Jump to content

EXO


Recommended Posts

Как пък сме пропуснали да публикуваме първото видео в You Tube канала на Шиумин?

Мнооого готино и отпускащо - Минсок отива за първи път на къмпинг и е сам. :)

 

 

ДОБАВЯМ еп. 1 на продуцентското шоу на Лей - "SHOW IT ALL" в което ще създава дамска група. Идеята му е да за група, вдъхновена от китайските традиции и обогатена с междуароден стил, която да се представя на световната сцена.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЧЕСТИТИ 12 г.,  EXO! 

Колко обичам музиката им.

Надявам се скоро да чуем нова!

Снимката е от вчерашното стори на лидера:)

EXIyu3Br_o.jpg

 

Чаньол и Бекхьон се включиха с кратки лайфове, Чен честити годишнината в Бабъл и пожела да сме заедно и занапред.

 

В Weverse (платената секция) публикуваха видео в което членовете избират меню за EXO-L и споделят по някой спомен - като кой е най-запомнящият се момент, песен и т.н. Клипчето няма превод, но казват, че скоро ще се качи в официалния канал на групата, където се надявам да получим буквички, макар и на английски. Спойлер - накрая имаме задочно включване от Кай и Сехун. Засега само това.

Шиумин: "12-тата ни годишнина е. Мембъри, ерис! Обичам ви всичките!"
Сухо: "Ах!!! 12-тата ни годишнина!!! Нека се обичаме още много години напред!"
Бекхьон: "Без значение сега или в бъдеше - ще ви обичам! Затова нека сме заедно!"
Чен: "12-та годишнина от дебюта ни!! Благодаря ви, че винаги сте до нас! Нека останем заедно! Обичам ви."
Чаньол: "Днес е 8 април. Благодаря ви, че безрезервно ни обичате 12 години! Благодаря ви, че сте топли като пролетта! Нека се срещнем на 14 април! L-1485"

D.O.: "Това е безценно време. Нека винаги бъдем щастливи!"

hE1s3ZGl_o.jpg

 

 

ЪПДЕЙТ със специалното видео, което дойде по-рано от очакваното. :up:

 

 

И като споменахме музика. :)

По повод годишнината, или не съвсем, Company SooSoo днес обяви новия албум на D.O.

Той ще е мини и ще носи името 'BLOSSOM'. Ще съсържа шест песни, вкл. заглавната "Mars" и излиза на 7 май. Йее.

uAZCEQG1_o.jpg

 

От 11.04 пък Кьонсу активира и нов, личен Бабъл за комуникация с феновете.

fh1RIlu6_o.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай, Сехун и Лей също отбелязаха годишнината на EXO.

Кай с пост в Weverse:
"Здравейте, тук е Кай. Хора, 8 април е нашата 12-та годишнина. Все още се справям добре. И вие се справяте добре, нали?

Година след година, всеки път, когато настъпи 8-ми април, поглеждам назад към времето, което израствах и създавахме спомени заедно с всички вас, и това ме прави истински щастлив. Преди да се усетим, са изминали 12 години и мисля, че тези спомени ни направиха това, което сме днес. Сега съм малко далеч и това е малко разочароващо за годишнината, но бих искал празнуваме нашата 13-та годишнина лице в лице.

Благодарен съм и ми липсвате. Всички. EXO-L, обичам ви!"

b8s6EQVy_o.jpg

 

 

Сехун качи семпла снимка на стори в Инста с текст: "12L"

fjbag6UK_o.jpg

 

 

Лей се включи в канала си в Инстаграм с гласови съобщения на английски, корейски и китайски. :
На английски: "Хей, хора, тук е Лей. Днес се навършват 12 години от дебюта ми и съм благодарен, че дебютирах като член на EXO - една от най-великите групи в света. Оценявам цялата ви любов по пътя. Тази година ще се завърна при вас! Ще се върна с моя студиен, английски албум и концертно турне. Нямам търпение! Ще се видим там. Обичам ви, хора!"

На корейски: "Здравейте, аз съм Лей! Днес е 12-тата годишнина от дебюта ми... да... невероятно е! Времето мина бързо... Имах голям късмет да стана член на такъв страхотен екип, нашия EXO , и получих много помощ от много хора в Китай, така че съм в 12-та си година. Много съм благодарен ~ Вие винаги ме подкрепяте, много ви благодаря! Тази година аз ще дойда при вас, хора. Run Back 2 U с моя албум, музика и концерт, за да се запозная с вас... Винаги съм благодарен!"
Може да го чуете в спойлера.

Off Topic

 

 

 

 

Накрая една обща снимка на шестимата, които вчера се включиха на живо в Инстаграм.

Това се случи за първи път от 2019 г., Obsession-ерата, а аз направо щях да падна, не можех да повярвам на очите си. Нужно ли е да казвам колко готини бяха? :)

9k8AH43T_o.jpg

 

 

Още един повод за усмивки.

Сухо официално получи наградата от името на EXO за Изпълнител #1 за района на САЩ на 11-те TOP TEN AWARDS (TTA).

Думите, които е казал:

"Тази година се навършват 12 години от дебюта на EXO и мисля, че получихме тази награда благодарение на продължаващия интерес и любов от страна на EXO-L по целия свят. С членовете  подготвяме различни неща тази година, като допълнение към фен срещата на EXO, която ще се проведе скоро. EXO-L~ Винаги се грижете за здравето си и бъдете щастливи и тази година. Благодаря ви! We Are One! Нека обичаме!“

Изт.TenAsia

myJkvKyN_o.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на Сехун

Да е жив и здрав!

Липсва ни, надявам се да си почива и да се върне свеж като репичка. :D

С навършване на 30 г. на макнето ни, EXO вече официално е сред "ветераните" с всички членове в групата на 30-годишните.

По повода качиха няколко красиви, непубликувани досега негови снимки в weverse.

mPzZOnCG_o.jpeg

 

Off Topic

 

v4R347Jm_o.jpeg

 

mYy22RVK_o.jpeg

 

 

 

Company SooSoo публикува първите тийзъри за албума на D.O. 'BLOSSOM'.

Отново виждаме колело, букети, цвете на пътя. Заглавната песен "Mars" ще е в средно темпо и в стила на "I'm Gonna Love You". Кьонгсу си е Кьонгсу и това му е чара. Нямам търпение да чуя албума.

3ttZnnKQ_o.jpg

 

zsHntzct_o.jpg

 

 

Днес се състоя пресконференцията за сериала на Сухо, където го видяхме рамо до рамо до актрисата с която ще споделя романтика. Драмата започва от утре и ще има 20 епизода. Пожелавам да е успешна.

c1uXlLmE_o.jpg

 

Много са сладки докато позират и честно казано се надявам да им се получи по-добре от "химията" с главната в "Rich Man", която беше под нивото на замръзване.

Off Topic

 

 

 

И Принцът позиращ за фото. Щрак :wub:

Off Topic

 

 

 

Драмата все още се снима, остават последните епизоди, както сподели днес режисьорът. А на въпроса какво се е променила в Сухо преди и след стартиране на снимките, казва:
"Колкото активен е като лидер на EXO дълго време, изглежда, че е повече от това. Всички актьори се трудят много, но Сухо наистина работи здраво, извън моите очаквания. Вече наистина се е превърнал в престолонаследник. (към Сухо) Можеш да продължиш да царуваш. (смеят се) Остава да занемем само 19 и 20 епизод и искам да снимам сцената в която се завръща като крал".

 

Трейлър на епизод 1.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Онзи ден Шиумин качи видео за снимките на влога му от къмпинга. Супер релаксиращо и готино видео, срамота е, че не са го гледали повече хора.

 

 

Вчера Чаньол също сподели влог от къмпингуване, заснет есента, на 29.11.2023 г.

Хм, ако още някой от EXO направи видео с палатки няма да си мисля, че е съвпадание. 

клик на снимката

Изображение

 

 

Днес Бекхьон имаше концерт в Манила, приключи преди около час може би.

Видеото не е от днес, а е от някой от предните му концерти. Много хубава песен е "UN VIllage", нали?:)

 

 

Драмата "Missing Crow Prince" ще направи тази пролет по-топла и по-уютна", както каза Сухо в участието си в новините на MBN. Освен това обеща, ако драмата постигне рейтинг 10% да се разходи по улиците на Кангнам облечен с кралските дрехи. Хаха, дано да имаме повод да го видим. ;)

Off Topic

 

 

 

F2EiEjaI_o.gif

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера се състояха двете фен-срещи на EXO, където шестимата активни членове се появиха на сцената по-блестящи от всякога. За моя лична радост разнообразиха с неизпълнявани на живо песни и с такива, които не бяхме чували мноого отдавна. Шиумин и D.O. най-сетне пяха  "Obsession" на сцената, а Сухо и Чен се изявиха в "Just As Usual" и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! "Don't Fight The Feeling". :)

Първото събитие - в 14:00 KST, беше офлайн, но второто, това от 19:00 KST, се излъчваше онлайн в 103 страни и региона по света. Кай и Сехун присъстваха сред публиката и на двете шоута.

Страхотно беше да видим EXO заедно след толкова време. Както казаха момчетата чакат макнетата да се уволнят, за да тръгнат на турне. Дано!

Другото, което споменаха - Чен и Шиумин подготвят соло албуми за по-късно през годината. Бекхьон ще издаде албум през лятото, Сухо също каза да очакваме неговия, макар да не уточни дата, а за Кьонгсу знаем вече - очакваме 'BLOSSOM' на 7 май. Загатнаха също за нещо от групата в края на годината и аз оставам с впечатление, че ще е зимен албум. Дано! Вчера изпяха "Universe" и беше магично. Само Чаньол не каза нищо и започвам да вярвам на слуховете, които срещам, че ще издаде соло след като договора му със СМ изтече и напусне компанията. Както виждаме няма страшно, важното е да са щастливи и да правят това, което искат. EXO винаги ще е EXO.

Материал в NAVER

szAWKI2P_o.jpg

 

Материал в NewsDes.

EXO celebrates its 12th anniversary with lively fan gathering, charming as ever

 

Макнетата. :)

Най-накрая Кай и D.O. изпълниха The First Snow-предизвикателството, но няма как да кача сега фен-камера, ако намеря после ще сложа. Бяха много сладки.

9jrSNJ9i_o.jpg

 

Заснели са видео за "Love Fool" и много се надявам SM да го качат официално в канала им, защото са много сладки, а песента хубава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента на Лей "Psychic" излезе официално в музикалните платформи, в корейска и английска версия. Видеото ще излезе на 19.04, а от това, което се вижда в кратичкото привю е в стил "Namanana" и доколкото разбирам е заснето в Дубай, съвместно с Visit Dubai. Може да хвърлите едно око в спойлера, на мен ми прилича на реклама на Емирството, честно казано.

Off Topic

 

 

 

Изображение

 

Линкове към парчето в Spotify и YouTube Music.

 

Ишинг вече е в Корея и се подготвя за участията си в четирите основни музикални предавания - M Countdown, Music Bank, Music Core и Inkigayo. Не мога да повярвам, че ще го видим на сцена там. От както съм във фендъма, 2018 г.,  никога не съм го виждала да изпълнява в реално време, винаги е било на запис, така че събитието е знаменателно за мен. Но не само. Лей за последен път е бил на корейска сцена през 2016 г. с EXO и сегашната му промоция, насочена към Корея определено е изненада за всички ни. Корейската публика приема това с резерви, международната е озадачена, а фендъма празнува и аз с тях. 

Личното ми мнение за песента обаче не е толкова възторжено. Корейската версия ми звучи много по-приятно, но като цяло "Psychic" е един 2:20-минутен ТикТок тренд. Неприятно ми е да го кажа, но няма да си кривя душата - не съм впечатлена. Парчето не е лошо само по себе си, но очаквах повече от Лей. 


 

Интервю на Сухо за наградите AAA. Засега няма превод, но с помощта на преводача разбираме, че е благодарен на феновете, казва, че през май ще издаде албум и ще има концерт, а след това говори за турне. 

 

В Naver публикуваха галерия с кадри от сериала 'Missing Crown Prince". Ех...

Off Topic

 

3ynE9TjL_o.gif

 

HR7pqiLe_o.jpg

 

 

В понеделник, 15.04, Шиумин и Бекхьон присъстваха на официално събитие на марката RIMOWA и феновете не можеха се нарадват на публичността им напоследък. За съжаление това си има и мрачна страна. Още в събота Бекхьон сподели в Бабъл, че е бил болен на концерта в Манила същия ден, а в понеделник пак там сподели, че е бил много изморен , не се е чувствал добре и направо е 'припаднал' след фен срещата на EXO. Дори качи снимка в която със система му вливат нещо. Феновете му изпращаха добри пожелания и явно са дали резултат, след като няколко чака по-късно го видяхме на това официално събитие.

Да ви призная, малко ме е яд на него, че не се пази. Ако беше все още в СМ знам каква врява щяха да вдигнат феновете, че го експлоатират и т.н., но след като си е сам шеф няма кого да винят и му се радват, даже хвалят. 

zTzdXhk5_o.jpg

 

 

D.O. публикува график за промоциите на 'BLOSSOM'.

Изображение

 

А от вчера започна качва тийзър снимки. Приликата с фотосите за 'EMPATHY' е голяма, Кьонгсу не е мръднал и изглежда страхотно.

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...