Jump to content

Recommended Posts

 

spacer.png

 


The Wedding Scheme (2012)
Страна: Южна Корея
Също така известен като: Marriage Plot
Период на излъчване: 2 април 2012 - 22 май 2012
Време на излъчване: Понеделник - Вторник 23:00
Жанр: Романс, Комедия
Канал: tvN
Епизоди: 16
Режисьор: Lee Min Woo

Участват:
Kang Hye Jung като Yoo Gun Hee
Lee Kyu Han като Lee Gang Jae
Lee Young Eun като Yoo Sun Hee
Lee Min Woo като Seo Jang Won
Kim Se Jung като Yoo Min Jung
Park Min Ji като Yoo Min Ji
Suh Jae Kyung като Kim Soon Dol
Kim Won Joon като Park Soo Ho
Cha Hwa Yun като So Doo Ryun
Yoon Joo Sang като Lee Hak Goon
Jung Seung Ho като Jang Duk Pal
Kim Ik Tae като Director Park
Park Ga Won като Lee Ha Na
Son Jung Min като Choi Bella

Резюме: В сериала се разказва за сватбата на четири дъщери - Ю Гон Хи (Kang Hye Jung), Ю Сон Хи (Lee Young Eun), Ю Мин Джонг (Kim Se Jung) и Ю Мин Джи (Park Min Ji).
 

Свали с български субтитри

Свали с български субтитри 2

Онлайн с български субтитри

Свали с английски субтитри
Свали с руски субтитри


Харесвам тази телевизия, много добре се справиха с Shut Up Flower Boy Band. Дано и този сериал е интерсен и различен... smile.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хареса ми още щом го видях и смятам да го гледам а TVN наистина са добри :) с много добри продукции започнаха годината надявам се и тази да е добра, а и много се радвам на OST към драмата, защото главната песен я пее Kim Hyun Joong :)

 

http://www.youtube.com/watch?v=RGCAugRff9k

 

А самото клипче е много яко и ти се иска да гледаш сериала :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди няколко дни изгледах първи епизод -не издържах да дочакам смърфовете да изкарат завършените субтитри за него .И на мен ми хареса-дано само повече хора се включат в преводът на сериала и английските субтитри да излизат по-бързо.

P.S.За този и Can Love Become Money (неоценени достатъчно по мое мнение сериали) субтитрите излизат много много бавно.Изглежда всички сайтове на които може да гледаш корейски драми онлайн ползват субтитри от дарксмърф.А пък там малко хора работят по преводът и на двата сериала.Ама като не знаем корейски ще чакаме търпеливо :) .Рано или късно би трябвало да ги преведат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оле след първите четири серии може да се каже, че съм доволна. Интересно ми е, или по-скоро забавно, няма кой знае каква интрига да те държи в напрежение, но затова пък е супер забавно е само ако изключим главната, която непрестанно крещи и ме побърква, най-голямата сестра за това пък ми е любимка, макар че изглежда малко безхарактерна. А колкото до мъжете в драмата все още не мога да реша кай се справя най-добре, макар че Lee Kyu Han си е доста забавен, а и на мен ми допада от Smile, you :) OST също е як, а като чуя гласа на Хьон Джунг, о добре е драмата, ще се следи ;)

 

 

Уникален, след изгледания седми епизод само суперлативи хаха не мога да повярвам

вкараха ги в леглото още на седми епизод след първата целувка на главната, а нататък се очертава още по-интересно

актьорът, който играе И Канг Дже направо ме убива от смях с физиономиите си :D

Редактирано от lunati4kata
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Як сериал (с някои корейски разновидности в самият край) , особенно радваше 7 серия :) . Прилича (дори главната героиня ) на 'I Need Romance' ..без пръцкането . Политиката на тази телевизия ми харесва,защото гушкането , целувките и муш.. са си като истински ( спомням си една монголка копие на ГГ - не усетих фалш в изпълнението на артистката B) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах го целият и мога да кажа, че до края си остана интересен е с малко повечко драма вкус, но пък ролята на останалите двойки в сериала, освен на Канг Дже и Кони се засили, стана забавно

особено със сестрата, която лудна по "бедния" шофьор. Малко повече ми дойде и смъртта на майката, но я почетоха както трябва поне.

От този сериал изпитах силна нужда да пробвам и аз най-после това кимчи :D:D:D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сериалът ми хареса най- вече поради две причини. Първо- в образа на главната героиня са спестени много от характеристиките на типичната корейка, които филмите масово лансират като добродетели (безгранична наивност, граничеща с тъпота, абсолютна безхарактерност, нямала възможност да получи добро образование заради дълговете на семейството си, които тя е принудена да изпраща и т.н ). И второ- най- после имам възможност да видя един от любимците си в главна роля. Наистина много леко и приятно сериалче, без излишен драматизъм (какъвто често сме свикнали да гледаме в романтичните комедии ).

 

Моля, ако някой попадне на по- хубав превод (завършен по- скоро) от този на смърфовете да даде линк, защото смятам, че филмът е подходящ за корейската офанзива, която правя вкъщи и искам да го преведа, за да нямат извинение моите хора да не го гледат :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Страшно много се забавлявам с този сериал. Много ми харесва, сериите са кратки и се гледат бързо. Без излишен драматизъм, с преобладаващи весели моменти. Харесват ми характерите на героите, както някой по-горе е написал, липсват клишираните качества на персонажите. Много симпатичен каст. Най-накрая да видим Lee Kyu Han в главна роля. 

Имам критика само към облеклото на сестрите най-вече. Не ми харесва цветовото съчетания, а тази с къдравата коса, която непрекъснато посещава магазините, е просто потресаваща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много, много, много смях в този филм! Толкова свеж и леко се гледа! Двамата главни - големи шматки, страхотни отношения пресъздадоха. Много се забавлявах с тях, особено в първата половина на сериите. Главната не беше някаква смачкана и безволева овчица, а барбена и оправна мацка, направо бях забравила колко е хубаво жените във филмите да са нормални. Караниците им и мръсните номерца ми докарваха истеричен смях! Също и отношенията на главния с таткото, отново се изумих как може нещо гадно като родители да налагат с кавото дойде възрастните си деца да ми бъде толкова смешно. Но таткото-президент си ми е любимец отдавна, заради страхотния си глас и неподражаемите физиономии. Най-ценното и изненадващо за мен във филма, обаче е играта на Lee Kyu Han. Гледала съм го няколко  пъти и го запомних с красивото му лице, доста женствено макар и добрата, но неизпъкваща игра. А тук съм изумена какъв страхотен комедиен талант показа! Неподражаемо свеж образ беше в началото като остроумния, лукав, нагаждач, хитрец и егоист и макар постепенно да еволюира, запази този сладък хумор.

И от романтиката не се оплаквам, имаше си...

Чудесно попадение е филма, препоръчвам горещо!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...