Огромни благодарности за субтитрите :kiss2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бързам да пиша омагьосана след последната серия и все още в еуфория! То по горе всичко сте написали и няма за какво да повтарям едно и също. Сериалът - перфектен, майсторски поднесен, с прекрасен каст, всички бяха невероятни и много забавен сюжет. Не исках да свършва. Не ми се разделя изобщо с героите и историите им. Все едно че беше истинска история която се разиграваше на живо пред мен и и ги гледах отблизо, и се забавлявах заедно с тях. Може би най-приятния и забавен сериал, който ще остави незабравими спомени у мен и си заслужаваше всяка една минута и секунда гледайки го. Не мога да определя любимец като започнем от мъжката после през дамската четворка и стигнем до Колин и сие всички бяха фантастични. OST- та също е страхотен и дълго време песничките ще се въртят в главата ми и не само. ФЕНОМЕНАЛЕН!

201205231502774565_1.jpg?w=594

h1_1.jpg?w=594

image_readtop_2012_314993_1337757144642465.jpg?w=594

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да се включа и аз с един положителен глас за този сериал. По принцип, най-много ми харесват този тип продукции - енергични и с динамичен диалог - браво на преводача и редактора, справили сте се повече от страхотно. :bow: В сюжета бяха прекалили малко с драматизма между 14 и 17-ти епизод, можеше да не е толкова преекспониран, но като погледнеш реално, корейските сценаристи щяха да изневерят на себе си ако го нямаше това. :lol:

Четиримата... големи сладури! Аз си ги кръстих "А4" (четворката на аджушитата), невероятни образи, но и до болка откровени и верни приятели - дай боже всекиму такива!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасен сериал, досега бях гледала единствено и само историческите. Приятно се изненадах колко добре изглежда (поне в сериалите :lol: ) Корея. Макар, че беше наистина странно как вървят главните герои около 10 минути през пуст парк в 10 милионен град, няма минувачи, няма шум, няма нищо...

Поплаках си доста в сериите, през които И Су беше изоставена и после докато се съберат пак.

Но не мога да възприема за нормално постоянното цвилене и опити за плач на Ме Ри и главната героиня. Отдавна забелязах, че корейките по филмите не плачат като нормални хора, а издават странни и силни звуци, които на мен лично не ми допадат. Разваля ми се цялата сцена, но като чета коментарите за останалите драми, този направо е супер в това отношение :huh:

На мен любимият герой ми беше адвоката, много готин образ, жена му, като изключим истеричното напъване за псевдорев през всяка серия, (опитвам се да измисля за себе си понятия за това дразнещо нещо с реването, но още умувам), също ми беше любимката от женските образи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един положителен глас тук. Това е сериалът! Нямаше едно нещо, което да не ми хареса. Най-интересна двойка ми бяха плейбойчето и богаташката. Любима и незабравима сцена - когато мъжете покриваха "разголените" любими, а това с кърпата на лицето си беше направо черешката върху тортата. Смях се до сълзи и връщах сцената няколко пъти за гледане.

Благодарности на екипа за превода. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

10 от 10 от мен. Останалото ... просто прочетете мнението на Koizora, все едно аз съм го писала. Съгласна съм с нея на 100%.

 

Не пропускайте най-добрия сериал от 2012!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте!

Благодаря на преводачите!Гледах го на всички възможни езици( не че ги разбирам всичките), просто от нетърпение.Изписали сте всичко.Най-якият сериал за тази година ,според мен, дори и заради липсата на втръсналите младоци.Гледах и специалния епизод My link и той е страхотен, включва всички участвуващи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе и аз го изгледах, но можеха спокойно да си спестят от 13 до 18 епизод. Толкова изкуствено реване не бях гледала скоро. Въпреки, че не бях впечатлена от женските образи(както обикновенно при корейците) мъжките ми носеха истинска наслада(както обикновенно :D ). Как ги бяха избрали само, женкаря, хулигана, доброто умно момче и господин голямата работа. Напълниха ми душата, само заради историйте с които започваше всяка серия сядах с нетърпение да гледам.

Любимата ми двойка още от начало, бяха адвоката и Меари. С две думи, хареса ми.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникално сериалче :) Изгледах го за 3 дни. Най -дразнеща ми беше голфаджийката , а най- сладки ми бяха адвокатчето и малката - любимата ми двойка. Главният актьор макар и толкова известен го гледах за първи път в този сериал и едва сега попадам на неговото име изобщо, та в този смисъл прочетох някои факти за него. Много ми хареса сериала, зарязах предходния които гледах ,за да догледам този. Даже няко епизоди си ги пускам пак и пак.... :)

Откъде мога да си изтегля ОСТ-та ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много съм доволна и аз от този сериал. За първи път от сума време срещам корейски сериал, в който главните герои могат да мислят, да разчитат настроенията на партньорите си, а не да се бият о главата да разбират какво става.

 

На мен ми харесаха и женските, и мъжките образи. Факт е, че жените са някак поддържащи, но в крайна сметка такъв е корейският нрав. Дори като се вземе това предвид, женските образи за мен са доста разчупени и ми харесва, че излизат от рамките на "чибсарам"-а. Дори Им Меари и тя, макар че нейната съдба ми се чини най-домакинска.

 

Доста ми хареса моментът, в който Со И Су обърна ролите и подари обувките на Ким До Джин и как ползваше неговите думи, за да го разубеди.

 

 

 

 

Честно казано не разбрах каква беше тая тарапана с намерения син и защо това е толкова драматично и непростимо, че изяде 3-4 епизода време. Сигурно в Корея е голям позор, макар че ми се стори ала бала по-скоро.

 

В крайна сметка, давам му 10 от 10. Наистина нежен, зрял, но и игрив и някак детски.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че изгледах и един сериал от 2012. Не мога да коментирам за други, но този е добър! Не знам дали са искали или не да наблегнат на историята на И Су и То Джин, но аз го възприех като история на осем главни актьора (е хайде и Колин да добавя). Плюс това имаше и други персонажи, на които се обърна достатъчно внимание, така че определено няма как да скучаеш. Имаше достатъчно забавни и комични ситуации. Всички успяха да ми станат любимци, никой не ме дразнеше, така че го изгледах с голямо удоволствие.

 

А най-вече се вълнувах за Юн и Меари.

И подчти до края не вярвах, че изобщо ще им стане работата, а те дори и сватба направиха. И на края всичко си дойде на мястото.

 

 

Преди да реша да го изгледам, не очаквах нищо кой знае какво. Изтеглих го само заради Ким Ха Нъл, но след 20 епизода мисля, че напълно си заслужи отделеното време!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Великолепен сериал!!! За мен е най-добрият от всички до сега излезли през 2012г. Добър и разчупен сюжет,прекрасна актьорска игра,умерена драма (без нея не може в корейски сериал),много комични ситуации и най-вече ми допадна това ,че героите бяха не съвсем в първа младост(около 40 -те),но това не им пречеше да бъдат привлекателни и доста забавни :):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина чудесен сериал!! Гледах го два пъти един след друг. Добре, че прегледах коментарите предварително, да разсеят предубеждението ми :) Само последната сцена ми беше малко в повече и си мислех, че е доста измислена, пък то какво било Благодаря ви за препоръките, благодаря за превода :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодарности за този уникален сериал .

Сериалът напълно надмина очакванията ми.

Интересен и вълнуващ и изобщо не съжалявам, че стоях до посред нощите да го изгледам.

Актьорският състав, тематиката, OST-а завладяващи.

Още веднъж благодарности. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът не беше лош, но на моменти ми беше скучен. И главната от време на време ме дразнеше с тея нейните изблици. Моята фаворитка си беше Ме Ри ( беше много сладка, знаеше какво иска и се бореше за него).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...