Jump to content

Форумни срещи във Велико Търново


rery
 Share

Recommended Posts

Какво бихте казали да направим в някое заведение Корейска Вечер - ще слушаме корейска музика цяла вечер, ще се забавляваме и ще направим кратка пауза, където ще пуснем на голям екран Корейско филмче по наше желание. То и какво по-хубаво да си пиеш биричката, да си слушаме музиката и да гледаме Корейско кино като хората? Какво мислите?

Link to comment
Share on other sites

Ех, студентка съм в Англия и скоро няма да се прибирам :( Все пак се радвам, че моят град става все по-корейски :) Пожелавам ви успех в начинанието :)

Link to comment
Share on other sites

Добре дайте идеи за филми, които бихте гледали, ваша любима музика и края на месеца или най-късно началото на другия го имате! Може да кажете и на познати, които например не използват Ийстърн Спирит.

Link to comment
Share on other sites

Да да аз имам познати и ще им кажа, о колко хубаво, ами хубаво е да се съберем или накрая на месеца или съвсем в началото на юни да послушаме малко музика заедно супер :)

Link to comment
Share on other sites

Прекрасна идея. Около мен няма нииикой с когото да си споделям страстите относно Азия. Ако скоро не престана да надувам главите на приятелите си, които още смятат, че в Азия има само китайци, мисля че ще спрат да ме канят да излизам с тях laugh.gif

Нямам претенции относно филма, също и относно музиката. Що се отнася до тях, всеядно съм. Ако часът ме устройва с удоволствие ще съм на линия. Ако не успея пък, се надявам да повторите и потретите, все някога ще мога да присъствам smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Вижте, работя в един бар в града, ние така или иначе отваряме в 7-8 вечерта, няма как да стане по-рано. Датата мога да ви я кажа утре, вече ще зависи от шефа кога ще ни даде да го направим. И тогава може да изкоментираме какво ви се гледа и слуша. На мен ми беше много мъчно, че все още не се е направило такова нещо в града. А знам, че не сме малко. Аз също нямам много с кого да си говоря, моите приятели като чуят да казвам нещо за Корейско каквото и да е си дърпат очите и почват да издават звуци от рода "Хон чон гон мон " и тн. biggrin.gif

Link to comment
Share on other sites

Oх, това с приятелите съм го изпитвала и на свой гръб - всички ми опяват какъв бил тоя "жълтур" на телефона :lol: За музика и филми и аз нямам претенции, дори бих се радвала, ако е нещо ново, което не съм виждала/ чувала. Само че съм студентка в София и трябва да знам по-раничко, за да си напасна прибиранията. Ако не, живот и здраве, другия път.

П.П. Трябва да донеса колекцията от Кпоп дискове, да я покажа на някого, който ще я оцени :lol:

Link to comment
Share on other sites

Супер идея!!! Само дано да мога да дойда, че тази сесия ще ми вземе здравето. То и при мен е така - аз надувам главите на хората с корейско, ама те не могат да споделят чувствата ми. А за кое заведение става въпрос?

Link to comment
Share on other sites

Идеята е много хубава, аз също ще дойда ако съм свободна. Друго си е да срещнеш някой съмишленик, а не като говориш на приятелите си да въртят очи :D

Link to comment
Share on other sites

Здравейте на всички , корейската вечер е сигурна , музиката вече се подбира , филма е избран , вече само чакаме дата и готово. Някой беше попитал колко е голям екрана, не съм сигурна , но е нещо от рода на 2 на 3 метра или малко повече.

Link to comment
Share on other sites

Ами като се реши за дата моля пишете ми или се свържете с мен тук , за да знам кога, къде и как. И деята е много добра, защото в Търново няма чак толкова много фенчета и така ще се запознаем и ще можем да се виждаме , за да не досаждаме на другите приятели, които нямат интерес към Азия. И такам като се реши точна дата, а и преди това, акои искате пишете ми, за да уведомя още хора кога и къде да дойдат за срещата ;) И благодаря на момичето за идеята, супер ме зарадва ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...