Jump to content

Shiritsu Bakaleya Koukou / Private Bakaleya High School (2012)


Recommended Posts

Благодаря за линковете, изгледах серията още същата вечер, ама нещо ме домързя да коментирам. Сега ще го направя, на две, на три

Лично аз не съжалявам, че няма бой постоянно.И така всяка серия ми е интересна .Ето пети епизод определено беше много емоционален. Хареса ми как Терагава наблюдаваше момичето, загрижен беше за нея и дори вървеше отзаде й за да не е сама.Досега той не ми бе от любимците, но тук малко ми се промени мнението.

Тецуя май яко е захапал по Фумие.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, предан е и

няма да предприеме нищо, според мен с тази цел наблюдава и 100% е забелязал влюбения й поглед, най-много да удари някое рамо на лидерчето си, че Фумие да залитне още повече, горката - то не бяха малки имена, трапчинки, усмивки, благодарности... Но и наш Тацуя нещо разсеян и незаинтересован ми се вижда, а в същото време се вайка, че Мая-та се влюбил преди него :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Изгледах и шести епизод. За тези които искат бой, пак нямаше. Но на мен не ми пречи, дори ми хареса как Тацуя се спря да удари ученика от др. даскало, а му падна на колене, за да помогне на Тецуя. Той определено много си го зачита като приятел ,само как си спомняше запознанството им.

Класът и той вече е единен. Има ли някой проблем ,всички тръгват да помагат.Тецуя май наистина яко е захапал, как само гледаше Фумие, докато тя го защитаваше пред майката на др. ученик и също накрая на серията.Само, че този път и Тацуя я гледаше, дали и той я харесва вече, ще видим.Интересно ми е и самата Фумие какво изпитва, ето че отиде да говори с Тецуя ,ама какво си казаха ще разбера като има някакъв превод, че сега без такъв го гледах

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледах без субтитри, но съм малко разочарована исках повече сцени с Дори (в началните надписи на Black&White трябва да сложат предупреждение, че гледането на мюзикъла води до сериозни фенско-маниашки отклонения :lol: )

 

 

Бой, тц. Започват да ми липсват първите епизоди, но пък нали трябва да се покаже някаква промяна и израстване на героите, в името на каузата ще се примиря. :rolleyes: Много ми хареса как Тацуя вместо да го удари падна на колене, винаги съм смятала за изключително трудно, особено ако го правиш в името на някой друг, а какво остава за човек, който е свикнал да разчита на груба сила да се моли за нещо, пренебрегвайки собствената си гордост.

Разговора на края не ми хареса. <_< И погледите. Ще си затворя очите за тях. B)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля, че Дори добре се включи. Получи се интересно с отношенията между Тецуя и бившия му съученик (той го подиграваше, че има баща убиец, доколкото схванах, и затова му декорираха лицето напълно заслужено). Така още повече изпъкна истинското приятелство. Виждам задружни действия на класа и като нищо скоро ще получат някой бонус. Например екскурзия до морето.

Сцената с падането на колене беше много трогателна.

П.П. KazeShini, водиш ме по точки с Черно и бяло, но да знаеш, всички мюзикъли водят до подобни отклонения.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси :lol: ама там е на части а субтитрите са цели и като отворя файла с субтитрите то на всяка част субтитрите ще ми почват отначало .. :huh: но нишо се някак ще се оправя

Частите се съединяват с hjsplit :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

изгледах 7ми епизод без субтитри и май любовния триъгълник се уголемява ... Сая с много мили очички гледаше на Тецуя ^^ а останалите момчета как почнаха да си шушукат :lol: Много ми харесва, когато Джеси говори на английски ^.^

ако някой иска да го види ето :click: , може някой друг да обобщи накратко епизода понеже не ме бива в тези работи :P

p.s. не мога да разбера как става номера с тази емотиконка :click: затова така слагам линка :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено този сериал ми харесва много. Може би, защото ми напомня по някакъв начин на две от любимите ми японски продукции – Crows Zero и Asuko March! За това съм изключително благодарна на хората, които са се заели с превода, за да можем да го гледаме и на родния си език! :thanks:

Хареса ми, че в седмата серия отново имаше бой. Е, имаше и малко романтика, всъщност за всекиго по нещо. :lol:

 

 

Накрая ми стана жал за Тецуя, защото разбра, че няма никакъв шанс с Фумие. Този път тя открито си гледаше Тацуя с отнесения поглед, пък и той нея. От друга страна се радвам, че Сая започна да харесва Тецуя. Не, че имаше друг избор, все пак момчето се остави да го пребият заради нея. (Шегувам се, разбира се.) Той беше обещал на Фумие, която се притесняваше за приятелката си, че ще помогне, поне доколкото схванах, тъй като го гледах без субтитри, и удържа на думата си, въпреки, че за първи път се наложи да не бъде рамо до рамо с Тацуя, когато става въпрос да се защити честта на училището. Тецуя знаеше, че за приятеля му това е най-важното нещо, може би и за това тръгна сам, и сигурно щеше да се справи и без помощта на другите, с тези, които отвлякоха Сая, ако шефът им не беше заплашил да я нарани с шоковата палка. Обаче пък и Тацуя доказа, че е не само лидер, но и истински приятел – успя да защити и честта на училището си и да помгоне на Тецуя и момичетата. Но, това са само мои предположения, тъй като, когато излязат субтитрите ще стане ясно какво точно се случи, както и защо отвлякоха Сая, и защо другата банда предизвика Тацуя.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така, и аз изгледах 7 серия

интересно ми е какво ще стане от тук нататък, защото досега си мислех, че Тацуя и Фумие ще станат двойка, но тя определено тук показа интерес към водача Тецуя, постоянно го наблюдаваше,особено като влетя и разби вратата и това не остана скрито от Тецуя. От друга страна по него пък се загледа и Сая. То е ясно накъде вървят нещата, но все пак ще видим.

А и бой имаше, момчетата са просто страшни

 

4825965o.gif4825969C.gif4825979E.gif

4825992i.gif4825993z.gif4825998U.gif

4826003W.gif4826006X.gif

4826088n.gif

 

 

4826145Z.gif

4826149u.gif

4826039G.gif

4826055m.gif

4826059P.gifей това много ми хареса

4826066j.gif

4826068l.jpg

4826074V.jpg

4826129K.jpg

4826079u.jpg

4826092m.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За страшни - страшни са, но усещам някакъв спад в нивото на сериите. Не мога да кажа на какво точно се дължи - слаб сценарий или режисура, но личи, че се чудят вече какво да измислят. Според мен, потенциалът на историята е бил за 5-6 епизода, обаче сценаристите са били изненадани приятно от добрата реакция на зрителите - малките Джонита привличат вниманието не само с визия. Затова са се решили на продължение. Доколкото разбрах, първоначално са снимали 8 серии, но поради засиления интерес ще добавят още една.

Подчертавам, че дори при масираното присъствие на гостуващи лица /Като Кейске и Гоуки Маеда - как можаха да съсипят така косата на Като?/ не успя да спаси епизода. Въпреки това, няма да ги изоставя за 2 серии. Мога да ги изгледам. Надявам се да измислят нещо по-сериозно!

Иска ми се най-накрая да разкрият повече подбробности около баткото на Тацуя, че всеки път ни показват една и съща сцена с него.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен лично ми харесаха последните 2 епизода ^^ и доколкото разбрах май няма да има още един епизод ами чак до 12ти ще заснемат о.0 което е добре от една страна :lol: и да наистина е крайно време да кажат повече за баткото на Тацуя >< всеки път като видя тази сцена и си мисля че ще разкрият нещо, а то .. само едно и също повтарят :/

искам и да видя Шохей-сан да се бие и също така малко повече да разберем за останалите момчета ^^ както стана с Тецуя и Мая , но това не зависи от мен :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Леле, бой до скъсване имаше в тази серия. Но най ми хареса, когато Фумие и Сая поканиха Тецуя и Тацуя на ресторант и Тецуя, като някакво прасенце се тъпчеше.И после като си сложи ръката върху тази на Фумие без да иска .

Според мен Тацуя все още харесва Фумие, постоянно я наблюдава и оттам знае, че тя пък си пада по приятелят му.А той пък горкият малко е тъпичък май че, хич и не се усеща, че момичето е лудо по него. :lol:

 

4850118x.gif4850122R.gif

4850128p.gif4850132U.gif4850169B.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

00a6d7f3c6986412.jpg

Е, това беше друга работа. Върнаха се в играта. Само така! И бой имаше, благодарение на гостуването на Изука Кента /който ходи по стъпките ни в Осака и се снима с Бягащия човек - хаха!/. Знаят ми слабото място. Намериха начин да ме накарат да ги гледам. Все още не съм проследила героя на Кента в Тенимю, но участието му тук разпали любопитството ми. Новият отбор на Фудомине изглежда все по-интересен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Продължава да ми харесва много тази драма, и най - вече Тацуя :lol: , дано има повечко епизоди "12" ако може ха ха ха . А и събващата група се събуди и най - после пусна субки за всички серийки....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По последни данни епизодите ще са 12 :lol: Радвай се, Лазе, четат ти мислите :P Дано ги запълнят качествено.

 

Върнаха се в боя, ей! Последните серии са радост за душата ми :D Време беше след толкова затишие.

 

Малко ми се оплетоха нещата с тоя четириъгълник Сая->Тецуя->Фумие->Тацуя, а нашето лидерче горкото толкова захлупено, че ми идва да го ударя с нещо. Грам не се трогва от влюбените погледи на Фумие :o Сая направо да я съжали човек, мисли си, че Тецуя изяде боя заради нея, ако знаеше истината... Но пък е хубаво, че и тя се намеси в картинката. Поне раздвижиха малко тази част от историята. Взеха да се сплотяват малко по малко, но повечето момичета не осъзнават какво направиха момчетата за тях, онази дългокосата ми идеше да я оскубя, когато заяви, че не са от тяхното училище B)

 

 

Продължават да вкарват някои забавни елементи

 

tumblr_m50rm1tS4S1qanahpo8_250.gif

4863433B.gif

tumblr_m56ymz33aQ1qg5npko2_250.giftumblr_m56ymz33aQ1qg5npko3_250.gif

 

Радва ме как Ногучи пази Шохей по време на бой, когато баткото няма къде да се скрие.

Любимата ми част от всяка битка са Юки и Макото :P Големи сладури са. Само те реагираха, когато Сая подаде кърпичка на Тецуя, и то как.

 

 

tumblr_m4o5blQg7J1qanahpo1_250.giftumblr_m4o5blQg7J1qanahpo2_250.gif

4863443L.gif

4863444K.gif

 

 

Ако съдя по трейлъра за другия епизод, Юки-то ми ще се вихри (дано!), което пък значи, че пак няма да ни разкажат за брата на Тацуя <_<

 

Някой друг забеляза ли, че Саюри носи вратовръзка, а не панделка? :huh:

 

П.П. ukio, за мюзикълите трябваше да ме предупредиш по-рано :lol:

 

4866952s.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Побойниците

Да, Юки и Макото са перфектната двойка. Да знаете, че ще ги номинирам за най-добър дует в дорама тази година. И на мен са ми изключително симпатични действията им и синхрона, който демонстрират. Ако бяха включени някъде с по-солидно екранно време, цена нямаше да имат.

Върху развитието на Джеси нямам голям поглед. Той основно в Шоунен клуб се е представял и изведнъж изригна тук, но Юго беше много скромен, когато пееше в B.I.Shadow. Виждам сериозна промяна в него, израстване, което ще му бъда полезно занапред.

Джури също ми се издига в очите и ще трябва двойно да се труди, ако се потвърди информацията, че брат му влиза в манастир.

П.П. Тепърва има да гледаш купища стейджове.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще имате възможност и след края на дорамата да ги гледате отново, защото

днес излезе информация, че ще получи филмова адаптация, която би трябвало да излезе

през октомври тази година.

Цялата статия - Тук

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...