Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

Great Inheritance (2006)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Widaehan Yusan
Период на излъчване: 3 май 2006 - 29 юни 2006
Време на излъчване: сряда - четвъртък 21:55
Жанр: Романс, Комедия
Канал: KBS2
Епизоди: 17
Режисьор: Kim Jung Gyu

Участват:
Han Ji Min - Yoon Mi Rae
Kim Jae Won - Kang Hyun Se
Kim Ji Hoon - Choi Si Wan
Lee Mi Sook - Go Ah Ra
Jung Tae Woo - Nal Chi
Son Byung Ho - So Dong Pa
Byun Hee Bong - Jung Il Do
Jang Hyun Sung - Jang Man Ho

 

Резюме: Канг Хьон Се (Kim Jae Won) израства, без да знае кой е неговият баща. Поради липсата на бащина любов, той е бил нает от банда и става гангстер. След смъртта на майка си той наследява детска градина, но трябва да мине през сто дни на обучение, за да я получи, така че той става помощник-преподавател под наставничеството на детската учителка Ю Ми Ре (Han Ji Min), при което двамата започват да развиват романтични чувства един към друг. Детската градина се намира в район, в който се предвижда изграждането на увеселителен парк. Шефът на Хьон Се се нуждае от парите на строителната фирма, затова започва да манипулира Хьон Се. Че Ши Уан, който е бивше гадже на Ю Ми Ре, прави мръсни сделки с шефа на Хьон Се и се опитва да излъже всички.

:essub:

Сваляне с български субтитри: :click: :click:

 

Онлайн с български субтитри :click:  :click:  :click: 

 

Свали с английски субтитри :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Имам много добри спомени от тази драма, но все пак играе Kim Jae Won :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятно ме изненада това сериалче :D В продължение на седмица разпусках с него в края на деня, децата бяха очарователни сладурковци Han Ji Min и Kim Jae Won много си отиваха, жалко само, че ролята на Kim Ji Hun беше на лошия, някак си така и не успях да си го представя в тази светлина или по-скоро не исках :rolleyes: Благодарности на екипа работил по субтитрите, ако не бяхте вие нямаше и да разбера за този страхотен семейно-комедиен сериал. На всички които търсят нещо без големи драми, а за отпускане след тежък ден - препоръчвам да гледат ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наистина супер сладурски сериал. Идеален за разпускане и зареждане с добро настроение. Ако не беше излязъл превод, вероятно и аз нямаше да го загледам, за което специални благодарности на преводачите. Малките бяха големи бонбони всичките, много талантливи дечица. Радвам се, че не го подминах, остави ме с много положителни емоции и голяма усмивка! :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Срахотно сериалче , зареждащо с добро настроение , и когато го гледох на лицето ми неизменно имаше една голяма усмивка:lol: . Децата бяха върхът :es: истински :icon_sunny: . А за главните актьори само хубави неща мога да кажа - Хан Джи Мин и Ким Дже Уон бяха невероятни:rolleyes: .Хан Джи Мин за пръв път е гледох в,, Каин и Авел'' където заедно със Со Джи-Соп бяха чудесна двойка , има нещо в нея което ме спечели за неин фен ,умее да се вписва във всяка роля която играе,има потенциал има и визия ,хареса ми и в ,,Секретен отряд'' и в Принца и в ,,Столичен скандал'' с една дума нявсякъде където съм я гледала е приковавала вниманието ми-има талант . Сериала е хубав и за тези който имат нужда само от добро настроение им го препоръчвам;).Благодаря за превода и на всички работили върху сериала :) .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова обновена плейлиста за онлайн гледане на сериалчето във vbox:  тук, тук.  :) 

 

Редактирано от bealonenomore
Добавям в първия пост :)
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,искам да ви питам нещо.Искам да си изтегля песните но не ги откривам никъде.Ако някой знае,къде мога да ги намеря,нека ми каже или ако някой ги има може ли да ми ги изпрати.Ще съм много благодарна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като толкова го препоръчвате това сериалче започва да се гледа. Старичко е и имам надежда, че наистина ще излезе читаво и качествено. Нещо свежо, приятно и отпускащо като за лятото. Качвам се на клона.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много симпатичен сериал, не толкова натоварващ, главните са на ниво, единствено не ми допада смехът на главната, много добре играе, но трябва да се свиква. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...