Jump to content

Recommended Posts

The Wooden House

 

A10583284-12.jpg

 

 

 

A10583284-8.jpg

A10641485-98.jpg

A10641485-99.jpg

A10641485-95.jpg

A10641485-94.jpg

A10641485-96.jpg

 

 

Други заглавия: Ruen Mai See Beige / The Beige Colored Wooden House
Страна: Тайланд
Година: 2004
Жанр: човешка драма, романтика
Епизоди: 10

Участват:
Cherry Khemapsorn Sirisukha as Mook
Andrew Gregson (Andy) as Arm
Sarocha Watitapun (Tao) as Jee
Dilok Thong wattana as Yot

Сюжет:
Това е историята на две сродни души успели да намерят пътя един към друг.
Mook и Arm, попълвайки личния си дневник ни разказват за живота си от запознанството им в студентските години,
премеждията и трудностите, с които се сблъскват те самите, изпитанията, пред които е поставена връзката им,
та дори и после, след като се женят и имат дете. Не са подбрани случайно мислите на двамата, с които започва почти всяка серия.
Най-големия подарък е щастието, че са се открили и чистата обич, която ги свързва. Защото какво по-хубаво от това да знаеш,
че има стабилно рамо, на което можеш да се опреш, когато ти е тежко.


Сваляне:

свали с английски субтитри

онлайн с английски субтитри

онлайн с руски субтитри

 

OST

Лично мнение: Разкошен сериал, който трябва да се гледа с очите и сърцето и с подходящата нагласа. Не случайно на мен ми отлежаваше на компа около половин година, докато му дойде времето и реша да го изгледам. Честно казано не мислех, че толкова силно ще ме грабне и ще ми хареса историята. Така добре пресъздадена и описана, толкова трогателна и реалистична човешка драма. История, която ще остане във времето. Има запазено място в личната ми колекция и със сигурност пак ще го гледам. Дайте шанс на този сериал и няма да съжалявате. А, да спомена и OST-a също си струва, конкретно началната песен, която звучи от видеото.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Този сериал ми влезе в топ 3 на най-великите. Случайно го открих покрай Анди, по който се запалих и изгледах почти всички сериали с негово участие. Но като гледам не съм единствената луда негова фенка. По-лудите от мен направиха субки за почти всичките му сериали :lol2:, което само може да ме радва и да съм много благодарна, че изгледах прекрасните му сериали.
Този сериал е нещо великолепно, с прекрасен сюжет и завладяваща актьорска игра. От първите секунди те грабва и няма пускане дори след края. Сериала е от онези, за които мислиш седмици след като си го изгледал, превърташ любимите моменти, когато се сетиш за него, а влезеш ли в нужното настроение (ако не си, самия сериал те настройва) без да се усетиш, послушно си го изгледаш отново целия :yes: Най-важното е, че поуките, от които изобилства са наистина много полезни и няма начин да ги забравиш, заради начина, по който ти ги поднасят.

Мук и Арм бяха една уравновесена и много красива двойка. Всичко, което сполетяваше Арм беше кошмарно. Той беше израснал със загубата и носеше тежкия кръст на реалността с гордост и достойнство. Понякога гордостта го водеше до задънена улица и често беше определяща за караниците му с Мук. Но колкото Арм беше реалист, толкова Мук беше оптимистка и голяма наивница. Животът беше научил Арм, че у хората, колкото и да е заложена добротата решили ли са да бъдат лоши, нищо и никой няма да ги спре. След катастрофата осъзна що за стока е Джет с нейните интриги. По-безсърдечно същество от нея не бях виждала, когато излезе от болницата и каза, че живота и е твърде ценен, за да се грижи за сакат ми стигна, за да я намразя до края на сериала. А това, че се извини с глупостта, че има да се грижи за семейство си беше жалка картинка. Ех, ще стане много, ама трябва по отделно да ги характеризирамwub.gif
Арм още от малък му се е наложило да порасне. Въпреки, че майка му е имала много пари, той е предпочел да остане при баба си и да не взима от чуждите средства. Пред очите му, рухва най-важното за едно дете - семейството. Ако не е била баба му, едва ли е щял да удържи на всичко, което се случва. Първя удар, който му се нанася е когато умира баба му, много набързо идва удара, в който остава инвалид и се налага да изживее най-големия кошмар за един спортист. Майката на Мук не го одобрява, обвинявайки го в това, в което продължават да го обвиняват доведените му брат и сестра, макар той да не е докоснал и цент от парите им. Тъй като на доведения му брат, не му е достатъчно продължава да го измъчва и дори щеше да се ожени за момичето, което Арм обича с цялото си сърце и душа. Колко се радвам, че бабата на Мук беше там, а и сестра й доста я тласна. Но проблемите за Арм не свършват, а с напредването на сериите сякаш ставаше все по-зле. Идва момент, в който се питаш няма ли край?! Но бързо ти се отговаря, че може и още blink.gif След всичко, което непрекъснато преживява, бързо се забелязва, че Арм продължава да се затваря и затваря в себе си. Трудно допуска някой във вътрешния си свят, колкото и да обича Мук предпочита да я държи вън от проблемите и разсъжденията си, често това им причинява най-големи неприятности, но когато си човек свикнал да се опираш само на собствените си сили, трудно молиш за помощ или допускаш някой близо до слабостите ти.

Мук си беше душичката в сериала. С детски и наивен поглед гледаше на нещата и когато и се наложи да се изправи пред хаоса, който Арм наричаше негов живот, не и беше никак лесно. Не, че той я улесняваше, като не я допускаше до себе си и огромна част от проблемите му. За нея това беше липса на доверие, а за Арм това беше начинът да я предпази. След като Мук се омъжи, най-после започва да се забелязва как израства и след всеки проблем по-добре разбира съпруга си. Но това не и пречеше накрая, заради нейното глупаво решение, защото тя сама пусна змията (Джет) в дома си и след това обвини Арм за всичко х.Х, Вместо да му помагаше, тя внесе поредната доза хаос в живота му. Разбирам, че много му помагаше и на места доста изтърпя и прости, но накрая сам да си виновен, защото едва ли не тестваш колко ще ти стигне доверието спрямо другия. Не беше справедливо друг да страда за грешките ти, а на всичкото отгоре и да му мътят главата и да го гонят като мръсно коте. Майката на Мук не обикна Арм и за секунда, но чест не и прави нещата, които свърши. Единствено си умирах от кеф, когато накрая тя и майката на Арм си удариха по едно рамо срещу Джет.

Джет беше планирала живота си много добре. Използваше богатите мъже, а ако по случайност не и потръгнеше с друг, Арм оставаше резервен план. Но имаше един огромен проблем, не осъзнаваше, че не всички са като нея. Има и момичета, които не мечтаят и ламтят само за пари и скъпи коли. Има такива, които търсят любов, разбиране и семейство. Когато Мук се появи, Джет беше твърде заета и я подцени, но по-късно осъзна проблема, но осакати Арм и прецени, че е безполезен вече. Общо взето получи това, което заслужаваше. Въобще не я съжалявах, когато Йот я пребиваше като куче, даже малко и беше. Надявах се, че така ще се вземе в ръце и ще спре да бъде егоистка, ама таратанциdry.gif Може ли да твърдиш, че обичаш някой и да съсипваш семейството му? На всичкото отгоре дори едно мъничко и невинно същество да не те възпира. Човек бързо се запитва дали въобще има сърце? Целият й живот се движеше от егоизма и лакомията й за пари. В крайна сметка пак Арм си го отнесе, заради нея, но какво пък той вече е свикнал дали ще е катастрофа или прострелване все тая.

Общо взето Арм видя твърде много несправедливост и въпреки захаросания край. В сериала доказаха, че си носиш белезите от всичко, което ти се случва и се променяш в опит да се защитиш. Някак животите на всички ми се виждаха смешни пред всичко, което непрекъснато се случваше с любимеца ми. Накрая се питах как успя да не загуби доверие в хората? Наистина продължаваше да е затворен в себе си, но в повечето случаи го правеше, не да защити себе си, а да предпази другите поне от хаоса, който цареше в душата му. Абе, евала на Арм и на Анди, затова че така добре го пресъздаде.


ОБОЖАВАМ СЕРИАЛА! Анди и Чери се справиха великолепно, а химия не липсвашеwub.gif Гледайте го няма да съжалявате :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...