Jump to content

Geki Koi | Love Story of Fate (2010)


Recommended Posts

Fate Love Story_BG_poster.JPG

Geki Koi / Love Story of Hate ( 2010 )
Страна: Япония
Жанр: романтика
Епизоди: 8 по 20 мин.

В ролите:
Moe Arai като Мию
Watanabe Shu като Минато
Tomoya Warabino

Сюжет: Мию е скромно момиче в средно у - ще, което не се интересува от момчета. Един ден случано счупва висулката на телефона на Минато и като наказание е принудена да стане мениджър на футболния отбор в гимназията. Но дали това е случайност или всичко е предварителни планирано от Минато ? Защо се сближава с Мию и дали омразата може да се превърне в любов, ще разерете след като изгледате сериала tongue.gif
Лично мнение : Много хубав сериал, сериите са кратки и задържат интереса докрай. Това е един от малкото училищни сериали, в които видях наистина красиви и мили романтични сцени, като се има предвид, че японските сериали са доста сдържани откъм такива. Заслужава си гледането.

Онлайн с руски субтитри - тук
Руски субтитри

Български субтитри - :essubs:

С български субтитри: :subs:  :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Когато почнах да го гледам, бях на път още в началото да го спра, защото ми се стори ужасно тъпо това, че Минато кара Мио да стане мениджър, а тя не иска. Но щом го дадоха да гледа нейна снимка с родителите й, които пък бяха пред развод, разбрах че тук ще има нещо. Веднага ми чатна, че бащата на момичето ходи с майката на момчето. И ми стана интересно защо Минато търси контакт с Мио, за отмъщение или за друго.

Общо взето хареса ми сериала. На зрителя му е ясно какво ще стане ,но все пак е интересно. Хареса ми точно как Мио се влюби, как реагираше, тъй като и е първата любов ,а пък и тя си беше доста свита и срамежлива, после страдаше ,защото смяташе, че е излъгана ,но реши да се бори за момчето ,което обича .Той също ,дърпаше се, но като е влюбен ,какво да прави. Докато и двамата не получиха най-големият шамар от родителите си с тая истина ,дето излезе наяве. Добре, че всичко се оказа лъжа и двамата успяха да се съберат. Oт друга страна ми хареса как всеки от тях реагира по-различен начин на случващото се с родителите им .Докато Минато не искаше да вижда майка си, Мио не беше толкова остра към баща си ,но беше наранена от случващото се. А и като виждаше майка си да страда и пие и ставаше по-зле.Самата майка после обаче много гадно взе да се държи.Добре, че беше най-добрият приятел на Минато.Евала за такъв приятел, всеки трябва да има по един такъв .Хубаво и каза той някои неща в очите.Ако не беше той ,двамцатa главни ,никога нямаше да се съберат.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От сюжета и от спойлера на skofiild много ми прилича на тайванския сериал Devil beside you , който страшно много харесвам. Ще гледам love story of fate, стига да се появят английски или български субтитри, че в руския хич ме няма,а уж го учих го 3 години :D

Май няма за съжаление англ. суб. Питах Rie но и тя не е открила.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имах си аз рускините да са го превели от японски :lol:

 

Баш тъй го е свършила мацката :lol:

Преди време си търсих английски субс и я питах :unsure:

 

skarpeta, аз лично никога не съм учила руски, но от обща култура поназнайвам малко и разбрах всичко в сюжета. Щом имаш стар опит с езика ще се оправиш, вярвам в теб. :up:

 

Както е казала skofiild, Минато наистина

 

имаше голям късмет с приятелите си. И с двамата.

 

 

Това ми беше първа среща с Шу, извън райдърското му превъплъщение и мога с чисто сърце да кажа, че съм впечатлена, ама не от трапчинките му :D Момчето се справя изненадващо добре, всъщност не е изненадващо, половината ми любими актьори са минали през/тръгнали от райдърите и сега са на доста прилично ниво.

Много ми хареса как започна първа серия, кадрите с Мио на покрива бяха дъхоспиращи, музиката също. Нататък драмата ми дойде малко тежка на моменти, но ми хареса. Историята може и да напомня на Devil Beside You, но емоцията, която носи сериалът е напълно различна, затова ми е трудно да ги сравнявам.

 

Японска драма да не ми хареса - няма такова животно, поне засега. Дано не се появи скоро. :rolleyes:

 

П.П. Още един райдър се изявява като футболист :panda-145:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леко и приятно сериалче. Благодарности за труда и качването му с български субтитри в мастерса. Само се чудя дали проблема е в мойто пс и телевизор или не... звука и картината нещо не са в синхрон. Така, че се наложи да си го изгледам онлайн с руските субтитри. Добре, че навремето учихме руски в училище...

Иначе браво на всички положили усилия да го видим на бг екран :up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм очарована от сериалчето. Грабва вниманието още в началото и те държи до края. Изгледах го " на един дъх".

Много симпатични и талантливи главни актьори и добра игра на всички останали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала с голямо удоволствие. Много реални и истински чувства.

Актьорите ме накараха да съм съпричастна с всяко тяхно действие.

Едно нещо не ми стана ясно ?

 

 

Приятелят на Минато всъщност харесваше и той Мио нали?

Един път каза на Минато да я остави защото и други я харесват и после когато заминаваше за Америка, че е много лош приятел и нищо не вижда пред себе си.

Вие как мислите ?

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре им се получават на японците тези мини сериалчета. На мен определено ми харесват, тъй като мога да ги изгледам за един ден помежду нещата които имам за вършене :D Историята беше хубава, простичка и леко банална, но хубава и добре изпълнена ;)

Lusinka :

Да определено и той я харесваше. За къде е японски сериал без някой любовен триъгълник, най-малко :lol: :lol:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мдааа,

 

Бях изумена...

 

съгласна съм, че действието се развива много бързо, ама чак да се обяснява момата какво била преживяла с "трапчинко", имайки предвид, че бяха на една среща.. Кога се заобичаха, кога осъзнаха тази невероятно силна любов, заради която ще се изправят срещу родителите си... изпуснах тоя момент. :ph34r:

Сигурно съм била пленена от трапчинките на младежа. :wacko::blush::wub:

 

В азиатското кино...нещата не ставаха ли по-бавно? Тез деца на 3-тото виждане си размениха "целувка със стената", бяха хванати за ръце, прегръдки.. Изненада! Пчелите не са това, което са. :unsure::dunno:

Туй девойче дали след като са приключили със снимките на сериала е имала проблем с вратните мускули? Не успях да й видя брадичката... а колко рев беше, милата.. поболя се.

Аз, която съм фенка на мини сериалите, тук нещо не успях да уловя магията. Единственото, което си заслужаваше бе Watanabe Shu.

 

Аaaaaaaaa, сетих се. Имам един тъп въпрос...

Къде ги тия верни приятели?

Тоз капитан на футболния отбор, дет се чудеше за какво служи топката.. Наистина бе искрен, мил, добросърдечен и верен другар <_< ..

ама ми дойде в повече. Ако не беше той, милите к'во ли щяха да правят?

Единственото нещо, което силно ми направи впечатление е как двамата приемаха случващото се около тях, как реагираха в ситуациите и се опитваха да бъдат силни.

 

Не мога да повярвам, че пиша такъв коментар за сериал.. Не се беше случвало..

 

 

П.С. Благодаря за превода!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми бяха милички и двамата. Пресъздадоха страхотни чувства. В началото ми напомниха на Мика и Хиро от Koizora (филма) :wub:

Тя малко ме издразни с

 

 

непрекъснатите си сълзи, но подхождаха на персонажа и. А шалът и беше като защита от околния свят.

 

Много добре се справиха и двамата. Харесаха ми.. Беше излишно обаче да вкарват в сюжета драматизма с

 

 

възможността да са брат и сестра. Тип "Забранена любов", дойде ми в повече.

 

 

Може да се извади поука от сериала - родителите да не прехвърлят скандалите и разправиите върху децата си, да се стремят да ги предпазват от грозната гледка на омраза, неприязън и безизходица в отношенията помежду си. Най-малкия срив се отразява именно върху децата. Мио и Минато бяха пример за това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мнооооого сладък сериал! Особено главните толкова ми размекнаха сърчицето. Хареса ми това, че беше кратка историята, без излишни отклонения. Не можех да не се замисля, че ако беше корейски сериал щяха да направят голямата драма от тази история. :D Малко и аз като NyXe не разбрах аджеба кога толкова много се харесаха, пък и някои сантименталности ми дойдоха в повече, но това са подробности. Чудех се откъде ми е познат главния, а той бил от Yankee-kun to Megane-chan. Мале, а какви трапчинки има. :wub: И Moe Arai е страшна сладурана:

 

5212351T.jpg

 

Някой случайно да знае откъде мога да си намеря soundtrack-a?

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...