Jump to content

Форумни срещи във Велико Търново


Recommended Posts

Здравейте на всички !

 

Вечерта е напълно готова, датата е 07.06.2012 /Четвъртък/ Филма, който избрахме е Art of Seduction, казаха ми, че е много добър и ще се хареса на всички, дори тези, които са го гледали вече laugh.gif . Музиката е в процес на сваляне и обработка. И това, за което много търсех да намеря - за всеки, който влезе ще има по една чашка Соджу донесена ни от Корея преди 2 дена. Плакатчето за вечерта ще стане тези дни, но имайте впредвид, че 7ми е нашата вечер! Надявам се да видя много почитатели и фенове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ураа, толкова се радвам, че не е събота или неделя. Имах мн силни опасения, че ще е през уикенда и ще го пропусна.

 

 

Така, денят е ясен, но как се казва въпросният бар? Понеже с ориентировката съм зле, искам да се ориентирам по-навреме :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз го писах някъде по-нагоре , бара е Мелон , намира се м/у Айриш пъба и Рокенрола :D Точно до един магазин за обувки и пише с големи букви Мелон life music club , вече ако има някой, който няма да е от града или не може да го намери (едва ли) , вече по-нататък можем да си чукнем една среща преди определения час и да ви заведа :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Признавам, това със споменаването на името на заведението по-горе съм го пропуснала :rolleyes:

 

 

Сега обаче се чудя за други неща: отнася се за уточняването на часа, и все пак и някои от участниците да даде потвърждение, че часът и датата го устройват, понеже гледам, че след обявяването на датата никой не е писал. Питам, за да не се окаже, че накрая сме 2-ма човека на кръст :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сега обаче се чудя за други неща: отнася се за уточняването на часа, и все пак и някои от участниците да даде потвърждение, че часът и датата го устройват, понеже гледам, че след обявяването на датата никой не е писал.

Това някакъв намек ли е? :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вижте, ние отваряме в 8 , тоест в 8 се почва, филма ще се пусне към 10 може би, няма уточнен час, цялата вечер е за нас. Няма значение дали ще сме 2ма, 20 или 50. Идеята е да сме хора, с познати или без, които ще имат общи теми на разговор. В крайна сметка не всички имаме познати, с които да говорим на тема "Азиатско кино". Това е перфектният начин да се забавляваме и да намерим нови познати.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм от Търново и разбрах едва днес, че е имало такова парти. Почти всеки ден минавам покрай Мелон, но не видях никакъв плакат. А поради изпити нямам време да влизам тук и да проверявам всеки раздел. Надявам се пак да направите такова нещо и тогава се надявам, че ще разбера за него и ще мога да дойда с приятелите си. Надявам се да сте си изкарали добре :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тука е лабава работата май като гледам тая тема. Ко се направи нещо може и аз да се завъртя ама от търновска област като гледам в тоя форум от най активните дали се броим на пръстите на едната ръка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...