Jump to content

EXO

krisSkOoo

Recommended Posts

Чаньол снима драма "Missing 9", която ще започне да се излъчва на 18-ти. Той играе част от 9 -тима оцелели  на остров от самолетна катастрофа. Тримата с актьорите Jung Kyung Ho и Choi Tae Joon са музикална група. 

Chanyeol_1483506986_c.jpg

Kai пък започва снимане на драма във водеща мъжка роля , партнира му Jung Da Bin, драмата е "Andante" и е тип училищна.

И честит Рожден ден на D.O. , става на 24.

EXO-DO_1484149390_af_org.jpg

Chanyeol е казал, че D.O. слуша най-много песента "Everglow" на Coldplay и пусна малък кавър като подарък за него:

https://www.youtube.com/watch?v=MoXEiWokQNQ

Sehun пък е модел на "Monkler" за януарския Vogue - екстремно странна мода:

1483935862-5-org.jpg

1483935855-27-org.jpg  

1483935843-24-org.jpg

1483935831-69-org.jpg

EXO на Golden Disc Awards. Получиха "Daesang".

https://www.youtube.com/watch?v=i-wcaTkjg4g

Baekhyun изпълни и нашумелия си дует със Suzy(miss A).

https://www.youtube.com/watch?v=MsxDUHFDuIA

Edited by theL0new0LLF

Chen с OST към MIssing9 - "I'm not OK". Насладих му се на тоя великолепен вокал. Една сравнително обикновена песен, но изпълнението го прави тоя глас.

Случая със СуХо и песента "Curtain", отбелзваща края на така успешната година на експеримент "SM Station", пък е обратен. Песента сама по себе си е добра и по-интерсна от тази на Чен, но не пасва на Сухо .

Лежерна и приятна песен с деликатен и оригинално поднесен романс . Чаньол не е рапър , а вокал:

Най-интересното за мен лице от EXO на корицата на Singles Magazine

EXO-Chen-2.jpg  EXO-Chen1.jpg  EXO-Chen-3.jpg

Едно истинско бужу от гледна точка на лириката е колаборацията на Чен с Динамик Дуо "Nosedive":

С подкрепата на Exo-L песента спечели едно Inkigayo (5 февруари).

D.O. завърши снимките на филма "Room Number 7", в която играе колежанин, работещ в DVD магазин, за да плаща таксите си. Оставам с впечатлението, че е нещо по-комедийно... Заедно с актьора Shin Ha Kyun, който е собственика на магазина:

room-number-7-2.jpg

Суб юнита EXO - CBX с дебютен японски миниалбум "Girls "- с кратка версия на водещата песен "Ka-Ching", Самият албум, както и пълното видео ще излязат на 24-ти и ще има 6+1 песни.

Тийзър снимки:

EXO-CBX1.jpg

EXO-CBX-2.jpg

През формата SM Station Беки пусна утешителната балада "Take You Home" на 14 април. В последно време го чухме в много юнити и колаборации, но соло не е пял от 2 години:

Поглед назад :

- Момчетата заснеха и реклама за спортните обувки Skechers - заради новата линия D’lites2 Sweet Monster. Red Velvet също обуха маратонките. Мейкингът на мен ми се видя по-атрактивен :) :

Реклама

Мейкинг

Миналогодишната реклама на момчетата за марката:

- Сехун с ярка визия и в защита на придобитата си слава на "фешъниста"  (от Парижката модна седмица и шоуто на Луи Вюитюн) на корицата на мартенското издание на Thai-списанието L’Optimum:

EXO-Sehun3.jpg

Sehun-Exo1.jpg  Exo-Sehun2.jpg

EXO-Sehun.jpg  EXO-Sehun11.jpg

Sehun-EXO.jpg

- И целокупно за Вог Корея:

exo-2.jpg  exo2.jpg

- Каи е успял да завърши снимките си в главната роля на японската драма "Spring Has Come". Каналът WOWOW прави продукция с не-японец в главната роля за първи път.

Не знам кога ще се излъчи драмата "Анданте", но няколко тийзъра излязоха още преди месец.

- Момчетата отпрануваха 5 години от дебюта, а официалната им фен база достигна 4 млн.

Някой ще ме светне ли кой  е в тая група за момента(не е каквото да са постоянно число и лица) и на колко парчета са разделени, че не мога да им хвана края, камо ли да ги запомня.

Каквото аз знам, който може да допълва :) - в момента са 9 (бяха 12), но последното им останало китайче Лей не участва в пролетните им обиколки и концерти, уж нещо с графика ли, не знам причината. Другите трима избягаха и си имат собствени кариери в Китай (Крис, Лухан, Тао). Бяха замислени да бъдат Корейска и Китайска шесторки, сега май действат заедно. Излъчили са само един суб-юнит от 3-ма вокали - двамата главни вокала Baekhyun и Chen (псевдоним, не е китаец) и Xiumin (също псевдоним).

Каи и Кристъл се разделиха след близо 1-годишна връзка, идолския живот взима своето. Скоро ще излъчат драмата "Анданте" на Каи, а Кристъл се подготвя за заснемането на фентъзи-романса "Bride of the Water God".

EXO се готвят за завръщане, вероятно в средата на юли.

В реклама на 'Pepero' 

Sehun за корицата на юлския брой на "Marie Claire" - в Париж, с брандовете "Луи Вюитюн" и "Сюприйм".

Китайската фен база от Weibo са поръчали 16 000 бр. на изданието.

На скорошния рожден ден на момчето пък за да го направят английски лорд са купували земя в Англия...

Sehun_1497926585_2.jpg

Sehun_1497926585_1.jpg

Sehun_1497926585_3.jpg

Вероятна, но непотвърдена дата на завръщане - 21 юли (понеже имат уговорена дата за участие с Music Bank), има слухове, че заглавието на водещата песен е "The War", понеже звучи сходно с "Hot"... Завръщането ще бъде без Леи, защото завръщането се припокривало с уговорения му график с промоции в Китай.

SM Station тийзва колаборация на Xiumin с Mark от NCT - "Young & Free", която те ще изпълнят наживо на концерт на SM - SMTOWN LIVE WORLD TOUR VI in SEOUL на 8-ми.

Xiumin-mark.jpg

EXO-Xiumin-mark-nct.jpg

Сехун и Каи в последната им реклама за "Пеперо"

Spoiler

EXO също на хоризонта със завръщанията - двете заглавни песни очевидно ще бъдат: The War и Ko Ko Bop. SM направо избухна през това лято. Специално за това завръщане на момчетата, отвориха туитър и инстаграм: цък и цък

Лого за завръщането:

DEQAZJvXkAAtJ4W.jpg

Първи видео тийзър:

Kai

Edited by theL0new0LLF

Песента излиза на 18-ти, албумът е в продажба от 19-ти, на 20-ти са на сцената на M!Countdown с “KoKoBop”.

Момчетата са много доволни от сътвореното, твърдят че ще видим нова тяхна страна (вероятно реге) и са уверени, че ще доминират втората половина на годината. Албумът съдържа 9 песни и ще бъде пуснат в 3 версии както на корейски, така и на китайски. Беки, Чен и Чаньол са участвали в лириката на заглавната и като цяло групата е допринесла за композиране и текст в албумните песни.

Ще участват активно по VLive, в шоута и предавания, за първи път ще бъдат в “Ask Us Anything” по JTBC .

Тийзъри на Suho ("What U Do?") и Xiumin ( "Touch It")

Беки ми е неузнаваем с тази дължина на косата (в спойлера).

Kai-4.jpg  Suho-1.jpg

Spoiler

Kai-2.jpg  DEVZnHrUAAAJPio.jpg

Kai-3.jpg  Kai-1.jpg

Baekhyun1.jpg

DEam7ogU0AAUXoJ.jpg

Baekhyun-4.jpg

Baekhyun-2.jpg

Baekhyun-3.jpg

DEfwjylUIAA-0Jp.jpg  Chanyeol-1.jpg

Chanyeol-2.jpg  Chanyeol-4.jpg

Chanyeol-3.jpg