Jump to content

Recommended Posts

Я, чакайте. Аз имам питане, свързано с подсказката.

Ама ние се съмняваме, че може и да е забременяла ли, на база подсказката? Защото аз още от резюмето, което четох в драмабийнс, пък тук и magito1986 също го е казала, със сигурност знам, че ще забременее от Льольо и "приятелят" и с уредените срещи ще е гинекологът, който следи бременността. Тази черга също много добре я постлаха.

Да не сте забелязали нещо друго и аз пак да съм неразбрала. :lol: Някакъв друг ли е съмнителния момент? Дидо100? :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, значи е сигурно,

 

че ще забременее, така ли? Аз това и предположих, но с оглед на задявките на Льольо с младата й съперничка от следващите епизоди, може да развият така сценария, че бебето да се окаже с две майки и двама бащи (съвсем по американски) или да потънат надълбоко в драмата на самотната майка.

 

Ако тя е на 30, той на колко е, стана ли ясно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я, чакайте. Аз имам питане, свързано с подсказката.

Ама ние се съмняваме, че може и да е забременяла ли, на база подсказката? Защото аз още от резюмето, което четох в драмабийнс, пък тук и magito1986 също го е казала, със сигурност знам, че ще забременее от Льольо и "приятелят" и с уредениете срещи ще е гинеколога, който следи бремеността. Тази черга също много добре я постлаха.

Да не сте забелязали нещо друго и аз пак да съм неразбрала. :lol: Някакъв друг ли е съмнителния момент? Дидо100? :unsure:

Ами в края на трейлъра за трета серия я показаха как и прилошава по онзи съмнителен начин........ :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цъкни ме. Знаем, да. Интересното е какво ще направят след това.

Мен ми се иска, както казах, нещо тип Wonderful life, но без лумбалните пункции ...Ама и това вече сме го гледали, тей че ... не знам. С оглед на тази антипатичната Черешка, дето мъти водата, и други работи започвам да си мисля да не направи аборт, че вече ако гледам второ помятане в рамките на 3 месеца и ще ми дойде много.

 

За Льольо и аз това се чудих, на видима възраст е 25, може и да минава за 22-23 годишен, щом каза, че е бил достатъчно умен да учи, но не е студент заради таксите. Май точно възраст не са казали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След малкото фиаско покрай последният к-сериал дето гледах (всъщност и предпоследният : /) започнах да се чудя дали нюха ми за добри продукции не ми изневерява, но след като изгледах първа серия на този явно пак си уцелвам подходящи заглавия. ^^ I do се очертава да е доста свежо и приятно сериалче като нямам забележки към абсолютно нищо от това, което видях досега. Явно ще се върти всичко покрай бизнеса с обувки подразбирайки професията на главната и бъдещият и свекър (предполагам :rolleyes: ), което всъщност ми е безразлично понеже си нямам и хабер от тези неща, но предполагам, че дамите тук ще оплакнат окото с едни от най-важните за тях аксесоари. Е това, което мога да кажа е, че Сун А има хубави крака и е идеална за "кралица на обувките" или нещо от този сорт на амплоато в което я наблюдаваме. Всъщност ролята й на властна и амбициозна кариеристка ми допада най-малкото заради контраста с повечето комедийни женски персонажи, които са предимно празноглави и отвеяни. С главният изглеждат добра двойка затова и отношенията им ще са ми интересни. Иначе тоя господин както казах и преди ми е непознат сега го гледам сефте, но определено се справя добре и не дразни като самият му герой предразполага към доста интересни моменти. Изобщо летящ старт отдавна не съм гледал с такъв интерес и да ми наистина забавно след full house, personal taste и Seigi no Mikata, които са начело в листата ми с комедиите.

 

Колкото до евентуално бебе гледам, че някой отвори на въпрос в коментарите още от 1 епизод без да гледам втори и трети като човек, който обича хазарта бих заложил голяма сума, че ще има такова и то от съблекалните демек в началото понеже сюжета го изисква и това е най-подходящият подход за да се заплете ситуацията както трябва. Ако сценаритите измислят нещо друго значи са пълни некадърници и бягат от късмета си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето един сериал, който ще засегне доста актуална тема за нашето време. Според мен ще породи доста въпроси, ще ми е интересно да споделим мнения и наблюдения.

Комичните ситуации и самата Ким Сун А са вече друго нещо. За тази актриса няма неподходяща роля - всяка дадена й (поета) роля е нейната роля и е истинско удоволствие да я гледаш.

 

Лично аз се чудя дали в реалността би се случило точно така - зляра жена на 40 да си падне по тоз незрял льольо... дори и след алкохола. Безспорно липсват й много неща в живота, безспорно още с първата серия сценаристите започнаха да я събуждат за важното - майка, баща, семейство, дете, любим.... но ми е интересно как пък точно ще им се получи на тия двамата толкова различни.

 

ОК, приемам, че е била самотна, приемам алкохола, приех с усмивка и сутринта им в хотела, но оттук нататък как точно ще се породят чувствата... за мен е загадка. Защото с поведението си дотук той освен да предизвиква съжаление и гняв за друго не се сещам :) .

Вие представяте ли си да сте се осъзнали, че сте на дъното, сами да разбирате какво ви липсва и някакво си хлапе да се изтъпанчи пред вас и да ви трие сол в раната.... за каква любов тук въобще ще може да става въпрос?! :)

 

Въпросите ми са по-скоро провокативни. С интерес ще следя и драмата и коментарите, и ще се кефя на обратите :).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А тя хич не му сипа доволно в кварталната кръчма нали? :rolleyes: Нормално да я захапе за единствената и слабост в иначе перфектно изграденият й образ на успяла бизнес дама, а и беше прав човека не излъга с нищо. Колкото до разликата в годините и характерите за мен това е + понеже прави нещата изключително сложни и евентуална добра развръзка би била по-ефектна отколкото ако бяха набори и си приличаха според интереси и цели. Хубавото е че не само главните са интересни, а и останалите персонажи като почнем от двамата татковци, минем през шишкавият съдържател на въпросната кръчма и стигнем до доктора, подчинените й дето и лепнаха прякора Медуза и оная върти опашка На Ри дето се цапна на мястото в офиса на Сун А. Очаквам епичен сблъсък м/у двете не само в професионално отношение ами и за нашият човек, а и самата актриса също е симпатична... Im Soo Hyang, но и тя е ново лице за мен ще я видим как ще се справи засега е добре. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Мда, много интересни герои има тук наистина. Много добра беше и трета серия. Ji-An (Kim Sun-A) какви погледи мяташе по младежа, ако можеше да убива с тях от него отдавна помен нямаше да има. Ама и той как я прецака само на награждаването, това с копчето беше уникално,чак и се разплака.А тя горката цялата разчорлена. :lol: Тия двамата са опасна двойка, всеки с номерата си.

Бащата на момчето ме кефи мен. Този актьор си го харесвам още от "Protect the boss" и като гледам и тук ще го раздава такава шматка.Иначе ми харесва и тази сюжетна нишка, това че тя е вече жена по на възраст, но все още неомъжена и родителите я натискат да се омъжи.Дали ще приемат по-млад зет, кой знае.Както си харесват доктора.

Сега да видим дали предположението на някои от съфорумците за бременност ще се окаже вярно, че в трета серия и стана лошо в асансьора /макар ,че то по-скоро беше болка в корема/ ама нищо, пак може да е признак.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тлова с копчето наистина беше гениално отмъщение, разсипа ме от смях. :lol: Много е готин младежа, свежарка, чаровен, чепат. Идеално предизвикателство за нашата мома (и тук перфектна). И поне се разбра на колко е - 27. Макар че на 27 тепърва да си търсиш работа... нямам думи. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От много служебни задължения не ми остана време да изгледам 3 и 4 епизод, но на фона на двете серии мога да кажа, че

 

Нашето момиче със сигурност е бременно. При тия ниски нива на женски хормон, това направо си е дар божи. И сигурно ще й мине мисълта да прекъсне бременността, обаче като знае, че това е последният шанс да даде живот на своя рожба, няма да направи такова нещо. Обаче, точно поради тези ниски нива, ще трябва да лежи в болница, за може да задържи и износи детето. И в коя болница? Естествено в болницата на кандидата за зет - симпатичния гинеколог. Той ще иска да я вземе и с детето, така или иначе в това е шансът му с един куршум да убие два заека - да се сдобие със съпруга, та родителите му да спрат да пищят и да им поднесе отроче (те няма как да знаят чие е). И въпреки че не е от мъжете, които имат мераци за семеен живот, ще обгрижва с мноооого любов и внимание главната ни героиня и естествено, като в корейски сериал, ще се влюби безумно в нея.

Паралелно на това, наш льольо, като разбере че ще става татко, първо ще изпадне в див ужас, но като научи за конкурента, няма как да не развие силно привличане към кака си. Мъжете (да ме извиняват, нищо лично срещу тях) от време оно са завоеватели и особено при наличие на конкуренция, правят всичко възможно да спечелят дамата, независимо дали им е на сърцето или не. Движещата сила в случая е силното желание да притежават. Да не говорим, че бъдещата майка е бременна именно с неговото дете. Значи според мъжката логика следва, че и майката - инкубатор е негова собственост. Естествено, като в корейски сериал, льольо ще се влюби в кака и ще направи всичко по силите си, за да докаже, че е по-достоен за глава на семейството от някакъв си там доктор.

За въртиопашката какво да се каже. То в резюметата си пише, че заради бременността на главната, ще види шанс да измести съперницата си от лидерското място във фирмата и да я измести от там. Предполагам, сценаристите ще развият образа й до неземни висоти, както естествено се прави в корейски сериал.

И накрая любимката на всички - кака Суни... Какво я чака - мани, мани. Не иска съпруг, не иска семейство, за дете... какво да кажем. В разговор с приятелката си спомена, че ако не може да роди, ще си осинови. После размисли и реши, че едва ли ще се справи с ролята на майка. Обаче - те ти булка спасов ден. Благодарение на алкохола ще се сдобие с отроче и двама мераклии за татковци. Кой от двамата ще избере... А защо не и двамата? Единия за съпруг, другия за любовник... И докато съпругът гледа детето и си мисли, че жена му е при любовника си, а любовникът си мисли, че тя е при съпруга си, нашата мацка ще си седи в офиса и ще измисля нови модели обувки. Хем вълкът сит, хем агнето цяло. Адски гот!!! (това не е като в корейски сериал)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Засега е много забавно :) - историята е добра, отлична игра от актьорите, жив диалог и интересни ситуации задържат вниманието, без да отегчават. Ако сценаристите не оплескат нещата, почти всичко е на 6.

Гардеробът на Медуза е впечатляващ, стилистите са отделили специално внимание на дрехите и аксесоарите, с които Ким Сун А се облича, за да се проследят настоящите модни тенденции и да отговарят на нейния пост и професия.

 

c2faae4076d5d9b0.jpg

От диаграмата се вижда кой в кого ще се влюби... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В тази диаграма едно нещо много ми харесва - че има еднопосочни и двупосочни стрелки и двупосочните сочат там, където трябва. ;) За мен е видно колко голямо привличане имат Льольо и Джи Ан, нищо че все още е на подсъзнателно ниво. Противоположностите се привличат и на всеки един от тях му липсва точно това, което другия може да му даде, за да е щастлив. Не ги виждам в алтернативните формации. И ще стискам палци да не почнат да точат локумите и героите да изпадат в някакви шизофренични състояния.

 

Малкият ми пълни душицата всеки път като извади този поглед - влажен, влажен, като мокро кученце на изтривалка. Добре че е наивен и импулсивен, за да смъкне картите бързо. Обаче, както го гледаш един такъв безобиден, пуска отровното зъбче при нужда. :lol: Офисът е като гнездо на усойници. Трябва да им се плащат вредни за работата там. Жал ми е как го взимат на подбив колегите, ама той все такива ситуации създава - все се заиграва с някоя шефка, разбираемо е. Докторчето ме дразни с плоските си номерца и се чудя как минават пред Джи Ан. Аз бих го почнала с ритници от вратата още, ама какво да правиш - хормоналният дисбаланс при бременност сигурно изкривява преценката.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

О, купонът започва!

 

Сега тепърва ще гледаме бебешки неволи. :)

 

Да видим какви ще ги мислят занапред сценаристите и как точно ще направят врътката, че да съберат наш'те млади.

Обаче едно ме притеснява - дотук доста бързо се развиха нещата, още повече, че малкия наивник почна вече да проявява и чувства малко по малко. Какви ли ще ги дъвчат още 12 епизода?

Както и да е, сериалът започна ударно много добре, стискам всички пръсти на всички крайници да остане така и занапред.

Докторчето има своя чар, признавам му го. Ма как реши изведнъж, че му се жени, иди го разбери. Все пак съм длъжна да му оценя флиртаджийската нотка в поведението. По някакъв много, ама много странен начин му ходи.

 

Нашият младеж все повече ми се издига в очите. Тепърва очаквам много емоции и тежък бащински катарзис. Той и без туй малко бавно вдява нещата по принцип. :lol: Актьорът дотук е железен и дава надежди да се задържи така. И още нещо - според DramaWiki се пада братовчед на HwanHee. Даровит ген имат тая фамилия, не ще и дума. :D

 

БТВ, Пуши, според мен те изобщо не са чак толкова различни. Разлика обаче дава натрупания опит и целеустремеността й, която на него му липсва. Като характер мисля, че са близки, просто тя е обезсърчена и изтощена да се бори сама срещу всички. И да не забравяме общата нишка, която ги свързва - невъзможността да покриеш изискванията на мама и тате. В нейния случай доста по-тежки, но пък той е и изоставен, така че са квит. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторчето има своя чар, признавам му го. Ма как реши изведнъж, че му се жени, иди го разбери. Все пак съм длъжна да му оценя флиртаджийската нотка в поведението. По някакъв много, ама много странен начин му ходи.

Ами още старите мъдреци са казали: "Човекът и добре да живее, накрая се жени!" ;) А в случая срещна умна, красива и свободомислеща жена! На мен пък ми е интересна врътката с вице-президентката Йом На Ри. И там нещата не са толкова прости.

Абе аз защо все пиша Ким СУН А, а на плаката е Ким СОН А? :o

Редактирано от dido100
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докторът е най-противният и алогичен персонаж от всички взети заедно дори имайки предвид оня очилатко от екипа на Джи Ан дето все гледа да клюкарства и да плете интриги срещу нея и нашият човек. За един друг доктор от един друг сериал главният беше оприличил последователят на Хипократ и една от иначе най-благородните професии, който беше пак негов съперник като "хитрец и мазник" това важи в пълна сила и за този тук дори и в повече. Как само се набута с цялото си нахалство в семейството на жена дето очевидно не го харесва, че и стяга сватби зад гърба й и се подмазва на родителите така, че чак лой потече от монитора ми докато го гледах в действие пфу! И се очаква да стане по зле понеже

въпреки че ще има дете и очевидно чувства към друг мъж той пак ще се бута и нахалства за да се вреди , но накрая ще приключи както всички останали доктори в корейските сериали с пръст в уста!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скорострелке, абсолютно си права за цялата картина. Ако не беше така нямаше да намерят толкова "общ език" още отначало и това да ги накара да се поувлекат и да направят "работата". Алкохолът не беше причина, а помощно средство. :D Тези изисквания ще направят интригата сега, защото гузната съвест на "недобра" дъщеря, страхът от неположителната им реакция на тази деликатна ситуация и прекалено бързото и непланувано стечение на обстоятелствата, ще се отразят определено на решенията й.

Там е пролуката, където Докторът може да се промуши, защото с него уважава избора на родителите си и си осигурява малко или много спокойствие, стабилност и повече сигурност, защото този малкия развей прах, нищо че е чаровен за 2-ма, не дава надежди да й ги осигури на този етап. Колкото и да е успяла и еманципирана, тя не е 100% независима от родителите си и тяхното мнение, и това обезсърчаване и умора от борбата с живота много правилно ги отбелязваш. Поведението и е по-скоро защитна реакция и механизъм за справяне със ситуацията, а не нежелание да допуска хора до себе си (този грозен прякор Медуза изобщо не й ходи, м/у другото). Льольо да се взима в ръце и да започва с Пълната промяна, че не е правилно само тя да понася такава отговорност. Актьорът си падна на ролята и аз само суперлативи мога да кажа, много приятно съм изненадана.

 

Докторчето е опасен опортюнист и аз се чудих как му се дожени и понеже съм далеч от идеята това да е прекалено задълбочено планира тактика от самото начало, приемаме очевидното, че нашето момиче е страхотна партия. Господата да не се оплакват за "добрия живот и жененето', че досега мъж с опрян пистолет на главата в гражданското не съм виждала. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ау, обядвал си с гаднярката... Има нещо много изкуствено в нея и мисля, че си пасва идеално с ролята. :lol: за корейската храна си ги съсипал просто, хич не ги жалиш тия хора. :lol: :lol: :lol: Сериалите не им гледаш, манджите им не ядеш, к-поп сигурно не слушаш, па и не си американец, а си бял... От коя ли планета си паднал? :D

 

 

А това чете ли го?

И аз да се разпиша тук отрано, защото усещам епичен сериал. :lol: Ким Сун А е повече от перфектен избор за тази роля. Да си призная, кой знае какви наблюдения върху партньора и нямам, но ми се струва, че има "доста качествен материал" тук. If you know what I'm saying :i love this: Аaa, знаете ли, че за тази роля отначало впрягаха моя любимец Yong Hwa, или поне такива слухове циркулираха по блоговете. Та, това момче е превъзходно на n-та степен, но не е на нивото на Ким Сун А. Надявам се въпросният, И Джанг У, да се справи.

Понеже в темата за King 2 Hearts прочетох, че Нико може да има участие и в тази драма ( стискам палци, за да не му е на уроки) и с оглед на скорошните му случки с Ха Джи Уон, искам да го подготвя отрано: Нико, да знаеш, най-популярната драма (направо исторически успех с рейтингите) на главната актриса се казва: My name is Kim Sam Soon. Ако се случи да се заговорите и те попита: Харесваш ли моите филми? Казваш тази ми беше любимата и й пращаш много поздрави от Easternspirit. :282: Край на лекия офф-топик. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...

Браво! Стискаме палци да има и бизнес-вечеря в европейски ресторант! Обаче ако може тогава да не снимаш масата, а актьорите около нея. :lol: Виж как Lim Soo-Hyang жално и укорно гледа в обвктива. И наистина предай много поздрави на Ким Сон А от всички българи, които са и гледали сериалите. :lol2:

Редактирано от desjer
Твърде дълъг цитат.
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...