Jump to content

EXO


Recommended Posts

Фотосесията на Сухо за Montblanc.

Изображение

 

 

 

В Корея вече е 6 май и аз искам да пожелая най-щастливия рожден ден на Слънчо.
Обичам си го много, много.
Нямам  търпение да се върне.

Лиспва ми.
Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един страхотен, прекрасен фен едит, който показва любовта на Ери към Бекхьон, както и неговата към нас. Очите, наблюдавайте очите му.

И както винаги съм казвала - дори да не ти е "баяс", Бекхьон ти Е бяас. 

 

 

Той се включи и в Туитър, за покаже, че знае за всички организирани за празника му събития и както винаги да ни каже, че ни обича. 

И знаете ли какво? Вярвам му.

6a0884481f7decc1.jpg

 

00afa48e857a1624.jpg

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И така, загадката е разкрита.  :yes:
Хедлайнърите, които ще участват на концерта HallyuPopFest 2022 в Лондон, са не други, а Кай и Чен.

След няколко дни в които организаторите даваха подсказки от рода на качени кадри от видеата или или казвайки, че един от тях е изпял множество ост-ове, но досега не е изпълнявал в Лондон, другият е посланик на световна марка и има много #1 iTunes в класациите, а аз не смеех да се надявамв въпреки спекулациите на феновете, вече може да се поздравим.

 

ЧЕН!

ЧЕЕЕЕНННН!!!!!

Той ще участва в съботния концерт, на 9.07.

Изображение

 

 

Джонгин ще е част от изпълнителите на 10.07, неделя.
Изображение

 

 

За усмивка и добро настроение, видео на съсредоточения Кай готвещ за мембърите в EXO Ladder S03.:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част от поздравите-реклами за рождения ден на Бекхьон.

Изображение

Изображение

Изображение

 

Видео с дроновете.

Off Topic

 

 

 

Инстаграмът на Voicetuning качи кратко видео с рожденика.

Off Topic

 

 

 

 

Рожденикът постна в Инстаграм благодарности към EXO-L и доказателство, че е видял рекламите за рождения си ден - публикува снимка от реклама в киното, която се излъчва преди филмовите прожекции в редица киносалони.
"Благодаря на Ери, които винаги правят рождения ми ден специален и който днес завърши щастливо. Днес искам да ви кажа, че ви обичам. Обичам ви...Кадър за доказателство."

Изображение

 

После отново благодари в Туитър.:cry:
a1531c0194d06c5b.jpg

 

 

Хей, излезе ми някакво видео на Чен, репетиращ за сцената на един от к-поп фестивалите в които е участвал. Мисля, че е доста актуално предвид последните новини около него. Леле, как се радвам, че ще го видим, нямам търпение феновете да споделят записи от юлския фестивал. Колко още време има до тогава обаче...

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Снимчица от Сехун, който е ходил да се гмурка.
Инстаграмът на GlamBao Water Sport.

Изображение

 

Сънгчан от NCT днес в Бабъл е постнал плейлистата си.
Кай, Бекхьон, D.O. Има вкус момчето. :)
Изображение


Кай е в списъка на списание Rolling Stone за "25-те най-стилни музиканта към днешна дата"
"Малко к-поп заезди са обичани от дизайнерите по света така както Кай - хубавеца, нацупеното лице, рапърът и танцьор от групите EXO и SuperM. Стилът на Кай обхваща гамата от елегантността до пънка. Той смесва модни влияния (и аксесоари!) също толкова умело, колкото с размах смесва музикални жанрове, които са едновременно готини (секси) и въздържани. Топът, който носи във видеото "Obsession" циментира статусът му на секс-символ. Докато промотира последното си EP PEACHES, го виждаме да носи от ежедневен деним до дреха вдъхновена от ханбока. "Аз избирам дрехите си сам." казва в последното си интервю. "Концепцията е най-важното нещо. Трябва да мислим с кое да играем на сигурно и (с кое) да се предизвикаме." Марките също си вземат бележка, като GUCCI, които посочват Кай за първият си световен посланик от Корея."

Off Topic

 

Few K-pop stars are as beloved by designers throughout the world as Kai, the pretty, pouty-faced singer, rapper, and dancer from the groups Exo and SuperM. Kai’s style runs the gamut from preppy to punk, and he deftly mixes fashion influences (and accessories!) as easily as he mixes musical genres, with a sartorial swagger that’s at once cool and coy. The ab-baring crop top he wears in Exo’s “Obsession” music video cemented his sex-symbol status, while promo pics for his latest EP, Peaches, saw him sporting everything from laid-back denim to hanbok-inspired garb. “I go around picking clothes myself,” he said in a recent interview. “Concept is the most important thing. We have to think about whether we want to play it safe or take up a challenge.” Brands are beginning to take notice too, with Gucci appointing Kai as its first-ever global ambassador from Korea. T.C.

 

 

 

EXO-звездата на деня обаче е Лей, който се снима за Valentino заедно с Джесика, бивша негова колежка в СМ и екс-член на Girls' Generation.
Изображение

Изображение

Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Безкрайно съм щастлива да ви представя Ким Джонгдае, нашето слънце вече е тук, с песен и ето какво ни е написал: "Надявам се на уютна и топла пролет за вас.!"

От сърце ти пожелаваме да не спираш да ни правиш щастливи, Чен, обичаме те! 1 час след поста името му се трендва на #3 и #4 в Туитър. 

 

@кандала

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това ми хареса страшно много - уволнилите се EXO - преди и след.

Изображение

 

 

D.O. за роуд филма "Off the Grid", чиято първа част беше излъчена днес.
Това е само един от кртаките 5-6 минутни видеа качени в канала на Discovery Channel Korea. Много се радвам, че са сложили английски буквички и можем да разберем какво ни казва D.O. Като този момент например.

Кьонгсу: ...Имаше неща, които исках да постигна за себе си. Много хора обикнаха и почувстваха връзка с музиката или ролите ми. Някои харесваха и съпреживяваха песните ми, а други обичаха актьорството ми. Така че имах силно желание за задоволя хората, които се наслаждават на музиката и играта ми. Но беше наистина напрегнато. Щеше да е по-добре, ако използвах (добре) свободното си време, но не знаех как. Просто не знаех как да прекарвам времето си, за да съм спокоен и да си почина. И все пак толкова млад изминах дълъг път. Десет години не са малко време. Отново осъзнавам как лети времето. Забавно е. Харесвам живота си. 

- Съжаляваш ли за нещо?
Кьонгсу: Изобщо. Нямам никакви съжаления. Всичко, което съм чувствал, включително болката и радостта, са преживяванията, които формират живота ми. Те ме правят този, който съм днес. Гордея се със себе си, защото мисля, че живях живота си досега пълноценно. Изправих се пред нещата, които се появиха в живота ми и независимо от резултата живеех, давайки най-доброто от себе си.  Така ще живея и занапред... Защото това е най-добия начин.
:cry:

 

Oбядвал e в ресторант, който му е харесал.
Дал е автограф на собственика, където е написал "Това място е истинско (в смисъл  естествено).", а на тръгване казва пред камерата: "Силно препоръчвам да го посетите!"
Много е мил, нали?
Изображение


След публикуване на новото видео на Чен вчера, в LYSN пуснаха следния ъпдейт: "Чен от EXO пусна лайф видео на собствената си соло песен "Hold you tight". Чен публикува видео с Б-сайт песен от втория си мини албум в канала си в You Tube в 20:00 ч. на 11.05 и плени слушателите с непроменения си вокален чар. "Hold you tight" е акустична песен в средно темпо, с впечатляващ звук на китара, придружен със сладък текст и нежна мелодия.  В допълнение, започвайки от това видео, се очаква заслен интерес, тъй като Чен планира последователно да представя видеа с изпълнения на живо, в различни музикални жанрове."
Изображение

Сухо пък днес се запъти за САЩ, където ще е част от лекторите в Станфордския университет на 19 и 20.05, по повод 20-тата годишнина на корейската програма на институцията. 
Изображение


Джунмьон оглавява също така и текущата класация (към 12.05) за най-продаван албум от соло к-поп изпълнител (мъж) за 2022 г., с продадени 211 487 копия на албума си GREY SUIT. Браво!

 

Утре сигурно и Кай ще ни зарадва с летищна мода, след като има участие на фестивала KPOP.FLEX на 14 и 15.05 в Германия.
Материал на Naver със заглавие "Кай от EXO води корейската вълна и промотира Корея пред 80 000 души европейска публика". Кай ще участва и в двата дни, като той също така ще има и най-богатия сет-лист. Ще видим, скоро е.

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И Кай отпътува по задачи - днес замина за Германия за фестивала KPOP.FLEX.

Ама как изглежда, а? Приказен.
Изображение


Сухо отново ще е на корицата на SINGLES, издание за м. юни. Надявам се на хубаво интервю с него. :)

Изображение

Изображение

Нещо от лидера, супер неочаквано, поне за мен.
Сухо ще участва на фестивала MIK в Лондон, който ще се проведе в Саутуарк Парк на 30.07.2022 г., а сред изпълнителите са също и любимките ми Red Velvet.
Изображение


Черешката на тортата за деня - влог от Джунмьон, в който ни показва малко моменти зад кулисите на трите фен-кафе събития, които организира за фенове в Сеул, Бусан и Чеджу.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех, нямам търпение за фен камери от довечера, фестивала, където ще участва Кай.
По предварителни данни сет-листа за деня ще включва:

1.Peaches
2. Vanilla
3. To Be Honest
4. Mmmh

Изображение


 

Извън контекста на това, аз пък от личен опит да ви споделя, че "Domino" върви много добре като старт за работния ден. Някак... почти се ентусиаризирах вчера да свърша всичката работа на света.:lol2:

 

 

А това е интервюто с въпрси и отговори на Кьонгсу за Discovery Channel, преди да излезе 1-ви епизод на "Off The Gridd", вече с англ. субки.
Много се надявам обаче, когато го виждаме в други предавания, D.O. да спомене поне думата "музика", а не само филмите и актьорството си. Иначе да, симпатяга е, както винаги.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай на днешното издание на KPOP.FLEX.
:wub:

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение


Изображение

Няколко фен-камери в спойлера.
Чувате ли публиката? Толкова се радвам за Кай.:cry:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

Преди минути Кай се включи в Бабъл да каже: "Щастлив съм. Толкова, толкова съм щастлив наистина! Много благодаря на феновете, които чакаха до зори, за да гледат изпълнението онлайн. Благодаря и на европейските фенове, които се наслаждаваха на изпълнението ми."
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инстаграмът на KPOP.FLRX.
Изображение

Изображение

Изображение


Още една кратка фен камера, чуйте тълпата.:)

 

Кай и NCT Dream.:wub:
Изображение
 

Не бях обърнала внимание.
Кай прави L-знака за нас, докато същевременно прави също и N, за NCT. :cry:

Изображение

 

Днешното му участие е от 18:20 CET.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай приключи участието си на фестивала KPOP.FLEX във Франкфурт. Беше страхотен, раздаде се напълно, очарова публиката, дори не-феновете се изразяват ласкаво за изпълненията му. И как не? В спойлера гледайте фен-камери от днес.

Изображение

 

Изображение

Изображение

 

Off Topic

 

 

 

 

На сбогуване каза следното: "Ще продължим да се виждаме, нали? Обещавам да представя още добри изпълнения. Моля, подкрепйте мен - Кай, а също и EXO!"

Обичам го. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С огрмно закъснение, но от сърце,

честит рожден ден на Бек и от мен.

Чакаме го да се завърне и отново да го видим

на сцена усмихнат и пълен с енергия и нови проекти:).

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много корейски медии днес отбелязват със суперлативи участието на Кай на KPOP.FLEX

Хайде още няколко снимки от фен-сайтовете.
Изображение

Изображение

Фен-камера от изпълнението на "Vanilla".:yes:

 

Днес излезе и видео в което ни кани да посетим Hallyu Pop Fest London 2022, Където има участие на 10.07.

Off Topic

 

 

 


Сухо гостува в YT канала на стилиста Jinhwan, с когото са лични приятели, работили са задно и по стайлинга на албума и видеата за GREY SUIT. Абсолютен кеф е да гледаш Джунмьон заедно с хора, които са му близки. Няма напрежението, което понякога усещам в интерювютата му за медиите, нито почти неуловимата срамежливост, която изпитва пред фенове и колеги. Просто е спокоен, естествен и приказен. 
Изображение
 

 

Иначе си почива и се разхожда из Щатско. Мина през Вегас, вече е в ЛА, любимото му място.
Инстаграм - качва снимки, споделя къде е и какво яде. :lol2:
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес е 17.05 и получаваме видео от Бекхьон

"Здравейте, хора! Тук е вашият домакин Бекхьон. Днешното видео е за изгаряне и консумиране на калории, заедно с моят "Love light"- приятел. Почакайте, не, имам предвид, че се разходихме и хапнахме барбекю :) Времето беше наистина хубаво. Аз съм все още начинаещ ютубър, така че продължавах да изключвам камерата, когато имаше твърде много хора. Беше ми и странно да снимам как двамата се храним. Искаше ми се да си поприказваме докато ядем, но се срамувах и се фокусирах върху храненето. (Начинът по който изглеждаше устата ми докато ядях е малко дразнещ) Както и да е! Надявам се, че ви харесва (видеото)! Когато времето е хубаво е наистина страхотно да си направите една разходка, като извинение/вместо кардио тренировка. Дори е още по-хубаво в края на разходката да се възнаградите (хапвайки) месо. Горещо препоръчвам да опитате! :) Не останаха много видеа! Имам предвид, че не остана много време преди да се съберем отново. Дотогава си прекарвайте времето добре!"

Ах, Бек, Бек :cry:

Off Topic

 

 

Hello guys! It’s your host, BAEKHYUN! Today’s video is about burning and consuming calories with my "Love Light" friend. Wait, no, I mean, we took a walk and had a barbecue! :) We had such a great day since the weather was really nice! I’m still a newbie YouTuber, so I kept turning the camera off when there were too many people. It also felt very awkward to film the two of us eating by ourselves. I wish we had a nice chit chat while eating, but I was so shy I focused only on eating. (The way my mouth looked when I was eating looked a bit annoying.) Anyway! I hope you guys still like it! :) When the weather is nice, it’s great to take a walk as an excuse for a cardio workout! Also, it’s even better if you reward yourself with meat at the end of the walk! I highly recommend you try it! :) There aren’t too many of these videos left now! It means it won’t be long until we reunite! ❤ Until then, have a great time guys!

 

Надявам се, че знае колко сме му благодарни за всичките видеа, които е заснел. 

 

 

Сухо в Инстаграм.
Изображение

Заедно с И Су Ман и Съни (от Girls' Generation) Сухо присъства на официалното откриване на площада носещ името на SM Entertainment в Лос Анджелис.
Изображение

Изображение

 


А Кай, който се завърна днес от Германия, се разписа в Бабъл с усмихната снимка, както и с малко "вътрешна информация".
- Часовата зона на майка ми е настроена на Германия.
- Отговарям й прилежно.

- Тя казва, че трябвало да имам повече блясък/блестящи неща по костюма ми за сцената.

- Кой носи такива неща вече?

...

- Правя три неща едновременно.

- С ушите си слушамнаставленията на майка ми как да изпълнявам/да се представям на сцената.

- Лежа разтопен (топло му е).
- С ръцете си изпращам съобщения в Бабъл.
- Аз съм винаги в сърцето на майка си.

- Тя ме кара да спра с Бабъл, с нея съм сега.

- Казах "добре".

...

- Все още съм развълнуван.
- Ако имам концерт ще отида навсякъде.
- Вълнувам се да съм на сцената.

:D
Изображение

Един материал на Koreaboo, посветен на Кай. 

 

 

В спойлера - кратко видео на кафе-камиона, който международна фен-база на Сехун, му изпрати на снимачната площадка.
Вярвам, че се е зарадвал. :)

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво?
Сухо в Дубай? 
Според портала Visit Dubai Сухо ще е сред изпълнителите на фестивала Dubai Festival City’s Event Grounds в Дубай (то ясно де) на 27.05. Събитието е безплатно за гостите на емирството. Ето какво пише в сайта: "Сухо, една от най-големите сензации в корейката музика и водещ вокалист на популярната група EXO, ще посети града за изпълнение на живо на 27.05. Отправете се към Dubai Festival City’s Event Grounds, за да видите изпълненията на носителя на награди, който ще представи три песни от излезлия наскоро втори албум GREY SUIT. Това не е всичко. Като екстра, на 28.05 посетете Festive Bay, за да присъствате на изключителното светлинно и фонтанно шоу по мелодията на хита му "Hurdle". Спектакълът ще е последван от специално съобщение от Сухо, не го пропускайте!"

Off Topic

 

Suho, one of the biggest Korean music sensations and lead vocalist of the popular band Exo, will be jetting into the city for a free live performance on 27 May. Head to Dubai Festival City’s event grounds to see the award-winning artist belt out three foot-tapping tracks from his recently launched second album Grey Suit. That’s not all! For an extra treat, make sure you visit the mall's Festival Bay on 28 May to witness an exceptional IMAGINE light and fountain show on the tunes of the hitmaker's new song Hurdle. This grand spectacle will be followed by a special message by Suho, so don't miss out.

 

Suho

Изображение
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още едно участие на Сухо, този път в родния Сеул.

Ще е сред изпълнителите на Seoul Park Music Festival на 26.06. Надявам се това да означава изпълнение с бандата, на живо? Интересно решение за участие. Като любител на всички пърформанси от типа "да попеем на полянката", разбирам колко чудесна възможност за Джунмьон е това да представи солиста Сухо на обикновените хора. Публиката извън к-поп средите има леко предубеждение към айдълите и се радвам, че ще имат възможност да го оценят по различен начин. 

d35c7bb66775e8be.jpg

 

9e09e9abcd948d57.jpg

 

Рекламите за рождения ден на Сухо, спечелени с гласуване на фенове, вече са активни. 

Най-впечатляващата, разбира се, е на Таймс Скуайър Ню Йорк. 

fed830ff522b2821.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...