Jump to content

EXO


Recommended Posts

Участието на Чен в днешния, първи ден на HallyuPopFest в Сидни.
Зареди ни с усмивки още от червения килим, за да превърне края на фестивалния ден в един мини EXO концерт. Радвам се за хората, които бяха там и успяха лично да се насладят на гласа му. Джонгде сподели колко щастлив са го направили и обеща да се върне отново.
Изображение

Изображение

Изображение
 

 

 

Докато Чен се подготвяше за изпълненито си днес, Кай се разхождаше из града.
Изображение

 

 

В Сеул пък Сухо имаше фен среща организирана от козметичната марка Anua, на които отскоро е рекламно лице. 

На въпроси на фенове относно скорошната му снимка с учителя по актьорско майсторство е казал, че започва да взима уроци и да очакваме скоро новини. Казал е също, че при пътуванията си в чужбина се е вдъхновил за следващия си албум, но не бърза, този път ще действа бавно. 

Off Topic

 

 

 

 


Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Участието на Кай на фестивала HallyuPopFest в Сидни. Има ли смисъл да казвам, че беше "гвоздеят на вечерта"? Разкошен просто.
Много ми хареса стайлингът му, както и на Чен всъщост. Хаха, както се случи в Лондон и този път имаше лек проблем, този път с оборудването, но за разлика от предния път сега го решиха на сцената. Еми много се раздава Джонгин, какво да се прави. :D

Водещият на церемонията по посрещане на участниците, червения килим, написа в Туитър: "Кай има тази аура на супер звезда, толкова завладяващ, спокоен... готин... обран. Благословен бях отново да бъда в негово присъствие. EXO Благодаря!"

Изображение


Изображение

Изображение
 

 

Както казахме разхождал се е в града, давал е автографи на феновете, обядва заедно с Чен, вечерта прекарал време с танцьорите и една конкретна снимка привлече вниманието на всички. Вече я няма, изтрита е от Инста и всички предполагаме, че е защото разкрива предварително участия, които още не са официално обявени. Танцьорът е тагнал #teamKai и е написал:
Сидни - свършено!!
Ще се видим в Узбекистан - септември
(сърце)
В САЩ - октомври (огън)

Супер, чакаме с нетърпение, а момчето дано няма много проблеми заради изтичането на информация. :)
Изображение
 

Инстаграм

Изображение


Иначе Джонгброс се прибраха днес живи и здрави в Сеул, а аз много се зарадвах да чуя, че Чен е бил приветстван от редица фенове.

 

 

На фона на тези приятни новини да слезем на земята.

Знаете, че пиша нещата, както ги усещам, старая се да не подслаждам излишно, в случая също е така. По повод предстоящия СМ концерт в събота се чуват все повече гласове на антифенове на Чен. Кога се появяват сами, кога подклаждани от жълтата преса, но разни материали и "анкети" никнат като гъби. В спойлера слагам един туит на грозно известната общност "Pannchoa" в която откровени хейтъри споделят как "се чувстват" за участието на Чен. Някои от тях планират да му покажат черен океан, което е едно от най-гадните неща, които може да се случат на изпълнител на сцената. В една друга тема писахме за тъжно известния океан показан на SNSD, а аз много се надявам тези хора, водени от омраза, да са само една малка част и да не успеят да реализират грозните си намерения.

Off Topic

 

 

 

Тъкмо днес си мислех как постепенно СМ започнаха да обръщат светлината на прожектора отново към Чен - първо беше обявяването на участието му на SMTOWN, после ост-а с интервюто му, след това излезе информация за чуждестранните му участия - през месец, в различни страни по света, EXO акаунта поства известия за кавърите му в YouTube, качиха снимки от участието му вчера, Сухо вече няколко пъти за последния месец го спомена публично... Дори онзи ден, на фен срещата му за Anua каза, че "... мембърите D.O., Кай, Чен, Шиумин усилено се подготвят за концерта..."
Отново стискам палци и се надявам всичко да мине безпроблемно!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Септемврийският брой на ELLE KOREA с три корици на Сехун х Dior. 

Очаква ни интервю в което ще говори какво прави напоследък и каква е новата му страст, ще получим и видео с него. 

Ами така де, да го видим какво прави и той. Вчера се включи в Бабъл, за да пита за препоръка за ястие за вечеря и това беше. Голям разговор, голямо чудо. :D

Инстаграм

59503e48f0de0e5b.jpg

 

40ecaa54c4d339c5.jpg

 

7fd2a5e65481fe42.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай в ЛА през октомври. 

Един от хедлайнерите на предстоящия супер к-поп концерт, носещ името KAMP LA 2022, който ще се проведе на Rose Bowl Stadium. Сред участниците са Monsta X,  iKON,  ветераните ZION. T, както и любимците ми Super Junior. 

Ама много, много се радвам на новината. :)

27ab64a9dc27d248.jpg

 

 

Допълвам с нещо забавно. 

В проверена анкета на сайта Whosfan,  с тема "Кой е най-добрият" "спойлер" в к-попа?" безспорен победител, с над 57% от гласовете, е Бекхьон. Материалът на Hanteo ни припомня редица случаи на разкриване на информация - от хореография и инфото, че снимат клип, през пускане на песен преди излизането й, което се случи с "Un Village",  до разопаковане на албум ден преди официалното му пускане на пазара, както направи с DELIGHT. 

Ех, Бек. Как ми липсва и предполагам не само на мен. По случайност днес е 17-ти и очакваме новото му месечно видео. :)

8a25fc7a1e8b3f17.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Вкусно е" с Бекхьон! Редовното включване, прекрасен! 

 

"Здравейте, аз съм вашият домакин Бекхьон. В днешния епизод ще опитвам само жълта храна. Винаги съм си мислел, че ще съм добър в мукбанг-а, тъй като обичам да ям. Мисля, че не можах да изям толкова, колкото искам, но за пръв път можах да опитам "огнени нудли". Хапнах доста заради вас, хора. И беше вкусно. Както и да е, страхувах се да пробвам, но не беше никак зле. Надявам се, че се забавлявахте с днешното видео и ще имате страхотен ден! Скоро ще се видим. Целувки!"

 

 

 

Редактирано от ivaiva
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чакахме го от поне година.

Шиумин със соло дебют през септември!!! Очакваме официално потвърждение и дата от СМ. 

Изт. Naver

Самият Минсок пусна снимка от репетиционната.  Казал е, че се чувства сякаш три минути е тичал,  толкова интензивен е танца. Хихи,  не е искал да разкрива нищо повече. Знаете колко добър танцьор е, нямам търпение да видя какво са ни подготвили. 

Много се радвам, хора, много. 

a5c681d5d3f2de39.jpg

 

3b3198149f1653a0.jpg

 

Ъпдейт 

Soompi

Потвърдено от СМ, албума ще излезе в края на септември. :)

Статия и от GQ Korea в която казват, че със соло дебюта си Шиумин ще отбележи 10-тата годишнина от дебюта си по един забележителен начин. 

 

Още по-ъпдейт със спойлер лично от Шиумин. И кой оцелял оцелял. :swoon:

ce44ccac437c16b7.jpg

 

 

Да украся поста още повече с една красива снимка от фен срещата му от миналата година XIUTIME. 

a20b070f33e8f9c0.jpg

 

 

Покрай Минсок почти забравих да споделя видеото на Лей, което той постна в YT канала си -  трибют към Майкъл Джексън. Както са написали:

"Черпещ вдъхновение от танцовите движения на Майкъл Джексън, през годините Лей поразява зрителите с впечатляващите си умения,  особено в последния си концерт."


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EXO на SMTOWN SUWON, официално от Куангя Клуб: "Беше забавно да бъдем на сцената на SMTOWN."
Изображение

Изображение

 

 

Сухо с "Hurdle". Отново беше див и щастлив на сцената. 
"SM Town! Pink Blood! Добре дошли в Куангя!" :) 
(изразът "pink blood" в к-попа се ползва за фенове на на СМ, СМ-стан, демек лично ме поздрави)
Изображение
 


 

Прекрасното изпълнение на D.O. и първата му соло песен, най-популярна засега - "That's okay".
За миг си забрави текста и се засмя, сладко се получи. Много се радвам, че чухме тази песен на живо. Заслужаваше си чакането.
Изображение

Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сцената, която най-много ни притесняваше - изпълнението на Чен с песента "Beautiful Goodbye".

Знаете, че корейските exol бяха планирали да му покажат черен океан. Слава богу, това не се случи. Наистина, публиката беше доста по-резервирана в сравнение с предишните изпълнения, да - някои изключиха стиковете си, но аплодисментите и сребърната светлина все пак бяха там, имаше ги. Ако трябва да оценим по скалата от 1 до 10 Джонгде получи оценка 5. Благодарна съм на феновете на NCT, които не излючиха нито за миг светлините си и бурно аплодираха всички участници, включително нашият Чен.

Между другото дизайна на сцената беше много красив, надявам се скоро да има някъде по-качествено видео, за да му се насладите и вие.
Изображение
 


След като участието му приключи той качи в Куангя Клуб няколко благодарствени думи: "Беше забележителен ден за мен, защото отдавна не ви бях поздравявал от сцената. Благодаря ви! Как беше, хора? Надявам се, че днешият ден ще остане запомнен като хубав спомен. Надявам се да се насладите на концерта до край!"
Изображение

Кай, Кай. Кай!
Изпълни "Peaches", а костюмът му беше убиец, както и изпълнението.
В Бабъл е казал, че не "стигнал плата" :lol2:

Изображение

 

 

Статия на Koreaboo  за вокалите, които EXO  (за пореден път) показаха на днешния концерт. С цитирани туитове са включили и кратки видеа.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Визията на Шиумин ме изненада най-много. Да, знаех, че е рус, но все пак сякаш не очаквах точно това, не знам.
Изпълни песента "Serenity" (Спокойствие, Умиротворение (?), която ще бъде включена в албума му, а преди това я бяхме чували на фен срещата му след уволнението му миналата година. Хареса ми песничката. Приятна, красива, без бавността и меланхоличността на "You". Е, все пак се надявам, че албумът няма да звучи целият така, няма да ни "успокоява" твърде много, а вместо това ще ни поразвълнува. :D
Изображение

Изображение

 

 

 

Накрая на петте соло изпълнения петимата излязоха да поздравят феновете. Бяха щастливи.
Кай и D.O. (забележете!) почти не спираха да се усмихват. Сухо каза, че днес не са имали обща сцена, но ще се завърнат с по-перфектно изпълнение и албум, когато всички са заедно. Шиумин официално обяви солото си и каза: "Ако това беше албум на EXO щях да изкрещя "Хареса ли ви (песента)?", но понеже е соло албум не съм толкова уверен." Каза, че темата е "подарък" и да очакваме занапред активност от негова страна. Ами хайде, чакаме да видим. 

Изображение
 


Накрая на концерта всички участници се щракнаха заедно. Може да отделите 5 минути да намерите EXO - тук.
Ако не успявате, ето ви друга снимка. На нея ясно се вижда... лявата ръка на Кьонгсу (несгодите на ниските хора). :lol2:
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще споделя няколко готини EXO-момента от вчерашния концерт.

Кай и D.O. бяха буквално залепени за Чен, през цялото време бяха заедно. Като цяло момчетата се движеха в комплект, давайки ясния знак за бъдещето на групата. We are one, we are EXO. Едно се и винаги ще бъдем. 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

Забавен момент се получи, когато всички артисти се събираха в центъра на сцената за обща фотография.
Сухо се появи с най-сериозното си изражение и буквално издърпа Шиумин, за да се присъедини към останалите. Сякаш му казваше "Идвай веднага! Ти си EXO!!!!"

Минсок подаде ръка и го последва.

Off Topic

 

 

Същото от друга камера, но тук виждаме колко се обичат с Чен. Ей такива малки жестове показват всъщност колко значат едни за други.

 

 

 

Както се казва "Всички си падат по Кай", но някои и буквално. Като операторът, който пада докато снима момчетата. Джонгин веднага се притичва да види добре ли е човека. Нищо сериозно, слава богу, но жеста на Кай е много мил. Пита го после ок ли е, всичко наред ли е.:cry:

Off Topic

 

 

 

 

Накрая на концерта И Су Ман, който беше там, посрещна и прегърна всички (всички!!) артисти на SM. Сухо беше особено щастлив от това.

Всъщност, каквото и да четете за И Су Ман, трябва да видите сами как се отнася с артистите си и с какво уважение те го гледат.

Off Topic

 

 

 

Няколко красиви снимки.
Кьонгсу на концерта.
Изображение

Сухо с ди джей Рейдън, от инстагарама на последния. Качил е снимката с  китара емоджи. Ще е хубаво да получим някоя колаборация от тях.
Изображение

Чен за японския фен-клуб.
Изображение

Шиумин също. 
Изображение

 

 

Да върна лентата малко назад.
Както разбрахте Сехун не участва в SMTOWN, никой не знае защо, не ни казват - нито СМ, нито самият той. Уважавам правото му на личен живот, но липсата на комуникация ме дразни. Не е нужно да ни се обяснява, но е хубаво да знаем, че е добре. Явно се е усетил за това и няколко часа преди концерта пусна съобщение в Бабъл: "Как я карате? Много ми липсвате и ми е тъжно, че не мога да ви видя. Моля, насладете се на СМТаун, който не се е осъществявал отдавна и си прекарайте добре с мембърите, викайте много за нас. Знаете, че Минсок ще издава албум, нали? Моля, очаквайте го. И тъй като е топло, пийте много вода. Ще опитам да ви покажа добро изпълнение скоро. Съжалявам!"
Изображение
 


Стига с концерта вече засега. 

Видео на Сехун от Инстаграма на ELLE KOREA.
e93429085bf8adb6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Урааа

Нов влог от Кай

Заливам се от смях с него и D.O. в момента, после ще попреведа малко. 

245b88df61e3cee4.jpg


Допълвам поста.

Кай, снимки от вчера, 22.08, от откриването на поп-ъп магазин на Ив Сент Лоран в Сеул.

Изображение

 

Изображение
 

Изображение


Книга за гости, попълнена от момчетата след SMTOWN.
Шиумин: Най-големият фестивал от много време! Хора! Липсвате ми!
Сухо: Ден, в който всички стават едно чрез музиката! Радвам се да ви видя след толкова дълго време! Нека се обичаме!

Чен: Мина много време, откакто имах концерт на SMTOWN! Щастлив съм и нервен. Но като си помисля, че ви срещнах на сцената ме прави щастлив днес! Моля, запазете това,  като щастлив спомен!
Кьонгсу : Нека всички, които са гледаха шоуто са щастливи!
Кай: Сцената, на която можахме да видим EXO-L е много ценна. Искам да създам незабравими спомени чрез SMTOWN.

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Осъмнахме със Сехун от Инстаграма на ELLE Korea. После качиха и в YT канала си "Сехун отговаря на 12 въпроса на фенове". За съжаление няма англ. буквички (засега), та не мога много да предам какво казва, но поне разбрахме, че личностният му тип в INFP. 

 

 

По обяд пък качиха видео на Кай x GUCCI - Инста.
Нова колекция ще бъде лансирана по време на Чусок, наречена "Homecoming with Gucci”.

Изображение

Изображение
 

Изображение

 

 

 

И накрая тези красиви снимки от СМТаун, които просто ме изкушават да ги споделя.
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно много готино видео от изпълнението на Кай на SMTOWN SUWON 2022.

 

 

Днес Ким Джонгде, Ким Минсок, Ким Джунмьон и Ким Джонгин или Братята Ким, както ги наричат :D, заминаха вкупом за Токио, където започва тридневната серия концери SMTOWN TOKYO. 
Изображение

 


Последното видео на NNG от казармения период на Чаньол, озаглавено с простичкото "Известие".

На 29.09.2022 г. Чаньол ще е на живо в канала NNG.

Изображение

 

Още малко остана и Чани си идва.:)
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инстаграмa на Besties in Wonderland, с каста на "If Only I Go to Australia Once” (Ако поне веднъж отида в Австралия), шоуто в което ще участва Сухо. Скоро заминават на снимки.

Изображение

А това е стори от неговия Инстаграм, готов да превземе сцената в Токио.
Изображение
 

Кай в Бабъл.

Изображение

И снимки от днешният, първи ден на концерти SMTOWN в Токио.

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес беше последният ден на Чаньол като главен герой в мюзикъла "A Song of Meissa".
Представлението се стримваше онлайн в Meta Theater, като същевременно се излъчваше в киносалони в Сингапур, Тайван, Индонезия.

151 представления и много, много гордост.
Изображение

 

Изображение

Песента "Killer". :D

Off Topic

 

 

 

Чаньол беше награден за приноса си към военния мюзикъл. Наградата връчи директорът на културата и креативния военен музикален театър полковник Янг Ун-до.

"Сержант Пак Чаньол, човекът избран като наборен актьор. Човекът, който позволи "The Blue Helmet: A Song of Meissa" да блести. Който показа страстна актьорска игра и посветеност в 151 представления. Той издигна стойността на военния мюзикъл и спечели аплодисментите на множество цивилни. 28 август 2022 г., началник-щаб на армията Пак Чонг Хуан."

Off Topic

 

 

 

Изображение

 

Компанията за кетъринг Yoontruck публикува видео на камиона с храни и напитки поръчан от фенове на Чаньол - Инстаграм.

На стената има пано въпроси, на които Чани отговори Чани следното:

Въпрос: 3-те най-паметни момента в армията?
1. 1-то влизане във военния лагер (съвсем в началото).
2. 1-та среща с фенове на ASOM (по време на мюзикъла)
3. Сега

Въпрос: 3-те неща, които най-много искаш да чуеш след уволнението?
1. Аз
2. Те
3. Обичам
(в англ. словоредът е друг, но така де - иска да чуе, че е обичан:))

Въпрос: 3-те неща, които искаш да направиш след уволнението?

1. Албум

2. Турне

3. EXO

Въпрос: 3-те неща, които искаш да кажеш на феновете?
1. Обичам ви
2. Благодаря ви
3. [рисува сърце]

Изображение

 

Може да видите как попълва отговорите тук, в спойлера.

Off Topic

 

 

 

 

 

 

Екипът се сбогува с феновете, които сутрин и вечер чакаха артистите преди и след всяко едно представление.

Off Topic

 

 

 


Чаньол издигна военната служба за айдълите до нови висоти. :yes:

Страшно се гордея с него и много се радвам, че остава само месец докато се върне при нас и започне да работи по нова музика.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Успешна седмица с Шиумин и изпълнението на "Shake" от вчерашния ден 2 на SMTOWN TOKYO. 

b2a8f00b4f514034.jpg

 

 

 

Да сложим и лидера, който беше още по-игрив вчера. 

81c865f1ee28c2ae.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чен определно беше много по-спокоен и приказен, както винаги. Изпя "Beautiful Goodbye". 

eb44e142e4030e9a.jpg

 

 

 

Кай с "Peaches". Е, аутфитът му много ми хареса.

7426f8ee1c12dd4c.jpg

 

 

Сега, изпълнението му беше супер, но тази песен сме я чували вече сто пъти (нормално, като най-нова). Това с което Кай се открои в Ден 2 на SMTOWN TOKYO беше взаимодействието му с И Су Ман по време на краткото, общо представяне и на групата. То не бяха сърца, то не бяха любовни трепети, смях. :lol:

Off Topic

 

 

 

 

Накрая нашите дори се набутаха да се гушкат с шефа преди Минхо (SHINee). В смисъл изпревариха го най-безсрамно. :D

918212271f71c3ad.jpg

 

Е, после му позволиха да се присъедини.

2ec965e3d2eae1a9.jpg

 

Иначе от самата поздравителна част разбрахме, че мембърите са видели вече клипа за солото на Шиумин. Сухо каза, че сякаш летял по сцената, не можеш да свалиш очи от него. Според Кай песента носела енергията на концерт, а Чен каза, че е като подарък и Минсок е пълен пакет (в смисъл всестранно развит артист) ."

Сбогувайки се направо натъртиха, че докато не се съберат всички отново заедно няма да чуем EXO-парче от тях. Което малко ме натъжава имайки предвид, че още двама трябва да ходят на служба.

"Ще работим усилено до деня в който ще се върнем като цяла група. Моля, чакайте ни!" - Джонгин

47e5816170a9c99c.jpg

 

 

Завършвам с усмивка. 

Кай повдига Сухо, който леко подкача на пръсти, защото е най-отзад за общата снимка на SMTOWN. Мхм, не е лесно да си малко над кинта и двайсе. Сладури. :lol2:

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статия в SCMP посветена на Кай озаглавена "К-поп идолът Кай и възходът му към славата: Как певецът в EXO и SUPERM се превърна от балетиста от Сунчон в световно известния "Човекът-GUCCI". Не е нещо супер ново, от миналата година е, но не сме го качвали тук. пък е интересно. 

 

Чен с участието на фестивал в Индонезия - Let's Love Indonesia, We all are one K-Pop concert. Събитието е на 10-12.11.2022 г., като Джонгде ще участва на 12.11, събота. 

bcb1f8e299aa36d6.jpg

 

С горната информация участията на Чен след уволнението му в края на април са това:
Лондон, Великобритания, HallyuPopFest - 9.07

Сидни, Австралия, HallyuPopFest - 13.08

Сеул, Ю Корея, SMTOWN - 20.08

Токио, Япония, SMTOWN - 27-29.08

Банкок, Тайланд, Best of the Best Concert - 1.10

Джакарта, Индонезия, We all are one K-pop Festival - 12.11

Звучи ми супер. :)

 

Снимка след приключване на поредицата СМ концерти в Токио. Само си се чудя защо не качиха нищо в социалките на групата? 

Както и да е, вече мога спокойно да си чакам влоговете и видеата "зад кулисите". 

e98b49f5c9c41d11.jpg

 

 

Накрая Сехун в рекламното видео за Dior x ELLE KOREA. 

Сехун е на корицата на септемврийския брой на списанието, който отбелязва и 30-тата годишнина на медията. 

(кликни на снимката) 

fc61382a0b7e225c.jpg

Материалът на ELLE.
Само част.

Макнето разкрива, че обича да пътува.
- Понякога - казва - пътувам до Дегу без да взимам нищо, на следващия ден отивам в Бусан. В резултат на това съм свикнал да шофирам на дълги разстояния и когато отивам в провинцията местата вече са ми познати. А ако не пътувам и си стоя вкъщи? Ще се събудя и ще гледам телевизия. "Ще го направим по-късно" и го оставяме засега, мислейки си само, че ще е забавно да отидем (някъде). Забавно е да пътувате, да видите и изпитате нови неща."

Въпрос: Ако можеш да разкажеш историята си отново как щеше да я напишеш?

Сехун: Все още харесвам песни, които имат послание и добро въздействие. Ако текстовете, които съм написал преди бяха за спомените от детството и трейни периода,  този път бих говорил за "сега". Емоциите и ценностите, които съм почувствал във времето са в главата ми...

Въпрос: Какво е най-голямото ти притеснение напоследък?

Сехун: Един проблем, който не мога да реша от две години. Вселената е наистина огромна, ние сме толкова малки в нея, как тогава да живеем тук? Колкото повече гледах, всеки учен има различни истории и аргументи "за" и "против". Преди всичко трябва да живеем добре.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера Сухо успешно замина и кацна в Австралия започвайки още от летището снимките за риалито "If I go to Australia once". Надявам се на успешно шоу с много екранно време за Джунмьон. :)

71d8b9adad800dda.jpg

 

Забравих да спомена, че Сухо заедно Чангмин (TVXQ) и Минхо (SHINee) ще гостуват като панелисти в шоуто "Hidden Singer", където ще се опитат да разпознаят гласа на Кюхюн (Super Junior), който е част от програмата. Записът ще се излъчи на 16.09. Дружбата на четиримата е добре известна и нямам търпение да видя какво ще ни покажат и дали ще познаят кой точно е гласа на Кю. 

Изт. Joynews24

 

 

Кай ще участва във фестивала Powerful Daegu K-pop Concert re:Start, който ще се проведе на 9 октомври и ще стримва също и онлайн.

49535b73e12d51f9.jpg

 

 

Чен записа поздрав-покана за участието си на best of the Best концерта в Банкок на 1.10 и вече сме сигурни, че е съвсем реално. 

 

 

А D.O. днес се включи в Бабъл, за да каже, че след приключването на снимките на сериала в който участва, ще започне подготовка за албума си. Сподели, че всъщност го е записал преди още старта на снимките, предстои да се довърши (да се полира един вид) и понеже годината е запълнена вече, най-вероятно ще е началото на следващата. ЙЕС!!! DOKS2 на път!

 

Сехун качи в Инста снимка с нова прическа. 

fb4379fc2eac9db3.jpg

 

 

Лей също ни зарадва с актуализация "Здравей, септември". Рус и красив. 

Инстаграм

5cc569eebd30c389.jpg

 

68c65b970ef2f592.jpg

 

Ами дано септември е добър с EXO и EXO-L. 

Очакваме солото на Шиумин. 

Рождения ден на Чен. 

Уволнението на Чаньол. 

Все хубави неща. 

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мислех ли си, че когато обявявах в темата през 2019 г., че "първият EXO-воин е Шиумин" ще пиша тук и за излизането на първия му мини албум?

:D

 

Ще се казва BRAND NEW и ще излезе на 26.09.2022 г.

Чисто нов, а? Ще видим. Нямам търпение. 
Изображение

Изображение

Някой е направил колаж от първите сола на EXO:
Лей - Lost Control, 28.10.2016 г.
Чен - April and a Flower, 1.04.2019 г.
Бекхьон - City Lights, 10.07.2019 г.
Сухо - Self Portrait, 30.03.2020 г.
Кай - KAI, 30.11.2020 г.
D.O - Empathy, 26.07.2021 г.
Шиумин - Brand New, 26.09.2022 г.

Изображение

 

 

Кай е в Париж по някаква работа. Говори се, че е за събитие на YSL, които имат официално представяне и парти на 5.09. Сигурно, ще видим.
Изображение
 

Off Topic

 

 



И най-големият смях за деня.

Koreaboo публикуват материал относно анкета на тема "ТОП 50 най-привлекателни азиатски мъже според феновете". И въпреки че снимката ни показва и Сухо, то никой от тези трима хубавци не е дори в тройката. Победител е, ти да видиш, наш Чаньол.

Смешно ми стана. То тези анкети по принцип са само за кликове, но пък толкова да нямат по една снимка на първенците?  :lol2:

OxzOidcS_Dk8HFGdeNBYP2X8R9S4_Fza9O9UN5S2NwpPjVK4IkBVTm1rWra-gEcuxKYRqR_aNebp_By0WeJ5dN3ipbACfm3lSA=w780-nu-rj-l80-e365

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...