Jump to content

EXO

krisSkOoo

Recommended Posts

Графикът за албума на D.O. '기대', който ще се състои от 7 песни (парчето "Lost" ще има две версии), но по-хубавото е, че ще получим два видеоклипа. 

Изображение

Първото видео е към песента "I Do" и ще излезе в петък, 08.09, 18:00 KST.

Изображение

Песните в албума са:

1. "Somebody"

2. "Wonder"

3. "I Do"

4. "Lost"

5. "Ordinary Day"

6. "The View"

7. "Lost" (акустична версия)

Като цяло планът е:
На 8.09, петък - видео към песента "I Do"
На 11, 12 и 13.09, пон/вт/ср - тийзър снимки, на 13.09 също ще разкрият детайлите на албума

На 14.09, четвъртък - тийзър за хайлайт медлито

На 15.09, петък - хайлайт медли

На 16.09 , събота - тийзър снимки към видоето на "Somebody", която явно ще е водещ сингъл

На 17.09, неделя - привю на видеото

На 18.09, понеделник - пускане на видеото и албума "기대".

На 20.09, сряда - лайф клип

Много се радвам, много. :)

Днес качиха и видео за фен-кона на EXO-SC - "SEHUN&CHANYEOL in KL, SG, MNL, BKKㅣEXO-SC BACK TO BACK FANCON TOUR behind"

Страшни са скици Чаньол и Сехун.

Сехун с присъствие и в китайското списание Spotlight, изданието за м. Септември.:yes:

Weibo

Изображение

Off Topic

• Like 1

Бекхьон гостува на Colde, за да говорят за музика и общата им песен "When Down Comes Again".

"[Colde's blue room] 어느 날, 백현은 콜드와 푸른새벽을 이야기 했다. | EP2. BAEKHYUN of EXO (ENG / KOR SUB)"

Запознали са се покрай вокалните уроци, които са вземали на едно и също място, по времето преди Бек да влезе в казармата. Обсъждайки каква е движещата сила да продължават да пеят за любов Бекхьон казва, че се движат от инстинктите, които имат като човешки същества. Споделя, че предпочита песни за болезнената любов пред тези за щастливата. 

.

Изпълнението на Сухо на "Self-Portrait" на фестивала The Bluespring Festival's Youth Summer Night, където участва в събота.

Сухо е в своята фестивална ера. 

Днес разбрахме за още едно предстоящо участие и ето как изглежда графикът му засега (поне това, което знаем):
26.09 - ADEX KPOP Super Concert (Виетнам)

30.09/01.10 - Korea Everywhere (Тайланд)

07.10 - Borneo Sonic Festival (Малайзия)

03.11 - On Music Festival (Филипини)

• Like 1

D.O. се сдоби с първият си скандал в кариерата - глобен е за пушене на закрито обществено място. Случва се след като EXO публикуваха видео зад кулисите на промоциите на "Cream Soda" в което се вижда D.O. да пуши електронна цигара в чакалнята на MBC. Бдителен гражданин е докладвал това в Агенцията по здравеопазване. Разбира се, лицето гордо споделя и публикува отговора на Агенцията, които обясняват повече за нарушението, казват колко са го глобили и завършват, че лицето (Кьонгсу) се ангажира да спазва стриктно правилата, особено след като е публична фигура.

Изт. Soompi

Освен с вниманието по този повод Кьонсу получи наградата на Top Ten Awards в категорията "Best Kdrama Ost Artist Award". D.O. беше отличен за песента си "Bite" от драмата "Bad Prosecutor", като получи най-много гласове на фенове и стана #1 за района на Индонезия и САЩ .

"Аз съм D.O. от EXO. Искрено благодаря и съм щастлив да получа тази награда. Винаги съм чувствал силата на феновете и мисля, че е страхотно. Ще продължавам да показвам добри изпълнения!" 

Материал в Naver.

Изображение

Сухо също беше отличен с #1 награда от Top Ten Awards в категорията "Best Kdrama Ost Artist Award", но за района на Великобритания.

Феновете гласуваха за него и песента му "Call Me A Freak", която записа за същата драма.

"Беше забележително да пея ост за драма в която участва D.O., член на моята група. Искрено благодаря за наградата, която ми давате! Повече от всичко, за мен е чест да я споделя с EXO-L и ще продължавам да се завръщам с добра музика!"
Материал в Naver.

Изображение

Най-сетне с инфо за драмата, която Шиумин засне още миналата година - започва на 15.09 по TVING. 

Днес даже ни зарадваха и с видео тийзър. Йее :yes:

клик на снимката

Изображение

Снимка на Минсок в Инстаграма на SM Actist.

Изображение

Накрая малко снимки на Сехун за китайското издание Spotlight Magazine, където позира във фотосесия с DIOR и VALENTINO.

Wow

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 2

След два часа ще излезе песента на D.O. "I Do" с корейско заглавие "별 떨어진다", означаващо буквално "Падат звезди/Падащи звезди".

Naver ни разкрива, че парчето е акустична поп-песен с ритмична мелодия, а текстът ни пренася в красива сцена в нощ с метеоритен дъжд, когато искаш да си с човека до себе си завинаги и се надяваш, че другият ще отговори по същия начин.  Клипът продължава историята на "That's Okay" от 2019 г.  и разказва за двойка, създаваща щастливи спомени под звездното небе.

Няма налично описание.

Имаме си и втори тийзър на драмата на Шиумин "CEO-dol Mart", която започва на 15.09.2023 г. по TVING.

клик на снимкара

Няма налично описание.

И като споменахме драма - съвсем скоро, може би още утре, ще видим Сухо и камеото му в очаквания сериал "Arthdal Chronicles: The Sword of Aramoon".

Нямам представа каква ще му е ролята и дали няма да го "убият на 30-тата секунда", но се надявам да се представи добре, а сериалът да е успешен.

Междувременно както миналата година Джунмьон ни изненада със "здрасти" от Лондон, така и вчера изведнъж фенове го забелязаха в Ню Йорк. Почива след натовареното лято, поне се надявам да е така.

Няма налично описание.

• Like 1

"I Do" на D.O. излезе.

Да, видеото е анимация, но много симпатично направена, точно в стилистиката на "That's okay". Добре се е получило.

Песента е хубава и макар за мнозина "That's okay" да е най-добрата песен на Кьонгсу, то на мен лично тази повече ми харесва. И особено тези думи "Аз те познавам и ти ме познаваш сякаш сме едно" :cry:

Няма налично описание.

Преди малко Кьонгсу писа в Бабъл:
"Надявам се, че ще се почувствате комфортно и щастливи, след слушане на песента." и аз мен е така. Не спирам да се усмихвам и искам да я чуя пак. :)

Няма налично описание.

хехе
Шиумин е потвърден за участие на концерта във Виетнам заедно със Сухо - K-POP SUPER CONCERT, 26.09.2023 г.

Кеф :)

Няма налично описание.

• Like 1

Малко инфо за заглавната песен в албума на D.O.
Тя се казва "Somebody", стилът фолк-поп, като върху ритъма на акустична китара се откроява емоционалния тон на D.O. Текстът съдържа надецдата да срещнеш някой, който те приема такъв, какъвто си, а не измислен образ.

По това, което чета явно ни очаква "Rose 2", но ще видим.

Изт. Naver

Новина за Сухо, който е новото лице на немската марка BOSS.

Джунмьон казва, че отдавна е фен на марката и се радва да работи с тях. За него мотото на компанията "Бъди свой собствен BOSS" се изразява в това да си "BOSS, който води другите и постигате всичко заедно", брей. На 22.09 ще присъства на Седмица на модата в Милано, а на 2.10 ще пуснат ексклузивна колекция , колаборация BOSS x SUHO. 

Изображение

Изображение

Изображение

Най-забавно за мен обаче е колко добре се приема драмата "Behind Your Touch", в която участва.

Рейтингите са много добри, постоянно се повишават, като през уикенда е #1 сред кабелните телевизии в страната и Сеул. Не изпадам в заблуда, че всичко се дължи на Сухо - Хан Джи Мин и И Мин Ки са популярни и обичани актьори. Обаче аз трябва да се извиня задочно на Джунмьон и да си взема критиките обратно, поне в случая - изненадвам се много приятно от играта му. Браво, Сухо! Все така!

Няма налично описание.

• Like 1

Вчерашните тийзъри на D.O. са сякаш продължение на "EMPATHY" албума, а атмосферата е почти същата, това се нарича постоянство.

Песните в албума отново са в подобен стил - "Somebody" - фолк-поп песен, каквато беше и "Rose', 'Wonder" - реге средно бавно темпо, "I Do" е акустичен поп, "Ordinary Days" бавна поп песен, така де, човека си е класик. 

Изображение

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Случка с Бекхьон и Сехун.

Бек писа в Бабъл, че заедно с приятел отишли за обяд в някакво заведение, което посещавали за пръв път. Персоналът, който ги посрещнал, ги завел направо на една маса, на която в момента обядвал Сехун - човека решил, че са заедно. 

Забавна случайност. 

Няма налично описание.

Съвсем неслучайно - индивидуалния постер на Шимун за драмата му, която започва в петък и разказва за бивша айдъл група, която неочаквано става собственик на супермаркет.

Минсок изпълнява ролята на Shin Tae-ho, който е бил главният танцьор в групата, сега е касиер. Умее да изчислява на ум, толкова точно, че не се нуждае от калкулатор, има памет на ниво суперсила. Той играе активна роля като лице на пазара, като запомня информация за клиентите.

Изт. Naver

Няма налично описание.

Знае той как да се промотира. Написа, че си е разчиствал телефона и е намерил едно видео... За утре имал друго, но качеството било лошо и се чудел дали да го качва. ;)

SMP Floor с видео от репетицията за "Xiuweet Time'' - фен-срещата си през 2019 г., преди да влезе в казармата.

• Like 1

Чаньол с материал за 3-годишния юбилей на тайландското списание MINT.

Броят излиза утре, 15.09.

Няма налично описание.

Off Topic

Чани също така ще ни зарадва и с първото си участие на фестивал.

Събитието е "WOW K-MUSIC FESTIVAL" в Хо Ши Мин, Виетнам и ще се проведе на 21.10.2023 г. 

Уау, соло участие? Супер.

Изображение

Половинката му в EXO-SC Сехун най-неочаквано ни изненада с присъствието си на откриване (ако не бъркам) на поп-ъп магазин на марката NOLCE, където предизвика един малък фурор.

Изображение

Off Topic

Каналът SM Actist качи видео на Шимин от снимките на постера за драмата му "CEO-doll MART".

Забавно ми изглежда сериалчето, ще го видим. :)
Изображение

А това е обещаното от Минсок второ видео, което е с лошо качество и се чудеше дали да го качва.

Танцова практика на песента "Beyond" за фен-срещата му "Xiuweet Time" през 2019 г.

Наистина е с лошо качество, но композицията е все така ефектна. 

• Like 1

Видео на EXO от фотосесията за рекламата за SCARLETT и фен-срещата им в Индонезия на 27.08.2023 г.

Колко е хубаво да видим Кай, липсва ми.

клик на снимката

Изображение

Последнитеснимки на D.O. за албума предизвикаха въздишки в много фенки.

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Хайлайт медли тийзър снимки, уау.

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И самото медли на албума.

Прекрасен мини филм, а музиката звучи страхотно. Въпреки опасенията ми, че ще прилича твърде много на предния си мисля, че "EXPECTATION" ще ми хареса повече. 

• Like 1

Вчера публикуваха тийзър снимки към видеото на "Somebody", заглавната песен в албума на D.O. '기대'.

Корейските нетизени изпаднаха във възторг от снимките и възхваляват Кьонгсу колко е хубав, колко млад изглежда. Ами разбирам ги. :D

Изображение

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Тийзър на видеото.

В понеделник, в 17:00 KST или 11 ч. наше време, D.O. ще има лайф по повод албума. Ще се излъчва в You Tube, TikTok, idolplus, Weverse.

Много се радвам, за предния албум даже и това нямаше. Дано се забавлява, ние при всички случаи ще го направим.

Изображение

• Like 2

Днес беше последния концерт от първото самостоятелно турне на Чен "Polaris".

След приключването му Джонгде публикува в социалките:
"Не мисля, че някога ще забравя всички спомени, които създадохме заедно през последния месец. Беше наистина забавно и бях щастлив. Наистина съм благодарен на всички в AK Band! Благодаря за упоритата работа! Винаги ще ви обичам, EXO-L-JAPAN."

Изображение

Малко снимки и фен-камери от днешния ден, когато също така и предварително отбеляза рождения си ден на сцената.

Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Най-хубавото е, че за последния му концерт в публиката бяха Шиумин, Бекхьон и Чаньол.

Преди началото Бек публикува в Инстаграм сторито си "Джонгде, файтинг!"

Изображение

По време на поздравите Чен е казал да очакваме скоро нещо от Чаньол, на което вторият е отговорил "Тихо, това е тайна." или нещо подобно. Дам, време е, от кога чакаме соло от Чаньол? Междувременно песента му с Пънч "Stay With Me" към драмата "Goblin" достигна 450 млн. гледания в You Tube, запазвайки статуса си на най-гледан клип на ост.

Използвам да кажа, че новичката драма на Шимун "CEO-Dol Mart" може да гледате във VIKI (направо с  англ. субтитри).

Не е някакъв връх на телевизионното изкуство, но изглежда забавна, а освен Минсок има и други симпатични лица :yes:

Да споделя и че изданието на SPOTLIGHT със Сехун на корицата продаде 209 000 бройки, с което постигна най-високи продажби за списание с корейска знаменитост в Китай. Приходите от продажбите на броя достигнаха 1,4 млн. долара. :o 

Изт. KpopCharts

Изображение

Промо видео на SPOTLIGHT.

Off Topic

• Like 1

D.O. "Somebody".

Албумът в Spotify и YouTube Music.

Нямам търпение да го чуя. По кратките откъси от лайфа, които успях да видя, Кьонгсу изглеждаше много щастлив, явно е доволен от работата си. Разбрах само, че любима песен му е именно заглавната - "Somebody", но обича всичките. Както и че този път промоцията около албума ще включва поява в канала на Джонатан, също така и в "it's Live' и 'Lee Mujin Service йее. За останалите неща предпочитам да се изненадам. :)

• Like 2

'EXPECTATION' на D.O. постигна #1 в класацията за албуми на iTunes в 42 страни и региона, а "Somebody" зае позиция #1 в 25 от тях. Браво!

Изт. Naverа

Авторът на "Somebody" Drew Schueler сподели в X:
"Наричат Нешвил 10-годишен град. Миналия месец беше моята 10-годишнина от преместването ми в Нешвил и в този ден се събудих със съобщение, което промени живота ми. Разбрах, че песен, която Aaron Wagner, Levi Hummon и аз написахме, ще бъде сингълът на Kpop изпълнителя D.O. от EXO, в новия му албум „Очакване“. Спомням си ясно деня, в който го написахме. Започнахме както всеки друг ден, и написахме това, което смятахме за наистина готина, закачлива песен. Но нямахме представа, че ще се превърне в това. Първият ми пробив за голям лейбъл." 

Актрисата Kim Min Ha ("Pachinko"), която участва в клипа на медлито, качи в своя You Tube канал видео за кулисите на създаването на този мини-филм.

За пръв път среща D.O. по време на снимките, а аз останах очарована от химията им и се надявам да ги видя в някой филм заедно. :)

клик на снимката

11657ab93f2a73a1.jpg

След като изслушах албума мога да кажа, че за мен е по-добър от дебютния му 'EMPATHY''. Любима песен засега ми е заглавната, заедно с "Wonder". 

• Like 1

D.O., "Somebody", лайф клип. Красота.

Албумът 'EXPECTATION' е #1 на Worldwide iTunes Album Chart и #2 iTunes Europe Европа за 2-ри пореден ден.

Браво!

Изображение

Новината за деня е, че Сухо ще присъства на Asia Artist Awards, които тази година ще се проведат във Филипините, на 14.12.2023 г. Джунмьон е записан в списъка "Актьори", което означава, че за съжаление няма да се радваме на изпълнение от него.

Е, поне започва да добива популярност като акьтор, а израстването, което показва само може да ме радва. :yes:

Накрая да кажем ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЧЕН!

Да е жив и здрав!

Да продължава да пее и да се радва на живота! :)

Изображение

• Like 2

Рожденикът Чен и неговата карта. :)

MBTI: ISTJ

Към EXO-L: Благодаря ви, че винаги осветявате (това) място. 

Щастливо число: 921 (рождената му дата)

Щастливо/любимо място: Тук

Фонова музика: "Miracles in December"

Късметлийски цвят: Няма

Късметлийски предмет: (рисува) дрехи

Умения: енергият 5/5, присъствие 5/5, усет за варайъти (програми) 2/5, чар 5/5, егьо - 2/5

Специално умение: Пеене - 5

Изображение

Постът му в официалния клуб EXO-L Japan:
"Благодарен съм на всички, които оставиха незабравими спомени от турнето в Япония. и се надявам, че можем да продължим да бъдем приятели, които могат да разчитат един на друг. Благодаря ви, че отпразнувахте рождения ми ден! Моля ви, бъдете винаги щастливи! Обичам ви."

Изображение

Японската медия RESOUND с ревю за 1-вата спирка на "Polaris" - същото това японско и първо соло турне за Чен.

Отбелязвайки спокойната атмосфера, авторът сравнява концерта с поредицата "Heart 4 U", където Джонгде изпълняваше музика в различни градове на Корея.

"...Трудно е да се повярва, че е настинал..., а начинът, по който излива душата си чрез гласа си, който далеч надхвърля звуковия източник, напомня на рок звезда..."

Радвам се, че Чен оставя такова впечатление не само в публиката, но и сред музикалните среди.

EXO CHEN, турне в Япония “Polaris” доклад

Сухо пристигна в Милано за представянето на есенната колекция на BOSS на Седмица на модата.

Днес в Корея започва продажбата на ексклузивната колекция SUHO x BOSS за местния пазар, озаглавена SB или "Seoul BOSS".

SSG

Няма налично описание.

• Like 2

Още една снимка от вчерапния рожденик Чен, който имаше и фен-парти по повода.

Изображение

D.O. за канала Dingo story, където знаменитости се срещат с фенове. По време на 'ROVER' промото Кай вечеря с фенка, с сега Кьонгсу готви за друга. 

Може би до седмица ще сложат и англ. субтитри, да разберем и какво си говорят. :)

През октомври започва излъчване на предаването, което D.O. записа по-рано през пролетта - "KongKongPatPat".

В него Кьонгсу фермерства заедно с популярните си приятели И Куанг Су, Ким У Бин и Ким Ки Банг. :D

Шоуто започва на 13.10, 20:40 KST по tvN, а за трейкъра кликнете на снимката.

Изображение

Новина и за Сухо, който е в Милано за Седмица на модата с BOSS.

Обмисля предложение за участие в сериалa "The Crown Prince Dissapear" и според представители на СМ Джунмьон е позитивно настроен. Ако приеме ролята това ще е първият му исторически сериал и то в главна роля. Ще видим. 

Изт.Star New Korea

Изображение

Накрая краткото, но сладко интервю с Чаньол за тайландското списание MINT.

Видеото вече има англ. субтитри и можем да разберем какво разказва Чани преглеждайки назад във времето постовете в Инстаграм фийда си.

• Like 1

Гостуването на D.O. в "The KstarNextDoor" и симпатичния водещ Джонатан.

Големи скици са, а както си знаем Кьонгсу е забавен без да се напряга. 

клик на снимката

Изображение

Клип от участието на Кьонгсу в предаването на KBS 'The Season". Заедно със Сухьон (AKMU) изпълниха кратък кавър "Rewrite The Stars" към мюзъкъла "The Greatest Showman". Песента е любима за D.O., но тъй като е в мъжка група не е имал възможност да я изпълни. Сухьон също много обича тази песен и се радва да я изпее с Кьонгсу,

Получи се страхотен кавър, а нетизените са в "уау" от изпълнението им.  Предполагам, че следващата седмица ще качат пълното видео в канала на KBS, 

Зарадваха ни и с кратко видео от фотосеисята на Сехун за "Spotlight". :)

клик на снимката

Изображение

Сухо на вчерашното шоу на BOSS.

С Мю Супасит, с който имаха колаборация миналата година -  "Turn Off The Alarm".

Изображение

С И Мин Хо.
Изображение

Изображение

• Like 1

Изпълнението на D.O. за "The Season".

"Somebody" на живо, с група. Ами страхотно звучи. :)

Както и записа от участието му в it's Live, където освен водещата песен, изпълни и "I Do".

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Днес Сухо и Шиумин са във Виетнам, като част от концерта "ADEX KPOP SUPER CONCERT 2023".

Надяваме се на много и добри фен-камери!

Няма налично описание.

Тези дни излезе информация, че за Минсок предстои участие и на "9WAVE Music Festival" на 11.11 в Малайзия.

Събитието обещава да е забележително, тъй като освен него ще запишат присъстие и (G)-IDLE, Хенри Лау, Хьойон, SHAUN.

Изображение

Най-накрая!

Дългоочакваното гостуване на D.O. в "Lee Mujin Service". ЙЕС!!!

Първата песен, която изпълнява е "Supermarket Flowers" на Ед Шийрън.

• Like 1