Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

 


wallpa24.jpg


Kiss Me, Kill Me (2009)
Страна: Южна Корея
Режисьор: Min Jun Ki
Премиера: 5 ноември 2009
Времетраене: 112 мин.
Жанр: Комедия, Романс
IMDB

Участват:
• Kang Hye Jeong - Jin Young
• Shin Hyeon Jun - Hyun Jun
• Kim Hyeon A
• Baek Do Bin

Резюме:

Тихият професионален убиец Хьон Джун пристига в една къща, за да убие собственика в съня му, но открива спяща жена под чаршафите. Изненадващо тя се развиква на замаяния Хьон Джун: "Какво ти става? Платила съм ти, така че просто ме убий!"
Джин Йонг е решила да убие себе си след трагично скъсване с любимия си след седемгодишна връзка. Тя иска да напусне живота с гръм и трясък, а не с обичайна доза приспивателни.
Хьон Джун е бесен на жената и отказва поръчката, въпреки вече подписания договор: "Ти искаш да убиеш себе си, но аз няма да стана твой помощник в самоубийство." Така Хьон Джун и Джин Йонг се срещат за първи път. И тази невероятна любовна история започва...

:essub:


Изтегли филма с български субтитри: :click:  :click:  :click:

С руски субтитри: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този филм го чакам близо месец. Laze, благодаря, че ме зарадва след тежкия и труден ден.

Сега свалям и се потапям. Очертава се невероятна комедия, а утре ще ъпгрейдна и мнението си.

 

 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

След като изгледах филма останах с приятни впечатения. Давам му

Комедията беше малко нескопосана, но пък филма беше изпипан откъм актьорска игра.

Края - съвсем неочакван. А сцените в тоалетната ще си останат паметни за мен +тази, в която я фрасна по главата

Такава реклама бяха ударили на Cass, че по едно време попревъртях от филма.

Става за гледане, защото не е натоварващ, натрапчив и дразнещ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съгласна съм, че краят беше съвсем неочакван! Не бях виждала такава "комедия" в последната година! С удоволствие бих си го гледала пак! Принципно не съм фенка на Shin Hyun Joon, но тук ми хареса и се замислям дали да не погледна още нещо с него...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Напомни ми на "Леон" в корейски вариант. И на мен много ми хареса удара по главата :lol2: .

Главният не го бях гледала в друго освен "Каин и Авел" и май ще трябва да попълня пропуска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами изгледах първите 30-40 мин и го спрях нещо не ме грабна(май съм единствената),няма смисъл с клизма да го мъча....ще остане с отворен край при мен

:huh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мхм, и при мен така тръгна, но понеже нямаше как да не го довърша, то реших да погледна от по-друг ъгъл. Ясно ми стана, че трябва да схвана вътрешната борба на героя, моралното му израстване, пречупването на непукизма му. Любовта, която го променяше, обаче, някак не бе достатъчно силно показана (начинът, по който го грабваше)- всъщност май в синхрон с личността му, затворена и отритнала човешки мисли, чувства, стойности и постъпки. На места изглеждаше идиотски (като му казваше доктора за състоянието на майка му - той сякаш не разбираше, не вникваше и не правеше елементарни изводи).

Още с началото стана ясно обаче, че героя ще търпи промени в положителна насока, че героинята ще изиграе спомагащата роля за това преобразяване и сценарият лъсна толкова банално, че единственото, което очаквах да е различно от представата ми, бе поредния начин на героинята да прояви нежеланието си да се раздели с бившия и точно тук тя преигра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сигурно няма да го запомня с кой знае какво, но пък и не съжалявам, че му отделих 2 часа :) Хареса ми музиката във филма, краят също беше интересен. Другото, което ми направи впечатление, че за първи път видях някой да се напива с бира, а не със соджу :) И определено ще пробвам тая бира Cass някой път (пробвал съм Hite) и много ми хареса :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всеки който харесва корейското кино задължително трябва да гледа този филм.От хилядите ленти които съм гледал корейците все ще намерят с нещо да ме изненадат.Поклон пред актьорската игра,както и на сценариста и режисьора на филма.От толкова тъжни и подтиснати персонажи да измъкнеш толкова забавни епизоди.. е това е изкуство.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра игра на актъорите. Имаше и доста добри сцени. Но като цяло не ме грабна, пък откъм комедия никакъв го няма. Цялата депресираност на актъорите се отразява и на филма.

:asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено ме изненада този филм.И на мен ми напомня 'Леон'.Някак тъжно,смешен....Но пък си харесах култов момент и дори на половинката го показах(без да ме интересува,че не са му интересни моите корейски неща)

Сцената на покрива,когато зареждайки си пушката видя на съседния покрив полицай,кимна му за поздрав ,прибра си пушката и да го няма

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много объркан филм,ако го бяха направили 2 часа и да си развият историята както трябва,щеше да е много по изпипан и да е завършен.

Сега нещо му липсва.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено филм със много силни моменти бих казала типичен филм за старото азиатско кино малко диалог но въпреки това разбираш за какво става въпрос , страхотн актъорска игра , малко странна история и определено смахнат край но Питър Хо е страхотен интересна беше тяхната малка война

Филма не е лесен за харесване на някой ще им се стори плосък но щом се загледаш и схванеш логиката започваш да го разбираш и ти харесва

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав е филмът, Shin Hyun Joon го видях с други очи... В "Cain and Abel" ми се струваше грозничък и дразнещ, но явно перфектно си е изиграл ролята. Историята е като много добър летен коктейл- има горчива нотка, има кисела жилка, но не липсва и сладък привкус. На мен ми задържа интереса докрай. По принцип не харесвам екшъни, но тук ми допадна динамиката и хореографията на напрегнатите моменти.  Cocktail.GIF

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотен Shin Hyeon Jun, дори само заради него си струва да се види филма!!!  :inlove:   

Признавам си самоубийцата не ме грабна в началото, тя ми беше слабото звено, малко като женски каприз и бяха лепнали това самоубийство, едва ли не Няма пък, самоубивам се!  :bee:  но после и тя влезе в час, даже "открадна" голяма част от аурата на главния герой във втората част на филма. До този момент той беше магнита с тази негова сдържаност и самоувереност. 

а  страстната целувка на покрива /лелееееееее!!!/ осмисли цялата идея на филма и затова края се получи толкова добър и въздействащ.

 

 

Много е добър филма, хареса ми, носи заряда на доброто корейско кино и има доста култови моменти. :D

 

 

 

Благодарности за превода на nedka_georgieva и редакцията на Мрън! :subs:  :bow:

 

p.s. такова чудо като удара с розите по главата не бях виждала до сега.  ха ха великолепно!  :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...