Jump to content

Recommended Posts

След като филмовият свят вампиряса, защо да не може и някой да си ходи насам-натам във времето, особено ако е много симпатичен и зрителят с нетърпение го чака да дойде отново в нашето време? Много приятен сериал, с много добри артисти. Не е някой "Еверест", но си заслужава гледането.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямаше просто как да не ви споделя и да не пустна този пост.

 

Излязло е ДВД с доста сцени , които директора е клъцнал...За всички, които са изгледали сериала..

 

Как може офф ако не ги беше махнал ех ех ех.Финала щеше да е още по голяма .....

 

Докато младите си почиват....,

tumblr_mb0ykntQvW1qaz1ca.gif

ние да погледаме какви сцени сме пропускали ахх ах ...Само дано не ги изтрият :д

 

 

 

http://v.youku.com/v_show/id_XNDU1MDMwNzc2.html   ( Когато записват епизод 12)

 

http://v.youku.com/v_show/id_XNDU1MjI2NzQ0.html   ( Записи на епизоди 1,4,8, 11 & 15 + целувкии ах ах ах )

 

http://v.youku.com/v_show/id_XNDU1MjY4OTM2.html   ( прескоферениция преди повреме ....

 

http://www.56.com/u90/v_NzM3Nzg2NjM.html  (Друга сцена на срещата им от епизод 12)

http://www.56.com/u80/v_NzM3NzI5MzM.html   ( Какво се случва докато снимат епизод 6 )

http://www.56.com/u44/v_NzM3ODE2OTc.html ( От епизоди 6 и 9 )

http://www.56.com/u22/v_NzM3ODA1MzE.html

http://www.56.com/u54/v_NzM3NzA1MzE.html  (ЕПИЗОД 16 – ТАЗИ СЦЕНА НИКОЙ НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА Я ПРОПУСКА )

http://www.56.com/u88/v_NzM3ODQyOTM.html ( как са снимали трейлърите и снимките )

 

 

 

 

И ако някой не може да гледа клипчетата ето тук поствам малко загадки от тях :д

aww е на това се нарича целувка

 

 

 

652be1c5gw1dx6ufj56ojg.gif

 

Това са стоп кадри с хубаво качество

 

Yooandji_zpscdbe80d1.jpg

makingout_zps90ce9c52.jpg

HyunWooYIN_zps5cb55556.jpg

hyunwooandyoo_zpsd1551679.jpg

YINJIW_zps727cc9ae.jpg

 

 

 

 

pressconfgif.gifpressconfgif2.gifwedinhyun.gifQueeninhyunsmanjunkiegif.gif

хаха

yooandji_zps3a07bafc.png

Directorscut_zps0fa8e6db.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятен сериал и сладка двойка.

Много им личеше на гълъбчетата, че са влюбени. Особено към края. Хьон У направо я изяждаше с поглед, а и не само. ;)

Няма да правя сравнения с „Принцът на покрива”, само ще кажа, че тук краят ми хареса. Много. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много ми допадна сериала. Главните бяха супер, супер сладки. Много химия имаше между тях и много, много романтика. От всички изгледани досега с пътувания във времето, така модерни напоследък ( дано скоро излезе друга мода, че...), този ми хареса най-най-много. Сигнал има навсякъде, забелязахте ли? Дори и в древен Чосон :lol: Как да не си мечтаеш за такъв телефон :lol: Честито на влюбените!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нито един от линковете за английски субтитри, които мярнах в темата, не ми е активен. Някой ако може да помага :)

My link On line

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сваляне с бг субтитри (благодарности на eti_sa и k1227 за труда!)

по 2 епизода през ден:

 

:click: :click: :click:

 

Видеото е преработено, отрязани са рекламите и повтарящите се сцени (:bow: на k1227)

Качен е и в Азияторентс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно сериалче и химия между двамата! Само как се гледаха, да не говорим за целувките. Относно настоящето и миналото беше много добре измислено. През цялото време се случваше нещо неочаквано, един от фаворитите ми стана на подобна тематика сериали.:P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ми хареса сериала. Чаках с удоволствие всяка преведена серия. Благодаря на всички които работиха по този сериал. Както винаги последние 4 епизода голяма драма ,изревах си очите, дори съпругът ми ме попита :"Нали знаеш че това е само филм?" и ме гледаше като луда :blink: .Двамата главни бяха много сладки,особено тя в пародията на рокля в бяло и жълто, а той в анорак с Бамби :lol2: Разбрах ,че и в истинския живот са станали двойка.....знаех си аз че тези целувки не са само актьорска игра :kissx::kissy:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Половин година се въздържах да не почна да гледам с английски субс. Благодаря на хората, които преведоха това бижу! :thanks:

Драмичката толкова много ми хареса, че не ми се искаше да свършва и сега ми липсва страшно. Двамата главни бяха такива сладури и химията между тях беше перфектна :wub: Историята беше интересна и добре измислена, от средата до края държеше в напрежение, а най ми хареса, че си имаше от всичко - романтика, комедия, драма, екшън и фантастика :yes: и какъв финал само... :inlove: Този сериал за мен е много по-добър от другите, в които има пътешественици във времето и вече е в моят топ 3^^

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми! Това е първият ми сериал на подобна тема, и определено успя да ме плени. Изгледах го за 3 дни!

Историята бе много добре поднесена, с доста моменти на напрежение и очакване.

За двамата хубавци няма какво да кажа, освен, че са идеална двойка! Сладури!

 

Приятно сериалче, с интересна история и хубава музика!

 

Благодаря на екипа за бързата и перфектна работа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ме изненада много приятно, не очаквах да ми хареса толкова много. Изгледах го за два дни, голяма зарибявка е. Главните бяха големи сладурковци, личи си, че са прехвърчали искри по време на снимките, какви погледи, какви целувки - химията се усеща от километри. И на мен този сериал ми хареса повече от "Принц на покрива". Смятам, че историята беше представена много по-добре, а за финалът нямам думи - ей това се казва хубав финал. Започна като приказка, следваше тази нишка през цялото време и завърши в този дух. Благодарности на всички, работили по субтитрите, свършили сте страхотна работа. :thanks: На всички, които още се колебаят, дали да гледат, да свалят смело. Филмчето се гледа на един дъх. :yes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много готино сериалче,леко и забавно.Главните са сладури и имаше много забани моменти, а администратора го представиха като пълен гений и човек, който бързо се адаптира към новото около себе си.Химия-безпорно я имаше, главната не беше пищтяща и ревлива девойка, а много сладка,разбираща и доста трезва личност. B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах, изгледах го! Колко треперех на последните серии, че и плаках даже… Да си взема въздух сега… :blink: Филмът ми тръгна странно мудно в началото, дори не разбрах защо. Ама е като старите влакове – бавно тръгва, набира сила, постепенно ускорява и накрая така си повлечен от скоростта, че нищо не може да те отдели от екрана. И тъкмо се обнадеждиш, че вече край на мъките и са заедно и хайде пак – чук по главата. Колко пъти! Добре, че прочетох в коментарите, че финала е добър, щеше да е престъпно иначе… Наистина ми беше крайно любопитно като как ще го измислят в края събирането на гълъбчетата, като останаха без вълшебното нещо? Да, ама не! Съвременната техника можела много – ех, рекламки, ама вече им свикнах! Внушението, макар и така детински поднесено, беше много силно - любовта е вълшебство и с нея /и малко техническа помощ от някоя водеща марка :lol2: / всичко е възможно! Балсам за романтичното ми сърце! Много важно, че е детинско! Нали ти радва душата?!

Yoo In Na за пръв път я гледам в главна роля, добре й се получи. Нищо че често изглеждаше глуповатичка, особено до Ji Hyun Woo, дето го бяха направили духовен и физически супермен. Ама в случая не съм противна, дет` се казва, защото много си пасваха, миличките. :wub: Като тенджера и капак си прилепваха, плътно по извивките, по извивките, пролуки да не остават, такова е естеството на нещата, корейците взеха май да го осъзнават вече, съдейки по тазгодишните сериали… След изгледани три сериала с Ji Hyun Woo, смятам, че тук показа професионално израстване, тази е най-силната му роля досега, някак по-задълбочено и по-силно представи героя си според мен. Или пък си въобразявам? Както и да е… Предоволна съм от романтиката, и както на всички е направило впечатление, имаше много добра химия между героите, но за радост тук сценаристите позволиха и на физиката и биологията да се изявят.

Благодаря на екипа по превода за бързата и качествена работа, защото без нея съм си жив-зян! :bow:

Това ще се гледа пак! С удоволствие!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал за съжаление не оправда очакванията ми :(

Имаше някои хубави забавни и романтични моменти и толкова.

Не ми хареса съшитата с бели конци история, благодарение на някакъв талисман героя да прескача напред назад 300 години във времето когато си поиска, че и по няколко пъти на ден :wacko::blink::rolleyes: Връх на сценарийното безсилие беше звънящия в древен Чосон мобилен телефон :282:

Режисьора беше още по-зле. Заедно с оператора сътвориха такова безумно въртене и рязко местене на камерата от различни ъгли, съчетано ту с близък, ту с далечен план на заснемане, в рамките на една и съща сцена, че от първата до последната серия ме съпътстваше световъртеж.

Като капак и главните актьори не ми допаднаха. Сладури са, да, може и да е имало химия между тях, но много, много не я усетих, доста бездарна ми се стори играта им. Главния ми стоеше дървен на екрана, а изражението на лицето му си остана едно и също от началото докрая, независимо какво се опитваше да изиграе, гласа му пък звучеше винаги в една и съща равна тоналност сякаш рецитираше :no: Главната ми беше изкуствена и лигава.

Това е мойто мнения, гледайте и преценете за себе си.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал за съжаление не оправда очакванията ми :(

Имаше някои хубави забавни и романтични моменти и толкова.

Не ми хареса съшитата с бели конци история, благодарение на някакъв талисман героя да прескача напред назад 300 години във времето когато си поиска, че и по няколко пъти на ден :wacko::blink::rolleyes: Връх на сценарийното безсилие беше звънящия в древен Чосон мобилен телефон :282:

Режисьора беше още по-зле. Заедно с оператора сътвориха такова безумно въртене и рязко местене на камерата от различни ъгли, съчетано ту с близък, ту с далечен план на заснемане, в рамките на една и съща сцена, че от първата до последната серия ме съпътстваше световъртеж.

Като капак и главните актьори не ми допаднаха. Сладури са, да, може и да е имало химия между тях, но много, много не я усетих, доста бездарна ми се стори играта им. Главния ми стоеше дървен на екрана, а изражението на лицето му си остана едно и също от началото докрая, независимо какво се опитваше да изиграе, гласа му пък звучеше винаги в една и съща равна тоналност сякаш рецитираше :no: Главната ми беше изкуствена и лигава.

Това е мойто мнения, гледайте и преценете за себе си.

Е, то не може да харесваш и "Принца на прокрива", и този сериал. Я пак прочети какво съм ти написал за двата сериала! Очаквала си типична корейска боза като "Принца...",и в инерцията си пропуснала да видиш, че това си е една много хубава ПРИКАЗКА. А в приказките всичко е възможно-за разлика от обикновените сериали.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал е една красива приказка за любов,предадена по невероятен начин.Много ми харесаха идеите им и цялостната обстановка.Постоянното прехвърляне през времето държеше зрителя под напрежение.Не мога да го сравнявам с "Принца на покрива" ,защото и той си имаше своето очарование,но при него не успях да разбера финала,докато тук всичко беше ясно и премерено.Изключително заинтригуваща история!Радвам се,че гледах драмата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Красива история! :) Нещо като съвременна приказка, особено в края с gsm-ите, явно бях видяла в бъдещето :D, защото си знаех, че ще има заигравка с телефоните. :) Предполагам, че с финалната сцена, сценаристите са искали да кажат, че любовта им е по-силна от времето и пространството и нищо и никой няма да им попрече да са заедно. И точно като на сън това се случва. Начинът на снимане и на мен ми направи впечатление, може би с това режисьора и оператора се стремяха да получат още повече драматизъм и да погаделичкат любопитството ни. Забелязала съм, че тези похвати на снимане, доста често ги използват в екшъните, но тук не ми повлияха така, както евентуално биха ми повлияли при тях.Двамата главни бяха тотални сладури. Тези роли много им пасваха. Много бяха сладки в романтичните сцени, а сега виждам, че те са си двойка и сега си обяснявам и колко бяха истински в любовните им сценки. Много красиви чувства имаше в този сериал и както винаги благодаря много за субтитрите! :)

 

P.S. Сега видях, че Yoo In Na е спечелила награда за ролята си в сериала, браво много ме трогна играта й!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...