Jump to content

EXO


Recommended Posts

Бекхьон и последното му месечно видео.:cry:

Издържахме, хора! Почти не мога да повярвам. Още малко, само 18 дни и Бек ще е при нас. Датата е 5.02, няма и три седмици.

 

Като за последно ни написа писмо:
"Здравейте! ㅋㅋ Бекхьон е тук! Благодаря ви, че не ме забравихте през това време! [сърце] По време на казармата виждах всичко Eris прекарват времето си. Липсвах ви и си припомняхте времето в което промотирах, справихте се добре. Обаче знаете ли какво? Скоро се връщам. Готови ли сте? ㅋㅋ Спестихте ли енергия през тези почти две години? Винаги казваме това "Това е само началото за EXO." След като си починахме две години и запазихме енергията си нека даден всичко от себе си! Въпреки че подготвих много неща, тъй като ми се искаше да не ви липсвам за времето в казармата, мисля че все пак има пропуски в някои сфери... В бъдеще, в кариерата си на певец, ще накарам Eris да се усмихват повече и да се чувствате щастливи. Ако сте готови да продължим напред с EXO, хванете ръката ми и да вървин заедно. В миналото, в настоящето и в бъдещето ще се радвам с вас, ще ви благодаря и ще ви обичам. Eris.Да ви срещна е едно от най-хубавите неща в живота ми. Сега, след като си починахме малко ще продължим ли заедно напред?"

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

 

Вчера канала на EXO качиха и кратко видео от фен срещата за рождения ден на Чаньол, която се състоя на 1.12.2022 г.

(клик на снимката)

Изображение

 

 

Предполагам другия месец ще качат такива видеа от фен-срещите на Кай и D.O., които се състояха съответно на 10 и 16.01.2023 г.
Няма да качвам снимкови материали, само ще кажа, че Кьонгсу най-накрая НАЙ-НАКРАЯ! изпълни "Rose" на живо и от фен-камерите, на които попаднах, звучеше страхотно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да насмогна с EXO, хора. Рaзвихрили са се. 

Ще пиша по-късно, сега само минавам да кажа D-15 ДО УВОЛНЕНИЕТО НА БЕКХЬОН

Йеее!!! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 17.01 се проведе церемонията по раздаване на 2023 Korea First Brand Awards, на които Шиумин беше отличен с наградата Best Male Solo Singer.

Това е първото му отличие като солист.

Браво! Успех и занапред!

Изображение

 

 

На 18.01 в Китай се проведоха Weibo Music Awards 2022. На церемонията, която се състоя в Пекин, Лей получи няколко отличия:
Recommended Singer of the Year - техният еквивалент на Артист на годината

Recommended MV of the Year - Видео на годината за "No One Cares", колаборация между Лей, Wang Feng и Gai.

Warmest Radio Host - Най-топъл (дружелюбен, отзивчив?) радиоводещ за програмата му Moon Night Radio

Recommended Concert of the Year - Концерт на годината за "Grandline 2: Infinite Lands".

Recommended Song of the Year - Песен на годината за "飞天(Flying Apsaras)"

Изображение

 

Обявяването на наградата му "Артист на годината".

"Най-забележителният артист на годината. "Grand Line 2: Infinite Lands" турът, предприел инициативата да промотира китайската култура и вятърът, който духа от изток. Лично продуциран м-поп музикален стил, откриващ пътя за микса между традициите и тренда, фюжъна и иновативното. Издал мини албума "WEST" през 2022 г., чийто водеща песен "Veil" премина 100 мил. гледания на Weibo. Качествена продукция с изумителна визия, получаваща вълна от любов. Поздравления за Жанг Ишинг и Zhang Jie! Заповядайте на сцената..."

Лей: "... Благодаря! Надявам се, че уменията ми ще бъдат завинаги моята сила. Надявам се също, че всяка следваща стъпка, която предприемам, ще бъде по-силна и по-силна... Подготвил съм специална, весела песен за Нова година. Надявам се да донесе радост и щастие на всички!... Пожелавам на всички късмет и светло бъдеще!"

 

Новият му проект - DNA Alliance, беше отличен като "Най-иновативен музикален съюз на годината".
Изображение

 

За тези от вас, които са пропуснали инфото за въпросния Алианц, може да прочетете повече в този пост. Аз продължавам да съм изумена от визионерството, което показва Ишинг, от дързостта и амбицията му.

 

Изпълнение на "Veil" за Hunan TV Spring Festival Gala 2023, ежегодния концерт на CCTV за Китайската/Лунна нова година.

Страхотен е, кликнете на снимката, за да гледате видеото.

Изображение

 

 

На 19.01 се проведоха 32 Seoul Music Awards, на които чрез 100% фенски вот Сухо получи Голямата награда - Десанг в категория K-Wave (Hallyu Daesang).

Както казах, тя се определя изключително и само на база гласуване от фенове, но само международни - от Корея няма право да се гласува за категорията, те си имат друга. Гласуването започна от началото на декември и беше в два кръга, а надпреварата - повече от оспорвана. В кръг 1 с минимален брой гласове спечелиха БТС, но окончателния резултат беше решен след затваряне на кръг 2, където също с минимална разлика спечели Сухо. 

За съжаление той не успя лично да присъства, но изпрати видео съобщение.

Поздравления!
Изображение

 

"We are one :cry:! Здравейте! Аз съм Сухо от EXO.  Получавам наградата Халю Десанг на 32 SMA. Това е отличие, което се дава чрез гласуване на почитателите и е огромна чест да го споделя с международните фенове (global fans, както ни казва). Много ви благодаря! Очаквайте завръщането на EXO, което ще е съвсем скоро! Благодаря ви за тази награда! Накрая, скъпи EXO-L, обичам ви. We Are One EXO, Saranghaja"

Off Topic

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сухо е част от филм за к-попа, който ще се излъчи на 26.01 по TVING. 

Познахте ли къде са и как са представени EXO в този многоцветен постер? Може да кликнете на него, за да видите трейлъра на предаването.

Изображение

 

 

Официален клип на KBS с изпълнението на "Love All", песента с която Сухо участва на концерта на рок-легендите SONGOLMAE по повод 40-тата годишнина на групата. 

Изображение

 

 

 

 

Кай за GUCCI и ревюто на зимната им колекция 2023. Много елегантно видео, поднесено с топлия, дълбок глас на Джонгин.
"... Броя годините в които сме заедно с GUCCI. Шест години вече. Шест години за мен са доста време. Така че ГУЧИ и аз сме като приятели. Заедно сме за време по-дълго от половината ми кариера. Трудно е да си представя, че нещата може да са различни. ГУЧИ се превърна в мой скъп приятел."

 

През седмицата той присъства и на представянето на поп-ъп магазин на YSL, които пуснаха лимитирана колекция на негово име.

Изображение

 

Майко мила...

Изображение

 

Кратко видео на NewsenTV в което са записали момента на Кай позиращ за снимка. Такова бомбандиране със светкавици, обаче пък и какъв професионализъм, не мигна дори. А заглавието, което дават медията на репортажа си е "EXO KAI, Красивият очарователен принц Нини". :)

Off Topic

 

 

 

Пак майко мила...

Off Topic

 

 

 

 

EXO-канала качи видео от пътуването на Сехун в Египет, за ревюто на DIOR.

Един от най-хубавите материали на групата (извън музика), които съм гледала. Сехун :) Винаги съм усещала да излъчва благородство и виждайки го да общува толкова непосредствено с екипа - подава чашата си да пробват напитка, смеят се, хранят се заедно и т.н., съм още по-убедена колко свестен човек е О Се Хун.

Например момента с йероглифите. Може би сте гледали едно от промо видеата за DIOR в което пише името си с йероглифи, но сега виждаме да се интересува какви са, от къде са, колко са стари, какво означават. Влага лично отношение и стил в дрехите, които носи - избира сам кое да сложи. Страстно подкрепя и празнува за националния отбор по футбол на Корея, който във въпросната вечер победи Португалия. Много е готин, гледайте видеото и се надявам да ви стопли  така, както и мен. А може и да споделите какво мислите вие...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, днес качиха танцовата практика на Шиумин за "Feedback", която изпълни на участието си във Филипините.

Страхотен е Минсок, нали? А танцът си е едно страхотно кардио (за който се навие да го изпълнява). 

 

 

Чаньол ъпдейтва Инстаграма си.

Изображение

 

 

Кай също - Инста

След което замина за Япония за първият си солов тур - на 28.01 в Нагоя, на 29.01 в Осака и две събития на 31.01 в Йокохама.

Изображение

 

 

MELON отключиха нова функция с коята "награждават" на най-стримваните артисти.

Mellon Hall, както се нарича, отличава изпълнителите като Diamond (с над 10 млрд. стримвания), Gold (с над 5 млрд.) и Bronze (1 млрд.).

EXO са в залата Mellon Gold, която споделят заедно с IU и Краля на трота Lim Young-woong.

Изображение

 

Бекхьон и Чен имат честта да са в залата Mellon Bronze. Браво!

Изображение

 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чен и Шиумин - интервю за японския фен клуб.

Изображение

 

Кое е това нещо в личността на другия, което мислите, че е хубаво и бихте искали да се учите от него?

Чен: Страстта. Мисля, че неговата страст е най-хубавата му черта.

Шиумин: Чен е наистина внимателен. Когато започне нещо той ще се концентрира само върху него. Без значение какво е той ще остане фокусиран и концентриран докато не го завърши качествено. Въпреки че може да е малко "твърдоглав", той не се задоволява докато не постигне това, което иска. (смее се)

Чен: Шиумин притежава огромно чувство на отговорност. Мисля, че всеки фен, който го е виждал на сцената ще го разбере.

Шиумин: (срамежливо) Не, не само аз, а всеки от членовете дава всичко (от себе си) и е също толкова отдаден на сцената.

И двамата винаги казвате "ние сме като истински братя". В коя ситуация се чувствате така?

Шиумин: Няма определена ситуация при която да си мисля "това ни прави братя". Обаче дори да не си говорим или да правим нещо, ние познаваме настроенията си (състоянията, как се чувстват). Мисля,че това ни прави като братя.

Чен: Така е.
Шиумин: Мисля, че ние някак усещаме състоянието си, не е нужно да си казваме много, въпреки че се закачаме и шегуваме един с друг. Аз и Чен сме заедно от началото, още преди дебюта, и стана естествено да се разбираме така.

Чен: Така е, както Шиумин казва. Да добавя само, че той е човек, който ме кара да чувствам, че дори да не сме се виждали отдавна, сякаш вчера сме се срещали. Дори да не говорим много, когато се видим, не се чувстваме странно. В тези моменти усещам, че сме като братя.

Шиумин: Разчиташ на мен?

Чен: Да, разчитам на теб.

Шиумин: Той не прави егьо пред мен (не се държи сладко), но двамата разчитаме и се съобразяваме един с друг.

Чен: Защото доста добре се познаваме. Ако усещаме, че другия има трудности ще се обърнем към него (един към друг). 

Има ли тайни между вас? Споделете ги "тайно" с EXO-L Japan.

Шиумин: Ако ги кажем няма да са тайни повече. (смее се)

Чен: Между членовете няма тайни. :) Не е наистина тайна, но наскоро посетих дома на Шиумин. Той винаги готви замразени храни(полуфабрикати).

Шоумин: Защото не съм добър в готвенето. (смее се)

Какви са целите и мечтите ви за соло работата ви? Има ли нещо, което искате да направите?

Шиумин: Подготвям соло албум. (интервюто е взето преди излизането му) Целта ми е да срещна феновете като соло артист. Веднъж когато го постигна, бих искал да имам соло концерт.

Чен:  Искам да ви дам музика в различни жанрове. Вместо да се фокусирам върху един, искам да правя музика с различни цветове (разнообразна).

Ако можете да запишете какъвто си искате влог в Япония, какъв би бил той?

Шиумин: Бих се радвал да е някаква планинска разходка с мембърите, искам също да отида и в увеселителен парк в Япония, да се возя на атракционите. Бих се радвал да се забавлявам, също и да се насладя на хубава храна.

Чен: Исках да кажа увеселителен парк, но вече го взеха. (смее се)

Шиумин: Ами онсен?

Чен: Там искат да отидат по-големите. Ах, искам да изпитам традиционна японска култура. Искам да отида и на omatsuri (вид фестивал в Япония).

Шиумин: Фойерверките са страхотни. Обзалагам се, че е много хубаво.

Нещо ново с което сте започнали да се занимавате? Или нещо от което се интересувате напоследък?

Шиумин: Тенис. Започнах преди четири месеца и навлизам в него. Хубавото при тениса е, че усещаш движението с ръцете си. Чувството да държиш ракета е хубаво. Можеш да подобриш силата си от играта, а и тъй като се срещам с различни хора докато играя, успях да изградя връзка с повече хора.

Чен: За мен е голфа. Другите мембъри започнаха по-рано, а аз сега опитвам да практикувам голф. Не съм стигнал до момента, където да се наслаждавам на голфа от дъното на съцето си тъй като съм новак в този спорт, но опитвам упорито.

Ако Шиумин е гост на You Tube канала на Чен, коя песен бихте искали да изпеете заедно?

Чен: Току-що си спомних това, но има песен, която пеехме заедно като трейнита. Искам да я направим отново, как се казваше...

Шиумин: На Ha Dong-kyun и Lee Jung "I'll wait".

Чен: Нека направим дует някой ден! Може да разделим екрана между двамата. Рок жанра също би бил добър с Шиумин. Искам да изпея и балада.

Шиумин: Искам да пея аниме ост.

Чен:  Като "Naruto"?

Шиумин: "Naruto" е хубаво, "One Piece" също, "Dragon Ball" също има хубав ост. Наистина обичам анимета. Без значение от жанра. Обичам аниме до ниво в което бих казал, че този свят би бил безинтересен без аниме. (смее се)

Чен участва в к-поп фестивал в Лондон и Сидни с Кай. Има ли някакви специални моменти?

Чен: Първото ми участие след дълго време беше в Лондон. Датата на изпълнението ми беше различна от тази на Кай, но аз бях с маска, сложих шапка и гледах Кай. Онзи ден заедно с мениджъра ни бяхме в зоната на правостоящите, заедно с публиката. Отдавна не бях гледал Кай на сцена, но той е толкова добър, както винаги, така че се вдъхнових. Излязохме да ядем заедно, а когато ходихме да пийнем, един човек дойде и ни почерпи по чаша бира. Каза ни, че дъщеря му е фен на EXO и затова ни е забелязал. Кай също дойде и гледа моето изпълнение.

Шиумин: За сцената на Чен в онзи ден Кай ни каза "Пеенето му беше супер добро." и когато го попитахме каза "За мен е трудно да пея и танцувам на шест песни, но Чен може да пее без усилие и изобщо не се изпоти. Той привлече публиката само с пеенето си." (смее се) 

Какви бяха чувствата ви да сте на сцената на SMTOWN TOKYO?

Шиумин: Мина много време откакто стояхме на такава голяма сцена. Три години са минали, така че напрежението беше голямо и аз се притеснявах дали ще мога да се справя така, както преди.. Съмнявах се дали ще дам хубаво изпълнение на публиката. Ако направя грешка феновете ще видят моя незряла (недобра?) страна, какво бих правил в такъв случай... Обаче като стъпих на сцената си спомних как се чувствах в миналото. Мислех си, като сме в Япония да изпълня нещо на японски, затова избрах "Shake" вместо песента, която изпълних на корейския концерт. Хореографията този път всъщност е различна от онази, която имах за турнето на EXO-CBX. Подготвих ъпгрейдната версия , тъй като исках да я покажа на феновете, които не бях виждал отдавна.

Чен: За мен също беше минало много време откакто бях на толкова голяма сцена. Токио Дом е толкова символично място, чувствах голяма чест да стоя там. Това ме караше да преливам от емоции и да съм нервен. Обаче бях щастлива да пея за всички, беше забавно и се чувствам благодарен. Ще работя усилено за феновете, за да отговоря на любовта и подкрепата им, и да покажа по-доброто си аз.

За какво нямахте търпение най-много при идването си в Япония?

Шиумин: За мен са смесените магазини. Мисля, че японските магазини са страхотни. Има всичко, дори различни видове замразена храна. (смее се) Бях любопитен колко по-добри са станали. (смее се)

Чен: Това за което нямах търпение беше (е) храната. Рамен и бира.

Шиумин: А, бира.

Чен: Може да намериш този вкус и в Корея, наистина много я харесвам. 

Шиумин: А, също и abura soba (вид храна). Когато огладнея през нощта бих искал да я имам, но в Корея трудно се намира.

Какви са мечтите ви за EXO от тук насетне?

Шиумин: Не съм мислил за "мечта като EXO" отдавна, защото не сме били на сцена като група дълго време. Просто се надявам да можем да направим нещо заедно колкото се може по-скоро. Така че наистина се надявам и очаквам с нетърпение дейностите на EXO. Надявам се да можем да издадем албум и да промотираме скоро. 

Чен: И аз мисля така.

Послание за EXO-L Japan?

Шиумин:  Можахме да се видим по време на SMTOWN в Япония, наистина ми липсвахте и бях щастлив да ви срещна. Още веднъж почувствах колко много чакате EXO и бих искал първо да изразя благодарността си. Скоро ще издам албум и се надявам това да бъде подарък за всички вас. Един ден бих искал да издам и соло албум в Япония, така че очаквайте го.

Чен: Аз бих бих шастлив, ако в бъдеще имам повече възможности да срещна всички ви в Япония. Мисля си много за миналото, когато не можехме да се виждаме и усещам колко е важно да имаме турне в Япония. Искам да проведа турне колкото се може по-скоро. Да бъдем здрави и да живеем щастливо докато очакваме (това).

Как беше да правите японски сладки?

Чен: За пръв път правя японски сладки и е по-трудно отколкото очаквах. Обаче е забавно да създам нещо сам, така че беше хубаво.

Как беше да разглеждате традиционна японска архитектура?

Шиумин: Подобна е на традиционните сгради в Корея. За пръв път ги виждах, така че беше свежо/ново. Има много малки стаи, което е сладко. 

Чен: Бил съм в Япония много пъти, но за пръв път посещавам традиционна къща и съм удивен. Дори в Корея е рядкост да изпиташ нещо такова в днешно време, така че се радвам, че имах възможността чрез тази фото сесия. Къща направена от дърво дава топлота. 

Кой от останалите мембъри яде най-много сладки?

Чен: Мисля, че няма много разлика между нас и останалите. Дори след хранете рядко си взимаме десерт, но Сухо харесва плодове, така че той винаги яде такива.

Шиумин: Сухо харесва всичко, което е добро за здравето.

Чен: Истина е. Вместо да ги избира за това, че са сладки той ги яде поради различна причина. (смее се)

:)

 

Ако някой иска да чете на английски, в спойлера е превода на Chennieppi .

Off Topic

 

Изображение
 

Изображение

 

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

 

Изображение

 

Изображение
Изображение

 

Изображение

 

Изображение

Изображение

 

Изображение

 

 

 

Запис на песента "Happier" за зимния албум на СМ - 'SMCU: PALACE'.

Участие в нея взимат Кангта, Йесонг, Тейл, Ренджун и Сухо, чиято част започва на 14:07 мин. Перфекционист.

 

 

В Куангя Клуб приложението вчера качиха доста снимки от партитата - фен-срещи за рождените дни на Кай и D.O. Много са готини. 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Кай успешно завърши първото си соло събитие в Япония днес.

Очите му блестят, явно е много щастлив. 

Изображение

 

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 6.02 - понеделник, 20:00 KST, сме поканени в You Tube на лайф стрим със заглавие "[СПЕЦИАЛНА ЛЕКЦИЯ] Еднократнен клас на учителя Бекхьон".  

cfa2de1ca51b4088.jpg

 

 

Днес EXO-SC заминаха за събитието в Индонезия утре. Радвам се за тях и феновете, които ще са там, и се надявам на хубави фен камери. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай е рус, EXO-SC са в Индонезия, D.O. снима риалити в Япония. Такива са новините от EXO-планетата днес. :) 

 

EXO-SC и първата им международна изява от 2020 г. насам. По-късно днес е събитието "EXO-SC Back To Back", което се провежда в Джакарта, на Beach International Stadium. 

Изображение

 

Off Topic

 

 

 

Една от фен базите на Сехун е подготвила балони, които да украсяват мястото на събитието. 

Off Topic

 

 

 

 

Снимки на русия Кай от участието в родния му град - 2023 Suncheon Bay International Garden Expo's Boom UP Festa. Както писа в Бабъл, до късно снощи е снимал видеото (към предстоящия му 3-ти мини албум) и веднага е тръгнал към Сънчон. Изморен е, но се е забавлявал на сцената.

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Участието на Кай е последното, на 3:45:44 мин.

(клик на снимката)

Изображение

 

Ако все пак изтрият горното, може да видите изпълненията на "Peaches" и "Vanilla" в спойлера.

Off Topic

 

 

 

 

 

Ъпдейт и от Кьонгсу, който заедно с други популярни личности е в Япония и снима предаването "Nomath Scooltrip 1".

В Инстаграма на шоуто може да следите за ъпдейти зад кадър.

Изображение

 

Тази е от Инстаграма на Crush, който също участва в шоуто. Заедно с него и Кьонгсу, другите герои са Choi Jung-hoon (Jannabi), Zico, комика Lee Yong-Jin и певецът Yang Se-Chan. Предаването е планирано да се излъчи през март.

Изображение

 

От тук насетне, вниманието е към Бекхьон - днес е последният ден от военната му служба. Доживяхме, хора, доживяхме.

Осъзнавам, че за пръв път от 2019  г. от утре всички мембъри на EXO ще бъдат налични, пък макар и за известно време:cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първият ъпдейт с Бекхьон дойде още снощи от Инстаграма на вокалното студио Voicetuning. Снимката е правена на 04.12.2021 г. на шоукейса на песента "Prayer". Тя е по текст на Чаньол, който също е присъствал на събитието, както и Сехун, който беше водещ тогава. Вокалният им учител, също на снимката, е добавил текст: "ПЪЛЕН (състав)".

Изображение

 

Вече официално качиха поздрав от Бек в Куангя клуб:

"Ерис, чакахте толкова дълго. Тук съм! [сърце] Вече никъде няма да ходя~. Щастливи ли сте? Аз също съм щастлив~!"

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

 

Осъмнахме с мукбанг видео на Бекхьон и приятелят му Yoosung, заснето преди казармата. :)

За съжаление канала не предлага превод, но със съдействието на фенове разбираме, че двамата са приятели още от деца. Когато Бекхьон е бил трейни, а Yusung  е бил в казармата са били загубили контакт. По-късно Бекхьон е поискал неговия номер от техен общ приятел и са възобновили дружбата си. Yoosung отдавна е искал да снима видео с Бек, но не е знаел как точно да подходи, дали ще получи разрешение от СМ и т.н. Осъзнавал, че такова съдържание може да бъде неудобно за Бекхьон, месец обмислял дали да го покани и бил трогнат, когато той веднага се съгласил.

Колаж от снимки на двамата.

Изображение

 

 

Колко се радвам да видя отново Бек, нямате си представа дори.:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера видяхме Бекхьон за пръв път от пролетта на 2021 г., почти две години са минали,но той си е същият - слaдък, закачлив, весел. 

Изображение

 

Изображение

 

You Tube канала на вокалното студио Voicetuning ще излъчи вокално изпълнение на Бекхьон, записано с образователна цел. Както казват: "Некомерсиално изпълнение, проведено като курс за обучение за настройка на гласа." Пишат, че Бекхьон дори не е успял да репетира, защото бързал след работа.

 

Редица медии публикуват материали посветени на уволнението му и надеждата за завръщане на EXO.

NME

Rappler

Sportskeeda

ABS-CBN

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първата музикална публикация на Бекхьон след уволнението. Записът е от лятото на 2022 г., от месечното представяне и оценяване на изучаващите вокална техника в академията. С други думи един малък спектакъл за учениците и екипа на Voice Tuning.

Кавър на красивата песен на Kim Kwang-jin "The Letter" (2008) .:cry:

 

Оригиналът е в спойлера. Прекрасна е наистина.

Off Topic

 

 

 

 

На 27.02 Сухо и EXO-SC ще са гости в церемонията по приемане на Университета Soonchunhyang.  Миналата година се е провела във виртуална среда, ще видим сега как ще е.

Инстаграм

Off Topic

 

 

 

Ъпдейт от Kwangya Store със селфи на Сухо, Чен и Чаньол.:)
Изображение

 

 

И накрая Кай - пусна снимка от звукозаписното студио. Работи усилено, а ние се надяваме скоро да чуем добрите новини.

Изображение

 

 

Съвсем последно.

За малко да забравя.

На 8 и 9.04 EXO ще проведат фен среща по повод 11-тата годишнина на групата.

Събитието ще е в KSPO Dome и много се надявам да се излъчва и онлайн. Стискайте палци! 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бекхьон с материал за W Korea, март 2023.

Инстаграм

Изображение

 

Off Topic

 

 

Въобще, разчу се, че Бекхьон се е уволнил. От както е свободен постоянно е в Бабъл, а също и в Туитър. Отговаря на фенове, а рано сутринта дори създаде Twitter Space, където да говори с EXO-L, разбира се корейските. Една от девойките е казала, че майка й я вика, при което Бек попита дали е там и дали може да я чуе. Майката се включи, поздрави го е за уволнението, а Бекьон изненадан благодари и се учуди, че знае това. Хаха, забавно и сладко. 

В спойлера е записът, може да го чуете.

Off Topic

 

 

 

 

Накрая споделям видео на Уанг Зи Хао, трейнито на Лей, който изпълни кавър на песента му "Veil" при участието си в "Boys Planet".

Готино.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше един от най-тежките дни в живота ми на к-поп стан. Няма да навлизам в подробности, който се интересува знае какво ври в момента, но ще кажа, че едно нещо ме накара да забрая всичко това.

Видео от репетицията на "Love Shot" - подготовка за изпълнението на концерта на SMCU (и сърцето ми се изпълни с покой :lol2:).

 

Малко по-рано излезе и друга новина.

След фен-срещата на 10 и 11.04 в Сеул, групата ще отлети за Япония, където на 15 и 16.04 предстоят нови фен срещи. 

Събитието носи името EXO CHANNEL "THE BEST".

Off Topic

 

 

 

 

 

Ето го и Бекхьон за W Korea, където освен двата варианта на корица с надслов "Perfect Days" ще има 20 стр. снимков материал и обширно интервю.

Изображение

 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третият мини албум на Кай носи името 'ROVER' и ще излезе на 13.03.2023 г.

"rover" означава "скитник, безцелно пътуващ/обикалящ". Интересно. 

Изображение

 

Самият Кай каза в Бабъл, че сингъла е песен, различна от всички, които е пял досега и е любимата му. Сподели също е доволен от резултата, което ме кара да съм особено любопитна. 

Изображение

 

 

Иначе вчера вечерта и Бекхьон се включи лайф в Инстаграм, прибирайки се от вокални уроци. 

Разбрахме, че е записвал, имал е изтощителен ден. Разкри, че след короната гърлото му не е било в добро състояние, но тези дни е започнало да се оправя. Да ви кажа, не осъзнавах колко ми липсват "шофьорските му лайфове", моментите в които говори с нас и пее докато шофира и се прибира от ангажименти. 

 

 

Обаче най-големия кеф беше онзи ден, на 14.02, Денят на Св. Валентин или по-известен като Денят на влюбените. 

EXO решиха да поздравят EXO-L по един доста нестандартен начин - качиха видеа в ТикТок, записани със зловещ, вампирски филтър.:lol2:

Слагам само видеото на D.O., останалите може да видите в канала на групата в споменатата апликация или пък в You Tube, много са забавни. Най-готиното е, че ни обещаха и видео от заснемането и аз потривам доволно ръце в очакване.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит нов лейбъл на Лей!

Вчера официално обяви в Инстаграм създаването му: "За мен е чест да преставя новия си лейбъл D.N.A. Factory."

Първатата им песен "Cypher".

 

Всъщност излезе със сингъл албум на който са двете: "Cypher" I и II - Spotify и You Tube Music.

 

 

Бекхьон за мартенския брой на W Korea.

Клик на снимката.

u-3didJs?format=jpg&name=small

 

 

Кай също с брой за март, но за GQ Korea и GUCCI.

Изображение

 

Както и за Marie Claire и YSL.

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

D.O. ни показва снимки от Япония, по време на заснемането на шоуто "Nomath School Trip".

Казва, че за пръв път в живота си е видял толкова сняг. Освен снега Кьонгсу е споделил, че се е забавлявал по време на снимките за предаването, че наскоро е гледал филма "The First Slum Dunk". Казал, че се е опитал да играе баскетбол, но не е за него, не харесва да спортува, но пък е започнал тренировки - преценил е, че ако не го направи сега няма и да се заеме.

Изображение

 

Освен горното за пръв път в Бабъл споделя своя снимка. СЛАДУР.

Изображение

 

И есенцията на всичко - споделил е, че първо ще излезе албумът с мембърите (групата), а след това соло албумът му. ЙЕС! :yes:

 

Кай пък ни заля със снимки от звукозаписното студио - Инстаграм.

И то едни фешън, готини. Чак лидера коментира под тях: "Страшен си! Браво! Уаа!".

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

 

Между другото, предаването на D.O. споменато по-горе, излиза на 9.03, а през април ще се радваме на сериала на Сехун, който засне миналата година.

Супер! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай със сладурски влог в канала си. Води ни на фотосесия в Париж, зад кулисите при участието му в Узбекистан, във фитнеса след концерта му в Япония и на лежерна разходка на о-в Чеджу.

(клик на снимката)

Изображение

 

И още малко снимки от видеото.:)

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тези дни се случиха толкова неща, че не знам кое по-напред.

Сухо сподели в Инстаграма си фотоси направени по повод успешното приключване на драмата в която участва - "Hip". Неговите снимки са едни симпатични и милички, но на мен ми харесва да споделя тази, която е направил с каскадьорския екип "Orthodox". Все още нямаме никаква информация за ролята му в сериала, но вече си мисля, че няма да е просто сладкия тъп ъгъл, а ще покаже нещо по-различно, ще видим. Очаквам с интерес, както се казва.

Изображение

 

 

График-постер за албума на Кай 'ROVER'.

Промото започва от понеделник 0:00 ч., а ние сме късметлии, че тогава при нас е 17:00 ч в неделя и още по светло ще видим първите му тийзър снимки.

Друг интересен факт е предвидения за 20.03 "FILM: KAI". Надявам се на нещо не по-малко интересно от предишния "FILM".:)

Изображение

 

 

Миналата седмица Чаньол е посетил Япония заедно с мениджъра си и Рейдън. Били са на концерт на Red Hot Chilli Peppers и нямаше да разберем, ако ди джея не беше споделил с нас в Инстаграм

Изображение

 

 

Бекхьон пък ни размаза с материала за W Korea.

Изображение

 

Още малко снимки в спойлера, а самото интервю на английски ТУК.

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

 

Имаме си и пореден тийзър за риалитито в което участва D.O. Подсещам, че започва на 9.03.2023 г.

 

 

Последно споделям най-красивата снимка на деня.

EXO, като осмина, за EXO-L Japan. Предините снимки с толкова много EXO са от 2019 г., от преди четири години. 

Изображение 

 

Покана за японската фен-среща на 15 и 16.04.2023 г.  Все още се надявам да обявят и онлайн излъчване. :cry:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официално потвърдено от СМ.

EXO се завръщат с пълен студиен албум в първата половина на годината. Плановете включват освен албума на Кай за който вече знаем, но така също и от Бекхьон, Сухо, D.O. и Чен. В графика са също и световно турне за Бекхьон, тур на Чен в Япония, международни фен срещи (световно турне).

Изображение

 

Бекхьон за W Korea.

Кликни на снимката.

Изображение

 

И още няколко готини снимки.

Изображение


Изображение

 

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...