Jump to content

Recommended Posts


The Miracle of the Heart

1+(1).jpg

 

hlubtsisvimyoglubplawv.gif


 

Други заглавия: Duang Jai Patiharn
Страна: Тайланд
Година: 2006
Жанр: драма, романтика
Епизоди: 17


Участват:
Sornram Tappituk (Num) as Techo
Kob Suvanant Kongying as Morin
Louis Scott as Methin
Tong Supatchaya Reunrerng as Duen
Ice Apissada Kreurkongka as Pimpannee
Jaturawit Kochanuam as Dr. Sakarin


Сюжет:
Techo е от богато семейство, наследник на милиони, но също така страда от болно сърцето и може да умре във всеки един момент. След смъртта на родителите му много се променя, става арогантен и безсърдечен. Живее ден за ден, предизвиквайки съдбата с опасни, рискови занимания, загубил смисъл и желание за живот. Тогава неговия личен лекар д-р Sakarin, му предлага да започне арт терапия, нещо безопасно, което да го успокой и вдъхнови, докато получи шанс за сърдечна трансплантация. За тази цел наема младата художничка Morin. В началото Techo се държи отвратително с нея, но в последствие се влюбва. Тя не може да му отвърне, защото обича доведения си брат Methin, но после все пак отваря сърцето си за него. Methin е добър човек влюбен в момиче, което бива убито от наркопласьори. Сега те преследват и него. Осъзнал, че живота му е в опасност решава, ако нещо се случи с него да дари сърцето си на Techo, защото вярва, че той ще се грижи, ще закриля и обича Morin. Techo смята да предложи брак на Morin, но докато кара колата получава сърдечен пристъп и блъска моторист. Единият умира, а на другия трансплантират ново сърце. Само, че загиналият е Methin и това е причина Morin да намрази Techo, обвинявайки го в убийство. Какво ще направи той, за да си я върне? Има ли шанс за двамата да бъдат заедно и кого всъщност би избрала Morin - сърцето или лицето?


Трейлър

 

 


Сваляне:

 

 

онлайн с английски субтитри

видео с eng. hardsub  или тук

руски онлайн 


за разархивиране и обединяване на файловете използвайте програмата HJSplit


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от любимите ми тайландски сериали :D

За тези 17 серии няма никакво време да се скучае или да превърташ, защото нещо не ти харесва. Толкова бързо се нижеха събитията, че понякога едва успявах да ги проследя :blink: В този сериал любимец си ми стана доктор Сакарин, наистина го съжалявах заради глупавия му баща. Не че и той не беше наивен и не се оставяше да го контролира кой от къде го видеше. Но поне беше с чисто сърце и се опитваше да подрежда хаоса, който наричаше свой живот. При него вътре и вън си беше хаос. Нямаше минута спокойствие, ако баща му не го занимаваше с проблемите на Течо, то вътрешния му хаос от чувства го побъркваше. Чудех се дали накрая няма да го вкарат в клиника за душевно болни или да вземе един пистолет и да кара подред :lol:

 

Течо и Морин не ми бяха кой знае, колко интересни. Сакарин ги събра, а всичко останало ги разделяше. Морин обичаше до лудост доведения си брат Метин, въпреки че знаеше коя всъщност обича той. Когато Дуен почина имах чувството, че надеждата на Морин се усили двойно. В този момент пък на Течо му хрумна, че се е влюбил в нея. Когато уби Метин се чудех да се радвам или да плача. Той наистина не беше виновен, но така или иначе изхода за тях двамата беше ясен. Само единия можеше да остане жив и да бъде с Морин. Но Метин я обичаше само като сестра неговата любов си отиде със смъртта на Дуен. Може би и затова взе решението да даде сърцето си на Течо, колкото и да не го харесваше. Най-затрогващия момент беше, когато накрая Течо едва не умря и как Морин се обърна към брат си да го спаси. Моментът, когато крещеше името му беше много затрогваш и най-после отговори на въпроса кой всъщност избира тя.

 

Общо взето добре ме нервеха главните. Тъкмо единия се осъзнаеше и другия извиеше глава и после пак сменеха ролите. Направо му идва на човек да вземе нещо и да кара на ред. За първи път съм се радвала, че персонаж в сериала умира и това беше бащата на Сакарин. Единствено така и не разбрах защо обичаше повече Течо, отколкото родния си син? Но какво пък, оставиха ни сами да се чудим защо :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...