Jump to content

So Ji Sub (Со Джи Соп)


Recommended Posts

Това е общата ни надежда! Не само заради нашето удоволствие, но и заради самия Джи. Защото единствената му сериозна филмова роля досега е в Rough Cut .

Те и филмите му не са много де. Направо е престъпление да не използват пълноценно таланта му... /Може би ако удължат годината с някой и друг месец... :P /

Затова имам големи очаквания. За Employee също, но за него по-нататък.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baidu-то на момчето прегря, или бая народ фенки писмено си признават, че изгоряха. Днес снимки и клюки бол, ЛОЛ :D !

Фотосите на боксьорчето са правени крадешком от снимачната площадка, затова и качеството не е прелест, но видимо Джи Соп е. Имам леки забележки за теглото му, защото виждам, че прогресивно покрай снимките сваля килца, но пък важното е, че е в супер спортна форма. Навярно само с замаха си и стъпките на ринга, ще стопи и моите реотани, но докато не изгледам филма, ще мисля още трезво :blush: .

lbox.jpg

 

Ако повечко искате да се втренчите в него, заповядайте мейкинга на VONIN Blue. Не е опасен за живота.. :P

Аз отчетох две снимки като необходими за повече съзерцаване, ако ви стиска, де - дяволския поглед и кафявото в косите :lol:

devilea.th.jpg brownl.th.jpg

 

Сега да не се мъча сама, слагам няколко нови и стари от негова милост, в спойлер, защото пак не са качество с пиксели, но пък са разкошни:

 

Който се е докопал до тези, браво:

hwqymmg0f8h6djo411q.jpg

do0csnmbx0epi8km15k2.jpg

9f58ek3o8zdmlxu1qzr.jpg

От сетове на филма Only You

onlya.jpg

83870723.jpg

От рекламата на онова готиното кафене A Twosome place, дето и Канг Джи Хуан и Ън Хье, снимат сериалчето Lie to me:

87woz9khamzfz6qyh1k.jpg

1eev3we04mg27ngpphu.jpg

Със любимият потник..дай ми пауър :lol2:

042ny.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Ми Йон(Lee Mi-Yeon) е потвърдената актриса за втория филмов проект на Джи-соп за тази година “Employee”/ "Businessman".

 

castg.jpg

Всички още тръпнем за подробности (ролята му на наемен убиец без чувство за вина, си буди любопитство от всякъде) около екшън мелодрамата му, но поне днес медиите разтръбиха името на известната корейска актриса Ми-Йон за главната роля. Актрисата се завръща на екрана с главна роля, след 4 г. и доста успешни филма зад гърба си: Love Exposure, Typhoon, Addicted, Indian Summer.

 

Credit: newsen

 

Много съм доволна за избора на актриса, редно след толкова известни корейски актьори, тази актриса да снима и с Джи-соп. Още повече очаквам сюжета и заплетената ниша, убийството и любовта ...няма начин :D .

Виждам доза разлика във възрастта в полза на слабия пол, но пък професионализма на Джи-соп е пословичен. Стискам палци и двата филма да "окупират" класациите и върховете по внимание и рейтинг, и заслужено нашето момче да грабне някоя нова наградка.

По повод наградките, дали няма да ни изненада утре с присъствие на 47-те Бексанг награди? Да поживеем и да видим.. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази мацка май само в Addicted съм я гледала. Мдаааа, интересна двойка ще бъдат двамата. Става ми смешно, като гледам как фенките на Джи във фейсбук веднага отсякоха, че не я харесват. Но те по принцип никоя няма да харесат до него :P .

Започвам отсега да потривам ръчички и очакванията ми нарастват. Даже ще ми бъде по-любопитно превъплъщението на Джи в Employee, отколкото в Only you. /Разглези ни той с Rough Cut. ;) / Сега очаквам още и още от него. Защото си може.

Блеки, за Пексанг наградите нали знаеш на кого се надявам за своевременна информация и обширен коментар? :kissx:

Дано и нашето момче се разходи по червеното килимче. Все пак и той е в номинациите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

The top 25 most handsome South Korean male artists of 2011 are:

 

1. Hyunbin

2. Kim Hyun Joong

3. Song Seung Heon

4. Kim Jaejoong

5. Jung il-woo

6. Yoo Ah-In

7. Park Yoochun

8. Lee Seung Gi

9. Lee Min Ho

10. Jang Geun Suk

11. Kim Bum

12. Song Joongki

13. Nickhun

14. Jung Yonghwa

15. Lee Hongki

16. Rain

17. Taecyeon

18. Bae Yong Jun

19. Kwon Sang-woo

20. So Ji-sub

21. Won Bin

22. Yoo Seung Ho

23. No Min Woo

24. Lee Junki

25. Choung Kyung Ho

 

Какво ще кажете по въпроса?

Аз лично не мога да си обясна, защо е чааааак на 20то място :unsure:

Но съм сигурна, че ще мръдне поне с 4-5 позиции нагоре след като излезе Only You!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не съм съгласна, с ( 3-то място на Song Seung Heon; 11-то на Kim Bum; 19-то Kwon Sang-woo и на 20-то място So Ji Sub), но няма какво да се направи. Все пак това са техните мъже и тяхната класация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За нашия любимец е възможно да се дължи на персонажите които играе, те не са толкова захаросани а по-сериозни, за възприемането на които се изисква повече дълбочина и мисъл. Но всички знаем, че не количеството е от значение а качеството. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен пък ни се струва логична тази класация, повлияна от последните хитови продукции, който дори и ние следяхме с много голям интерес. И не само ;)

Освен всичко съм и доволна :es: Ще си говорим пак по въпроса след като излезе филма на Джи Соп, а Бини е в казармата. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

извинявам се много, ама колко 12-13 годишни са я правили тази класация???????????????????? и как решиха, че някой роден 1993 е по добър от Bae Yong Jun или So Ji. Това няма как да е реално. Луда работа.

 

Ако си направим наша си класация, ще изглежда доста по-различно нали??????????????????????????????????????

 

А дори в класацията няма Ji Sung, Lee Seo Jin, Lee Philip - на нищо не прилича това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напълно съм съгласна с теб. :D

 

извинявам се много, ама колко 12-13 годишни са я правили тази класация???????????????????? и как решиха, че някой роден 1993 е по добър от Bae Yong Jun или So Ji. Това няма как да е реално. Луда работа.

 

Ако си направим наша си класация, ще изглежда доста по-различно нали??????????????????????????????????????

 

А дори в класацията няма Ji Sung, Lee Seo Jin, Lee Philip - на нищо не прилича това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 

А сега, ви пожелавам приятно пиене на сутрешното кафе с един уникален, не 20 годишен мъж.......... :inlove:

http://www.allkpop.com/2011/06/so-ji-sub-to-model-for-two-some-place-as-their-new-business-partner

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде 2 думи и от мен...

 

Новината за комбо проекта е чудна! От модел на марката заведение, Со Джи Соп става бизнес партньор на известното brand name кафе в Кангнам. Не са ни спестили и суперлативите по негов адрес, което е прекрасно...а това, че наш момък има завиден и безкраен потенциал с нещата, с които желае да се занимава, няма смисъл да ни убеждават... :)

so3.jpg

 

Има много интересна подета инициатива за превод на английски на бижуто фото-книгата "The Way". Притежатели (и съответно не такива) на ценното супер издание, което излезе на корейски и японски и се превърна в бест-селър, са подели петиция, за която са нужни 1000 "подписа" за да представят на 51к идеята да бъде преведена книгата. Мястото за желаещите тук.

Може да има всичко на всичко 50 думи :D, (нали знаете, че са от сърцето на момчето) но би било чудесно да са преведени на английски...

Ако трябва да продължавам с признанията, няма да са толкова безценни като онези минути безкрайност в неговата компания, малкото изречени вълшебни думи от устата му, оня бързият, перфектно изчистен подпис и задължителното яко ръкостискане, но пък думите му ще имат предимство да се разберат от всички за вечни времена....

 

И докато тече изграждането на прословутият 51к Път, който от сега е туристическа дестинация, се разбира, че поне галерията по трасето, посветена от/на Джи-соп се приключва. Както и снимките на http://heartland.geocities.jp/jisubmali/3asian_Mariko_2011.6.3boxing.jpg[/img]"]"Only You" постепенно приключват, а в средата на юни се очаква и стартиране на сетовете за новия филм.

 

 

Дотогава...сигурно ще има още изненади, а ние..очакваме!

 

 

sojisub20110605001.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

подочух,че има идея за издаване на български на книгата му The Way , а това с подписите за превод на английски защо е,доколкото съм запозната по-скоро се купуват авторски права

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз днес умрях от жега и изгорях от последните снимки, клипове и фенски акаунти около Джи Соп и визитата му в Тайланд за крайните снимки на филма. Не знам как са успяли да снимат там, защото феновете са били по-активни от стафа навярно, а и вече точат ножовете за дългоочаквания филм Only You. Добре, че сa били официлано помолени да не пускат видео откъси от снимачният процес, преди стартирането на филма на голям екран..

Което не означава, че са мирували и няма едно 10-на клипа и почти цяла "приказка" за наш Джи, от различни автори :D

 

st28n3bk67izxtgp50u.jpg

 

5c6yjble7u9lsoppnfii.jpg

IMG_0219.JPG

 

Както казах, снимките са приключили и момчето се завърна в Корея.

 

sojisub.jpg

 

Но не си мислете, че ще почива. Съвсем скоро (юли) очакваме подробности около новата роля и филм.

 

Предполагам знаете, но ако не - малко кафе полъх от 51kafe.

43wvrumg5bmdgb3t11.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще има ли място за още една маймуна на клона... :rolleyes::896767:

Каквото и да каже човек, за този момък все ще е малко, наистина изключително талантлив актьор, способността му да изразява и внушава емоции само с поглед и мимики е невероятна.

За първи път го гледах в "Какво се случи в Бали", но не ме грабна изобщо. Предполагам, заради факта, че тепърва откривах азиатското кино и все още ми бе трудно дори да различавам актьорите, а и това бе първия ми сериал, но след "Rough Cut" , направо загубих говор и картина, а в "Road No. 1" буквално спира дъха - толкова силни и любими роли. Нямам търпение да го гледам в "Only You", сигурна съм, че е свършил добра работа.

Определено ми е първенец в касацията и ще ми е приятно да си правим компания в тази тема.

Поздрави от мен и благодаря за интервютата, снимките и изобщо всички споделени материали. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес, Со Джи-Соп заедно с Ким Ю-На, в Националния музей, са получили от министъра на културата и туризма специалните си награди „звезди на туризма на Корея”, за изключителен принос в сферата на туризма. Госпожицата, знаем колко допринесе за привличането на Зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг през 2018г., и която се надяваме да продължава да прославя името на Корея, бе прелестна.

Талантливият актьор Со Джи-соп, бе удостоен, заради активността му като посланик на провинция Gangwon, и несъмнено за помощта му като Халлю звезда за развитието на туристическата индустрия и повишаване на интереса към Корея.

На царемонията, Джи пристигнал страхотно стилен и усмихнат. Не се съмнявате, нали? Малкият акцент със зелените чорапи, не остана незабелязан и очарова фотографите...(мен, поради страстта ми към цветните чорапи и този тренд, още повече :P )

А мен, този деликатен и невероятен Джи-соп, отново зарази с енергия и наслада от мисълта, че добрите дела се пре(по)дават, само дано повече хора ги виждат и осъзнават...

1jikt.jpg

jisubthe.jpg

20111n.jpg

 

jikim.jpg

2011071410462811121.jpg

amazingji.jpg

 

 

Наред с всичките неща, на които сериозно и професионално обръща внимание, освен актьорството, се нарежда и мениджмънта на 51kafe, което отваря врати на 22 юли. Фенове и ценители, се надяват да зърнат актьора отблизо на откриването. Интересното кафе, с още по-интересният си подход на управление, продължава да забавлява и с фейсбук страницата си, като малкото инфо и веселите снимки и коментари там, със сигурност карат всеки да се отбие, или просто да го добави към туристичексите дестинации в Сеул... :P

13417070.jpg

А това, че хубавецът тества и участва в подбора на менюто, гарантира още повече интерес и повишаване на настроението на бъдещите дегустатори... :).

51kafe.jpg

 

П.С. Добре дошла на malvva! Винаги има място, забавлявай се... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ауу, вече почти месец нямаше никакви новини около тоя човечец (или по-скоро аз нямам никакво време да се поровя по-обстойно в интернет :lol:) ...

Обаче днес блеки ме изненада много приятно!! Тенк ю :kiss2:

А това, че

хубавецът тества и участва в подбора на менюто

звучи много добре, тъй като клиентите на заведението/феновете малко или много ще се докоснат до Со Джи и до неговият вкус и предпочитание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Досещате се колко ми се пие кафе вече..или нещо разхлаждащо от менюто на 51кафе, нали? :lol:

 

Макар и еспресо, сервирано лично от Баристата Джи-Соп, си е голям късмет, споделят вече фенове..

 

Популярният актьор Со Джи Соп уважи с присътвие отварянето на своето Twosome place by 51k кафе, и лично пое ролята на бариста за минути. Появата му несъмнено предизвика обилен медиен и фенски интерес!

20110722161645565.jpg

20110722163038796.jpg

2011072216397770771.jpg

 

2011072216417770791.jpg

1311319864181989.jpg

20110722131131998832751.jpg

98618825.jpg

 

Фенове и журналисти били окупирали и атакували разкошното кафене в Apgujeong-dong (ех, този Кангнам, бее) и чакали ли чакали всички я за ..кафенце, я за малко внимание, или поне за снимки със корейската звезда.

И за да е пълна изненадата, 51к и самият Джи, са планирали купища неща за щастие на посетителите през целия ден. Освен менюто в което Джи-Соп е взел дейно участие и бая народ иска да изтества, ако може веднага :lol2: , друга емоция била изненадата, че след 1 и 51 мин. щяло да има безплатни напитки, както и събитие, в което звездата може да участва. Отгоре на всичко имало късметлии, спечелили лично приготвено еспресо от нашия човек. Еми, да им е сладко и наздраве :P !

Това не е всичко, защото чрез уебсайта на агенция 51к, редица участници са имали възможност да спечелят от специалните So Ji Sub чаши, престилки, и тениски. На случаен принцип днес в деня на отварянето късметлиите ще получат подаръците си. Голямо честито и на тях :) !

 

На Джи-Соп успех и попътен вятър с новото начинание, което съм сигурна, че ще развие блестящо, освен отговорно, и ще продължи да кара всички да обръщат внимание на нещата, с които се занимава! Браво, да не забравя, в случая.. :D

 

Последно някога през август, Джи-Соп ще има появаване в специален епизод на “Infinity Challenge”. MBC и щурата компания, пак ще привличат народа пред екрана, но дано скоро излезе инфо, като дата на излъчване.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тиха завист се надига в мен и ми се прииска да съм на едно по-източно място, кротко посръбвайки си кафенце.. :D

Благодаря за интересния пост и страхотните снимки blacky80, Джи Соп отново пръска на талази от непринудения си чар и изглежда, че истерията е била пълна.

Успех в новото начинание и дано в най-скоро време, го видим отново на екран.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...