Jump to content

EXO


Recommended Posts

Преди 4 часа, kandala написа:

 

 

Преди 4 часа, kandala написа:

ОСЕМ EXO В ЕДИН КАДЪР. 

БУКВАЛНО. 

Мембърите реагират на видеото на "Rover". Горките, още хляб имат да ядат, за да станат "реактори", обаче най-важното - очакваме дружното им (или на части) участие в Rover-challenge. 

Майко мила... EXO... заедно.:blush: 

 

 

Хаха, D.O. колко е безизразен само. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха, да, D.O. почти не помръдва през цялото време. Но именно той похвали не само Кай, а и песента - на няколко пъти каза, че е много добра: "Песента е толкова добра. Независимо, че е кратка е на място. И мисля, че (заради това) лесно се фокусираш." Да, Кай казва, че се е постарал да я съкрати възможно най-много, не е искал дълга песен. Всички я харесаха и казаха по нещо хубаво, накрая лидера: "3-тия мини албум на Кай 'ROVER'. Моля, дайте му много любов. А ние, EXO, винаги ще сме до него и ще го подкрепяме." (е, тук почти се разревах ви казвам. ей ме на :cry:)
Много са готини.

Изображение

 

Да си кажа и аз мнението за "Rover". :) 
В интерес на истината знаех, че Дара и друга българка - Валентина Никова (от 4Magic) са част от екипа и се зарадвах на родното участие, но не знаех, че песента вече е издадена/изпълнена от Дара. Голям майтап се получи - не бях слушала българска музика отдавна, а сега чрез к-попа чух модерна бг музика, доколкото може да я наречем така след като екипа е международен. Но както и да е, разбрах къде стои за мен проблема на повечето бг музика - основно в текстовете, а визията ми изглежда пошла. Вероятно затова версията на Кай ми хареса толкова много - текста е различен (СЛАВА БОГУ!!!), а видеото въпреки че е секси е лишено от вулгарност, не изглежда "евтино". И може би заради бийта, но самата песен ми харесва повече в мъжки вариант.

Та личното ми мнение - ОБОЖАВАМ "Rover", сякаш дори повече от "Mmmh"? 

 

 

Ако трябва да кажа, коя ми е любима от албума, то определено е "Rover", следвана "Bomba" и "Sinner", на която качвам лирик видеото. 

 

Гледам, че не сме качили албума - Spotify и You Tube Music.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сухо става Посланик на връзки с обществеността и добрата воля на програмата "Hi-Flex Education Innovation" на университета Soonchunhyang. "Hi-Flex" представя нов, иновативен начин на обучение в реална и виртуална среда, като се счита за иновация, която ще обуславя бъдещото образование в пост-Ковид ерата. Навлизането на този тип обучение е започнало през 2022 г. и бележи добри резултати. 

News UNN

Naver

Няма налично описание.

 

След церемонията по назначаването на посланик за връзки с обществеността в областта на образованието HI-FLEX, участниците правят снимки за спомен.

 

Няма налично описание.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай с "Rover", изпълнение за STUDIO CHOOM. 

ГЛЕДАЙТЕ НА СВОЯ ОТГОВОРНОСТ.

 

 

Оценяването на Божествения Кай, част 1.

Обичам ги тия хора, даже не знам как стана това... 

Клик на снимката. 

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, албумът е супер. Това което най-много ми харесва е, че независимо колко е висока летвата успя да я надскочи. И не само Кай, всичките EXO.
За мен всеки втори, трети албум на мембърите е по-добър от предходния и това страшно много ме радва.

 

Обаче не само на нас - феновете, но на всички от групата 'ROVER' им харесва. Така например вчера D.O. в Бабъл говори за песента и каза, че е много добра. (между другото, сподели и че скоро започва снимките на видеото за соло албума си, йеее). Бекхьон имаше лайв Инста, където пусна и пя заедно с целия албум.Много готино беше. Лидерът пък е първият, който изпълни Rover-предизвикателството заедно с Кай и изглеждаше доста отдаден на задачата.

Не се лъжете по сладката снимка, която качиха, просто кликнете, за да видите двамата Ровър-а в костюми.:D

Няма налично описание.

 

Вчера беше и първата сцена на Кай от промоциите на '"Rover" - на M Coundown.

 

 

След това имаше и танцов клас в KEENS Academy, където във виртуален урок показваше хореографията към песента и си поприказва с феновете. Предполагам е било забавно.:lol:

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай е първият гост в новия сезон на YT канала Yongjinho Health Center. Готин, забавен гост е Джонгин, надявам се да ни изненада с още много участия в различни предавания. И нещо, което винаги съм си мислела за него:
Въпрос: Известен си, че имаш студено (резервирано) излъчване. Бил ли си някога разбран неправилно заради това?
Кай: Чувал съм неща като "Спи ли ти се?", "Добре ли си?", 'Защо си толкова груб?", дори без да съм казал и дума. Личността ми е далеч от това.

 

 

Излезе и новият епизод в The WillBen show, YT канала на татко Сам и синовете му Уилям и Бентли. Кай се познава с децата от преди, беше им гостувал при промоциите на 'KAI', а децата... определено го харесала. :D "11 години откакто съм дебютирал, но никога не съм виждал някой да пърди пред камера." - каза Кай, затискайки носа си. Да, одобрен беше. 

Няма налично описание.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

KAI ИЗПЯ "ROVER" ЗА ПЪРВИ ПЪТ НА ЖИВО

17 МАРТ 2023

Южнокорейският изпълнител Kai, който е част от момчешката банда EXO, изпълни новия си сингъл "Rover" на живо за първи път. 

К-поп идолът наскоро се появи в южнокорейското музикално шоу M Countdown по Mnet. Kai за първи път представи "Rover" на живо, след издаването на песента и придружаващият я мини албум, който излезе на 13 март. 

Преди изпълнението, той даде интервю, в което сподели: 

"Чувствам се така сякаш току-що съм направил дебюта си, но всъщност сега издадох третия ми мини-албум."

Пред списание GQ той потвърди, че EXO работят по нова музика. Групата ще се събере отново през април, след тригодишно прекъсване, за да отпразнуват 11-тата си годишнина.

 

spacer.png

Редактирано от ftisland
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Veil" на Лей е в 2022 ТОП10 на видеата в платформата WEibo с 110 млн. гледания.
Акаунта на Lay Studio постна: "Чест е "Veil" да бъде избрана в ТОП10 видеа на Weibo за 2022 г. В бъдеще босът Лей Жанг ще продължи да разказва истории за Изтока чрез музиката си."

Оригиналния пост ТУК.
Изображение

 

Много красива реклама на Лей за марката за часовници HUBLOT, на които е един от новите посланици."Hublot са горди да съобщят, че китайската попзвезда Лей Жанг се присъединява към семейството на Hublot, споделяйки своя новаторски, уникален, различен подход към света на музиката и изпълнителските изкуства. Лей е тип човек, воден от силна амбиция и постоянно търсене на съвършенството. Той разширява границите на изпълнението и създава нов, открояващ се стил - уникален и трансформиращ се. Способен е да смеси различни идентичности, използвайки многобройните си лица на изпълнител, танцьор, певец и актьор, докато смесва китайската култура с ревюлюционно нов вид музика и изпълнителско изкуство. Само за няколко години Лей се превърна в един от най-големите играчи на музикалната сцена в Азия. Той има всичко и изглежда нищо не може да спре брилянтния му възход.

Балансирайки успешни кариери в музиката и актьорството, Лей е награждаван певец-текстописец, продуцент на рекорди и актьор. Признат като надарен и всестранно развит универсален изпълнител, той получава първата си роля само шестгодишен и дебютира като певец в к-поп групата EXO през 2012 г., в китайската подгрупа EXO-M, а соло дебюта му е през 2016 г. Познат като най-популярния млад айдълв Китай, той разширява представянето си от 2018 г. насам чрез набиращия успех в САЩ, правейки своя дебют в класацията Билборд 200." Ами Hublot го казват, не аз.
Самият Лей споделя: "Искам да създам нов и уникален стил, смесвайки модерна музика и танц с културните съкровища, които съществуват в Китай от хиляди години. Винаги работя с традиционни китайски елементи от родината и искам да ги представя в нова светлина. Hublot е известен като пионер в иновациите в часовникарството, смело прекроявайки традициите с напредничавото мислене, разкривайки уникалната харизма на своите часовници. И двамата с марката, разширяваме границите в собствените си индустрии. Като голям почитател на Hublot за мен е чест да се присъединя към семейството на Hublot."

Изт. сайта на марката

Lay Zhang portrait 2

 

Изображение

 

 

И отново към ROVER-ерата на Кай.

Видео на GQ Korea. Надявам се скоро да сложат субтитри, за да разберем какво ни казва Джонгин. Изглежда интересно това интервю, в което говори за себе си, за мястото си в EXO, за соло албумите си.

 

 

Studio CHOOM качиха и нефилтрирана, вертикална камера на изпълнението на "Rover"'. С филтри, без филтри все тая, песента е трепач.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поредните изпълнения на Кай в музикални предавания.

Вчера, на Music Bank.

Изображение

 

Изображение

 

 

Преди излизане на сцената артистите имат кратки интервюта в които представят песните си. Сигурно защото са от една компания и промотират едновременно, но Кай и Оню (SHINee) бяха заснети заедно и се получи доста сладко. Можете да гледате интервюто в спойлера.
Водещия: Ах, вие да не сте Кай - най-сексапилният мъж на света? А това е Оню с лечебния глас?
Кай:.. "Rover" е танцово парче с послание да не се тревожим какво мислят другите и да живеем свободно.

Off Topic

 

 

 

И днешната сцена на Music Core.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно от най-забавните неща по време на промото на 'ROVER' е да гледаме танцовите предизвикателства.

Първият, който публикува такова, беше президентът на EXO-L - готиния Ю Теянг от SF9, който многократно е изпълнявал хореографии на Кай.

Само няколко часа след публикуване на клипа Теянг качи в Инстаграма  предизвикателството.

 

Забавното в случая е друго. 

Кай беше впечатлен от скростното изпълнение и го ре-постна на стори, а в коментар написа: "Да го направим заедно". От там насетне радостният Теянг му отговори с "Даа! Обади ми се когато и да е." И от тук нататък - драма голяма. :lol2: 
Докато се случва това, Кай е в Бабъл и си пише с фенове.
Трябваше поне да харесам коментара му

Видяхте ли? Аз съм такъв Rover” (хаха, сам се хвали, това му е новата фраза тези дни)

ДОРИ ХАРЕСАХ КОМЕНТАРА МУ

За останалото ще мисля утре

...В другия край на Сеул пък Теянг, също развълнуван, си говори с неговете фенове и пита какво да прави по-натам, след като Кай само му е лайкнал отговора, но не се обажда.
“Видяхте ли?!
Като се замисля аз му казах да се обади, но..."
Как се предполага, че ще се свърже с мен?
":D:D:D"

Някой от Фентъзитата (както се наричат феновете на SF9) му препоръчва да пише на Кай, което той прави.
Самият Кай споделя с феновете:
" ТОЙ МИ ПИСА LOL

Писах и трих отговора си сто пъти

Опитвам да му отговоря

Току-що осъзнах, че ползвам твърде много удивителни и много LOL

После хвали Теянг:
Това приятелче…

Той не е като мен

Иска ми номера

Много е готин…

Надявам се наистина да се уговорят и да изпълнят Rover-challenge заедно. Теянг го заслужава.

Цялата история - KpopMap. и Koreaboo.:lol2:

 

Heechan от DKB беше едва вторият айдъл, който изпълни предизвикателството. Кай качи и неговото видео в своето стори и остави същия коментар "Да го направим заедно"

Хечан му отвърна със "страстна" комуникация: "Спешно! Хора! Моят идол Кай остави коментар на на Rover-предизвикателството ми. Ръцете ми се изпотиха. Това не е сън, нали? Толкова съм щастлив, Кай-сънбеним. Обичам те. Искам да те видя."

 

После ре-постна сторито на Кай в което той е ре-постнал... :blink: Както и да е, думите му са: "Постигнах мечтата си..."
Изображение

 

 

Само днес Инста-акаунта на EXO качи още няколко чаленджа - дует на Кай с айдъли от различни групи, активностс каквато не сме свикнали в социалките на групата.

С Момо от Twice - тук. Кай също танцува на тяхното предизвикателсто по песента им "Set Me Free" - тук

С Джонгу от NCT127 - тук

С Тейонг и Хьонджун от Gravity - тук

С Техун от TAN - тук

С Реми от Cherry Bullet - тук

С Рион от TRENDZ - тук

Отделно и други хора правят предизвикателството с Джонгин или без. :)

Кай с хореографа Михоук и сладкото му синче - тук

Кай и стилиста Неджу - тук

 

Някой качи снимка с текст "Реда днес за Rover-чаленджа". Не, не мога. :lol2:

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-сетне!
Драмата завърши с щастлив край. 

Кай и Теянг от SF9 изпълниха Rover-challenge, размениха си албуми с послания, направиха си снимка за спомен, а феновете се размекнаха (вкл. аз).

За изпълнението - клик на снимката.
Как се покланя накрая Кай, а? Ще речеш, че той е младшият от двамата, любезният Джонгин.
Наистина се радвам за Теянг и като фен напълно го разбирам. Надявам се още често да имат подобни поводи да се срещат и подкрепят!
Изображение

 

Посланието върху албума на SF9, който получи Кай: "Здравей, сънбеним! Тук е Ю Теянг от SF9. Гледал съм всичките ти страхотни изпълнения досега и винаги искрено съм те аплодирал, затова съм щастлив да те срещна сега. Сънбеним представя Ровър-песента с уникален цвят/стил и виждайки това, научих много. Чест е да бъда с теб! Ще продължавам да те подкрепям и аплодирам искрено 100 пъти повече! Винаги ще бъда твой фен #1!!! [сърце]КАЙ[сърце]":D

Изображение

 

И от Кай за Теянг: "Теянг-ним. Често чувах, че ме харесваш. Наистина, наистина ти благодаря (за това). Много, много ще се радвам да станем по-близки. Моля, чувствай се свободно да се свържеш с мен по всяко време! Нека се сближим! [сърце]

Изображение

 

 

Дара също се включи в Rover-предизвикателството.:D

Клик на снимката.

Изображение

 

 

Кай изпълни предизвикателството с още доста артисти, танцува и на техните, но освен горното, най-много ме зарадва танцът му с Шиумин

Клик на снимката. :)

Изображение

 

 

Освен закачки с колеги днес Кай имаше и участие в Инкигайо. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"FILM:KAI #Rover" излезе. 

Интересна визуална композиция. Надявам се Кай да изпълни на живо хореографиите от които видяхме по мъничко.:)

 

Коя част ви допадна най-много и бихте искали да беше мъъъничко по-дълга? За мен са "Slidin" и "Bomba".
Не че другите не са интересни, но мисля, че когато танцуват с реквизит изпълненията са някак по-динамични, дори малко по-провокативни, не знам. А за Бомбата-та.... отказвам да обяснявам. :D

 

Много ми харесва колажът, който някой е направил от кориците на трите филма на Кай.

Щеше да е перфектно, ако "Prologue Film", който засне към 'PEACHES' беше и той около 6 мин.

Няма налично описание.

 

 

Кратичко интервю за Marie Claire Korea при фотосесията за Yves Saint Laurent.
Въпрос: Какво е първото нещо, което правиш сутрин?
КайСлагам си лещите, а последното, което правя вечер (за деня) е да да си ги сваля. Нищо специално, нали?

Въпрос: Би ли препоръчал филм, който си гледал наскоро?

Кай: Последния филм, който гледах е "Avatar: The Way of Water". Страхотен филм. Не смеех да дишам, когато слязоха под водата, толкова истинско беше. Гледах го на 3D, но ако имам възможност в бъдеще бих го гледал отново на 4D. Надявам се да го гледате, ако не сте.

Въпрос: Имаш ли начин за преживяване на понеделниците?

Кай: Хм... Не мисля. Има ли изобщо? Ако някой знае той заслужава Нобелова награда. Честно казано, не мисля, че има начин/трик да преодолеем понеделниците. Но... в края на деня, след работа, ми е приятно да гледам You Tube. Това ми дава малка доза енергия и щастие, за да продължа към следващия ден.

Въпрос: Каква музика слушаш напоследък?

Кай: По време на тази фотосесия подготвям албум и концерт, така че по цял ден слушам собствените си песни. Как да ги направя, как да ги запиша... Това мисля всеки ден, всяка минута, всяка секунда...

Въпрос: Какъв е съветът ти за запазване на здрава психика?

Кай: Винаги се опитвам да мисля позитивно. Ако започнеш да мислиш, че нещо е трудно то наистина става трудно. Така че обичам да си казвам: "Всичко е наред. Всичко е окей". И забравям за тях (трудностите). Надявам се и вие да правите същото...

Въпрос: Приятен момент напоследък?

Кай: Обикновено тренирам рано сутрин, защото нямам много време. Беше сутринта на Лунната нова година и бях сигурен, че във фитнеса ще съм само аз. На път за там си мислех: "Уау, толкова съм як. Отивам на фитнес рано сутринта на Нова година". Така си мислех. Лампите в залата светеха и се учудих "Какво?.." И гледам там Jong-kook и всички членове на клуба. На Лунната нова година!!!

Въпрос: Какво те мотивира да работиш толкова много?

Кай: Най-важното е, че се опитвам да се забавлявам и наслаждавам на работата си. И защото се радвам, всъщност не се уморявам от нея.

 

АХХХХ

Убийствени снимки на Кай от вчерашното Инкигайо. Направо наслада за окото. 

Няма налично описание.
ИМА ОЩЕ - SBS

 

 

Както ни загатна наскоро Бекхьон започва с фестивалните участия.

Първо разбрахме, за този в Тайланд на 6.05, а днес за още един - на 23.04 ще е част от изпълнителите на сцената на 2023 LOVESOME FESTIVAL, който ще се проведе на Олимпийския стадион в Сеул. Събитието е уникално на музикалната сцена на града, като основната тема са книгите. Тази година темата е бестселъра от 2021 г. "Unconfortable Convenience Store" Kim Ho-yeon.

Инстаграмът на LOVESOME. В предишни години участниците са инкорпорирали темите в изпълненията си, а фестивалът е предоставял открити библиотеки за посетителите, докато мястото е било декорирано с цитати и вдъхновяващи мисли от книги. Надявам се и сега да е така, направо ми се приходи и на мен. 

Off Topic

 

Изображение

 

 

Няма налично описание.

 

 

А какво ще кажете за EXO-CBX завръщане през октомври и соло дебют на Сехун преди казармата?
Да, появиха се такива слухове.
Остава да стискаме палци!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От 24.03 до 09.04, 17:00 KST, ще са в продажба билетите за онлайн излъчването на фен срещата EXO CLOCK. 

Много ми харесва постера.

Няма налично описание.

 

 

Лей е на корицата за април на китайското L'OFFICIEL.

Пролетен, розов.

Инстаграм

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

 

Кай в You Tube канала на Юн Сонг Бин - златен олимпийски медалист по скелетон от игрите в Пьонгчан 2018. Доколкото разбрах вече не е активен състезател, но едно от основните неща с които се занимава е този канал, в който акцента е спорта, фитнеса и здравето. Е, в момента ще се учи да танцува на "Rover". Успех!;)

 

 

Rover-предизвикателството върви с пълна сила, а някои от участниците са изключително креативни и забавни, достигайки нови висоти направо. 
Според фенове танцът тепърва ще набира популярност, а на други напомня за Kokobop-предизвикателството от 2017 г. - едно от първите, ако не и първото в жанра.

https://www.tiktok.com/@aiostudioofficial/video/7212800001624280325

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зад кулисите на фотосесията на Кай за 'ROVER', която е снимана след прибирането му от Милано през януари.

Както описва темата ма снимкиите той:  "Кай, който броди/обикаля в света на chroma key. "Chroma key" се използва като фон за добавяне на компютърна графика, можете да добавите всичко отгоре. Аз мога да отида навсякъде, аз съм телепортер. Затова използваме тази техника."  Благодаря за урока по графичен дизайн, Джонгин. :D

 

 

Да споменем и 'KAI', който достигна 200 млн. стримвания в Спотифай - голямо постижение не само за Кай, но и за групата.
'KAI' е първият албум на EXO-солист, както и на SM-солист, който постигна това. 

Обаче за мен най-хубавата част е, че много хора са чули "Mmmh" и "Аmnesia", и "Nothing On Me"'...  и гласа на Джонгин.

Браво!

Няма налично описание. 

 

 

Вчера на Чеджу се проведе фен-срещата на Кай "One day Coffeе". Такава проведе и Сухо миналата година - на лотариен принцип се избират 30 фена на които се подарява самолетен билет до острова, транспорт до мястото, лека закуска и среща с Кай, както и обиколка на забележителностите. Ех, ние остава само да завиждаме.

Обаче по-интересното е, че онази вече Бекхьон с включи в Туитър, за да си говори с фенове и каза, че е на Чеджу за снимки на нещо свързано с EXO. 

Чаньол днес обнови Инстаграма си със снимка от летище, като си е направил труда да сложи стикер EXO-лайтстик и познайте за къде лети? Да, за Чеджу.:)

Няма налично описание.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създаване на видеото на "Rover", което е заснето за два дни, непосредствено след приключване на японския му тур на 31.01. 

Абсолютен кеф е да виждам колко се забавлява Кай.

 

SMP Floor качиха и танцова практика за "FILM: KAI #Rover" и лентата от репетиционната прави танците дори още по-въздействащи, поне за мен.

 

 

 

Ееее, дойде време на Шиумин да се покаже и то още вчера, когато посети презентация на Самсунг, че даже сподели няколко снимки в Инстаграма си.

Чистникът ни той. :D Кой е по-подходящ от него да представя смарт уреди за дома?

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

Но не е само това. Днес се проведе и парти по повод предстоящия му на 26.03 рожден ден. Защо днес? Защото в неделя, когато се пада, има насрочена с мембърите репетиция за априлската фен-среща. Да, нека репетират, разбираме и ги подкрепяме. МНОГО!

Няколко готини снимки от днес.

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

Off Topic

 

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

 

След приключване на събитието танцьорите от Auspicious го поздравиха. Много готино видео, но го слагам в спойлер.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чаньол е новото лице на известната филипинска марка за ежедневно облекло PENSHOPPE. 

Преди няколко дни пуснаха закачка в аванс:
"Свободата да бъдеш. Да си тук, за да останеш.
Той е перфектна комбинация между свежо-енергично и спокойното, и ще се присъедини към нас на 23.03, 18:00 KST". 

Предположения?" :D

Няма налично описание.

 

Няма налично описание.

 

Вече е официално. 
В Манила окачиха огромен билборд на Чаньол, а хаштагът #.CHANYEOLXPENSHOPPE, се трендва #1 в Туитър показвайки подкрепата на феновете. В отговор на това от компанията се включиха с обещаващото "Очаквайте още повече!". 
Няма налично описание.

 

Вече ни гледа и от сайта компанията PENSHOPPE, както и от секцията за мъжки дрехи.

972530OFFWHITE_1800x1800.jpg?v=1679565616

 

Гордо позиращ с татуировката "l-1485

973060OFFWHITE_1800x1800.jpg?v=1679565612

 

Имаме си и реклама в канала на марката. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Rover" на сцената на M Coundown днес.
Кай си е боядисал косата пепеляво-сивкава и с тези дрехи изглежда направо убийствено.

 

 

Кай с кратичко, но готино интервю за NME от серията "Първите", в която гостите споделят своите първи преживявания по някакви въпроси.

Въпрос: Първият артист в който си се "влюбил"?

Кай: Когато бях млад харесвах Джъстин Тимбърлейк и Ъшър. Начинът по който танцуваха докато пеят изглеждаше наистина страхотно. Уникалният стил от тази ера, техните изпълнения, всичко беше толкова хубаво. Спомням си специално танците и че се упражнявах много на техните песни. 

Въпрос: Първото CD, което някога си купил?

Кай: Първия албум, който помня, че купих беше на The Weekend. След като чух песните отидох в COEX и купих албума, защото беше много добър. Тогава взех три или четири албума наведнъж-  не само за себе си, а и за хора около мен. Все още имам този албум.

Въпрос: Първото нещо, което правиш когато слезеш от сцената?

Кай: Махам грима и се грижа за тялото си. Първото, което правя е да си сваля грима и после се преобличам. Трябва да се погрижа за тялото си, за да бъда подготвен за следващото изпълнение и отивам на физиотерапия, на масаж или се разтягам независимо от всичко. Така се грижа за тялото си. 

Въпрос: Първият път, когато се потърси в Гугъл?

Кай: Сигурно е било, когато получих телефон след дебюта. Търсих себе си в Naver и в други портали, но тъй като нямах много опит и не знаех как да търся помня, че просто погледнах тук там. Това (въпроса) ми навява спомени.

Въпрос: Първия път, когато се появи по телевизията?

Кай: Първият път, когато се появих по телевизията беше може би за реклама с TVXQ (аз=:cry:). Спомням си момента и как снимах с TVXQ, хубав спомен.

Въпрос: Първият път, когато те разпознаха?

Кай: Спомням си, че майка ми се притесняваше, че може да ме разпознаят. По време на първата си ваканция излязохме с нея да хапнем. Предложих ѝ "Хей, мамо, да излезем?", така че излязохме, но тя вървеше на 100 м. от мен. Попитах я защо, а тя каза, че се тревожи някой да не ме разпознае. Спомням си, че я настигнах казвайки "Никой не знае." (явно говори за периода, когато е бил още трейни)
Въпрос: Първото, което те усмихна днес?

Кай: Преди да дойда тук записах нещо наречено "Melon Station'. Това е интервю в радио-формат, където мога да видя реакциите на фенове. За пръв път се разсмях днес докато чета коментарите и общувам с феновете.
:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасна новина. 

Сухо е преминал успешно кастинга и е одобрен за участие в мюзикъла "Моцарт", където ще изпълнява главната ролята, тази на великия композитор. Представленията ще са през лятото (16.06 - 21.08) и някъде четох за онлайн излъчване, но ще видим.

Музиката е неговото амплоа и фактът, че продължава да се развива в тази област много ме радва. Браво! 

Изт. Naver

5f02489540cec405.jpg

 

Ролите му през годините. 

2017 - принц Рудолф, "Last Kiss". 

2018 - Гуанплей, "The Man Who Laughs". 

2020 - Гуанплей, "The Man Who Laughs". 

Предстои да добавим 2023 с Моцарт, "Mozart". :)

5cc589f233b59f04.jpg

 

 

Хубав ден е днес.

Събудихме се с новината за мюзикъла, а Кай днес получи и първата си награда от музикално предаване като солист.

"Благодаря ви! Преди всичко, не мислех, че ще спечеля 1-во място. толкова съм щастлив. Плача въпреки че минаха 11 г. от дебюта ми [смее се засрамено] Много съм благодарен на EXO-L. Благодаря и на екипа на СМ, които усилено работиха по албума. Благодаря и на семейството си. Не очаквах нищо от този албум, исках да се забавлявам и да си създадем хубави спомени. Много съм щастлив да получа тази награда, Отново искам да кажа благодаря EXO-L! Обичам ви. Благодаря ви."

Ооо, много сладък и емоционален е нашият ровър. :)

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

 

 

 

И самото изпълнение.

Кай с "Rover".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След Music Bank и победата си днес Кай постна в Инстаграма си емоционално обръщение.
"Здравейте! Тук е Кай, който днес се класира първи. Хора, станах първи!
Повече от всичко исках да изтичам при вас и да ви благодаря. Още веднъж БЛАГОДАРЯ ви толкова много, обичам ви.
Откакто съм дебютирал никога не съм се целил в първото място или към специална награда. За мен най-важни бяха изпълненията от които да съм доволен, да ме признаят като певец и да имам време да се фокусирам върху себе си. Но ден след ден времето, което прекарвах с вас и спомените, които създаваме станаха най-важната цел и щастие. Така беше и с този албум. Започнах с мисълта, че вие и аз трябва да си прекараме добре и стартирах промоциите с нагласата да оставя щастливи спомени и да получа такъв подарък - толкова голям и какъвто не очаквах - това е щастие, което не би могло да е по-голямо. Причината поради която плаках днес е не друга, а тази. Трудностите през които минах и целият упорит труд, който положих, това за първи път да постигна 1-во място - нищо от това не е важно за мен. Единствената причина е любовта, която всички вие ми давате. Чувствам величието на тази любов със сърцето си. Скъпите ни фенове, които винаги ми даряват щастие независимо от всичко. Още веднъж искам да ви кажа, че съм благодарен за любовта ви. Ще работя упорито и ще остана скромен човек, винаги благодарен за любовта, която получава и ще я върна отбратно. Благодаря ви безкрайно. Обичам ви."

Off Topic

 

Изображение

 

 

 Изображение

 

Веднага след победата и Сухо публикува на стори поздрав към Кай: "Поздравления, Джонгин. Гордея се с теб."

Изображение

 

 

KBC пуснаха официален запис от обявяването на 1-вото място и енкора.

Кай е просто кълбо от емоции, което на всичко отгоре трябва да танцува с цвете в уста, както е обещал при хипотетичната (към онзи момент) победа. Но вижте танцьорите как се радват - това не е просто работа, това е екип, който празнува успеха на един от тях. 
Чета разни коментари в нета, от хора, които дори не са фенове на EXO или Кай. Очаровани са от скромността на този човек, постигнал всичко в индустрията за повече от 10-те си години на сцена. Изненадани са от отношението му, от уважението, което показва, поклона на 90 градуса не само към по-старшите, но и към току-що дебютирали артисти за които самият той е идол и ролеви модел. Много мило ми става като ги чета, честно.

 

 

 

Rover-предизвикателството върви с пълна сила и вчера- днес получихме още няколко забележителни изпълнения или както писа някой - Кай колекционира к-поп индустрията. :D

С Dahyun от Twice - тук

С Jangwoohyuk от H.O.T. - тук

С Heechan от DKB, който не промотира, а е дошъл за случая - тук 
Хахаха Хеечан цяла драма записа - със сценарий и актьорска игра. Вижте сами каченото в канала на неговата група второ видео ТУК.

Със San и Seonghwa от ATEEZ, които - забележете - също не промотират в момента, дошли са специално за предизвикателството - тук

С JunJi и Mill от OneOnlyOf - тук

С Joohoney от MonstaX - тук

И любомото ми засега - с танцьорите му - тим КАЙ - тук 

 

 

Джонгин записа участие и в предаването "DOPE CLUB" на хореографа Михоук. Не знам колко от вас гледат интервюта и участия на членове на групата? Ако сте гледали такива то няма как да не забележите разликата когато Кай записва с близък до него човек. В случая е така и атмосферата е страхотна. Да не говорим за шегите и закачките между двамата. :D 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...