Jump to content

Recommended Posts

spacer.png


Holyland (2012)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Hollilaendeu
По мангата на Mori Koji „Holyland”
Период на излъчване: 28 април 2012- 19 май 2012
Време на излъчване: петък 23:00
Жанр: Екшън
Канал: OCN
Епизоди: 4
Режисьор: Park Ki Hyeong

Линк към японската версия: Holyland (2005)

Участват:
Dong Ho (U-KISS)- Kang Yoo
Sung Woong - Sang Ho
Hoon (U-KISS) - Tae Sik
Joo Da Young - Sang Mi

Резюме: Обикновеният тийнейджър Канг Ю (Dong-Ho), който не може да се разбира с хората, започва да изучава основите на бокса от една книга. Прилагайки новите си умения, докато се защитава, той привлича вниманието на местна банда. От този момент започват да го наричат "Ловец на бандити". Случайно среща Санг Хо, който става негов ментор, помагайки му да разбере кой е той всъщност ...

 

:essub:

С български субтитри :click: :click:

Онлайн с български субтитри :click:

С български и инглайски субтитри :click:
С руски субтитри :click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хм..щом ДонгХо участва,пък и е само 4 еп. ...значи ще се гледа! :D

Не очаквам нищо кой знае какво,но не съм и прекалено скептично настроена...последно време малките неща подминават големите предразсъдъци ^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо, ще правят римейк! И Донг Хо изглежда подходящ за героя на Юма Ишигаки. Браво! Започват да мислят в малки цифри по отношение на епизодите.

Японската дорама е много приятна. Нядавям се и тази да се окаже дойстоен поглед върху историята! Много е важен и подбора на другия главен герой.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като видях кой дечко ще участва в главната роля имах лошо предчувствие за филма и се оправда. ДонгХо определено не е за такава роля. Бойните сцени са най важното в този сериал и той няма необходимите умения за да ги изиграе. Японската версия Holyland 2005 е доста по-добра във всяко отношение. Единствено последната бойна сцена не отстъпва но японската версия но това е защото използват съвсем различна концепция. Въпреки, че мнението ми изглежда негативно филма си е интересен понеже самата история е интересна. Който иска да разпусне с нещо по бойно няма да се почуства прецакан от филма.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя траверс от ляво на обложката ме отказа да го гледам сериала. Особено на втората обложка изглежда толкова нацапотен... <_<

Линкче за оригинала може ли че резюмето ми привлече вниманието?

 

Edit: Явно е трябвало първо да прочета мненията. Elit мерси.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм от видяното. Благодарности за чудесните субтитри!

Донг Хо няма опита на Юма Ишигаки, но е подходящ за образа.

Хареса ми тази интерпретация, въпреки че за мен най-хубава си остава оригиналната версия. Но и този поглед имаше собствен почерк. Не копира директно, а представя една различна и реалистична гледна точка. Фактът, че са снимали през зимата е поредният подсилващ елемент. В японската версия нямаше сняг, но улиците, по които се движеше главния персонаж, действително създаваха мрачна и страховита атмосфера. Тук сякаш даваха повече бляскавата част на Сеул, но зимните гледки допълваха с тягостно настроение, което компенсираше. Битките пък ми се ториха по-атрактивни, което не винаги е бонус, но това изпълнение отиваше на действието.

Двамата главни актьори ме изненадаха най-много и въпреки че поддържащият състав не бе на същото ниво, именно те направиха сериите. Притеснявах се, че няма да изберат подходящ актьор за образа на Изава Масаки, но се убедих в обратното.

Музиката също беше добре подбрана. Инди звуци, подобни на тези от първия вариант. Незабравим оупънинг има японската дорама.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много слаб сериал ... единственото хубаво беше , че е кратък :D . Бойните сцени , бяха аматьорски с привкус на реклами за бойни изкуства , бокс и други спортове. '' Лошите '' ... какво да кажа биеха се със шамари и чакат да те ударят , разбира се фрапантно е особено като и двамата опонента седят един срещу друг без да се движат . Отделно нашето момче се научи да се бие от книга ?, чакайте в кои век сме :) , има безкрай много клипчета в интернет с подробно обяснение за боксът примери и т.н ( спокойно може да научите доста от тях и да избегнете личен треньор ) . Боксовият удар с дясна ръка , използвайки акумолацията на енергия от цялото тяло , е един от най - силните изобщо удари с ръце ( това е научно измерено , беше доказано , че е най -силен , сравняваше с още 8-9 изкуства ) , искам да кажа , че щетите са огромни при удар с ръкавици ( без ... още по - големи ) ... липсва реализъм , счупени носове , челюсти , лилаво- червени - оранжеви оцветки по - лицата ( след като биват набити), зъби избити ... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

до сега такъв мини сериал не бях гледала,на мен лично ми хареса,защото имаше обяснение на всичките им движения на бойните сцени,но е трябвало да наблегнат на сюжета.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онлайн с български субтитри :click:   Тази страница не съществува! 

За  съжаление неможе да се гледа онлайн   някой ако има време би ли го оправил благодаря 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...