rery Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Какво бихте казали да направим в някое заведение Корейска Вечер - ще слушаме корейска музика цяла вечер, ще се забавляваме и ще направим кратка пауза, където ще пуснем на голям екран Корейско филмче по наше желание. То и какво по-хубаво да си пиеш биричката, да си слушаме музиката и да гледаме Корейско кино като хората? Какво мислите? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Въпреки, че съм от Габрово, ако се осъществи идеята ви с удоволствие бих дошла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
V_sun_hi Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ех, студентка съм в Англия и скоро няма да се прибирам Все пак се радвам, че моят град става все по-корейски Пожелавам ви успех в начинанието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Аз съм студентка в Търново и идеята супер много ми допада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papushinka Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Всички боляри да излизат на светло И аз участвам в раздаването! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rery Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Добре дайте идеи за филми, които бихте гледали, ваша любима музика и края на месеца или най-късно началото на другия го имате! Може да кажете и на познати, които например не използват Ийстърн Спирит. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Да да аз имам познати и ще им кажа, о колко хубаво, ами хубаво е да се съберем или накрая на месеца или съвсем в началото на юни да послушаме малко музика заедно супер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Прекрасна идея. Около мен няма нииикой с когото да си споделям страстите относно Азия. Ако скоро не престана да надувам главите на приятелите си, които още смятат, че в Азия има само китайци, мисля че ще спрат да ме канят да излизам с тях Нямам претенции относно филма, също и относно музиката. Що се отнася до тях, всеядно съм. Ако часът ме устройва с удоволствие ще съм на линия. Ако не успея пък, се надявам да повторите и потретите, все някога ще мога да присъствам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rery Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Вижте, работя в един бар в града, ние така или иначе отваряме в 7-8 вечерта, няма как да стане по-рано. Датата мога да ви я кажа утре, вече ще зависи от шефа кога ще ни даде да го направим. И тогава може да изкоментираме какво ви се гледа и слуша. На мен ми беше много мъчно, че все още не се е направило такова нещо в града. А знам, че не сме малко. Аз също нямам много с кого да си говоря, моите приятели като чуят да казвам нещо за Корейско каквото и да е си дърпат очите и почват да издават звуци от рода "Хон чон гон мон " и тн. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kando Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 И имате голям екран в бара - колко е голям? Да пробвам тогава с една заявка за 2046. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
papushinka Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Oх, това с приятелите съм го изпитвала и на свой гръб - всички ми опяват какъв бил тоя "жълтур" на телефона За музика и филми и аз нямам претенции, дори бих се радвала, ако е нещо ново, което не съм виждала/ чувала. Само че съм студентка в София и трябва да знам по-раничко, за да си напасна прибиранията. Ако не, живот и здраве, другия път. П.П. Трябва да донеса колекцията от Кпоп дискове, да я покажа на някого, който ще я оцени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss_instinkt Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Супер идея!!! Само дано да мога да дойда, че тази сесия ще ми вземе здравето. То и при мен е така - аз надувам главите на хората с корейско, ама те не могат да споделят чувствата ми. А за кое заведение става въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rery Posted May 10, 2012 Author Share Posted May 10, 2012 Мелон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai4eto99 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Идеята е много хубава, аз също ще дойда ако съм свободна. Друго си е да срещнеш някой съмишленик, а не като говориш на приятелите си да въртят очи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana93 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Който тези дни е във Велико Търново, може да се видим утре на ето това събитие цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 ^Ако не вали както тази вечер би тр да съм на въпросното събитие. Чакам го от седмици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rery Posted May 14, 2012 Author Share Posted May 14, 2012 Здравейте на всички , корейската вечер е сигурна , музиката вече се подбира , филма е избран , вече само чакаме дата и готово. Някой беше попитал колко е голям екрана, не съм сигурна , но е нещо от рода на 2 на 3 метра или малко повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Местя темата в раздел Форумски срещи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miss_instinkt Posted May 17, 2012 Share Posted May 17, 2012 Предлагам да е някой петък или събота. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunati4kata Posted May 19, 2012 Share Posted May 19, 2012 Ами като се реши за дата моля пишете ми или се свържете с мен тук , за да знам кога, къде и как. И деята е много добра, защото в Търново няма чак толкова много фенчета и така ще се запознаем и ще можем да се виждаме , за да не досаждаме на другите приятели, които нямат интерес към Азия. И такам като се реши точна дата, а и преди това, акои искате пишете ми, за да уведомя още хора кога и къде да дойдат за срещата И благодаря на момичето за идеята, супер ме зарадва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts