Jump to content

EXO


Recommended Posts

Честито на Чен и съпругата му!

Имат си вече второ детенце. 

Новината е потвърдена от СМ без повече подробности!

Да са живи и здрави! 

Скоро Джонгде ще е с тях. Пожелавам им много, много щастие!:)

Изт.Naver

629c30ff3991fd98.jpg

 

В момента най-тредвано в света:

67c3297bb0d6066b.jpg
 

 


Esquire Korea качиха пълното интервю с Кай.
Надявам се скоро на англ. субки.  Вече има.

 

 

За втори път в  10-годишната си кариера Сухо спечели титлата Charity Angel на приложението CHOEAEDOL и от негово име ще бъдат дарени средства за благотворителност. Много се радвам за него, а съм сигурна, че и той се гордее.
271%EA%B8%B0%EB%B6%80%EC%9A%94%EC%A0%95_%EB%B0%94%EC%9D%B4%EC%98%AC%EB%A0%9B_en.png?fit=1000%2C1000&ssl=1

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито на Чен:). Да е живо и здраво хлапето и заедно с кака си да растат палави и будни деца

за голяма радост на родителите си. Браво на Чен, момчето освен, че пее невероятно

успя да създаде голямо и /надявам се/ щастливо семейство. Ще има да им пее приспивни песни

на децата, нищо чудно да ги приспива на най-големите хитове на EXO, така де децата от малки да 

свикват към кой фендом са;).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нова колекция от VALENTINO, създадена по повод Лунната нова година.
""За да отпразнува Лунната нова година, VALENTINO представя мини филм, включващ посланика на марката Лей Жанг и актрисата Guan Xiatong, певецът и актьор Донг Шиченг (Уинуин) и комедианта Jin Jing. Поднасяйки почитания на Пролетния фестивал в Годината на тигъра, разкривайки изцяло нов дизайн на  райета, вдъхновени от архивите на Мейсън и пресъздадени с модерен поглед."
Като посланик на марката Лей е на предна линия в рекламата, а аз страшно много се радвам да видя и Уинуин в нея. :)

 

 

Сехун пък постна в Инстаграма си покана от друга голяма модна къща - DIOR, които го канят да присъства виртуално на представянето на новата им колекция Мъже Зима 2022/2023. Обръщат се към него с "Monsieur Sehun Oh", което ми звучи много сладко. 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес Кьонгсу се трендва #1 в Туитър след като присъства и пя на сватбата на колежката си от филма "My Annoying Brother" - Пак Шин Хье.
Няма официални снимки (освен на младоженците), само няколко с ниско качество се обменят в нета, но достатъчни, за да ни развълнуват.
Изображение
 

Off Topic

 

 

 

 

Кай пък е сред "ТОП25 най-стилни музиканти днес" според списание Roling Stone
Нареден е под #24, редом до артисти като Tyler The Creator, Lizzo, Harry Styles, BTS, а номер 1 е популярния Lil Nas X. Да ви кажа, то хубаво е в тоя "топ", ама като им погледнах снимки от изявите само BTS и Бийонсе ме радват стилово. То коя съм да им намирам кусури де, то е ясно, че не съм моден капацитет и все пак, ако канала на EXO не беше публикувал "новината", аз щях да я пропусна, признавам си.
Изображение

 


TopStarNews също отбелязват горното, като наблягат на това, че Кай е единственият к-поп соло изпълнител, който намира място във въпросната класация.

 

Японския канал ABEMA пусна вече трети епизод на шоуто "Kai's Bucket List", но за съжаление никъде го няма с англ. субтитри, поне засега. До момента в който някой го качи някъде ще се радваме на Джонгин откъслечно гледайки кратки клипчета из социалките.

Off Topic

 

 

 

Ето с това Кай направи деня ми чудесен.
Скачайки в морето изкрещява: "EXO, SARANGHAJA!":cry:

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо много готино, което ми се върти като препоръка в Тубата.
Казах ви, че няма да се отървем от тая песен.:D
Growl (дамска версия, 2022 г.) с участието на Lee Chaeyeon от несъществуващата вече група IZ*ONE, танцьорките от TURNS Nain & Heesoo, Simmon от NEWION, от Amazon - Noh Won & Injeong, рапърката и танцьорка Lee Youngji, Yoojung от Weki Meki, Yves от LOONA, танцьорките Bell & Notto. Извинете ме, ако пропускам или не съм представила правилно участничките. Всичките бяха супер, но аз само Yves съм чувала, останалите не познавам, така че коригирайте, ако сметнете за нужно.
При всички случая получихме една неочаквана, но страхотна колаборация.
Браво на момичетата!

 

 

В добавка на гордното "Growl" е най-стримваната песен в YT Корея на 21.01 и отново влезе в музикалния чарт на страната под #37.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поздравления за EXO за наградата K-wave Popularity Award на 31 Seoul Music Awards.
Статуетката получава Кай, а обявяването и речта му са в спойлера по-долу.
"Здравейте! Аз съм Кай от EXO. EXO спечели наградата K-Wave на 31-вите SMA благодарение на любовта, подкрепата и силата на феновете по цял свят... EXO-L, виждате това, нали? Искрено ви благодаря, че толкова се стараете! Ние, EXO, също се стараем, подкрепяни и получаващи много любов от вас. Надявам се да бъдете здрави и щастливи до деня в който се срещнем отново! Ние ще продължавам да бъдем EXO и да се отплащаме с добра музика и изпълнения. Благодарим ви!"
Изображение

Изображение
 

Off Topic

 

 

Изображение

 

 

Групата печели отличието за пети път:
 - 2015 г. - 1-ва награда
 - 2017 г. - 2-ра награда
 - 2018 г. - 3-та награда
 - 2019 г. - 4-та награда
 - 2021 г. - 5-та, най-сладката награда. Когато никой не вярваше в тях, бяха ги отписали, подиграваха се, но EXO доказа, че не само са изградили голяма фен база, а че продължават да печелят фенове в период, в който са в официален отпуск. Браво! 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Studio NNG не публикува месечно видео, знаем, че ще се завърнат с видеа на 27.02.
Независимо от това все пак ни зарадваха с неочакван подарък от Чаньол - кавър на песента "Sun Goes Down" на Lil Nas X.

 

 

Днес изненадващо получихме и едно интервю с Лей, публикувано на сайта Popwrpped. Ишинг говори за соло работата си, компанията си, връзката си с EXO.
Част от него:
Въпрос: Феновете бяха много развълнувани да видат участието ти в албума на EXO тази година - DON'T FIGHT THE FEELING. Как беше да се върнеш към сътрудничестото  с групата?
Лей: Много важно. ОБИЧАМ БРАТЯТА СИ и винаги съм насреща, когато и да се нуждаят от мен. Страхотно е да работя с тях отново. Иска ми се да се бяхме срещнали лично, но пандемията усложни нещата.
Изображение

Лей също така е сред артистите записали промо видео за Зимните олимпийските игри, които тази година се провеждат в Китай и започват на 4.02. Самата песен ще излезе на 1.02.

Off Topic

 

 

 

При участието си на Henan Spring Gala Festival Лей също ще изпълни своя нова песен, чиято цел пък е да промотира китайската традиционна медицина.
Парчето ще се казва ‘天下安康’ (GOOD HEALTH TO THE WORLD) и ще излезе на 31.01.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес ни изненадаха с кратко видео от партито за рождения ден на Кай. Изглежда толкова щастлив да се срещне с феновете след дълго време.

 

В LYSN качиха и няколко снимки от събитието.
Изображение
1, 2, 345, 67

 

Кай стана и рекламно лице на производителя на маски Charmzone
Изображение

Изображение


На 26.01 пък беше премиерата на филма с участието на Сехун The Pirates 2: Goblin Flag и за двата дни от излизането на екран насам, филмът е в ТОП10 в Бокс офис класацията на Ю Корея. Браво!
Разбира се, заслугата не е само на Сехун, каста е железен наистина, но се радвам, че и момчето ни допринася за популярността на продукцията.
Изображение

Изображение
 


След последното (поредно) възкресение на "GROWL" в корейските музикални класации, платформата Genious ни обещава интервю с автора на песента& аранжимента й - Jayrah Gibson. Интересен факт, който не знаех. - същият текстописец е написал страхотната песен на TXT "20cm", участва в създаване на песента на BTS "My Time", писал е за NCT127, MonstaX и др. Готино.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо много специално за всички EXO-L. :)
EXO-L Japan издаде 15-тото си издание Planet 15 и освен картинки и фото картички за феновете, списанието (което е на физически носител за официалния японски фен клуб) е включило и кратки послания от Чаньол към всичките мембъри на групата.
Ето какво им пише той:
Към Чен: "Чен, ти си като ангел, мил човек с топло сърце. Когато и да говоря с теб се смееш и радваш повече от всеки друг. Щастлив съм да видя това. Мисля, че ми се иска да те видя (иска ми се да се видим)."

Off Topic

 

CHEN , you are just like an angel and man of warm hart. Whenever I talk you, you laugh and enjoy the most than anyone else. I get happy looking at that. I am thinking that I would like to met you.

 


Изображение

Към Сухо: "Като наш лидер, благодаря ти, че винаги ни водиш/направляваш! Твоят съвет винаги ми дава сила. Файтинг!"

Off Topic

 

As our leader, thank you for always leading/guiding us. Hyung's pieces of advice always give me so much strength. Fighting!

 


Изображение

Към Лей: "Музикалният гений Лей хьонг! Не съм те виждал напоследък, така че много ми липсваш. Липсва ми времето, когато свирехме на китара заедно. Нега свирим отново!"

Off Topic

 

Musical Genius Lay Hyung! I haven't seen you recently, so I miss you a lot! I miss the time we used to play guitar together. Let's play together again!

 

 

Изображение
 

Към Кай: "Кай от когото уча много. Ти може би все още изглеждаш млад и приличаш на бебе, но аз харесвам Кай, който изведнъж показва своята зряла страна. Нека продължим да тренираме заедно!"

Off Topic

 

Kai who I can learn a lot from. You may still look young & still much like a baby, but I like the Kai who suddenly presented his mature self. Let's continue to work-out/exercise a lot together!

 

 

Изображение

Към Шиумин: "Най-големият, Шиумин хьонг. Благодаря ти, че винаги подкрепяш екипа. Ти си наистина сладък и готин по-голям брат."

Off Topic

 

Our oldest Xiumin hyung! Thank you for always giving support to our team. You are really such a cute and cool hyung!

 


Изображение

Към Бекхьон: "Бекхьон външно изглежда сладък, но всъщност е мъжествен. Мисля, че винаги съм бил повлияван положително от него. Моля те, бъди мой приятел и в бъдеще! Нека се забавляваме отново!"

Off Topic

 

Baekhyun looks cute (on the outside), but is actually manly. I think I've always received good influence from you. Please stay as a good friend to me in the future as well. Let's play/have some fun again!

Изображение

 


Към Сехун: "Имам много да кажа, но няма да го кажа. Харесвам те."

Off Topic

 

There’s a lot I want to say but I won’t say it. I like you.

 

Изображение

 

 

Към Кьонгсу.: "Понякога е като приятел. Понякога като по-голям брат, друг път като по-малък брат. Винаги съм благодарен за D.O., който е до мен. Следващият път аз ще ти направя паста!"

Off Topic

 

Sometimes he's like a friend Sometimes he's like an older brother Sometimes he's like a younger brother I'm always thankful for D.O. who is always by my side. Next time, I'll make you some pasta

 

 

 

Прекрасно е, нали? Аз се разтопих като ги четях.

Иначе Чаньол продължава с мюзикъла Meissa's Song. Днес излезе график с участията му, които са доста сгъстени от 18.03 до 5.04.2022 г.
Както и досега той е в главната роля, а редом с него публиката ще е щастлива да види актьора Чанг Ги Йонг, който е един от най-популярните млади актьори в момента, а наскроо влезе в казармата.

Off Topic

 

Изображение

 

 

Имаме новини и за мюзикъла на Шиумин HADESTOWN, които за съжаление не са най-добрите. Човек от екипа е с Ковид и се налага промяна в графика и изпълненията, което води до отмяна на едни постановки, изместване на участията вкл. и на Минсок. Надявам се да нямат други случаи и нещата скоро да се нормализират.

И завършвам поста с нещо готино.
Бекхьон се включил по-рано днес в Туитър и отговарял на фенове, които са писали с хаштага #백현아오늘은
Е, писал е на корейски фенове, но ако някой иска да му пише - има преводач, може да се пробва. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Селфита от четиримата налични за EXO-L Japan.:)
Изображение


Поредно видео в канала на Кай, който ни поздравява за Лунарната нова година, която настъпва на 1 февруари.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След вчерашното видео в канала си, Кай зарадва феновете (в Бабъл и в Инстаграм), със снимки със семейството си, с които посреща Лунната нова година.
Видео в което казва "Посещение на семейството. Отивам при племенника и племенницата си."

Подарил им е пликовете, които направи за тях.
Изображение

Изображение


Качи снимка с майка си с думите: "Все още съм бебче за майка си." 
Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

Изображение

 

 

Аз лично съм трогната от това, че споделя с нас моментите с най-скъпите си хора. :cry:
Искрено му благодаря, макар че той няма и да разбере.


 

Имаме си и поздрав от Чаньол, в качеството му на музикален актьор в мюзикъла "Meissa's Song".
"Здравейте! Тук е ефрейтор Пак Чаньол. Честита нова година! За 2022 г. се моля всички да се справяме добре, да сме щастливи и здрави! Ние даваме всичко от себе си в подготовка, за да ви покажем нещо специално и ново в "A Song of Meissa". Моля, очаквайте ни и дайте много любов! Благодаря ви и Щастлива нова година!"
Видеото е в спойлера по-долу.
Изображение
 

Off Topic

 

‘Hi this is Corporal Park Chanyeol! Happy new year! This 2022, I pray for us to do well, be happy & healthy. We're doing our best in preparing to show you something special & new in ‘A Song of Meissa’. So please look forward and give it lots of love. Thank you, and Happy new year!’

 

 

 

 

Лей качи селфи и снимка на празничната трапеза :D с думите: "Празнувам Нова година с майка си."
Туитър
Изображение

Поздравително видео от Ишинг.
"Чук чук чук, Новата година е тук. Да видим кой чука на вратата. Лей е тук, за да честити Годината на Тигъра."

Off Topic

 


 

 

 

Сехун е изпратил съобщение в Бабъл, като е казал на феновете да ядат много вкусна храна и да прекарат време със семействата си.

 

Кьонгсу също е писал в Бабъл. Традиционното да сме здрави, да ядем вкусна храна и да си почиваме.

 

За накрая най-забавното.
Кай се включи в тренда Lotto в ТикТок :D Никой не го очакваше, но за сметка на това си умряхме от кеф.
Всичко, всичко знаят и виждат момчетата.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-стримвани к-поп групи в Корея (MelOn+Genie).
#2 EXO
Изображение


Започваме февруари с ново включване на Кай в ТикТок предизвикателството Lotto.:D

 

 

Ъпдейт и от Шиумин с красивите му котки Тан и Рон.
Изображение

Изображение

 


Сехун пък качи в Инстаграм снимки с кучето си Виви.
Изображение

Нещо любопитно за Сехун.
Хонконгската компания MAXPERIENCE свързва техен клиент със Сехун.

Източник - пост на CEO-то на фирмата в LinkedIn. Тук също.
"MAXPERIENCE (MPE) ангажира айдълът Сехун от EXO за посланик на марката на наш клиент в Индонезия. Очаквайте проектите на Сехун от EXO."

Off Topic

MAXPERIENCE (MPE) arranged an idol Sehun of EXO as a brand ambassador for our client in #Indonesia. Stay tuned for our project with Sehun of EXO.


No alternative text description for this image

Според фенове, става въпрос за козметичната компания whitelab, чиято реклама казва: "К-поп артист. И актьор. Сега и учен."

Off Topic

 

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

KPOP.FLEX, фестивалът организиран от SBS, който ще се проведе на 14.05 във Франкфурт, Германия, Европа, планетата Земя.
Последният участник, обявен днес е не друг, а нашият Кай.
Билетите вече са разпродадени, организаторите казват, че ще видят какво могат да направят за допълнителни, SBS пък са обещали да качат видеа, а аз само се надявам сред публиката да има много, много фенове на Кай, които да го накарат да се чувства обичан.
Това ще е и първото му участие пред публика като солист.:cry:
Изображение
 

 

 

 

За сладки сънища - един красив Лей, изпълняващ "Flying Apsaras".
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изпълнението в спойлера.

Off Topic

 

 

 

 

Ахахахаха :lol2:
Два дни преди старта на Зимните олимпийски игри туитове от Олимпийския комитет свързани с EXO отново се въртят в социалката.

Като днешния, от португалския Олимпийски комитет, които публикуваха мийм на Сухо с думите: "Съжалявам, от сега нататък съм като #SUHO (тагват и акаунта на групата). Само едно нещо имам на ум и няма как да го подмина."

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Със старта на Олимпиадата социалките на Комитета продължават да постват EXO-съдържание.
Като това - Официалният им ТикТок акаунт постна видео с текст "Понякога това е EXO-стан акаунт" :lol2:
Видеото в спойлера.

Off Topic

 

Sometimes this is an EXO stan account #OlympicSpirit #OpeningCeremony #WinterOlympics #KPop #EXO
 

 


Изображение
 

 

Сехун и Бекхьон пък са били заедно на о-в Чеджу, в компанията на трима приятели. Да, въртят се снимки в нета, но са с изключителнолошо качество, така че аз лично предпочитам да не ги качвам.

 

 

Случайно ми попадна тази сладка снимка на Чен.
Остават само 79 дни до уволнението му.
Изображение

 


И Сухо.
Само 8 дни.
Осем.
ОСЕМ!
ДНИ!
Другата неделя ще е вече с нас, свободен да твори и да се радва на живота без ограниченията на военните.
Отсега ви казвам, за 13-14.02 ме пишете умряла.
Не плаках ,когато влезе в казармата, но сигурно ще се разрева при първият му лайф.
И го очаквам с нетърпение.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко имахме изненадващо включване от Бекхьон в Туитър :cry: и бързам да го споделя с вас.
Какво ни каза?
"Обичам ви. Тези дни съм ви още по-благодарен. Ерис чувстват моето и на EXO отсъствие, но не забравяйте, че и вие ни липсвате дори още повече. Иска ми се да ви видя по-скоро от всеки друг. Благодаря ви, че споделихте младостта си с мен! Моля, продължавайте да се грижите за мен и в бъдеще!"
"Ние сме ~! EXO ~!"
(т.е. "We are one! EXO, Let's love!/Ние сме едно! EXO, нека обичаме!")

23f6e99a0f831dea.jpg

 

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече официално Сехун е новото лице на индонезийската козметична марка WhiteLab.
Обещават ни нещо за 14.02 и казват да очакваме с интерес.

Изображение
 

Off Topic

 

 

 

 

Днес албумът на Кай PEACHES беше сертифициран платинен от GAON за продадени 250 000 копия. 
Поздравления!
Изображение


MELON пък промотира К-ПОП легенди и комбинации от гласове (K-Pop God-gend (as in God Legend) + Voice-combo), като серията започва с легендарните ни вокалисти D.O. и Бекхьон на първо място.
Изображение
 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...