Jump to content

Recommended Posts

Отново голямо :thanks: Нико, пак големи бисери покрай твоите участия :D Тази с огледалцето сега ще обърна повече внимание дали й личат операциите, че тъкмо го следя този сериал. Дано да има още вечери и да имаш шанса, освен да преглътнеш с труд няколко клечки ориз, и да заснемеш някой и друг безценен за нас кадър ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново голямо :thanks: Нико, пак големи бисери покрай твоите участия :D Тази с огледалцето сега ще обърна повече внимание дали й личат операциите, че тъкмо го следя този сериал. Дано да има още вечери и да имаш шанаса, освен да преглътнеш с труд няколко клечки ориз, и да заснемеш някой и друг безценен за нас кадър ;)

... и някой безценен преразказ на случилото се с теб да ни спретнеш...

Честно, днес се смях със сълзи на коментарите ви.

Сериалът ще ни вкара в драмата, ама поне темичката в нашия форум да е комедийна. :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми така е в днешно време английският е необходимост хич да не е. :D Интересно, че ти се е видял по-скучен от K2H разликата м/у тях с оглед на това, което се случва в действието е огромна дори сравнявайки по необходимост само първите 4 епизода на единият и другият. Колкото до Im Soo Hyang още като проверявах каста в гугъл преди да почна сериала за нея веднага изкочиха дискусии за въпросните пластични операции и лично на мен ми се стува, че не си е хвърлила парите на вятъра особено имайки предвид как се обезобразяват някои светски личности. Иначе добре си живеете в тоя екип като гледам тази отрупана маса.. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възбудихте ми любопитството с тези коментари и реших да го гледам онлайн във викито, но..

Моля ви, някоя услужлива душа да прочете спойлера и да ми отговори.

 

Хора, моля ви, някой да влезе във викито и да ми каже дали при него на "I do, i do" излиза следният надпис: "Много съжаляваме, но това видео не е достъпно за вашия регион." Проверих няколко други сериала, така безразборно, и нямах проблем. Само при мен ли е така? Исках да го гледам на друг език, не на английски, който ми е много по и по мил и драг, защото видях, че има превод, ама явно нЕма да стане... Ще се гледа на енглиша. B) Само при мен ли викито се "представя" гадно, или има и други потърпевши? А тъкмо беше започнало да ми зарежда нормално...

 

А сега нападам сериала другаде... Отзивите после! :)

 

П.П. Ааа, намерих го онлайн и то на руски Тук

Теглене с руски субтитри до 4-та серия.

Теглене с руски субтитри и от ТУК - видеото е с по-малки файлове, за такива като мен, дето хич не обичат големите. Дано ви е от полза.

Редактирано от noname123
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Възбудихте ми любопитството с тези коментари и реших да го гледам онлайн във викито, но..

Моля ви, някоя услужлива душа да прочете спойлера и да ми отговори.

dimetra56,

 

Вики-то сами избират за кои райони, кои драми да са активни. Напълно реално е да може да гледаш Secret Garden ( На Нико любимия сериал :P) от България, но да не може да гледаш I do, I do, примерно.) От кой район си познват по IP адреса ти. Има начин да се избегне това, но трябва да се занимаваш да си сменяш прокситата. Има си статии в нет-а точно за Вики-то и този проблем, и как да го избегнеш. Понеже най-мразя да се правя на умна и, честно казано, нямам идея как става на практика това, за което говоря, мога само да ти помогна с тази информация. Аз Вики не ползвам и не съм сe задълбавала.

 

 

На английски го има Кимчидрамата и много бързо качват субтитрите. Много се радвам, че Нико е посетил още една снимачна площадка. Дано пак, този път на вечеря с Ким Сун А. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

papushinka, много благодаря.

 

Не се бях сетила за прокситата, но го намерих на руски.

 

 

Осъмнах, докато изгледах четирите серии. Скоро не ме беше грабвал така сериал. Страхотно начало, още в първа серия и.... "действие". За корейски сериал, това си е направо малка революция. Толкова забавни сцени, поднесени с такъв сериозно-комичен хумор. И "Малкият", и доктора, вече са ми любимци. За да не се повтарям с написаното по-горе само ще кажа, че се надявам да продължат до края със същото темпо и с този разбиващ комедиен привкус, който те кара да си умираш от удоволствие. За четирите серии, които изгледах - 10 от 10 възможни. :)

Само едно нещо ме раздразни до тук, но това го има във всеки корейски сериал, та го преглътнах. Пак гледам от една страна глупавото преклонение пред родителите, а от друга егоизма на самите родители. Бащата на главната едвам го понесох, но виж, бащата на малкия ми допадна.

А за Ким Сун А - нямам думи. Харесва ми, това амплоа й допада. Не мога да повярвам, че е същият човек, който игра в Усещане за жена. За сетен път доказва, че е голяма. Пощракването с пръстите ме разби, страхотно изпълнение.

 

И нещо за тези, които гледат на руски.

 

Гледах сериите онлайн в руското Муви. Не обърнах внимание в тракера дали превода е на същата група, но за сериите качени в Мувито съм сигурна, че е участвал преводач директно от корейски. Просто съм срещала един от никовете в руски субтитри, на които за него пише "Превод от корейски..." Отдавна не бях срещала руски превод без един куп "народни" руски изрази. Много четивен и много разбираем... и... имам чувството, че чета български, превърнат в руски. За първи път ми се случва, сякаш този руски ми стои по-близко до българския. Нямам никаква представа защо имам таково усещане, след като си е нормален руски език

 

 

Ха-ха, Нико,

 

значи тия корейци ни нямат за нищо, щом сме от не английско говоряща страна? Да са живи и здрави, ама аз това го наричам "избиване на комплекси" от дългата им история под чуждо владичество. Така или иначе, тяхната "американизация" си е пълна лудост. Интересно ми е какво си мислят вътрешно, без да го казват, разбира се, за японско и китайско говорящите страни около тях?

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тя така гледа жално, щото си мислеше, че ще отида да се снимам с нея, но аз я подминах, хаха :lol:

 

Садист! Следващия път й кажи, че имаш специална задача да се снимаш с нея заради българските й фенове, обаче и с афтограф. Не е вярно, но поне ще й вдигнеш настроението, а пък ние ще си имаме снимки от сериала.

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааа така ли било аз си помислих, че изобщо за англоговорящи хора имаш напредвид понеже не уточни, а то било за произход. :D Ем то те са същата стока като нас не ми се вярва чак да гледат на това нещо като за втора ръка хора. И честно казано като ги слушам как говорят на английски в сериалите са супер зле откъм произношение може да ти е направило впечатление в K2H оня шушлек Сънг Ги като пелтечеше и издевателстваше в/у езика на Шекспир докато ние българите имаме доста по-приличен акцент мен дори ме хвалеха англичаните за произношението жалко, че не знаеха къде е България и трябваше да обяснявам не знам дали корейците са наясно с нас. :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много противоречиво го възприемам този сериал засега. От една страна, льольото ми е страшно тъпо парче, разбира се всички нещастия му се случиха точно на него, а не стига че ролята му е такава, ми и самият актьор ми се струва неуверен на доста места и неадекватно изразяващ емоциите си - направо си е на светлинни години от Ким Сун А по всички параграфи <_< Затова пък тя играе като за олимпийските игри :D не може да й се отрече, че е в топ 5 талантливи корейски актриси. А от друга страна, прави сте, че ако двамата си приличаха и подхождаха, историята нямаше да бъде чак толкова интересна.

Исках да изкоментирам докторчето - на мен ми е страшно симпатичен и виждам много повече химия, отколкото в Льольо. А това че бил хитрец и мазник, не знам защо на Razzormaw така му се вижда, аз не видях някакви скрити подбуди в действията му (ама може и да съм попревъртяла нещо и да съм изпуснала някой подобен намек :D ) Та засега продължавам да го следя, молейки се това подобие на мъж малко от малко да порасне, че само черните му очи не ми стигат да го харесам :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много сходно мислене при мен с тована LunaBrava.

Малкият наистина е бледо подобие на мъж до момента. Че дори и в Кореа, мисля се млад мъж на 27 вече трябва да е врял и кипял поне на работния фронт. А нашичкият не е бачкал до сега нищо, хал хабер си няма за нищо и ще ми дели паиети по цветове вече две серии. Ами извинете, ама до тази жена, до която се опитват да го сложат... освен в един момент да изкарат нея не с всичкия, че си е харесала това мъжле... друг достоен финал за момента нещо не виждам.

Едно бебе не е основание да се влюбиш в някой, който тотално не ти подхожда. Това, дето имало химия междя тях, дето прехвърчали искри още преди да подхватан чашките.... мин лично сценаристите не успяха да убедят. При тях всичко, ако ще се гради, ще трябва да се гради оттук нататък и много стискам палци да успеят да го направят правдоподобно. Защото младежът безспорно е сладък, обаче има много хляб да яде и за да партнира подобаващо на Ким Сон А ( за да стане драмата готина), и за да повярвам че тия двамата ама много са се заобичали.

Някъде по-горе прочетох мнение, че може би за да проличи още повече неговата неопитност във всяко отношение, затова са избрали не толкова опитен актьор. Може би. И според мен всяка една продукция рискува много, когато покани актьор от ранга на Ким Сон А и до нея застане неопитен младок. Пак ще кажа, че не съм отписала момчето, оттам и драмата, но му стискам здраво палци да му се получи, че от там и на двойката им :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е как е тоя доктор е изпечен тарикат вижда се от халите и за мое щастие е така нареченият 100%-ов второстепенен герой --> съперник на главният, който накрая е обречен да остане с пръст в уста! :D

 

 

Още от първата среща мацката се видя, че не го ще обаче оня продължи да се бута и дори падна до там, че да си съчинява историйки и да се подмазва на тъста и тъщата като дойдоха в кабинета му, а най-лошото е че те горките толкова са я закъсали с тяхната дъщеря, че лесно ги оплете в мрежите си. След това почна да организира сватби зад гърба на Джи Ан (което е хипер нагло), тя като отиде да му иска сметка му беше ясно за какво отиват при родителите й ама пак влезе в някаква негова роличка и айде пак мазнене и чудесии дори и си изпроси среща за да я подкупва с разни обувкообразни огърлички ама добре, че малкият мушмурок "потропа" на вратата, че нашата главна да избяга от докторовия капан.

Изобщо този персонаж ми е толкова антипатичен засега, че когато минат кадрите с него му тегля една по адрес на някой от роднините му така за изпроводяк и си отдъхвам...и така до следващият момент от епизода в който се появява. Ама нищо колкото по голям е дразнителя толкова по-голяма радост накрая като си получи заслуженото! :nunchako:

 

А за нашия човек тоест главния може би си права ако си видяла някоя недобре изиграна или по скоро преиграна емоцийка, но на мен ми се стори, че момчето се справи отлично и изпълни точно това, което се иска от него като се има предвид, че персонажа му е тип "развей-прах" и лигльо (каквито са 80% от мъжките персонажи в азиатските сериали и анимета особено в жанр романтична комедия). Но точно тея неща, които са пречки за връзка м/у главните е нещото, което е най-интересно, а доктора е лесният път демек пълна скука. Затова съм от другата страна на барикадата и подкрепям Те Канг вие си мислете докторчето щом ви харесва лошо няма. :D

 

 

 

 

******

 

Като чета коментарът по долу започвам да си мисля, че размивате типа на персонажите и впечатлението, което остават с актьорската им игра и се стига до възприятия и заключения от рода на - главният играе лигльо значи не става актьора (а и все пак е общо взето анонимен), Сун А персонажа й е сериозен (и понеже е по-популярна и всеки иска и възприема играта й на високо ниво) - перфектна както винаги и играела сама...чак такива контрасти няма и си е чиста дискриминация :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледани 4 епизода. Любимката ми Kim Sun-A желязна още от първата секунда на снимките. Пред мен тя не че има нужда от похвала, друго представяне/игра/присъствие не съм и очаквала.

 

Много лош първи епизод-цялата пиянска сцена куцаше по всички параграфи. Какво е било това бързане/мързел/ непрофесионализъм в снимачния екип , не знам. Там още забелязах проблема на Lee Jang-Woo- младока, но реших че не се е отпуснал/вработил. Да ама не. 4 серии много слаба игра. Спешно да се поправя иначе язък за главната роля. Да не говоря и за екранната му партньорка. Да не остане така че тя ще го "носи на гръб" до финала. А иначе героя-младок първите 4 серии направи толкоз тъпи изпълнения че чак нереално ще ми е да го пооправят ментално , до степен реален партньор на главната героиня.

Park Geon-Hyeong -доктора, мой любимец. В такава закачливо-комична роля още не го бях виждала и ми е :lol: . Дано за моя радост има достатъчно екранно присъствие. С Kim Sun-A ще тряба да спасяват положението откъм каст. Jo Hie-Bong :lol: както обикновено на ниво.

Каста във фирмата на главната+втората главна изключително безллични и ме подразни колко екранно време имаха в първите 4 епизода.

За сега 2 минуса. Сценарий на приливи и отливи с много време за пълнежа и единия главен актьор. Ако продължат така, ще го отчета като "язък за Kim Sun-A".

Зрелите актьори играещи родителите са много добре познати муцуни. Играта ясно че е перфектна но :D че е и комична.

 

niko24 и аз ти желая нова покана в тази продукция и този път да е с основните актьори . :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Започнах го, но незнам дали ще имам нерви да го продължа. Само като ми се появи на екран тая жена Ким Сун А и ме залива вълна от антипатия. Чисто визуално ми е адски противна. Освен това не ме впечатляват и актьорските й заложби и не разбирам какво толкова я превъзнасят. Гледала съм я в "Ким Сам Сон" и "Усещане за жена" и нищо изключително в играта й не видях, смятам, че всяка друга корейска актриса би се справила с тези роли също толкова добре, а вероятно и по-добре.

И като двойка не ме кефят главните. Сори, ма повече го докарват на майка и син. Незнам на колко години е Сун А, но изглежда на 40- 40 и няколко, а Льольото- на 20-22 :no::dunno:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Razzormaw, коментар за герой в моя пост има само за един-младока.

А иначе героя-младок първите 4 серии направи толкоз тъпи изпълнения че чак нереално ще ми е да го пооправят ментално , до степен реален партньор на главната героиня.
Останалия ми пост целия е за актьорска игра, сценарий, снимачен екип. Явно не съм се изразила вчера ясно в това отношение и за това сега уточнявам.

Малко математически/схематично гледам кор.сериали. Именно съвсем отделно следя актьорската игра, сценария,режисурата, стилиста.......

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E аз това го написах отчасти заради това да, но предимно това ми се стори странно

 

Да ама не. 4 серии много слаба игра. Спешно да се поправя иначе язък за главната роля. Да не говоря и за екранната му партньорка. Да не остане така че тя ще го "носи на гръб" до финала.

 

Чак 4 серии и то много слаба игра не съм съгласен айде ако беше очебийно както Ким Бум в Dream и Emergency смисъл да говорим за преиграване и брак в акторската игра или голям контраст м/у него и Сун А като професионалисти няма. Затова и казах, че не бива заради нейната популярност с лека ръка да се плюе в/у труда на това момче просто защото играе образ противоположност на нейният и защото е по-малко известен. И не ми стана ясно коя и къде е била слабата му игра, че да се поправя ако можеш да дадеш конкретен пример, че ми стана интересно като момент от даден епизод може и само в коя минута става въпросната издънка аз ще го намеря веднага? :rolleyes: Ако имаш предвид конкретно пиянската сцена кое не и беше наред? Говореха завлачено и единият и другият, Сун А размахваше люта чушка, ходеха клатушкайки се и ги окъпа здраво дъжда понеже тя се издъни с таксито и накрая завършиха в леглото - класическа пиянска история как е трябвало да стане и да играят актьорите, че да ти се угоди? :D Може би да трошат чаши и бутилки в кръчмата, да викат по минувачите на улицата, да се въргалят по афалта и в канавките и да "връщат поръчката" на тротоара или най-добре в таксито на задната седалка - класика, че да е още по-достоверно защо не я качи? :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Усещането ми от работата на Lee Jang-Woo в първите 4 серии е " силно преиграва". Пример с конкретна сцена не мога да дам. Това усещане е почти нон стоп като го гледам. Lee Jang-Woo го гледам за втори път в сериал. В Glory Jane нямаше никакъв проблем с играта му. За това сега съм изненадана неприятно, тъй като не го очаквах. След слабия като цяло първи епизод реших че Lee Jang-Woo не се е вработил още, че снимачния екип бързайки не е успял да създаде подходяща работна атмосфера..... Въобще обяснения намерих. Но след като проблема продължи в останалите епизоди само при Lee Jang-Woo значи нещо при него не е наред.

За пиянската сцена от сценария, изиграването, заснемането и монтажа й всичко ми "куцаше" като я гледах. Останах с впечатление че екипа е бързал по някаква причина и е претупал половината първи епизод.

 

Нямам какво повече да добавя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ааa усещане било така кажи аз си мислех, че нещо конкретно не ти е харесало ама трябваше да се досетя като каза, че и 4-те епизода се е издънил, което е немислимо имайки предвид, че изпълни почти на 100% задачата поставена му от сценаристите с този персонаж на нерсериозен и завеян младеж. :) nvm щом е усещане значи е ясна работата и къде е точно проблема, но там вече не мога да се бъркам това са лични предпочитания и не мога да ти променям възприятията също както никой не може да ме убеди мен за примерно Леонардо Ди Каприо и Никълъс Кейдж - просто са ми неприятни. :/

 

Пиянската сцена вече казах какво мисля за актьорската игра и самите сцени колкото до работата на камерата пак не виждам нищо нередно - операторорът следи всичко, което трябва и акцентира в правилният момент в/у актьорите и действията, които правят, времетраенето е близо 15 минути което е повече от достатъчно за едночасов епизод и те така и аз не виждам какво повече да се добави.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ало, малкият е чук! За Льольо или добро, или нищо. :28558: Страхотно се справя. Такъв образ са му построили, такъв образ играе. Ако той преиграва, И Да Хе в "My Girl" направо трябва да я налагаш с лопатата. Дори Докторчето, който не ми е особено приятен, се справя много добре с ролята си. Но, както каза Razzormaw, това си е въпрос на възприятия явно. Аз за момента не виждам индикации за нещо притеснително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...