Jump to content

EXO


Recommended Posts

Дали Бекхьон липсва и на тези от вас, които се отбиват в темата? На мен със сигурност.

Затова бях радостна да чуя гласа му в аудио съобщение за японския фен-клуб.
"Здравейте, всички, тук е Бекхьон. Хладния сезон скоро ще дойде. Как беше вашето лято? Надявам се да може да се видим в следващото!" :)

Off Topic

 

 

 

 

Преди няколко дни Лей публикува красива реклама за марката порцелан WEDGOOD, на които е лице. 

Off Topic

 

 

 

 

 

Кай на събитието на YSL х Dua Lipa.

Изображение

 

Изображение
 

Off Topic

 

 

 

От онзи ден забравям да кача как брандират червилцата с името на Кай, а аз внезапно установих, че е жизненоважно да си купя ново червило.

Off Topic

 

 

 

После качи и хубави снимки в Инста.

Изображение

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимки от четенето на сценария и официален постер на драмата "Bad Prosecutir" в която участва D.O.

Начало на 5.10, 21:50 KST по KBS, а някъде четох, че и по Нетфликс ще я дават. Супер.
Изображение

Изображение

 

 

Влог на Сухо от Лондон :wub:
Абсолютен кеф е да го гледаш толкова земен и непосредствен. 

"Не съм виждал толкова много слънчогледи на едно място. Бих искал да купя, но утре се връщам в Корея, а не искам да ги хвърлям. Мога да купя и подаря на някой тук... но не познавам никого". 

И най-големият майтап - пак са го молили за снимка - да снима, не да участва. Индия - флашбек. Помните ли? :lol2:

Изображение

Изображение


(кликни на снимката, за да гледаш видеото)
Изображение

 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай с четири корици за октомврийския брой на DAZED. Фотосесията е за GUCCI, което ни кара да мислим, че ще го видим на събитието на марката "Seoul Cosmogony", което ще се проведе на 1.11 в Сеул, в един от красивите дворци на столицата. Дизайнерът Алесандро Микеле обещава нови, непоказвани проекти. Засега да се насладим на октомврийския Кай. 

4169ce30b543c228.jpg

 

035d9522472602df.jpg

 

18bc8689911de1de.jpg

 

d9552e3621aa63a2.jpg

 

 

Специалният епизод на EXO Ladder S3 ще се  излъчи онлайн през Beyond Live, очакваме подробности. Всъщност не знаем дали е само той (него излъчваха в някои кина в Корея), но тайно се надяваме на цялата поредица, всичките 12 епизода. 

Off Topic

 

 

 

 

Новина и за Бекхьон.

Албумът му DELIGHT е официално сертифициран от Circle Chart (бившият Gaon) с 1 млн. продадени копия, а дебютният му EP CITY LIGHTS като двоен платиниум за над 500 000 реализирани броя. 

Направо нямам търпение за нова музика от Бек в бъдеще.

28ac6a79af9acd11.jpg

 

За добро настроение една "Candy", пикантна версия. :)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит Чусок от Бекхьон, който сподели част от любимата си музика. 

"Здравейте, тук е Бекхьон. В този епизод ще споделя плейлистата си с вас. Надявам се да слушате тези песни, когато сте в задръстване и да се почувствате по-добре. Това са някои от любимите ми песни и използвам възможността да ги слушам отново. Ще ви харесат още повече, ако ги слушате докато сте на пътя. Честит Чусок! Не се разболявайте от преяждане на вкусна храна! Яжте бавно, нали? Наслаждавайте се и си изкарайте добре със семействата си! Споделяйте любовта! >_< Аз също ще дам своята любов на вас. Обичам ви. 

Честит Чусок! 

Бъдете здрави! 

Love"

.... 

"Иска ми се да имам подходяща кола в която да кача всички ви. Така ще мога да карам и да се возим, докато слушаме хубави песни, в слънчев ден, като този." :) и усещаш, че го казва от сърце. Такъв е нашият Бекхьон. 

Мечтата му е дует с Ариана Гранде, казва, че и той може да се справи добре. Пожелавам ни го! 

Шофирайки из града, пеейки в колата, говорейки по малко за песните, казвайки добра дума за всеки от певците, хвалейки гласа му. Това директно отива в личния ми Топ 3 негови видеа. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още нищо за Шиумин, предполагам довечера или утре ще ни представят графика за невероятната едноседмична промоция и това ще е. 

 

Обаче пък вече имаме официално потвърждение за излъчването на драмата на D.O. "Bad Prosecutor" по Нетфликс и то международно, за цял свят. 

Изт. What's on Netflix

Сериалът ще има 12 еп., всеки от които по около 70 мин., започва на 5.10 и ще се излъчват по две серии седмично, до 10.11.2022 г. Йее

9139f6b84ffbb3e9.jpg

 

Добавям кратко клипче от четенето на сценария. Кьонгсу с тази прическа ме убива. :D

Кликнете на снимката, за да видите видеото. 

5949a39a11768d6d.jpg

 

 

И Сухо се завръща към актьорството. 

Честно казано не се развълнувах особено. Надявам се проектът му да е по-добър от предните драми, виж филмите му бяха нещо друго. Е, ще видим. Четири години по-опитен е. 

Та ще участва в сериала "Hip" (работно заглавие) заедно със сладурката Хам Джи Мин, която ще играе ветеринарка. И Мин Ки ще е другата главна роля в драмата, наш Джунмьон сигурно ще е тъпия ъгъл. Ами успех! Ще разберем каква са я сътворили през 2023 г., ей го къде е. :D

Изт. Naver

267a7292d2d59b9e.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, вечерта качиха графика за BRAND NEW на Шиумин и изглежда така:
17/09 - Семплър на албума

18/09 - Тийзър снимка 1

19/09 - Видео семплър  + Тийзър снимка 2

20/09 - Тийзър снимка 3

21/09 - Тийзър снимка 4

22/09 - Тийзър снимка 5  

23/09 - Видео тийзър

24/09 - Тийзър снимка 6

25/09 - Тийзър снимка 7  

26/09 - Излизане на видеото и албума
Изображение
 

Онзи ден фенове го засякоха да записва за предаването "HK Coin". Вече е приключил снимките, а шоуто ще се излъчи на 25.09 по KBS2.

Изображение


Изображение
 

Най-хубавото е, че най-сетне, най-накрая обнови Инстаграма си качвайки постерите. Феновете се шегуват, че е намерил паролата за акаунта си и кой знае, може и да са прави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ах

Кай за YSL BEAUTY

Instagram 

ab4338022aa0a2dd.jpg

 

 

Излезе и официален постер за фестивала 2022 MOKKOJI в Узбекистан, където Джонгин ще участва другия уикенд, 24-25. 09.

Аз пък много се радвам, че отива там. К-попа има фенове по цял свят, нека и хора от по-малко популярни страни да имат възможността да видят звезда от неговия ранг. 

Между другото, събитието е поредица от фестивали и следващият ще се състои през октомври в Малайзия, като участниците ще бъдат разкрити в края на септември. Дали пък да не се надяваме на други EXO мембъри? 

728aabcc386dadf5.jpg

 

 

Чен с поздрав-покана за фестивала Let's Love Indonesia, We Are All One. 

Off Topic

 

 

 

 

Хайде, честит ни първи тийзър на сериалчето на D.O. Мхм, шантав изглежда. 

(клик на снимката) 

ecb06005cb04086e.jpg

 

 

Ха

Шиумин също ще участва в драма, която ще се излъчва догодина по JTBC. Сериалът ще се казва "Mart Sajangdol", работно заглавие. Очакваме потвърждение и подробности.

Изт.Naver

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интервю с Чаньол, на прага на уволнението му. 

 

Сержант Пак Чаньол, до преди армията член на EXO – представителна к-попа айдъл група, гледа назад към военната си кариера.
Това е първият път в който серж. Пак застава пред камера за интервю с медия, откакто се е присъединил към армията. Репортер Bae Chang-hak се срещна с него.
EXO - айдъл група, представяща Корея по света и станала символ за к-попа, оставяйки редица хитове за изминалите 
10 г. от дебюта си. В частност толкова популярна, че беше първата преминала 10 млн. продадени копия на албумите си, измежду всички изпълнители дебютирали през 21 в.

Миналата година през март, Чаньол се присъедини към армията , за да изпълни военния си дълг. Серж. Пак Чаньол, който израстна до следващо ниво изпълнявайки различни задължения по време на службата си, застава пред камерата на прага на своето уволнение на 28 септември.
- Здраве желаем! Здравейте! Аз съм Пак Чаньол, служещ в 9-та дивизия на корейската армия. Предстои да се уволня от армията. Малко съм развълнуван и тъжен. Мисля, че думата „горчиво-сладко“ подхожда най-много.
Серж. Пак служи в 9-та дивизия, където неговият дядо е служил в миналото като артилерист  на Panzerfowast-III, противотанково оръдие. Дядо му е участвал в корейската и виетнамска война, и три пъти е награждаван с орден за военни заслуги.
- Имах чувството, че дядо ми ме води към 9–та армейска дивизия. Самият аз като станах войник си спомних какво ни е разказвал за живота си. В частност, живо си спомням, че в дясната ръка на дядо ми имаше парченца от граната.
Серж. Пак беше одобрен за участие в ролята на Раман в армейския мюзикъл „Blue Helmet: The Song of Meysa“ и излиза над 150 пъти на сцената, за да предаде културни и артистични ценности на военнослужещите.
- Прекарвах дните си като Раман и е тъжно да мисля, че това свършва. От друга страна, бих искал да  благодаря за дадената възможност да представям армията в работата си и да покажа на хората добро изпълнение.
За серж. Пак Чаньол армията е голяма превратна точка в живота му.
- Научих много в казармата и мисля, че до някаква степен съзрях чрез военната служба. Също  мисля, че мога да ползвам опита си от армията в различни поприща  - като музиката, за да изразявам себе си по-многообразно.
Серж. Пак Чаньол, който е само на стъпка от напускане на военната служба остави съобщение на подкрепа и благодарност към феновете на EXO по света.
- EXO-l, много ви благодаря, че ме чакахте! Ще се завърна при вас след службата си в армията, така както винаги правя. Обичам ви.
След уволнението сержант Пак ще се завърне към групата си EXO и ще продължи с нови стъпки да издига статуса на Корея.
- Здраве желаем!
репортер Bae Chang-hak

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лей започва световно турне под името Grand Line 2.  Колко точно световно е засега не е обявено, но наблюдавайки амбицията му за "taking China to the world" няма да се учудя, ако обяви дати за Европа и Америка. 

Предишното турне е включвало 6 концерта в различни големи градове  Китай и 1 в Тайланд. Сега започва директно с чужбинските - на 15.10 е в Малайзия, следва Сингапур. 

Off Topic

 

 

 

1c4926b9d9fdccb2.jpg

 

 

Имаме вече и официален соло постер на Кьонгсу за драмата "Bad Prosecutor". 

e81b0c5139425630.jpg

 

 

Кай и Хуаса (Мамамо) са лица на кампания на Olive O Young - първата и най-голяма верига за козметика в Корея. Образите им ще красят магазините и социалните акаунти на марката до края на октомри. 

201d351b170817ea.jpg

 

Както каза някой: "Леле, най-секси изпълнителите всъщност са толкова сладки". :lol2:

Off Topic

 

 

 

ЪПДЕЙТ с Шиумин.

Заедно с Кангта и Дойонг, Минсок ще е на гости на Хичул в предаването му "Alcohol Street Fighter" в което пият и си говорят. 

cdbf22352a75ff99.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай в готина реклама с Хуаса за  Olive O Young. 

(клик на снимката) 

8ea975beb6abbdbd.jpg

 

Кампанията е заснета като поредица, а в клипа е инкорпорирана суперсилата на Кай - телепортацията.

Това е еп. 1, очакваме до четири мисля?

 

Лицата им са наясякъде из Сеул. Готино. 

89c6eb03fd58fed8.jpg

 

 

Като говорим за лица. :)

Шумин ще е на корицата на 1st Look бр. 246, 22 септември 2022 г.. 

523adbc2b0673081.jpg

 

Днес също разбрахме, че на 18. 09 ще записва песента си "Serenity", която ще предстви в еп. 2 на новото шоу по JTBC - "K-909". Очаквам с интерес това предаване и много се радвам, че ще видя в него Минсок. 

 

И накрая да добавя, че по-късно започват да излизат тийзърите за BRAND NEW. Ах, нямам търпение. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първи тийзър снимки на Шиумин за BRAND NEW.

Концепцията ми е странна, честно казано. Не оазиса в пустинята, а че сякаш аз съм го правила.:D Очевидно ефектът е търсен, но за мен е странен.

Изображение

Изображение

 

Изображение


Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шиумин за BRAND NEW. 

Знакът топи ли се или замръзва?

Изображение

 

Изображение

Изображение

 

Изображение
 

И анимирания семпъл (на който не му разбирам аз ролята).

 

И една допълнителна снимчица, извън официалното промо, която Минсок качи в Бабъл.:)
Изображение

 

Ъпдейт 

"SM споделиха два реда за песента: 

Тайтъл трака на първия соло албум на Шиумин "Brand New"  носи атмосферта на старата школа. Музикалната чувствителност на 90-те представена в стила на Шиумин ще плени вниманието на феновете по света."

Нямам търпение вече да бъда пленена. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешните снимки на Шиумин много ми харесват.

Изображение


Изображение

Изображение

 

Изображение

 

Имаме вече и подробности за физическия албум, който ще е в три версии - Desert, Oasis, Mirage.
Изображение

 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Ясен е вече и трак листа, който разкри малка изненада. Песните са:
Brand New

Feedback

How We Do с участието на. Mark от NCT - изненадата, за която стана въпрос.:D

민들레 (Love Letter)

Serenity

 

На 26.09, час преди излизането Минсок ще има лайв в You Tube и TikTok. Надявам се много хора да могат да го подкрепят, въпреки че се пада понеделник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Очакваме нов мини албум от Лей. Дата все още не е уточнена, но преди да пусне ep-то ще получим видео на една от песните в него.

На 21.09 ще излезе парче носещо заглавието "Veil" (Воал). :)

Днес публикува два тийзъра. 

"Veil", привю #1

 

"Veil", привю #2. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моменти от фoтосесията на Сехун за DIOR x ELLE KOREA. 

(клик на снимката) 

b1fd9b604867201b.jpg

 

 

И малко снимки на Кай за YSL x VOGUE

Красавчик, както казваше някой. :D

9313ca973e595e52.jpg

 

4c4cba1a18b8182f.jpg

 

9561d1674166f4a1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Постер за предстоящия първи фестивал МЕТАМООН, посветен на азиатска (китайската) култура и който ще се проведе на 26.11 в Ню Йорк.

Лей е хайдлайнера на събитието.

Изображение

 

Постери на Таймс Скуайер.

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

Статия на Bandwagon.

Материал и на Billboard, чието заглавие е "ЛЕЙ ОТ EXO ЩЕ ПОВЕДЕ ПЪРВИЯ METAMOON ФЕСТИВАЛ"

И Rolling Stone по темата

 

Шиумин, BRAND NEW, тизйърите от днес. Уау

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

 

И една приятна изненада от Сехун.

Видяхме го за кртако в предаването "Street Man Fighter", където се яви като скрита карта (коз) в групата на танцьорите от 1Million. Отдавна не го бяхме виждали да танцува и този кратък момент ми дава надежда, че все пак в някакъв момент ще се радваме на "айдъл Сехун". Дано е скоро!

Off Topic

 

 

 

Хореографът Михоук (работи и за СМ, един от създателите на хореографията на "Love Shot") публикува в Инстаграм пост с благодарност към екипа и в частност Сехун: "С тази мега мисия направихме всичко възможно да представим най-добра сцена...И лично Сехун, когото наистина ценя...Благодаря, че се упражняваше толкова сериозно. Никога не съм си представял, че Сехун, когото обучавах десет години ще ми помогне за моята сцена, затова беше още по-значима..."

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на "Veil" на Лей излезе. 

Честно казано не е моята песен, клипа не ме впечатли, но това е само защото вече всеки път очаквам летящи кораби и дракони от Ишинг. :D

 

 

Нещо странно се случи. Бекхьон изтри или архивира всичките си постове в Инстаграм. Акаунтът му е празен, няма нищо. Дано не е загубил съдържание споделяно години наред, дано всичко е ок! 

 

 

И вече на празнична вълна. 

Честит рожден ден на Ким Джонгде

Гордея се с него и му желая само щастие! 

Лично аз винаги ще съм му благодарна за музиката. Вторият му албум беше този, който ми помогна в началото на пандемията, когато не можех да спя. Само гласът му вечер успяваше да ми помогне заради което той винаги ще бъде моят Dear My Dear Chen. :)

Малко снимки от Куангя ап и японския фен клуб. 

d963a521535579ec.jpg

 

54ca702e59db4430.jpg

 

f7b3f83822fda9a8.jpg

 

Чен"Благодаря, че ми честитите рождения ден! Нека мислим за него като наш ден и се надявам и вашият ден да е щастлив. Благодаря ви, че сме заедно!" 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай с участие на BUSAN ONE ASIA FESTIVAL на 30.10, 19:00 KST. 

c452b3bc42213e15.jpg

 

Акаунтите на EXO качиха и официалния постер за участието му в Узбекистан. 

b5b2ea7eebbd503b.jpg

 

 

Готина снимка на Сехун от вчерашното изненадващо участие в SMF. 

48c450958fd0b2a0.jpg

 

 

Относно изчезналите снимки от Инстаграма на Бекхьон. Някой е отправил запитване към СМ дали акаунтът му не е хакнат. Отговорът е, че не, не е хакнат. Артистът сам е премахнал съдържанието с цел да реорганизира фийда си във връзка със скорошното си уволнение. Скорошно? Струва ми се, че остава цял век. 

Един красив Бекхьон и вие да страдате. 

8530087ce411d55e.jpg

 

7d14bc151a7ededd.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туристическият портал VISIT DUBAI най-сетне публикува видеото за промотиране на емирството, където главно действащо лице е Сухо

"Представяме звездата на новата туристическа кампания на Дубай - СУХО. Динамична култура и вълнуващи приключения с к-поп звездата Сухо в Дубай, където миналото и бъдещето съществуват съвместно."

4a1f46f254f1dac6.jpg

 

87b7c0ee22cb98f1.jpg

 

 

Също и в Инстаграм и Сайта на организацията. 

Брей този Сухо. Туризма в Дубай, туризма в Австралия... Да вземе да намине и насам, а? 

 

Хаха

В радиоучастие Кангта, който наскоро имаше комбек, е дал препоръка за следващ СМ директор и това е Сухо. Преимуществата според Кангта, който също е един от директорите в компанията: "Като директор би имал четири големи застраховки, а и ще може да си тръгва пръв от официални събития. В работата би давал мнение, ще може да гласува, да потвърждава разни неща и ще му се плаща, въпреки че не е много." Как ви се струва офертата

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...