Jump to content

Recommended Posts

Ojakgyo-Brothers.jpg

 

Ojakgyo Family / Ojakgyo Brothers

 

Жанр: Комедия, Романтика

Телевизионен канал: KBS2

Епизоди: 58

Период на излъчване: 6 август 2011 - 19 февруари 2012

Режисьор: Ki Min Soo

 

Участват:

Uee в ролята на Baek Ja Eun

Joo Won в ролята на Hwang Tae Hee

Ryu Soo Young в ролята на Hwang Tae Bum

Choi Jung Yoon в ролята на Cha Soo Young

Jung Woong In в ролята на Hwang Tae Shik

Yun Woo Jin в ролята на Hwang Tae Pil

 

Резюме: Историята е за едно голямо, щастливо семейство - майката, бащата, техните четирима синове (да не забравяме и бабата), което живее във ферма близо до Сеул. Но в един прекрасен ден се появява стар познат на бащата и заради него над семейството започват да се събират черни облаци. И бедите следват една след друга... Наред с любовта, комичните ситуации и куп други неща.

 

Свали сериала:

С български субтитри

С български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

С руски субтитри + OST

С английски субтитри

Английски субтитри

 

Лично мнение: По принцип видя ли сериал с над 20 епизода, благоразумно го прескачам, но се радвам, че в този случай си наруших принципа. Един от малкото сериали, които бих гледала отново и отново. Четиримата братя направо ми стоплиха сърцето със своята задружност и взаимна подкрепа. Да не споменавам, че са и големи сладури. Изобщо не усетих как се търколиха 58 епизода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-добрия сериал , който бях гледала от много време. Не усещаш как минават 58 епизода. Всички персонажи са уникални и им отделят нужното внимание така че никога не ти е скучно.

 

Заради него Joo Won и Uee ми станаха големи любимци. Заслужава си да се гледа и дори заслужава и български превод според мен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страхотно забавен сериал. Всеки един от братята беше уникален по своему. Да не говорим, че и родителите на всички герои бяха изключително колоритни. А Uee, въпреки че започна като богата глезла, се превърна в една достойна млада дама, ценяща важните неща в живота.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очаквах с нетърпение да се пусне тема за този филм. Изгледах го на един дъх, последните серии само на картинки -без английски превод /гледах го по време на излъчването/. Много добра игра на всички артисти и добра история за сплотеността на семейството. Историите и на четиримата братя и момичето бяха интересно пресъздадени. Уникална игра на майката със всичките и терзания. И аз смятам, че филма заслужава превод.И на мен Joo Won, Uee, Ryu Soo Young ми станаха големи любимци. Филмът си заслужава гледането, върви неусетно и интригуващо.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уникален ееее :wub: :wub: :wub:

Журналистчетата са ми любимци, а майката на Ча е трепач. Като се разписка направо ме разтапя :896767: :896767: :896767:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: Невероятен, прекрасен сериял ! Гледа се на един дъх! Много хубави любовни двойки, с интересни, любовни интриги и израстване. Всяка чаровна по - своемо ! Супер игра на актьорите. Застава в челните ми класации за задължително гледане! :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Втория дълъг сериал(след Dong Y), за който не съжалявам, че почнах, че даже се класира и за семейно гледане :ilovethis:.

Много симпатична история, хубава ферма, различни семейни истории, ... въпреки годината не ми стоеше остаряло..

 

единствената ми забележка е, че накрая ми дойде много завършването, почти 3 серии завършваха и сякаш се чудеха какво да измислят, за да има интрига..

Off Topic

(даже си мислих, че ще бастисат бабата, слава богу не го направиха)

Joo Won бях много впечатлена от играта му в Добрият доктор и тук на места *видях* част от образа му.., ще трябва да го видя и в друг сериал, за да направя точна преценка дали играе много добре, или си му е част от физиономията :lol:, щото и тук, макар да не беше аутист, пак беше затворен характер, даже приятелката му го нарече малко бавен :lol:. Уее не е красива, но все са ми харесвали проектите й, и играта й, де.

Off Topic

жалко за актрисата, която играеше майката..:(, стана ми тъжно, когато го прочетох в субтитрите.., и после поне две серии не можех да се отърва от усещането..., макар, че е станало 2-3 години след края на сериала, както и от тогава до днес също са минали толкова.., но понеже сега го научих и ми стана много тъжно...

Yun Woo Jin (Те Пил)ми беше най-естествен като образ, най-много се разви и като образ и най-много променяше играта си спрямо развитието на героя си.

 

Ще запазя много приятни спомени за този сериал. Благодаря за превода.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

               Днес бродя безцелно по форума и гледам Братята изгледани и похвалени. Та сетих се и аз за този сериал. Гледах го преди много години и може би бих рекорда по най дълго гледане  - отне ми някъде 2 години. Ту го почвах - нещо ме ядосат и спирах, после пак се сещах и така докато ми писна да го прескачам на харда, накрая се стегнах и достигнах края. Бях убедена, че няма тема тук и днес с учудване установих, че отдавна присъства и даже е гледан от доста хора. 

              Типичното корейско семейство - три поколения. Разглеждат се в детайли различни варианти на възникващи отношения между членовете на голямото семейство и възможностите за решаването на проблеми, произтичащи от разликите във възрастта,  социалния статус, етническа принадлежност и др. Звучеше ми някак дидактично - ако имате такъв проблем, решете го така и така, ако проблемът ви е друг - това е решението и т.н. Нещо като ръководство по управление на голямо корейско  семейство. Няма лошо! 

              Актьорите са познати и симпатични, изобщо много се стараят и правят сериала приятен за гледане. Препоръчвам го на любителите на големите семейни сериали. Струва си!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Припомнихте ми за този сериал и се учудих че не съм го коментирала,  защото много ми беше харесал.  Много приятен за гледане,  не усетих как свършиха сериите.  Любимка ми беше главната героиня, но и останалите бяха много симпатиччни.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че попаднах на този сериал. Точно в този момент имах нужда да се заредя с енергията на корейските сериали. Много ми харесва играта на всички. Харесвам и сюжета. Харесвам типично корейското, защото много разчупва ежедневието ми. Благодаря за превода! Благодаря, за темата! Гледа се на един дъх. Насладих се! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично за мен този сериал е много хубав. Отражение на живота с хубавите и лоши неща, с чисто човешките действия, а не тези на героите. не бих казала, че е комедия или романтика, просто е филм за Нещата от живота.  Браво на корейците! Ние още много хляб и сол трябва да изядем, за да направим нещо толкова естествено.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От всичко изгледано с Uee, тук я харесах най-много. Издържах целия сериал заради нея и Joo Won, много сладки двамата заедно и историята им беше много интересна.

Те Пил ми беше другият любимец, хареса ми, че не си поплюваше изобщо и винаги казваше, това което мисли. 

Женичката на втория брат и майка й не можах да ги изтрая, много пищене, превъртах ги. 

Ми Сук ме радваше много, особено като започна да кастри жената на втория брат, голямо шоу. 

Майката и Бабата бяха уникални. Бабето като пуснеше онзи ми ти вой като нещо не ставаше на нейната, все едно сирена се включваше. И как само се надлъгваха с майката, страшни образи. :D Майката ми беше страшно противна в началото,

Spoiler

но претърпя невероятна метаморфоза заради Джа Ун, и ме смая като каза на мъжа си, че ще се разведе с него ако й каже истината. Това беше най-силният й момент в сериала за мен. 

Хубав е сериалът, гледа се бързо, въпреки че в един момент имаш чувството, че все са на маса и ядат. Сцените във фермата са много приятни, особено с патенцата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Uee тук е надминала себе си. Отдавна гледах сериала, но все още помня отличната игра на актьорите. Особено Uee и аджумата. Невероятен тандем бяха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добър вечер,на 10 епизод съм и си скубя косите,как може така да оставят  Baek Ja Eun на произвола на съдбата ,че дори я изхвърлиха от фермата.Мило им е ,но не е тяхна фермата ,злобни бабеси.Искренно се ядосвам.Надявам се скоро да има положително развитие,че до тук само драми.Иначе братята са сладури.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...