Jump to content

Shiritsu Bakaleya Koukou / Private Bakaleya High School (2012)


Recommended Posts

Реших първият ми японски сериал да е този, но както и се опасявах, историята е супер интересна, а актьорската игра - куца на макс. Тръгвала съм да гледам 3-4 японски драми и точно заради актьорската игра, винаги ги спирам. Предполагам е характерно за японците да преиграват във филмите си, все едно са в аниме и това понякога е сладко, но понякога.. доста дразнещо (за мен).Тоя път обаче, само заради интересната история, смятам да преглътна това и да си го изгледам. Иначе от 1-ви и 2-ри епизод, мога само да кажа, че ме заинтригува и затова се мятам след малко с още 3 епизода. :asian:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Толкова съм свикнала с годините с това женствено излъчване на момчетата, но тук направо са прекалили... То са чупки, стойки, муцки, кифленски дъгфейс... че и цялата хореография! :no: Е, в повече ми дойде! :wacko: Клипът не блести с нищо друго, ако това минава за блясък. Да го бяха поошлайфали с кадри на побойниците, вместо тази кифленска детска дискотека!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mrn, развесели ме от рано петъка :D . За съжаление няма бутонче – харесвам. Направо ме е яд да гледам трима от японските си любимци, в този пародиен клип. И Тайске с тези мигачи дето раздава, лелеее... Опитват се явно да разтупкват сърцата на дамската аудитория или по-скоро на невръстните тинейджърки.

Благодарение на една потребителка тук, която се труди в японския отдел, преди известно време, до мен достигна топъл-топъл един от концертите от последното турне на Kis My Ft2 :kiss2::thanks: , така че клипа хич не ме учуди толкова много, но повече нито искам да чувам, нито искам да гледам от творчеството им. Ще се радвам на момчетата в различни други продукции.

 

Единственото положително нещо от клипчето беше, че дребната реши, че и тя ще танцува на него :lol: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах само до 4 епизод и го зарязах, нещо са ми много скучни, сигурно е заради Гокусен, опитват се да наподобяват на него! :) Ако някой е останал с голямо впечатление да разказва, и да ме зариби!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала на един дъх!!! Много ми хареса ( за пръв път гледам японски сериал) :) Момчетата са големи образи, харесами това че вярват и отстояват принципите си ;) Но останах с впечатление че това няма да е краят на сериала, в последния епизод накрая дадоха откъси от 2-ри сезон като че ли...моля ако някой знае да ми пише, защото бих искала да го гледам :) Благодаря предварително!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре ме подсетихте да споделя нещо :D

В каста на филма ще се включи още едно Джони, Лу Юта Тамамори ще прави компания на колегата си Мията от Кисумай :lol: Ще има от кого да се учат децата, особено на нацупени физиономии.

Пълната статия :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми хареса.Беше си доста интересно, имаше си и своите добри моменти, хареса ми, че никой не се предава до самия край :)

Любимец ми стана момчето със слушалките, което все говореше на английски, голям сладур :)

Thank you за субтитрите :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като стана дума за бойните сцени, любопитно ми е да видя мейкинг точно на тях, понеже заемат централно масто в дорамата.

 

Това е мейкингът, няма английски субтитри обаче пак се посмях :click: :click: :click: :click: частите се събират с hjsplit

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалчето ми хареса страшно много. Малко ме удоса само, че свърши без край и се надявах да има сезон 2. Но разбрах, че няма да има, а ще правят нещо като филм (който ще се издаде октомври), който да играе завършека на историята. Знаем ли кога ще се излъчи филма и дали някой ще има желанието да го преведе на бг :blush:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах сериала за няколко часа, буквално го изгледах на един дъх и адски много ми хареса.

Добре са подбрали Шохей, за по-голям, нищо че не можеше да се бие, но важното е, че е красив. :lol:

Момичетата са страшни сладурки, главните двечките, голямо обркване сана по между им, кой кого харесва... :lol: Добре, че накрая се разбраха.

А за момчетата какво мога да кажа, най-много ми харесаха "Силният", "Готиният" и "Идиота"/май така беше, защото беше взел бухалка, метна я във въздуха и се удари с нея :lol: /

Много ми хареса сериала.

Отново благодаря за субтитрите.

И май ще има филм към сериала ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Филмът си излезе, японците си го гледаха, а ние чакаме ДВД-то.

Имаше много промоционални събития покрай заглавието. Джонита и АKB48 се появиха по кориците на популярни списания.

 

353415c6da300c0f.jpg

688d6158cda17504.jpg

af9887eb065ba5fa.jpg

ceb4a072874950a8.jpg

bf9e15c3b685e497.jpg

039134e79ad6863f.jpg

88eb6ddc476333d9.jpg

83de8e61de9be806.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този сериал пише,че е 12 серии и аз ги изгледах всичките. Но все ми се струва,че това не е края. Нещо много странно свърши. Или само на мен ми се струва,че края нещо не е довърешн. Ако това е края, си мисля,че Японците можеше да са по-щедри от към емоции и нещо по завършено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...