Jump to content

Recommended Posts

За мен този сериал се определя само с една дума - "зрял".

Що се отнася до героите, до отношенията между тях, характерите им, постъпките... въпреки че имаше доста незрели моменти, според мен тази дума най-добре му приляга.

Не съм гледала нещо такова досега и изключително много ми хареса. С две ръце подкрепям мнението, че това е сериалът на 2012-та.

 

 

Единственото, което на моменти ме дразнеше, беше хлапашкото поведение на Ме Ри

 

 

Задължителен за гледане!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

затвърди максимата, че момчетата стават добри приятели след като се сбият, съревновават или заради някаква жена.

Абе... тази максима не си я цитирал дословно, както ти я казах, но и по-добре, че модераторите щяха да ни изтрият. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След многото хвалби, които прочетох за сериала, рекох и аз да му хвърля един поглед. Ами хареса ми, пък и няма да се цепя от колектива я :lol: .

Изпъстрен с нетипични за корейски сериал образи. Е, прозираше си типа на корейско-сериалната главна героиня, но в голяма степен се ядваше, та даже на моменти й симпатизирах, въпреки че имаше и едни други моменти, в които й се дразнех, но за тях няма да споменавам :) .

Богаташката – присъединявам се към всеобщото мение. Толкова стилна и държаща се на положение дама, май не съм засичала в корейски сериал. Много й се радвах. Онзи непрекъснато милосващ и скъпосващ я екземпляр, който й беше съпруг, грам не я заслужаваше.

Мери-то не ме дразнеше. Кефеше ме с последователното си поведение и постоянство. Успя да убеди всички, че любовта й не е прищявка на разглезена хлапачка, а чувствата й са истински.

Планинската коза със стиковете няма да я коментирам, но явно трябваше да видим различни типове връзки. Точно тези изпълнени с непрекъснати кавги, раздели и последвали ги сдобрявания хич не ги долюбвам. Само ще кажа - язък за момчето.

 

Великолепното мъжко приятелство... Ценните моменти с тези образи не бяха един или два. Просто не мога да не отбележа баскетболния мач, толкова много се смях там. Еееех, ЕГН-то не прощава на никого, ма по доста кофти начин трябваше да го разберат :D.

 

Финалът - розов, та чак лепкав, но на мен ми хареса. Останах с чувство на удовлетворение от завършека на цялата история.

 

Мацки, благодаря за буквичките. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Реших и аз да го погледна ....и не съжалявам .Самата аз наближавам възрастта на героите и много ми харесват , и като външен вид и като характери.Лубимата ми песен от ОСТ а е Big Baby Driver- You Are Everywhere

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой сериали са диаманти!!! Този го доказва на 100 %  . Великолепен от началото до края. Имаше си всичко. Много,много смях. Малко драмичка примесена с малко сълзички.

Но най-важното. Много хубави диалози,хубав и стойностен хумор. Хубави мадами с приятни къси гащета и полички.

Това е определено един от най-хубавите и стойностни сериали ,които съм гледал. Заслужаваше си отделеното време.  Всеки един от геройте беше интересен,нямаше излишни индивиди. Много добре подбран каст.. Изобщо,пиша отличен 6 и препоръчвам на колебаещите се  да се наместят добре пред екраните и да се насладят на това вълшебство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В началото бях малко скептично настроена, но седнах да го "прегледам", оказа се че съм залепнала за телевизора доста часове.Прекрасен сериал и добре подбран каст. Хареса ми идеята за силното приятелство през годините устояло на много неща ( напомня ми за "Секса и града"). Имаше прекрасен "тънък " хумор. Много комични ситуации и драма (но не много).Страхотен позитивизъм, прекрасни и смислени диалози. Показа развитието на героите през целия филм как израстнаха и се промениха постепенна, без да има " след 1-2 години", характерно за много други сериали. Нарежда се в топ 10 на класацията ми за сериали и филми, които бих гледала отново и отново. :yes: :yes: :yes:

 

 

Да попитам: В края на последният епизод има представяне на 2 други сериала-единият е Вяра, а преди него някой знае ли заглавието на сериала.? Изглеждаше интересен?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавен сериал. Хареса ми като цяло. Сценария беше добър. Темата за приятелството беше съчетана много добре с комедията :D. В края прекалиха с драмата и леко прехвърлях, но го очаквах. Yi Soo, Tae San и Jung Rok ми бяха най-интересните образи. Do Jin беше голям психопат,

просто прекаляват с такива характери за главни мъжки роли в тези корейски сериали... голям "copy-paste" - ревниви до безобразие, 2/3 от сериала се отнасят към главната като с животно (но всъщност я обичат :slap:, а тя търпи, че чак влюбена в следващия епизод), импулсивни и крещящи, 16 годишен ще се държи по-уравновесено от тях, и то всичкото това в пакет.

Могат само да се учат от сериали като "Sorry I Love You", "The Devil", "Queen Seon Deok", "Dream High", "Witch Yoo Hee", "That Fool", "Smile, You" по отношение на главните мъжки роли. А... и да не забравя, двойката

Yoon-Me Ah Ri беше най-големия абсурд в този сериал.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го специалният епизод на руски за онлайн гледане.С голямо удоволствие ще го изгледам още веднъж, след толкова време :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искаше ми се да загледам нещо забавно и слънчево в този мъглив следобед и уцелих точно в десетката. Първият епизод ме накара да се смея от сърце и не усетих кога отлетя този час. Малко са сериалите, в които на моменти не изпитвам почти непреодолимо отегчение и желание да превъртя напред. Този определено задържа вниманието ми. Колоритни, добре изградени и зрели персонажи, остроумни диалози и хаплив хумор. Точно каквото търсех. Усещам, че ще си го изгледам с кеф. Отивам да си направя чайче и маратонът продължава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как съм пропуснала такова веселие не знам. Поправям се, вече съм на 6 епизод, голям смях, голямо нещо, надявам се и така да продължи, но като прочетох по диагонал какво сте писали, предвкусвам големи забавления.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен не ми беше толкова смешен , защото има много по смешни , но иначе не лош сериала ( не бих го гледала втори път обаче , освен ако не ме гони голяма скука и няма какво друго да се гледа ) , съвсем в стила на зрелите хора с  техните проблеми ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах няколко свободни дни и тъй като не си харесах нищо ново за гледане, реших да попрегледам гледаните. Случайно се присетих за този ..и защо пък не - седнах аз да гледам иии ама как съм могла да забравя тази сцена просто не знам (еп 5 в банята)  :) :) :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази сцена наистина е уникална. Гледах  специалния епизод и там, актьорът се извинява, за това, че тялото му не е перфектно. Голям симпатяга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добре започващ сериал (направо си казах :" Уааау !") и след силния старт, като се започва едно "обича ме, не ме обича " и едно противоестествено държание на едни 40 годишни "уж" влюбени, които играят все едно 15 годишни девствени гимназисти :) Ами несериозно ми е, откъдето и да го погледна ! Иначе идея хубава, малко прекалиха със сцените тип "Сексът и градът", че видиш ли като са заедно в момчета се превръщали, ама то един, два пъти, ама 100 сцени подобни вече не се изтърква, ами се къса просто !

Ако имате време до половината може и да ви е интересно и после направо на последна серия !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшен смяла съм се със сълзи няма такива скицници просто гледайте няма да съжелявате благодарности на кидо че ми подсказа да го изгледам толкова не се бях смяла отдавна 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно, добре, че изчитам повечето коментари и отсявам, тези, които наистина си струват. Иначе казано, дразнят ме онези от Вас, които дават мнението си и подлъгват много от потребителите, да не гледат онзи, а този или друг сериал. Хора дайте да се разберем - всички сме различни и всеки има своя гледна точка - така е и във филмите - различни сценарии, различни герои , различен сюжет. Всеки може да изкаже мнение, но такива от рода... тази е коза, онази е лигла - ама разбира се, че ще е така. Това си е друга култура, друг манталитет, различен герой.

Та на въпроса - Благодаря на всички онези, които пускат нормални анализиращи коментари, независимо от това дали са харесали или не даден сериал. За точно този- ЕМИ РАЗЛИЧЕН Е И НИЩО НЕ МУ ЛИПСВА. Срещи, раздели, жени-мъже. Между впрочем една малка забележка за онези, които толкова ги дразнело че 40-годишни мъже се държат като на 15 - АМИ НОРМАЛНО Е, Я СЕ ЗАМИСЛЕТЕ, ЧЕ ТЕЗИ МЪЖЕ НЕ СА ЖЕНЕНИ - ТЕ СА СИ СТАРИ ЕРГЕНИ ПО НАШЕМУ.

Не че и някои женени не се държат така, ама нейсе в този сериал говорим за ергени (е без единият красавец - той беше образът с детските характеристики на женен мъж). Може би повечето от Вас са очаквали от сериала просто да е забавен(ДА ЗАБАВЕН Е) Ама между другото е много поучителен, различен. Не съжалявам нито за секунда че го изгледах до край. Благодаря на хората, които са го превели и може би ако понякога се правят и по-обстойни резюмета към сериалите, няма да разчитаме, толкова много на чуждото мнение а на своите желания. Поздрави от мен. И струва си да изгледаш един такъв сериал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...