Jump to content

Recommended Posts

И на мен много ми хареса. Много нежно и чувствено, пък и толкова целувки в корейски сериал къде има? Не знам, аз бях толкова презадоволена емоционално от любовта на главните, че не ми остана време да гледам кусурите на сценария и режисурата. Само в един момент и на мен ми стана странно, че снимат един герой от 30 ъгъла в 3 секунди действие, но толкова.

 

Иначе никога не съм търсила логика във фантасмагорията "пътуване във времето". Не очаквам и в следващия сериал от тоя тип, който ще гледам, да има формули за времево-пространствена пермутация biggrin.gif (тука говоря глупости, няма нужда да ме поправяте ;)).

 

Ю Ин На ми почна слабо отначало, ама после изби рибата с покъртителните плачове, които изкара. Евалата на момичето. Момъкът си играе малко еднообразно, но пък двамата си отиваха толкова, че по никакъв начин не ми е пречило.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доволна съм от сериалчето, tvN за пореден път не ме разочароваха :) Актьорчето ми беше толкова сладък, ама какъв лигльо в драмата, думи нямам. Главната е супер симпатична мацка... Сюжетът до последно ми беше интересен, този път сценаристите са се постарали с пътуването във времето :) Да съгласна съм, че в кой друг сериал можеш да видиш толкова целувки, някои от тях доста нормални :D Хареса ми :) Свежо и много романтично :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът определено ми хареса. Чувствата между тях двамата бе явна, а това го направи още по-приятен за гледане.

Определено си заслужаваше дните, които му отделих.

Благодаря за субтитрите!! :kissx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

E не нагледах се на целувки и се наревах с този сериал :D Толкова много плаках за съдбата им, ама какъв ли не край очаквах

 

ама какво друго да ги спаси, ако не високото развитие на техниката им !? Ей тва корейските мрежи чак и преди повече от 300год. имат покритие ! страшна работа !

 

 

Хех но сериалчето ми хареса изключително много ! Дали заради персонажите, или невероятната химия между двойката,а може би и заради двете :) :) :) :) Изгледах го на един дъх ! Всичко беше много добре изпипано - като сцените, гледките и гардероба . Който обича романтични фантази сериалчета, няма да се разочарова, ако гледа "Queen Inhyun's Man" !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След всички положителни коментари реших да го пробвам, въпреки резервите които изпитвах относно сюжета.

С риск да ме линчуват това е една боза, която по нищо не се различава от останалите сериали на тази тема-пътуването във времето явно беше лайтмотива на 2012 <_< . Колкото и да ми допада този тип филми/сериали корейците направо се оляха. С превъртане изтърпях до 6-ти епизод и се предадох, предпочетох да си запазя добрите впечатления от играта на Ю Ин На от The Greatest Love. Персонажа на Чи Хьон У с нищо не се различаваше от тези в другите сериали-просто не можах за пореден път да гледам как някой се пренася има няма 300-400 години в бъдещето и няма никакви проблеми с езика-той разбира всички и всички го разбират :blink: . Явно корейския език въобще не се е променил през вековете ;) . Няма да засягам останалите недомислици, защото са отбелязани в останалите мнения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Повече от доволна съм от това сериалче^^ tvN са супер! :) Докато го гледах, изобщо не ми пукаше, че е фантасмагория и не обръщах внимание на детайлите...просто се наслаждавах. Хареса ми много повече от другите с пътуване във времето, двамата главни бяха прекрасни, и може би, заради тях се влюбих и в сериала. Както и да е, радвам се, че го гледах! Остави приятно чувство в мен :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах и аз филма.Като цяло ми хареса.Много симпатична двойка.Това което ме разочарова е,че никак ама никак не беше изненадано момчето от това което видя в новия свят.Да дават го като много умен(с висок коефициент на интелигентност),но хич пък толкова да не се шашне от нищо.Иначе за целувките да имаше достатъчно,много беше сладко.Много ми харесаха в телефонната кабинка,такъв един нежен момент.Хареса ми и главната.Сладурана с пухкави устнички. Доста искрени сълзи,и какъв рев.Другото което ще запомня е

 

момента когато той се върна в последния епизод , и и каза"Защо притесняваш хората,а не говориш",и на мен ми мина през ума "Защо....Тъкмо си бях сложил въжето а ти ме притесняваш".

 

Последните 2 епизода за мен бяха най силни и ме развълнуваха.Добре,че финала е наистина страхотен,всичко се подреди. :es:

 

Благодарности на екипа по субтитрите. :thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе да си призная, в началото имах огромни съмнения за сериалът и си пуснах първи епизод с големи предрасъдъци, та до края на него не успях да ги преглътна. Обаче си викам, че така или иначе няма какво да правя, да си пусна и втори епизод и бях до там. Глътнах си езика, глътнах си речника, изпари ми се мозъка и всичко, което се сетите, даже ми иде да се лупна с нещо по главата задето толкова време се наканвах да го гледам. Заслужава си. Определено си заслужава всяка секунда. Аз съм очарована, не очаквах да се справят добре. По-горе коментираха, че не е бил особено учуден, да и на мен ми направи впечатление, че някои неща сякаш не го впечатлиха достатъчно, трябваше да наблегнат повече на 300-годишната разлика, но пък всичко останало беше на шест, според мен. Актьорите се справиха великолепно, изразяваха чувствата си искрено и много истински, аз лично наистина им се вързах (изключваме факта, че главните герои и в реалния живот са заедно). Филмът убива с емоциите си и те пренася в един невероятно съблазнителен свят. Направо ме е яд, че е сериал, а не някаква реалност някъде по света. Определено не бива да изпускате това бижу, един прекрасен сериал, определено. Има си своите тъжни, весели, убийствени (буквално :D ) и прераждащи се моменти, накратко - един шейк от емоции. На мен ми се нареди сред любимите. Благодаря на целият екип, който се погрижи този страхотен сериал да достигне до нас. :kissx::thanks:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Присъединявам се към всички положителни коментари за сериала!

Причините, поради които ми хареса са толкова много, че не ми се ще да изброявам поотделно, за да не изпусна някоя. Дали заради невероятната прочувствена игра на абсолютно всички актьори, заради сценария, съдържащ в себе си забавни и трогателни моменти или заради умелото преплитане на минало и настояще, както и заради призказния ОСТ и инструменталите на каягъм, или заради цялостното чувство, което сериала пресъздаде, останах впечатлена и запленена от него. Истински разкош, наслада и лекарство. Излъчва изключителна любов и само при появявата на екрана и общите сцени на Ин На и Хьон У, може да се почувстваш влюбен.

Много съм доволна от сериала, оценявам го комплексно, т.като всяка брънка/частица от него има значение за оформяне на възприятията у зрителя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-голямо впечатление прави не обхвата, а батерията на телефона... цяла година издържа... искам такава батерия...

 Точно това си мислех и аз :)

 

На мен сериалът ми хареса изключително много, може би уцелих точното време за гледане - имах нужда от нещо точно такова! Няма нужда да коментирам изключителната химия между героите, любовта и безкрайните целувки, които след всеки епизод ме оставяха с едно много особено приятно чувство.

Краят също ми хареса, чудесен сериал, препоръчвам го горещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OST

 

Някъде тук бях чела, че сериала е по-добър от Принца на покрива. Не съм съгласна. Поне мен не ме грана толкова силно. Много приятна историйка, но лека и занимателна. Не ми беше затормозяваща , не ми беше мъчно никъде из епизодите, просто хубаво направена романтична корейска драма. Ост-чето е хубаво. 

queen-in-hyuns-man-22.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много свежо и интересно филмче. Първите две серии ми бяха малко скучни, но след проявено упорство от моя страна ги изгледах и после не разбрах кога свърши, така ме увлече :) Личи си химията между главните герои, а сцените с целувките (ехеееееее за корейски сериал много, ама и все хубави) :* Гледайте го задължително !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен също ми хареса много! :icon_sunny:

Попрегледах темата и видях, че никой не е писал нищо за втория вариант на финала - режисьорския.

Слагам червената точка, че по корейските стандарти е 35+

:wub:

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква прекрасна приказка. Един от най-хубавите сериали до който съм имал възможност да се докосна.

Бях понаплашен вече от тия пътешествия във времето като повечето от вас и доста време го пренебрегвах сериала именно по тази причина. Голяма грешка е било,надявам се други да не я повтарят. Сериала се оказа истинско бижу,ала от най-скъпите,лъскави и жадувани. Не можах да му се нагледам и задължително ще си го оставя за нови гледания. Какво да кажа за двамцата ни главни. Ин На и У Хьон си бяха като родени един за друг. Такава химия отдавна не бях наблюдавал в сериал. Тя ,толкова красива,сладка,забавна и така сърцераздирателно плачеща. Прекара ме през всички етапи на щастието и тъгата. Май не само грипа е виновен за тоновете кърпички ,които напоих :D Той,не и отстъпваше. Умен,закачлив,добър.СТрахотен персонаж.

Останалите също си тежаха на местата. Мениджърите,самовлюбеният актьор,горделивата актриса. Всички си стояха като бетон на местата, Много добре замислени герой,изиграни по много добър начин.

Хареса ми,че от началото до края се запази приказната обвивка и така малките неточности и дупчици не ме подразниха. ( Ама всички като сте се захванали с тия телефони) Стига де :D  Не сте жури на фестивал я :) гледайте и се наслаждавайте,а и това е една приказна история,там всичко е възможно. Не претендират за документален филм,я :)

И една страхотна песен от Ост-а ,но гледайте клипа само ако сте гледали сериала.

http://www.youtube.com/watch?v=To1CwDcpKAs

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Докато гледах постоянно го сравнявах с Rooftop Prince. В крайна сметка се успокоих че са им останали някакви мозъчни клетки на корейските сценаристи и в крайна сметка можели да направят по-смислено държане на човек, който отива в бъдещето. :) Беше доста спокоен, но колкото и да е умен не можеше да прави обикновенни неща от ежедневието и ще му отнеме доста време да се адаптира.  Обикновено това което ме дразни мен, не са фантастичните елементи, а това как героите рейгират на тях и поведението им. Като се има предвид че е романтичен сериал, съм напълно доволен в това отношение и не се сещам за нещо което да ме подразни.  От сериала също съм доволен. Имаше хубави моменти, обрати и може би най-доброто беше, че им се получаваше романтиката на главните актьори. Особено Ин На. Тя като че ли имаше най-голям шанс да блесне. Изигра тъжните моменти перфектно, а през останалото време беше ужасно чаровна. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...