Jump to content

EXO


Recommended Posts

Епично.

Вчера Лей качи в YT забележителен трейлър, носещ името "Great Voyage: Sail" (Великото пътешествие: Плаването), или нещо подобно). Макар нищо да е казано официално смятаме, че видеото е по повод втората серия соло концерти, за която беше споменавал наскоро. Заедно с това се надяваме и на нова музика от Ишинг. 

Очакваме дати и подробности. 

 

Днес пусна втори трейлър. То си е направо мини филм. 

"Great Voyage: Island" (Великото пътешествие: Островът) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лей и  поредните видеа за предстоящото му турне.
"Great Voyage: Mist" (Великото пътешествие: Мъглата)
Captain Lay leads the way!  (Капитан Лей ви води)

 

 

"Great Voyage: Guidance" (Великото пътешествие: Ръководство)
The journey is so beautiful! (Пътешествието е толкова красиво)

 

 

 

Днес Сухо присъства на SS9, Super Show 9 - концерт от деветото по ред турне на Супер Джуниър.

Преди това постна в сторито си снимка с актьора Lee Dong Hwi, с когото по случайност се оказват с еднакви дрехи, но както написа в Бабъл - приема го за добър знак. Актьорът също публикува тяхна снимка в своя Инстаграм, забавлявайки се със ситуацията. 
Изображение

Изображение

По-късно Джунмьон ни изпрати следното съобщение: 
"Дневник от деня.
16 юли 2022 г., времето беше дъждовнo, но слънцето изгря. 
Име на облака: Super Show 9
Ходих на концерт на Super Junior, който се състоя след много време, заради пандемията. Отидох заедно с актьора Lee Dong Hwi. Срещахме се отново след година и по някакво съвпадение носехме еднакви дрехи. Явно имаме добра, положителна връзка. Тъй като Dong Hwi дойде до общежитието, аз се преоблякох. Както и да е, отидохме да гледаме Super Show 9. Мембърите на SJ са все така готини. Помня, че гледах SS1, когато бях още стажант (2008 - 2009 г.), времето лети толкова бързо. Вече съм в трийсетте си години. Като трейни много слушах Супер Джуниър, така че, когато чух песните им бях щастлив и си пеех под маската. Особено ми хареса, че Йесонг пя любимата ми негова песен, а солото на Рьоук е все още ярко в главата ми. Супер Джуниър изглеждаха щастливи, но още по-щастливи изглеждаха E.L.F., така че и аз бях щастлив. И си мислех. Липсват ми мембърите, искам да имаме концерт заедно с EXO-L. Реших да побързам и да подготвя нов албум и концерт, и да срещна EXO-L. Беше забележителен ден, който ми донесе забавление и емоции.
"
Ех, Сухо, Сухо :)

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тазмесечното видео от  Бекхьон беше спокойно радио шоу.
"Здравейте! Тук е Бекхьон. Днешното видео е "тромавото" визуално радио предаване на Бекхьон. Има нещо, което си умирам да ви кажа, хубаво е. :) Докато гледах това видео, всъщност заспах от собствения си глас. За пръв път ми се случва. Помислих си, че е супер и нямах търпение да го споделя. Както и да е. Наистина се надявам, че слушайки гласа ми и песните, които препороръчвам, ще спите спокойно. Винаги ви казвам неща като "спете добре", "хранете се добре", нали? Мисля, че ще продължавам да го правя, защото да бъдем здрави е топ приоритет. Също така, вие сте ми много скъпи. Нека забравим всичко друго днес. Искам гласът ми да бъде приспивната ви песен. Надявам се да се срещнем в сънищата си! Лека нощ! Днес се справихте добре!"

Off Topic

 

Hello guys! This is BAEKHYUN! Today’s video is BAEKHYUN’s “clumsy” visible radio show! There is something I’ve been dying to tell you! This is awesome. While I was watching this video, I actually fell asleep to my own voice! It’s the first time that’s ever happened. I thought it was so cool I couldn’t wait to tell you about it. Anyway! I really hope that listening to my voice and the songs I recommend lets you have a good night’s sleep! I always tell you things like to sleep well and eat a lot, right? I keep thinking I do that because staying healthy really is a top priority! Also, you are all so precious to me! Let’s just forget everything else for today. I just want my voice to be your lullaby. I hope we all meet each other in our dreams? Good night, and good job today!

 

 

Песните, които Бек сподели:

1:59 Myeong-dong Calling - Car, The Garden

3:18 Trough The Night - IU

5:55 Just Like A Dream - Ben

8:04 Paris In The Rain - Lauv

 

 

На 23.07 филипинският тв канал TNC ще излъчи съботен EXO-маратон с филмите:
Чаньол, "The BOX"
D.O. "My Annoying Brother"
Сухо, "One Way Trip"

Готино.

Изображение


И поредния трейлър от Лей, този път със заглавието "Great Voyage: Gear" (Великото пътешествие: Механизмът)
"Who's excited for Captain Lay" (Кой се вълнува за капитан Лей?_

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера получихме задочен ъпдейт от Шиумин. Негов приятел качи снимка в Инстаграм на която виждаме Минсок в компания. Нищо друго. Няма ъпдейт от самия Шиумин, няма Бабъл съобщение, включване, нищо. Не очаквах да е чак толкова затворен, честно казано. Все се надявах на малко повече общуване от негова страна. Но какво да се прави, човекът не дава пет пари за социалните мрежи и какво ще зарадва феновете, живее си живота и толкова. 

Всъщност уважавам EXO заради това, сега остава и да свикна. :D

ed85794c2db8d3f2.jpg

 

Вчера Сухо беше сред звездните гости на VIP премиерата на филма "Alienoid".  Много готин.

103df05b20e5772d.jpg

 

 

 

Ето го и Лей, на когото Lay Studio качи снимки в Weibo. 

4534fb29b56eb1f6.jpg

 

7a24c26003f62b0b.jpg

 

7eef7d7a3d8de385.jpg

 

В YouTube качи най-краткия засега трейлър, кръстен със загадъчното "Great Voyage: To be continued" (Великото пътешествие: Продължава) 

 

 

Днес стискайте палци на Кай, който ще се появи на наградите Blue Dragon Awards. Номиниран е в две категории.

Успех!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на Кай! 

Спечели наградата за Rookie Male Entertainer на първите Blue Dragon Series Award 2022.  Отличието е за участието му в страхотното шоу на Нетфликс "From The New World". 

Най-забавна ми се вижда частта, че Джонгин е първият обявен победител на първите награди за поредици Син Дракон. 

Браво, Кай! 

Помните ли какво беше казал миналата година в едно интервю? "Преди нямах интерес да участвам в предавания, но искам EXO-L да ме виждат, искам да създавам съдържание за феновете.

Кай, гордеем се с теб. 

Off Topic

 

 

 

7d0b8b29e925ca21.jpg

 

497e51b29ff2c9a3.jpg

 

Ето кратките му благодарствени думи:

"През целия си живот живях като певец. Случайно се присъединих към добра праграма и се забавлявах докато се снимаше. Мисля, че тази награда ми се дава, за да ставам по-добър в бъдеще. Благодаря на колегите и екипа на "New World", на мембърите и на EXO-L. Ще продължавам да показвам добри изпълнения като шоумен и певец! "

61125f22b334568b.jpg

 

Преди минути писа в Бабъл: "Получих награда."

Сладур. 

 

 

Филмът The BOX с Чаньол, издават ограничена серия винилови плочи със санудтрака на лентата. 

Не е ли красива?

2f18a59b5aa95172.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес Сухо беше гост на радиопредаването Bae Chulsoo Music Camp , водещ на което е Bae Cheol So - първият вокал и основател на групата Songgolmae, на чиято песен Сухо издаде римейк. (Инстаграм)

Джунмьон закъсня с около час и половина за ефир, а когато се появи се извинява продължително. Бил е в някакво задръстване и не е могъл да мръдне. Каза още, че за пръв път откакто е дебютирал закъснява за ангажимент. Звучеше наистина притеснен. Докато качат някъде преведена визуалната част на предаването, ето някои от нещата, които каза:

Получил е предложението да работи по песента на Songgilmae докато се хранел с родителите си и майка му изръкопляскала "Най-накрая този ден дойде!"

"Най-голямата причина да правя музика е, че така мога да разкажа историите, които искам и да предам това, което искам да кажа. Мисля, че това е най-голямата привилегия, която има един артист."
"Мисля, че е важно да развия свой собствен жанр. Като артист съм обичан от много хора, ще работя усилено като музикант и актьор, до деня в който намеря жанра на Сухо."
В Лондон ще ходи със SB. :)
Песните, които препоръча днес са :
Under Pressure(single ver.) - David Bowie, Queen
A Day In The Life - The Beatles
Starlight - Muse

Изображение

Отскоро е и рекламно лице на козметичната марка Anua.
Интересното е, че предложението е дошло заради споменаване на тонера им в един Инста лайф от 2019 г. И да ви кажа колкото повече гледам, толкова повече си мисля  че е перфектният модел за продукти за грижа за кожата.

Инстаграм

Off Topic

 

 

 


Изображение

 

 

Лей в Weibo
Географската ширина и дължина на звездите, една страна за десет години - отброяването за решението на пъзела на великото пътешествие: от тогава е пътувало хиляди мили.

Off Topic

 

The latitude and longitude of the stars, one side in ten years - the countdown to the puzzle solving of the great voyage: since then, it has flowed through and traveled thousands of miles.

 


Изображение

 

Нещо друго готино.

В сегмент на канала AJUTV е представен Музея за съвременна история, където има секция за к-попа. Само три групи са представени чрез лайтстиковете си и една от тях в EXO.
"Лайстикът на EXO, който виждате, е първият, който може да се контролира дистанционно. Това става благодарение на развитието на IT технологиите. Свързвайки  апликацията с всички лайстикове, част от сребърната светлина може да се промени и създаде ефект на групови (светлинни) аплодисменти или пък в отделни секции (от публиката). Създадена е допълнителна функционалност."

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лей разкри това, което очаквахме. 

Концерт от серията Grandline, като първият е, забележете - ОНЛАЙН и  БЕЗПЛАТЕН. Регистрираните зрители до момента само в една от трите платформи - QQ Music, са - внимание - над 1 млн. души. :blink:

Събитието носи името "Grandline 2 - Set, Sail, Firework" и ще се проведе на 23.07 от 20 ч. CST. 

Weibo 

d1716d66ee1d21ce.jpg

 

3f42e4674aa2adf0.jpg

 

 

В интервю певицата и автор на песни Saay говори за съвместната си работа с Бекхьон

Изт. Korea Herald

"Saay е е работила съвместно с редица артисти в много жанрове, но тя откроява работата си с Бекхьон от EXO. Saay взима участие в създаването на мини албума му BAMBI, който излиза през 2021 г. 

Стараейки се да утвърди позицията си на r&b изпълнител чрез този албум, Бекхьон и екипа прекарват почти месец  започвайки проекта от нулата, за да създадат албум перфектен за него. "Бекхьон е доста детайлен, научих много от работата си с него. Той е не само добър вокалист, но знае много добре как трябва да се представи като артист. Можем още много да очакваме от Бекхьон като солист." казва тя. "

Off Topic

 

While Saay has teamed up with numerous artists of various genres, working with Exo’s Baekhyun stood out. She took part in the overall production of Baekhyun’s third EP “Bambi” that dropped in 2021.

Seeking to consolidate his position as an R&B soloist through the album, Baekhyun and SoulTriii members spent nearly a month on the project, working from scratch to make an album perfect for him.

“Baekhyun is a very detailed person. I learned a lot from working with him. Not only was he an apt vocalist, but he was very aware of how he should be as an artist. There’s much to expect from Baekhyun as a soloist singer,” she said.

 

 

 

И малко материали за Кай и наградата му за Нов шоумен от състоялите се на 19.07 Blue Dragon Series Awards. 

94e23da5dd511f48.jpg

 

Koreaboo говорят за изпратеното от Джонгин съобщение в Бабъл. След получаване на отличието, по време на церемонията, той написа:

"Само аз съм без приятели. Обаче не мога да събера кураж пръв да заговоря хората." Като INFJ напълно го разбирам и се чудя само защо не ме покани да си бъбрим докато другите се награждават и впечатляват. 

GStar пък споделят  най-добрите моменти на Кай във вараяти програми. 

Материал в Naver

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В събота Лей проведе онлайн концерта си. За тези, които успяха да го гледат предполагам преживяването е било страхотно. 

Концертът е бил на круизен кораб. 

7cff5ed0e64e48a4.jpg

 

Което обаче не е попречило за Лей и танцьорите да дадат всичко от себе си. 

67c1b84066abd618.jpg

 

82ad2d563176fb6c.jpg

 

3f2678ebdcff9b8a.jpg

 

За радост на нас, които не успяхме да гледаме, Лей качи част от изпълненията си в YouTube канала си. 

"Sheep" 

 

"Call My Name", много я харесвам. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отново Лей с изпълнение на "Bad". 

 

И още едно. "Wish". 

 

 

Тук пък една хубава статия на Kpopstarz, която говори на пеенето на живо на EXO и фактът, че 6 от 9 от членовете на групата са участвали в мюзикъли. Което, отбелязва медията, е рядко срещано за к-поп средите. 

3529fd55dbe5f4e9.jpg

 

 

И докато другите се занимават с мюзикъли, ето го Кай, чиято дебютна соло песен "Mmmh" мина 100 млн. стримвания в Спотифай. 

Първата песен на соло артист на компанията, постигнала това. Браво, Кай! 

5b99928369b32726.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сухо утре лети за Лондон, а днес излезе инфо, че барабанистът на SB е с Ковид. :( Джунмьон се включи в Бабъл да каже, че е добре, но ние не може да не се притесняваме, а и да се чудим как ще се случат нещата в събота, на участието му на MIK Festival. 

Една снимчица, която ни прати по-рано. 

Аз бях до тук. 

Почти. 

8f7603f0ac51dcb5.jpg

 

Вчера беше на ВИП премиерата на филма "Hansan: Rising Dragon". Снимката е от там, а ето и видео от червения килим. Изглежда а като истински принц. 

 

 

Лей продължава да качва изпълнения от съботния онлайн концерт в YouTube, за което съм му много благодарна. 

"What U Need". 

 

 

Сехун днес присъства на отваряне на поп ъп магазин на Диор в Сеул. 

Радвам се, че го видяхме, макар и по такъв повод само. 

dcd51d3798859a77.jpg

 

e5aa6163be2102a0.jpg

 

Между другото, от тв TVNG днес обявиха, че драмата, която наскоро Сехун засне ще се излъчи в началото на 2023 г. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес е участието на Сухо в новия фестивал в Лондон MIK Festival.
Репетира, почива си и цял ден вчера се шматка из града и се среща и снима с фенове. Много хора публикуваха снимки на Джунмьон, снимки заедно с него, подписани албуми. Не е отказал на никого да се щракнат, да се усмихне, да размени две думи. Вижте само някои.

Това е от репетицията.
Изображение

 

С фенки.
Изображение
 

И с още фенки.
FY4JRp9akAE24RG?format=jpg&name=medium 
 

Изображение

Без фенки.
Изображение

Само с мен няма. :cry:
Обаче ей това най-много ме изкефи.
Една девойка го разпознала и спряла. Казала, че приятелката й е голям фен на Сухо и помолила да я поздрави с видео. Колко е сладък "Hi"

Off Topic

 

 

 

 

Лей продължи да качва в канала си изпълнения от концерта миналата събота.
LIT

 

 

Качи и видео от фотосесията му за L'Officiel, на което списание ще е корица през август.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Щастлив Сухо. Такъв ще го запомни Лондон.
Джунмьон говореше само на английски, беше закачлив и весел. Спомена Кай и Чен, които "бяха тук преди две седмици, но атмосферата е много по-гореща отколкото казаха". Каза, че ще се завърне отново с мембърите (а аз само искам да питам кога ще е).
Изображение

Изображение

 

Изображение

Изображение
 

Раздаде се, просто даде всичко от себе си.
Изображение

 

Песните, които изпя:
1. "Morning star"
2. "Grey suit"
3. "Hurdle"
4. "Met you by Chance" на Songolmae, за които каза, че са корейската версия на Бийтълс

5. "Let it be" - краткият кавър на песента на The Beatles ме размаза

6. "O2"
7. "Let’s love"
8. "Made in you"


В спойлера е изпълнението на "Let It Be". Джунмьон каза, че е голям фен на групата и за него е чест да пее тяхна песен в Лондон. :cry:

 

Единствената засега камера, качена в Тубата.
"Morning Star".

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пак се връщам към вчерашния MIK Festival, след като видях постове на журналисти отразяващи събитието, които коментират факта, че Сухо е довел със себе си рок група.
"С групата на живо Сухо наистина носи със себе си фестивалния дух."
Изображение

Изображение

 

Гледайки изпълнението на "Hurdle", мисля че всеки ще разбере какво имат предвид.

 

Камера и на "Made In You".

 

 

Хаха
И малко усмивки.
След като представи всеки от групата публиката, така се описа и той самият: "Аз? Най-красивият и секси в нашата банда, вокалистът Сухо.":lol2:

Off Topic

 

 

 

Снимка от официалния Куангя клуб, придружена с текст "Прекрасен ден с EXO-L в Лондон."
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сутринта WCIF ни изненадаха с официално видео на изпълнението на Кай. Приемаме с благодарност. :)

 

 

Най-голямата изненада за деня обаче е влога на Сухо "Зад кулисите на Сеул Парк Фестивал". Показа ни целия процес на подготовка, пя много, видяхме как общува с групата. Все повече ми се струва, че SB е вече фиксирана единица и няма да лъжа, че не ми харесва. Да ви кажа не знам дали някой от другите действащи айдъли имат своя група извън тази в която са фиксирани членове? Може, не знам. Обаче на Джунмьон много му отива, а и все по-освободен се чувства, което определено се усеща. Видяхме го и за кратко с китара в ръка. Надявам се да има време да репетира и наистина в един момент да го видим да свири на сцената! 
Накрая се пошегува, че догодина е на "Waterbomb Festival" (мокрия, където участва Кай). Дано! EXO-L помним и напомняме, когато дойде времето. :D

(цъкни на снимката

e20a15a720e0b5b0.jpg

 

Един материал от Daily Star UK за MIK Festival в Лондон, където участва и Сухо в събота. За изпълнението му пишат:
"Ако до момента MIK не беше почувствал фестивалния дух, то определено това се случи с изпълнението на Сухо, член на дългогодишната група EXO. Той беше довел своя група, което осигури съвсем различен звук от този, който слушахме цял ден. Феновете му бяха лесно разпознаваеми в тълпата - много от тях носеха жълти цветя отбелязвайки албума му GREY SUIT, чиято обложка е покрита с тях. Освен "Grey Suit" Сухо изпълни и парчетата "Let's Love", "Hurdle", "Meet You by Chance", "O2" и "Made In You". 
Без бляскава хореография, като предните групи през деня, фокусът беше върху мощния глас на Сухо и музиката. 
Той дори празнува новото си участие във Великобритания със своя версия на песента на Бийтълс "Let It Be". 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 5 август официалният фен клуб на EXO - EXO-L навърши 8 години от създаването си.

Беше интересен ден, който започна с очаквания за селфита, поздрави, може би общ Инста-лайф, но не се случи нищо такова. До сутринта (при нас) или обяд корейско време, се чудехме какво става, но въпреки забавните колажи с EXO-затворници, които се пускаха в социалките, нито за миг не сме се и помисляли, че момчетата са ни забравили. 

И бяхме прави. :)
След 12 часа един по един почти всички от EXO се изредиха да ни поздравяват, като само Лей и Чен се въздържаха, но честно казано, мисля че всички разбираме защо.

Първи, разбира се, се включи лидера с Инста стори с текст "Нека и занапред дълго дълго да се обичаме!"
Сехун ни подари селфи "EXO-L. Поздравления и благодарности!"

Кьонгсу изпрати гласово съобщение в Бабъл и честитка. Казал е, че здрав, в момента снима постер за драмата си, пожелал е здраве на всички и до скоро.
Шиумин (ШИУМИН!!!!) се разписа с поредица от снимки в които с жестове показва EXO+EXO-L и накрая е написал "Най-силните" 
Кай също изпрати честитка в Бабъл. Казал е, че е искал да ни поздрави след работа, но ставало късно.

Бекхьон се включи в Туиър и се закача с нас, държейки ни в напрежение какво и кога ще качи. Каза, че е изчакал да се прибере от работа (нали е на някаква социална служба в казармата) и нямал тъпрение да ни поздрави. Накрая ни зарадва с няколко селфита и много мили думи.

Чаньол. Чани ми напълни сърцето като от сцената на мюзикъла в който участва ни поздрави. Не го очаквах, готино беше, вижте го в спойлера.

Off Topic

 

 

 
Изображение

Поредицата от "общуване с жестове" на Шиумин.:lol2:
Изображение
 

Малко по-късно, може би час преди деня да свърши, Сухо се включи на живо в Инста, за да ни поздрави вече лично. Беше купил торта и духна свещичка, благодари и прекара малко време с нас. Беше.. не знам, но аз бях така :cry:.

Изображение

 

Off Topic

 

 

 

Не знам защо нямаше нищо в Kwangya Club, но пък EXO-L Япония са били поздравени със селфита на шестима от групата. 
Качвам само на Шиумин, защото не сме го чували и виждали от сто години. Много е рус, много. Дали не е знак, че времето за XIUOLO наближава? ДАНО!!!
Изображение

И накрая поредния красив проект на EXO-L China, които са отбелязали 5.08 по един страхотен начин.
(за видеото - кликни върху картинката)

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еее, супер готино.
Сухо ще има първото си самостоятелно събитие в Япония.
Фен срещата (или мини концертът) "SUHO Japan Special Live 2022" ще се проведе на 1 октомври в Tokyo Metropolitan Gymnasium, което е с капацитет 10 хил. души. Чудя се, значи ли това, че скоро ни очаква нещо ново от него?
Изображение

 


Като сме на тема Япония да сложим и красивото слефи на Чен, което е направил и са качили за EXO-L Japan.
Изображение

 


И от Сехун също.
Изображение

 


Добре де, нека сложим и D.O.
Изображение


ДОПЪЛВАМ с нещо, което излезе току-що.
На 1 октомври ЧЕН ще има участие в концерта 2022 Best of  Best в Банкок, Тайланд. Красота. :)

Изображение


Да подсетя, че следващия уикенд Джонгде и Кай имат участие на HallyuPopFest в Сидни.
Чен е хедлайнер в събота, 13.08, а Кай в неделя, 14.08. Както и миналия път, организаторите предоставят възможност да се закупи онлайн стриминг на отделните изпълнители за скромната сума от 5 долара. Който има желание и възможност може да се възползва. За Лондонския концерт качеството беше уникално, нямаше засечка, камерите също бяха добре разположени, а момчетата ни - страхотни. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Материал на The KRAZE mag посветен на B-сайд песни на изпълнителите участвали в MIK Festival, Лондон. 

Сухо е отбелязан с "Decanting", която винаги се радваме да си припомним и продължаваме да се надяваме на изпълнение на живо. 

Ето какво казват за нея:

"Decanting" е натрапчиво чувствена песен от GREY SUIT, вторият  мини албум на лидера на EXO Сухо, издаден след излизането му от казармата. Вокалите на Сухо играят като съблазняващ шепот,  прехвърляйки се от ниския във високия регистър по време на припева. Доставяйки чувствени картини със силните и предизвикателни стихове "хвани ме, докато падам към теб" (добавям от себе си - използваният израз е "catch me falling for you" и буквално се превежда "хвани ме докато си падам по теб", обаче начина по който го пее  гарантирано не звучи толкова сладко и невинно, затова аз си го перефразирам както ми харесва. вие може да си останете със сладката версия :D) "грациозно, но диво с върха на езика си, мощно, но нежно разруши ме" или "господи, не мога, няма да отхвърля тази любов". 

Заедно с текста и красивите, зрели вокали на Сухо, бавният рок, нео соул мелодията, елегантния звук на електрическа китара, тежкия бас и бавните ударни, акцентират върху прелъстителната същност на песента."Decanting" звучи перфектна за кино сцена или реклама на парфюм; ако слушате внимателно в началото на песента ще чуете драсването на кибритена клечка. Въпреки че е чувствена, песента е спокойна и си струва да бъде повтаряна за пълно потапяне в мечтания свят, който Сухо създава."
 

И самото парче, ако сте го пропуснали. 

 

 

Новина и за Кай, нещо с което много ни изненадаха, честно казано. 

На 25.09 ще има участие в събитие в Узбекистан. Заедно с Ейли и младата група F.able са участници на този концерт. Да ви кажа аз очаквах вече новини за казарма, ама щом ще ходи да разпространява корейската култура и своя сексапил нека, ние сме "за". :D

27dc2da3494ad506.jpg

 

f0f16bd167a247cb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чен и Кай на път за Сидни, Австралия, където имат участие през уикенда.

Много ме кефи как дрехите им са в синхрон, изглеждат страхотно.

Изображение

Изображение

 

 

 

Снимка на Сухо с един от учителите му по актьорско майсторство (Инстаграм)

Изображение

 

Днес разбрахме също и че Сухо ще е част от екипа на пътешественическо шоу, което ще се заснеме през септемви и ще се излъчи през октовмри. Предаването ще представя Куинсланд, като целта е да промотира Австралия като туристическа дестинация сред южнокорейците. Готино.

Материал в Naver

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Чен с красиво изпълнение на песента "You Never Know" от втория му албум DEAR MY DEAR. Видеото е подарък за 2-та мил. абоната на канала му. 

"Здравейте, тук е Чен. Как сте? Изглежда сякаш вчера качих първото си видео, но вече имаме 2 милиона глухарчета. Исках да благодаря възможно най-скоро, но го правя сега. Макар и по този начин, искам да се отблагодаря на всички вас, които се интересувате и обичате моите песни. И така, надявам се да сте щастливи днес и моля, чуйте "You Never Know". 

:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...