kandala Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Днес Шиумин имаше участие на Инкигайо (супер! участва на четирите основни музикални предавания за седмицата), преди това обаче имаше най-готиния ангажимент. Записа dance challenge (популярните напоследък "предизвикателства") със Сухо. Лидера се прибра от Япония, където вчера имаше две фен-срещи (мини концерти) и от летището отиде директно в студиото на предаването. Джунмьон първо качи в Инста сторито си снимка с текст "Браво, Минсок-и!" и всички ние се чудихме как и защо се е озовал там. Но когато после видяхме това бяхме повече от щастливи. Ето и самото предизвикателство. Off Topic Две красиви снимки и изпълнението на "Brand New" на сцената на Инкигайо. Ти да видиш, качиха и танцовата практика на "Brand New". Много ми харесва как се хайпват едни други по време на танца, който наистина може да сравним с една интензивна кардио тренировка. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Кай днес беше сред участниците на фестивала @ Stage W Mokpo Music Play в Мокпо. За да гледаш видеото кликни на снимката. След изпълнението си сподели две снимки и каза, че се чувства страхотно. Най-хубавото обаче е, че на сцената разкри, че мисли за концерт и да очакваме третият му албум. Значи затова наскоро Шим Джеуон, творческия директор на СМ, беше качил снимка от вечерна среща и тагнал Кай? Йеее Чен също се завърна от Тайланд, където участва на концерта BEST of BEST. Той също качи селфи в Куангя клуб. Сладур. За изпълнението - кликни на снимката. В кратко интервю на сцената на концерта Джонгде също е казал, че работи върху нов албум. Какво се получава? Очакваме: KJM3 KJI3 DKS2 KJD3 И всичко това потвърдено от самите тях. Радост. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 3, 2022 Share Posted October 3, 2022 Седмицата започна с Шиумин и участието му в канала hello82, в което се среща с фенове на по чашка. Гостите бяха от различни държави и всеки от тях носеше традиционна напитки, която сподели и представи. На Минсок всички питиета му харесаха, а самият той беше забавен и чаровен. Да, готин без да е твърде сладникав и "cute". (клик на снимката) ЪПДЕЙТВАМ с видео на Кай за DAZED, което носи загавие "Има души, които никога не могат да бъдат скрити". Това си е направо едно секси, пърформанс видео, което помогна на седмицата да тръгне много приятно. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 4, 2022 Share Posted October 4, 2022 Пърформанс видео на Шиумин за канала Play Color. Готино. Ето го, видеото за което копнеехме толкова дълго - това в което EXO са на едно място и правят нещо ЗАЕДНО. Част 1 на Brand New 도토리 마켓 - събрали се и играят игри, като първият щял да получи голяяяма награда, а за последния ще има наказание. D.O. също участва - включи се, макар и задочно, по телефона. Дали някой от другите фендъми може да разбере колко много означава това за нас? Какво разбрахме от днешното видео? Че Д.О. още снима, Сехун е снимал за Street Man Fighter, Кай участва по фестивали, Сухо е записал ост (шегуваха се, че е за сериала на D.O., но дали е истина още не знаем), а Чен каза, че усилено работи върху нещо и сме убедени, че KJD3 е на път. Още повече, че разговора беше такъв: Чен: Работя върху нещо. Шиумин: Албум ли? Чен: Подготвям нещо. Шиумин: Чен ли е следващият? Чен (още по-упорито): Подготвям нещо. (в скобите пише "Вероятно да, но се предполага, че е тайна") Сехун: Когато предишният албум на Джонгде излезе аз бях водещ. Чен: Да, така е. Сехун:... Страхотен водещ. Кай към Сехун: Какво? Хвалиш ли се? Сехун към Чен: Не го забравяй! (за да гледате видеото, трябва да кликнете на картинката) Нови постери за драмата на Кьонгсу, която започва утре. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 За съжаление драмата на D.O. няма да се излъчва по Нетфликс, извиняват се за неудобството, но няма какво да се направи. Сериалът е закупен от Viki и за късмет не в наличен в нашия регион. Кофти Днешното участие на Шиумин на M Coundtown. Голяма свежарка е. Записал е участие в онова asmr предаване, "Когато татко заспи" (или някакво подобно име). Шиумин не млъкна и се надявам епизода скоро да се сдобие със субки, за да се посмеем и ние. Спотифай Корея отбеляза излизането на 'BRAND NEW' с огромен поздравителен билборд, за което социалните акаунти на групата любезно благодариха. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Видео зад кулисите на "Brand New". Както вече знаем, на снимачната площадка го посещават Сехун и Чен, а моментите са увековечени за всички нас. Макнето каза, че е карал близо 3 часа за да отиде на мястото, сравни също песента с "Candy" на Бекхьон и като се замисля има някакъв такъв нюанс. Чен също е отделил доста време, за да дойде да подкрепи Шиумин - около 40-50 мин е пътувал. А Минсок пък се пазари: "Чен, трябва да танцуваш. Хайде за следващото ти соло ти да имаш танцова песен, а аз ще пея балади? Да се разменим? Само за година?" Все да ви питам, стайлингът му не ви ли напомня на някого? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Честит рожден ден на Лей! Да е жив и здрав! Все така напред и нагоре! И съвсем не тайничко си пожелавам да го видим с момчетата някой ден, скоро, ако може! D.O. ще изпълни първия си драма-ост в кариерата си. Той е за собствения му сериал "Bad Prosecutor" и ще излезе на 19.10. Драмата тръгна доста успешно, с втора серия рейтингът расте, дано и занапред да е така! Изт. Naver Шиумин днес участва на Music Bank и е приготвил напитки за EXO-L, които са отишли да го подкрепят. Мило. Вчера Чаньол имаше първия си официален лайф, който се излъчи в канала на EXO. Отговаря на въпроси на фенове, разбира се каза колко му липсваме, сподели и петте неща, към които гледа напред: 1. EXO-L 2. Да се събере с EXO на сцената 3. Соло албум 4. Фотосесия със Zzar 5. Да бъде щастлив. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Днес излезе част 2 на Brand New 도토리 마켓. EXO бяха страшно забавни, весели и разбира се, обещаха скоро да ги видим. Няколко интересни момента в спойлера. Танцуват, смеят се, веселят се, с други думи - правят ни щастливи. Off Topic Тази сценка си заслужава собствено местенце. Off Topic We Are One! Едно интересно видео заснето в Токио, след приключване на ден 3 на SMTOWN концерта. Кангта, Шиумин и Дойонг говорят за миналото си, докато се подготвят за "Street Alcohol Fighter", в което ги видяхме миналата седмица. Интересно е, който може да отдели 15-ина минути да го гледа няма да съжалява. Поздрави от Сухо, който писа в Бабъл, че се подготвя за участието в понеделник. Каза, че щяло да има изнендаващо изпълнение. Ами... дано успеем да го видим. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 7, 2022 Share Posted October 7, 2022 Днешното изпълнение на Шиумин на сцената на Music Bank. Сутринта писах, че Минсок осигури топли напитки за EXO-L, които бяха там за предварителния запис. Освен, че ги почерпи той се появи лично и остана да си поприказва с тях. Искаше да обясни за новия подпис, който използва със соло дебюта си. Феновете се шегуват, че изобразява свинска опашка, но той много искаше феновете да разберат и предадат на другите, че това било "99" (неговото число в EXO). Хаха, какво мислите вие? Off Topic Имаме си вече и предизвикателството "Brand New" в изпълнение на Шиумин, Кай и Сехун? (клик на снимката) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 Популярният музикален критик Ким Йонг Де посочва своят избор за ТОП10 песни на Бекхьон. Той споделя, че често слуша Бекхьон, който винаги е бил популярен като айдъл/артист, но напоследък печели признание и като музикант и вокалист. Ким Йонг Де казва, че ако има възможност би интервюирал Бекхьон по повод албумът му BAMBI. За своя песен #1 критикът избира "Underwater", заради невероятния вокален контрол и диапазон, които Бекхьон показва докато продължава да използва своя успокояващ тон. За Ким Йонг Де това е въплъщението на артистизма и труда, който влага Бекхьон. Останалите песни, които класира са: 2. "Love Again", тонът на песента изисква спокойни, отпочинали вокали, но изпълнението изисква сила и енергия - труден за поддържане баланс, но Бекхьон се спрява заради вродения си талан и годините упорит труд. 3. "Candy" се оказва, че е любимата заглавна песен за критика, която я описва като проста за изпълнение, но пълна с чар, топли и романтичен стил, който отива на Бекхьон. 4. "Privacy" - за нея казва, че самото парче крещи "бойфренд" и заедно с джазовата мелодия гласът на Бек танцува сред нотите. 5. "All I Got", няма какво да се говори. Всички останахме без думи от изпълнението на тази песен. 6. "R U Ridin?", със старомодното усещане и топлите вокали на Бекхьон песента ни развълнува веднага 7. "Bungee" - докато песента е в стил, който често се ползва с R&B песните, изпълнението на Бекхьон я изпраща на следващо ниво, което само той може да достигне. 8. "Bambi", която според критика ще остане в историята на водещите песни. 9. "Diamond", песен в жанр, който Бекхьон не беше правил и с която е впечатлил Ким. 10. "UN Village", с този дебют певецът поставя високи очаквания към солиста Бекхьон и от там насетне само ги надминава. Туитър акаунтът на Ким Йонг Де Изт.Koreaboo А коя е песента с която Бекхьон най-много вчеталява вас? За мен e "Cry For Love". Нямам търпение да се завърне при нас и да ни представи нова своя музика. Кьонгсу и колегите му реагират на сцени от "Bad Prosecutor" 1&2. Готини. А вие разбрахте ли, че сериалът ще има български превод? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 8, 2022 Share Posted October 8, 2022 Костюми на EXO - от видеата "Obsession" и "Don't Mess Up My Tempo", бяха сред представителните на дефилето "The Light of K-pop: K Culture Fashion Show 2022". "Може да откриете миналото и настоящето на к-попа чрез представените десет албума и 51 костюма на 4 групи, вкл. Girl's Generation, EXO, aespa и NCT - корейски артисти от световна класа. Изт.Ricchippos Днешното изпълнение на Шиумин на сцената на Music Core. Много ми хареса костюма му и дребния детайл - различни слушалки, което намирам за закачливо и някак отиващо си с аутфита му. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Йес! Чен с още едно международно участие. 19.11 в Малайзия, на фестивала Grand Wave Kpop Festival. Супер! Днес Кай участва в Дегу на PowerFullKpop Concert Re;Start. Въпреки проливния дъжд изпълнението му беше страхотно. Излъчваше се на живо в страницата на събитието, така че който искаше успя да се наслади на сцената. Изпълни станалия традиционен сет с "Peaches", "Vanilla", 'Reason" и "Mmmh" на която тълпата съвсем полудя. Като ги качат някъде ще ги поста, но беше СУ-ПЕР, вервайте ми. Изненада - SMP Floor качиха танцовата практика на Шиумин за песента "Serenity". Последното изпълнение в музикално предаване за Шиумин с "Brand New" беше днес на Инкигайо. Още не е излязло официалното видео, но тази фен камера е не по-малко готина, може да видим общуването му с публиката. Много е сладък тоз' Минсок. Споменах ли, че Минсок от следобяда е отново с черна коса? Снимка след фен-среща преди час. И за да ни приключи сладко седмицата - обща EXO-снимка от Brand New 도토리 마켓, който излезе тази седмица. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 9, 2022 Share Posted October 9, 2022 Шиумин с "28 Reasons"-предизвикателството на Сълги Сълги със Шимун за неговото "Brand New" предизвикателство. И двамата сладури без никакво предизвикателство, всеки със символичния жест на колегата си. Лей обяви още една дата от турнето си GrandLine 2: Infinite Lands. Този път е Сан Франциско, денят - 20 ноември 2022 г. Ето и няколко красиви снимки, споделени от Lay Studio. Off Topic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 KBS публикуваха видео от заснемането на еп. 1 и 2 на сериала с D.O. Е, раздава се това момче. Не знам дали разбрахте, но въпреки че на снимачната площадка е осигурен дубльор, Кьонгсу сам снима екшън сцените, а те не са никак малко. Не очаквах това от него, честно казано. Списание 1st Look качиха готино, картичко интервю с Шиумин с главна тема любимите му снимки в телефона. Сред тях е тази с мембърите на групата, от изпращането му е казармата. Помните ли я? За нея казва, че когато са я правели гърлото му се било свило, но не искал да плаче. Хаха, за момчетата казва, че изглеждат щастливи сигурно защотото не те влизат в казармата. Друга ценна за него снимка е тази, която е направил на концерта на EXO. Снимал е лайтстика, за да запази спомен от момента. Има любими снимки с екипа на EXO, с танцьорите от Auspicious. Както и тази, която пази като спомен, който няма да се върне. Казва, че е възрастен и обича да си угажда с храна, но обещава да се грижи за себе си като член на айдъл група. Ех... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Днес беше участието на Сухо на SOMEDAY PLEROMA Festival в Сеул, където много говори, попя красиво и ни представи ост-а, който е записал за драмата на DO. Името на песента е "Call Me a Freak" и е дива рок песен, представена ни вече в епизод 2 на драмата. Какво по-хубаво? Сериал с главен герой, изпълняван от EXO-мембър и към него 2 (две!) песни в изпълнение на членове на групата. И още една страхотна новина. На 31.10 ще излезе 3-тият мини албум на Чен, който ще носи името 'LAST SCENE' (макар заглавието да не ми харесва). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Снимки на Сехун от участието му в "Street Man Fighter". Както и пълното видео от изпълнението и коментарите на останалите участници в предаването. Най-много ми хареса коментара "Това E EXO!!!' И като е EXO, нека е EXO. Шиумин с видео от записа на "Brand New". Едно хубаво интервю на Шиумин за CLASH. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 (edited) Няма да повярвате моето момче Mew Suppasit ще си партнира със Сухо в предстоящия му сингъл .Той когато бе в Корея преди да дойде на летището се срещна с някого в сградата на SM и той каза срещнах приятел преди да дойда тук.И сега от загадката която ни даде студиото на Mew се установява,че наистина ще си партнира с него ,но все още не ясно утре ще се разбере сега само догатка . Гатанката : познайте чрез това кой е партньора Отговора е фотосесията за мини албума Сивия костюм на Сухо Двама талантливи артисти на една съща възраст .Моите любимци в една песен аз съм на път да припадна Сухо е талантлив и затова го обичам но се чудя те откога са приятели Мю каза още и аз съм шок че именно с този човек записах песен .Той каза човекът с който ще си партнират идва от голям лейбъл и като включим че бе в сградата на SM няма съмнение идва нежния дует на Сухо и Mew coming soon Edited October 16, 2022 by Snowpanda_MSS 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 хей @Snowpanda_MSS, тъкмо разучавах кой е Mew Suppasit, понеже не съм запозната с момчета (освен, че забелязах колко е красив ) Е, много се радвам. Явно е талантлив и популярен артист, и гледайки снимките в социалките наскоро е имал концерт, който очевидно е бил доста успешен. Май на 23.10 ще излезе сингъла? Поне това хващам от този тийзър-закачка? Очаквам с интерес. Бонус видео с Шиумин от "Когато татко заспи" (или което беше името на това, че са две поредици и все ги бъркам). По-рано през седмицата качиха едно хубаво и кратичко интервю с Шиумн за NEWS1. 1 В спойлера може да видите английския превод, oт мен само някои неща, които ме впечатлиха и мисля, че е важно феновете да чуят неговите думи. Въпрос 1: Чудим се защо реализираш първия си албум в десетата година на EXO? Шиумин: Първоначално нямах планове за соло дейност. Обаче военната служба и ковид ситуацията се застъпиха, почивката ми надмина 3,5 години, а аз исках да бъда на сцена. След като се уволних от казармата имах различни дейности, но след като е 10-тата ни годишнина исках безусловно да се кача на сцена и да срещна феновете. Така подготвих соло албума си. Сцената ми липсваше толкова много, също и възможността да общувам с феновете. Въпрос 5: Уникалността на EXO се откроява. Какво означава EXO за теб? Шиумин: Когато станах солист гледах много видеа на мембърите, които вече са дебютирали като солисти. После гледах видеа на EXO като група и видях, че членовете си вярват и разчитат един на друг, усетих, че (всички) са невероятни, с различна енергия. Мисля, че EXO е един наистина добър отбор. Мисля също, че и аз блестя заради екипа, наречен EXO. Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 @kandala да Мю от две години вече е певец освен това и актьор и още редица неща кажи го мултифункционален робот и да той наистина мега красив незнам как може да има толкова красив мъж като него аз все се чудя и да на 23:10 излиза освен този сингъл той каза че е записал още една песен в сградата на SM но с кого това ще се разбере когато пусне петия си глобален сингъл .Все пак все още сме на четвъртия утре ще разберем дали сме прави в предположенията ще ни дадат отговора утре.Но това ще е легендарно Сухо и Мю в един кадър ,на това вече се казва новина . Те наистина изглеждат като интелектуалци сред среща. Mю си е твърде красив Сухо Ни си ли подхождат като визия а дори са на една и съща възраст 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Хубаво, хубаво. Сухо беше казал, че тази година ще се срещне с "глобалните фенове" и явно е бил сериозен имайки предвид как тръгна с лекция в Щатите, мини-концерт в Дубай, участие на фестивал в Англия, фен-среща в Япония, туристическо шоу в Австралия, може и по тайландските географски ширини скоро да се появи? Само към София не ще да мине и туй то. EXO се появяват в част 2 на Secret Message Center @ TOKYO. За видеото - заставаш с курсора между Шиумин и Кай, и кликваш смело. (ако искаш да видиш направо тях - ТУК) Видеото е заснето в ден 3 на СМ концерта в Токио, в почивките между изпълненията. Всеки от артистите на компанията изпраща послание до произволно избран колега, но записва също и към избран от него артист. На Чен му се падна Уенди (Red Velvet), на която написа: "Уенди, ти винаги даваш всичко от себе си на сцената. Ще продължавам да те подкрепям. Файтинг! Чен." Свободния му избор беше Макс Чангмин (TVXQ): "Чангмин хьонг, винаги съм се радвал на твоите забележителни и експлозивни изпълнения. Бъди все такъв готин, какъвто си сега, Макс Чангмин!" Сухо изтегли Хечан (NCT): "Хечан, тук е Сухо. Винаги се радвма да те гледам. Наблюдавам те. Харесвам гласа ти и високите ноти. Подкрепям те! Хечан, дерзай!". Личният му избор беше писъмце до Уенди: "Още от Англия винаги ме поздравяваш с широка усмивка, като ангел си. Подкрепям те. Харесвам, когато пееш високи ноти." Тук Чен се пошегува, че само това пише и явно харесва такива певци, а Джунмьон му отговаря, че заради това харесва и неговия глас. На Шиумин се падна честта да пише на Кангта, както каза с респект и грижа (нали Кангта е директор в СМ): "Харесвам новата ти песен и от много време насам те видях да танцуваш. Това ме мотивира да работя здраво, като теб. Успех на новия ти албум!" Личното послание на Минсок е към хората, които работят в СМ: "Заради вас певците в СМ са спокойни и представят страхотни изпълнения. Много ви благодаря! Бъдете здрави! Шиумин от EXO" Кай изтегли Джисонг (NCT): "Здравей, Джисонг. Аз съм Кай. Помня, когато имахме общо изпълнение. Бъди винаги здрав и се забавлявай на сцената, както сега! Късмет!" Изборът му за лично съобщение беше Минхо (SHINee): "Благодаря ти, че винаги си мил. Без теб не би имало с кого да говоря. Ти си моята удобна въглавница, облягам се на теб." Смее се, но обяснява, че понеже е доста интровертен, не се чувства удобно да говори с хората, но Минхо винаги се е грижел за него. (забавно. Кай използва израза "dutch wife", което буквално означава "продълговата възглавница, която човек гушка и увива около тялото, докато заспива", тоест нещо за гушкане, като това тук ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts