kandala Posted April 24, 2019 Share Posted April 24, 2019 По повод номинацията на BBMA, нали отскоро съм фен-... уоман, та прилежно си цъкам в Туитър (когато се сетя ). Значи трябва да се туитва следното: #BBMAsTopSocial EXO @weareoneEXO#EXO Може и да се ретуитва, пише, че брои за глас. А гласовете, моля ви се, може да са до 100 /сто/ на ден от един акаунт. И някои го правят. На това му се вика отдаденост. Обаче да си призная на глас - песимист съм. При "армията" обградила EXO шансовете са малки. Но все пак, няма да се дадем без вот, нали? В крайна сметка, каквото пръст покаже. И за сладък вкус накрая. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Тийзър... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 25, 2019 Share Posted April 25, 2019 Айде и песента на Чаньол... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Песента на Чаньол е прекрасна, нали? Харесва ли ви и на вас? И топла, топла новина за Кай. Джонг Ин, заедно с актьорите Ким Су Ро и И Ши Йонг, ще вземе участие във варайати програмата Eulachacha Mansuro, като снимките ще бъдат в Англия. Екипът лети натам другата седмица, а излъчването било предвидено за първата половина на годината (е кога де, то време не остана от тая половина?). Успех на сладура и екипа! Изт. Koreaboo 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Значи да забегваме и ние към Англия,а... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 2, 2019 Share Posted May 2, 2019 Не спечелихме Top Social Artist BBMAS 2019, малко ми е горчиво, но няма да си кривя душата - победителите си я заслужават. Прекрасният ни D.O. обаче беше отличен с награда за V Live Popularity Award (Male) на The 55th Baeksang Arts Awards. Честито на Кьонгсу! Много, много му се радвам. А на 30 април излезе и фото книгата на момчетата. От публикуваните снимки в нета ми става едно слънчево и усмихнато. Абе някак exo-вско... И явно не само на мен :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 3, 2019 Share Posted May 3, 2019 Зад кулисите на клипа "YOU", за STATION песента на Шиумин. Тя ще излезе на 9 май... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Стигнахте ли, стигнахте ли Англия-та? Кай е вече там, заедно с останалите от екипа. Както разбрахме, предаването ще е на футболна тематика. Не ми е от любимите, но заради нашето момче и И Ши Йонг може и да го прегледам. Каквото и да е, желая успех! Иначе аз започвам някак отсега да си тъгувам за Шиумин. Ами уж не съм на ...найсе години, наясно съм, че в Корея законът е такъв, не летя в розови облаци, но си признавам, че ми е малко мъчно. Ще ми липсва шушумигата. Така... оставаме в очакване на 6 май, за да честитим рождения ден на Слънчо и на 7-ми, за да изпратим Шиумин с най-добри пожелания за лека служба. (Четох, че искал да влезе без много шум, та ще видим какво ще изнамерят EXO-L от мястото на събитието.) Само ще добавя, че Джонг Ин е долетял в Сеул за фен срещата на Шиумин, след което се е върнал в Англия, за да продължи със снимките на шоуто. Страхотен Кай, умилен Мин Сок, прекрасни всички. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Кой не знае "Monster", кой не я е слушал? И сред слушалите я, няма човек да не я е харесал. Ровейки се в Тубата попаднах на един "монстерски" лайф, може би най-добрият, който съм гледала досега. И знаете ли? Сърцето ме заболя. За мен EXO олицетворяват цялата красота на музиката, таланта, младостта и вдъхновението, и толкова съжалявам, че ги открих късно. Но както и да се развие групата, каквото и да стане с тях, винаги ще съм благодарна за емоциите с които са ме дарили. А изпълнението е особено ценно със соло танца на слънцето Бекхьон. Но все още няма да честитя рождения му ден, нека имам повод да се включа по-късно пак. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Да ни е жив и здрав Слънчо! Имам чувството, че тоя човек с усмивка се е родил и от усмивки живее. Нека е дълго и щастливо! Честит рожден ден на Бекхьон! #HappyBAEKHYUNDay 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 И от мен да е честит и все така прекрасно щур и шарен! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Off Topic А Шиумин вече е подготвен за влизане в казармата. Желая му лека служба и благополучно завръщане в цивилния живот. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Тъкмо и аз щях да качвам снимките на Шиумин,че преди малко ги гледах...Ех,дойде му времето и на него... И докато съм на вълна Шиумин,да драсна два реда и за фен срещата му провела се в събота,с цел феновете да го изпратят преди влизането му в казармата...Xiutweet Time'',с дрес код в синьо,тъй като това е любимият му цвят...Чен е бил водещ,а Шиумин откри срещата с OST-а 'You Are the One' от уеб драмата му 'Fall in Challenge' Off Topic И още клипчета... Off Topic Off Topic Естествено останалите момчета от групата го изненадаха,като дойдоха на срещата,без той да знае.Всеки един от тях е казал нещо за него,свързали са се и с Лей с видео разговор. В края вече явно Шиумин не успя да сдържи сълзите си и когато Кай(също плачеше) го прегърна той се разплака. Шиу прегърна всеки един от тях и им благодари, че са дошли днес, а на Лей каза да се върне скоро. <3 Кай:‘От трейни дните ни та чак до днес, винаги много съм ти си възхищавал. Трябва да те накарам да плачеш, но мисля, че аз съм този, който плаче..’ Off Topic И малко снимки...Първо моментът със селфито... Off Topic 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 ''Расте,но не старее'',аааа Голям сладур е рожденика... /То при тях вече е утре,ама при нас още си е шести,тъй че не съм окъсняла много/...#HappyBAEKHYUNDay Off Topic Столовете в СОЕХ Артиум са подредени да изписват: 큥보스 'ㅅ' (Kyoong Boss 'ㅅ') за рождения ден на Бек. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Момчето влезе в казармата... Off Topic Чьньол в IG... ''Докато хьонг защитава страната,ние ще защитим EXO и EXO-L.Ще те посетя с Джогини'' Сухо... ''НИЕ СМЕ ЕДНО! Нека се обичаме!Жалко е, че Джогин не успя да бъде с нас днес, надявам се, че прекарва добре заедно с баща си." /Днес е годишнина от смъртта на бащата на Кай/ Чангмин(TVXQ)... "Дори и да ти кажа да спреш да питаш“Времето ще мине бързо, нали..?“, ти отново питаш.. Върни се жив и здрав Минсок-а!! #ЩеСеСправиДобре #Шиумин #БъдиЗдрав" Off Topic Вчерашния пост на Шиумин е коментиран от Бекхьон,Чаньол,Сехун и Кай... Бекхьон:" Изглеждаш яко! Най-големия хьонг!!Грижи се за себе си!" Кай:-1 "Красив си ти, нали? Грижете се за себе си, не се наранявай и не пропускай да се храниш, не забравяй да се грижиш за кожата си и да си взимаш витамините. Яж добре, като най-важното нещо е да се грижиш за здравето си. Хьонг, обичам те. Ще ми липсваш." -2 "Нека оставим много подкрепящи коментари, които да покажат колко много хора ще го чакат и го обичат ~ Обичам обичам те" -3 "Обичам те толкова много~" 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Утре очакваме песента...Днес-тийзър... Off Topic Кай е коментирал пост на Шиумин: "Съжалявам, че не успях да бъда там хьонг. Обадих ти се онази сутрин, но това все още ме тормози. Върни се безопасно и ще дойда първи да те посетя. Обичам те'' Лухан пък е последвал войника,тъй де Шиумин в IG... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Соло песента на Шиумин излезе. Нежно, красиво, лирично. Хубаво е. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 Признавам си, винаги съм подценявала POWER. Чудих се дори защо пък точно нея сложиха на фонтаните в Дубай. Клипчето го гледаме с малката (дъщеря) за усмивки и най-много се радваме на котето. Обаче онзи ден попаднах на някаква серия от лайфове на Power и мнението ми се промени Свежо, красиво, усмихнато, какво повече да искаме от EXO. Това е микс от лайв изпълнения и автора много се е постарал. Respect! И един слух леко и тихо се промъква. Бекхьон със соло през юни. Вярно ли е? Ще ли имаме това щастие? Какво ни мислят SM? Първо Чен, после Чаньол и Шиумин, сега Бек, следват ли другите? Дали? Ако слуха за песента на Бек се потвърди, дали ще се потвърди и комбека на EXO през първата половина на годината? То не остана, но ако се случи ще съм много щастлива. Ослушваме се и стискаме палци. И относно концертите. Няма шанс да дойдат насам засега, но лятото са в ХК и Токио. Хайде, ако някой има планове за там може да комбинира. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Специален клип на песента (One Spring Day in May), която е колаб между Im Han-byeol и Чен. Off Topic "Покана от ЕХО: “Специална покана за обиколка в Hanok селище с Шиумин и Чен.” 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts