Jump to content

EXO


Recommended Posts

Минсок е потвърден за участие в Сезон 2 на предаването Along With God и май този път ще наблягат на ядене, а не на пиене. Излъчването започва от 16.07. 2021г.

3bfeeea9038c739b.jpg

 

Излезе графикът за изпълненията на Шиумин в мюзикъла HadesTown. Неговите представления са общо 11 на брой, като първото е на 15.09, а последното на 11.10. Накратко - започва ново начинание с новата (за нас) учебна година. Вярвам, че ще се справи отлично. 

 

И като говорим за музикален театър - на днешната дата се навършват 7 год. от дебюта на Бекхьон на музикална сцена в мюзикъла Singin' In The Rain. 

 

Според GAON DON'T FIGHT THE FEELING е #2 най-продаван албум за мес.6 с продадени 1 216 175 копия, групата е #4 за първата половина на годината, а Бекхьон е #5 и единствен солист сред групите. Съответно той е #1 сред соло артистите.

Като цяло EXO са втората най-добре продавана група в Корея с над 13 млн. албума, като в тази цифра не влизат данни за единствения им японски албум, нито продажби на соло албуми и събюнити.

 

А филмът на Чаньол The Box стигна и Тайланд. Излъчване в кината от 05.08.2021 г. Ама каква снимка са му сложили, а? Power-Chanyeol :D

9c8674250c8b2fa3.jpg


От известно време гледам разни радиопредавания с EXO (стари, нови - каквито намеря). Покрай тях попаднах на първото изобщо радио-участие на групата - EXO-K, което е било месец след дебюта им, на 7.05.2012 г. в Sukira на Супер Джуниър, с водещи Рьоуок и Сънгмин. Момчетата са толкова сладки и притеснителни, но гласовете им от самото начало обещават бъдещи успехи.



На вниманието на заинтересованите.
Онлайн повторението на концерта на Бекхьон във VLIVE BEYOND - LIGHT ще бъде пуснато за повторно гледане на 20.07.
Поради неуспех при съгласуване с авторите, две песни няма да се излъчват - Young и Ecery Second.
Йеее най-сетне.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се навършват две години от соло дебюта на Бекхьон с първия му мини албум City Lights.
Феновете го отбелязаха с хаштаг, а минути преди полунощ (по корейско време) получихме изненадващо включване от самия Бекхьон.
"Ери, благодаря ви! Липсвахте ми, а аз липсвах ли ви? Въпреки че не мога да ви посещавам (да се включвам) толкова често колкото преди, то толкова ми липсвахте, че... Всички, моля ви, внимавайте с Ковид. Този глупав Ковид!!! Уверете се, че носите маските правилно! Бъдете винаги здрави и щастиви! Ще дойда отново. ^^ Исках да се включа в парти-коментарите (въздишка)... Наистина... #큥_솔로데뷔_2주년"
Изображение
 

Off Topic


Изображение
 

 

 

Днес беше последния епизод на Кай в предаването The Devil Wears Jungnam.
Кай го отбеляза с публикация в Инстаграм с думите "3 месеца щастливи спомени."
Изображение

Изображение
 


Междувременно предварителните продажби на албума на D.O. EMPATHY минаха 95 хил. поръчки в Ktown4u без да е дадена никаква допълнителна информация. Много се надявам в понеделник вече да публикуват повече подробности и да започнат с тийзърите. След две седмици излиза, кога, ако не сега? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уф, най-сетне. 

СМ публикуваха някакъв график за излизане на албума на D.O. от който е видно, че рекламата започва от 15.07, четвъртък в полунощ тяхно или 18:00 ч. наше време. 

Започваме със семплър и завършваме с излизане на клипа 10 дни по-късно. 

1fbe03554fd402ca.jpg

(колкото и да не давам ухо на сравнения правени от фенове, не мога да си кривя душата - тези само 7 дни ми се набиват на очи. неволно започвам да сравнявам с промото на другите мембъри и някак ми загорчава) 

Имаме ъпдейт с Бекхьон от Privé Alliance
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И кого ще гледаме по Нетфликс в края на годината? Кай.
Ще вземе участие в оригинално шоу на канала, което е с работно заглавие "From The New World", а кастът ще включва още И Сънг Ги, комедиантката Пак Наре, Ън Джи Уон от Seckies и актрисата Чо Бо А. 
Все още няма подрробности за формата на предаването. Снимките ще започнат в края на месеца, а дестинацията била остров с красив пейзаж. Детайлите ще разберем по-късно, но самият каст страшно ме радва и съм сигурна, че шоуто ще е интересно.
Изт. Naver

0000270935_001_20210712160211973.jpg?type=w430

Ето го и хубавеца с ъпдейт от Bobbi Brown Cosmetics , на които е рекламно лице.
Изображение


Свидетели сме на похода на Джонгин за превземане на вараяти програмите. Честно казано толкова активна дейност в тази сфера очаквах от Бекхьон, но пък Кай доказва отново, че е страхотен артист и нищо от развлекателния бизнес не му е чуждо.
Ето, даже и от Knowing Bros току-що постнаха видео компилация от гостуванията му в предаването им, като заглавието е "Моменти на забележителния артист КРАЛ ДЖОНГИН - КАЙ ОТ EXO" :cry:

 

 

Ново, кратко клипче с Чаньол в Инстаграма на Nacific.

Off Topic

 


 

 

 

Хайде и Шиумин - от снимките на Along With God, качени в Инстаграма на певеца Sung Si Kyung, също участник в шоуто.
Мхм, ще си хапват и обсъждат вкуснотийки.
Изображение
 

Off Topic


Изображение



Всъщност преди няколко дни попаднах на кратко клипче на Шиумин - реклама за шоуто споменато горе. Там той обясняваше нещо за храна, коя била любима на макнето на EXO - Сехун (скариди) и накрая се обърна задочно към него с думите: "Сехун-а, искам да се похваля с теб... Искаш ли да гостуваш на шоуто?" 
Като го намеря пак ще го кача, а дотогава да стискаме палци да видим Сехун в предаването.

Междувременно си мисля, че ползвателите на Бабъл, които са абонирани за Минсок са сигурно най-големите късметлии. Почти всеки ден качва селфита и пише на феновете, понякога дори по два пъти на ден. Както вчера.
Първо това (забелявате ли, че има микрофон? може би снима нещо?)
Изображение

И след това тази снимка (с грим? 100% нещо е снимал :D).
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Кай в Instagram, само на мен ли ми се вижда отслабнал? Дали не се преуморяват, не бих искала да е така...

 

 

Редактирано от ivaiva
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам, не ми изглежда отслабнал, той по принцип си е твърде слаб според мен. В спойлер едно видео от друг негов лайф, от 2019 г., където ми изглежда дори още по-слаб. 

Off Topic

 


 



Пак за Кай - Инстаграм ъпдейт на предаването Sixth Sense 2, в което казва, че преди не е бил по много предавания, но след "инцидента", който го превръща в Panty oppa - онзи прословут момент в предаването Knowing Bros, където се чуди коя е думата за нещото под панталоните, та оттогава получава много предложения.
GUCCI PANTY OPPA (@insidethepanty) | Twitter

 
И отново Кай, който е споменат от Dispatch, като "един от основните к-поп танцьори" (честно казано не разбрах смисъла на публикацията. най-добри според тях ли имат предвид или какво?).
Изображение

 

Днес в Туитър се върти един клип на Бекхьон от репетицията му за песента Addicted при подготовка за онлайн концерта, който имаше през януари.

Off Topic

 

 


Ето го и споменаното в преден пост видео на Шиумин, който иска да види Сехун в предаването Along With God.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ХАХАХА За пореден път откакто е в казармата Сухо спечели гласуването в едно фенско приложение.
Като награда ще получи LED реклама в Yongsan MALL, както и в метростанция.
Изображение

 

Нов ъпдейт от Кай в Бабъл.
Изображение
 


По-рано днес Сехун сподели танцова практика върху песента GO в Инстаграм.

Off Topic

 

 


Между другото, помните ли Esquire Korea, които призоваха фенове да изпращат въпросите си към Сехун? 
Августовският брой на списанието ще бъде издаден в три корици със Сехун. Интересно. Очаквам с нетърпение интервюто му и фотосесията.
(а защо не и някое соло към нея?)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Семпъл на албума на D.O. - Empathy
Обаче... не знам какво да очаквам. Атмосферата в никакъв случай не ми изглежда мрачна, а очаквах някакви тежки, сърцераздирателни балади. И тези леки усмивки на Кьонгсу ме убиват. Какво ли ни е подговил? Нямам търпение за 26.7.


Акаунтите смениха и кориците си.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заглавната песен в албума на D.O. ще се казва Rose (Роза) и е акустична песен с фолк елементи (folksong?), а текста е на Кьонгсу. 

В албума ще бъде включена и версия на английски, като едно от бонус парчетата. 

Изт. Официален Туитър акаунт

2b12df1181cb675f.jpg

Днес получихме и ъпдейт от Сухо, в Инстаграм сторито му.
Едната снимка е красива дъга по залез с текст "Мисля за теб, EXO-L", а другата скриншот на песента, която слуша "Smile on My Face".
Изображение

Изображение

Ето и самата песен.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 Allkpop - Бекхьон от EXO става първият артист продал два милиона албума- с група и самостоятелно, от времето на Со Те Джи.
Според съставената на 12.07 ot GAON класация за продажби на албуми за първата половина на годината - Бекхьон, Seventeen, NCT Dream, EXO и BTS са селектирани като основни източници на продажби тази година. Постиженията им в Billboard USA и на световния пазар, както и факта, че тези артисти са продали над 1 млн. копия на албумите си - още веднъж доказва статуса им на "Продаващи милиони" изпълнители.
1626368093-untitled-1.jpg

1626369240-image.png

Филмът на Чаньол The Box ще се излъчи в кината от веригата VOX в Кувейт, Саудитска Арабия, ОАЕ, Оман, Катар и Бахрейн.
Изображение
 

А пък специалният албум на групата DON'T FIGH THE FEELING е №1 в Apple Music Korea Album Chart вече 35 последователни дни.
ed296f7bcf04d3d6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излязоха кориците на Сехун за Esquire Korea. 
Дори Туитър акаунта на EXO решиха да постнат снимките, което им се случва рядко.
Изображение

Изображение

Изображение

Ето какво казват за него и самите Esquire Korea: "Излиза и августовският брой със Сехун. Няма друг, който така перфектно да пасне на зимната колекция на Dior и колаборацията им с артиста Peter Doig. Очаквайте фотосесията и интервю, в което говори за последния си проект - драмата "Now, We Are Breaking Up", която се снима в момента, както и за албума на EXO "DON'T FIGHT THE FEELING". Плюс, можете да разберете нещо лично - новото му хоби или любим ресторант. Моля, очаквайте с интерес августовския брой на Esquire Korea"

Off Topic


Here comes the August issue with Sehun. There is no one else who could be perfectly matched with 2021 Dior men’s winter collection in collaboration with the artist Peter Doig. Stay tuned for the photoshoots and interview about his latest works, the series <Now, We Are Breaking Up> on shooting, and the album of EXO <Don't Fight the Feeling>. Plus, You could find something private like his new hobby or favorite restaurants. Please look forward to the August issue of Esquire Korea.
 



И малко снимки на Лей от шоуто Back To The Field, качени в Weibo.
Изображение Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето го! Поредното видео от Бекхьон.
Този път ще ни представя така популяния за миналата година тренд - mukbang (тоест видео в което се храни) :D

Ето и какво послание ни е оставил: "Здравейте,  хора~@ ~~~ е слон (адресира себе си). УДИВИТЕЛЕН ЗНАК! Злодеят Бекхьон е тук! Забелязах, че много от вас казват, че звуча като осмокласник заради начина по който говоря онлайн и защото казвам неща като "вашият домакин"? Лол Честно... Аз също си мисля, че начина по който комуникирам онлайн е останал във времето, когато бях в основното у-ще или гимназията... Както и да е... Нядявам се, че никой няма да се чувства неудобно от това, накратко ще коментирам днешното видео ^^ Със сигурност не мисля, че съм по сладките неща. Преди доста харесвах пица, но в днешно време се наслаждавам да ям здравословно. Така че повечето време ям предимно корейска храна. Като човек, който е харесвал (полуфабрикати) аз все още  продължавам и ще ям и в бъдеще инстантна храна, не мисля, че е лесно да я спра напълно. Но ако някой попита: "Хей, корейска храна или пица?" как ще отговоря? "Днес съм в настроение за здравословно ястие. Нека опитаме корейско, което е леко за стомаха." В това видео ям доста снаксове..., но вие се истински. Така, сега тръгвам... Внимание! Ходом марш! Завой надясно~ марш!"

Off Topic


Hello you guys this ~@m is an elephant~~~ The exclamation mark villain BAEKHYUN is here!! I’ve noticed many of you saying that I sound like an elementary school kid because of the way I talk online and because I say stuff like “your host”?? LOL Honestly… I also think the way I chat online remains at the time when I was in elementary school or middle school … Anyways… hoping nobody is feeling uncomfortable about this, I’ll briefly comment about today’s video ^^ I surely don’t think I’m into sweet stuff! I used to like pizza a lot but I think nowadays I enjoy eating more healthily! So most of the time I have Korean meals only! As a person who used to, still do, and will continue to like instant food in the future, I don’t think it’s easy to cut it off completely! But if someone asks, “Hey, do you want to have Korean food or pizza?” how about answering like this once in a while? “Today I’m in a mood for a healthy meal. Let’s try Korean food that’s light on the stomach!” In this video I’m eating a lot of snacks…, but you guys have meals instead!!! I’ll be off now then … Attention! Forward march! Right turn~ march!
 


 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Asmr поздрав от участниците в мюзикъла HADESTOWN за списание SINGLES KOREA, сред които е и Шиумин. Те ще са и на кориците на списанието за м. Август.

Инстаграм
Изображение
 

 

На днешната дата, преди 4 г. -18.07.2017 г. излиза албумът The War с водещ  сингъл Ko Ko Bop, който дебютира на #1 в класацията на Melon.
Тази песен ме направи фен на групата, а видеото е може би най-любимото ми сред всички, които съм гледала някога, не само на EXO.
И на фона на пълната липса на промоции в момента, можете ли да си представите, че Ko Ko Bop е била изпълнена над 70 пъти из музикални предавания и др.? Аз не. И ако съжалявам за нещо в живота си на к-поп фен е, че не бях тук по това време.
Изображение

Коя е любимата ви песен от The War, ако имате такава?
За мен лично, освен гореспоменатата, другата любима от албума е Forever.


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво видяха очите ми?
Colde ще издаде песен включваща Бекхьон???
Заглавието е When Dawn Comes Again (Когато изгревът дойде отново/Когато отново се зазори или нещо такова) и ще излезе на 21.07.2021 г. в 18:00 KST. :blink:
Изображение

А кой е Colde? Певец и композитор, вокал в дуото Off On Off, създал няколко песни за Бекхьон сред които и Love Scene (албум BAMBI), на която изпълни кавър преди седмица.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бек е невероятен, наистина. 
Благодарни сме му за всичко, което е записал и подготвил. Днес даже се шегувах вкъщи, че откакто е в казармата - 2 месеца, това ще му е четвъртото парче и няма да се изненадам, ако извади и някой предварително записан албум. 

Като говорим за албум - в Корея вче е 19.07 и е ред на поредните тийзър снимки за албума на D.O. Empathy.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

 



Между другото, започнаха да ми излизат някакви статии за Крис. Май има някакви проблеми? Ако имате повече инфо споделете, моля.
Мхм, нещата за Крис не изглеждат добре. Редица марки, които имаха договори с него са ги прекратили - сред тях LANCOME, KANS. Какво се случва? Бивша приятелка на Крис - Du Meizhu, публикува обвинения в изневярва, злоупотреба с фенки, някои непълнолетни (напивал ги и се възползвал от тях), момичета абортирали заради него...  Общо взето изкарва го доста кофти човек. След изявлението й правната му фирма се свързва с нея предупреждавайкки я, че ще я съди. Тя отвръща, че ще се обърне към полицията. 
Дотук нищо особено, но разликата с други слухове тук е, че в интерю за ел. медия представя чат с юристите на Крис в което й предлагат споразумение и дори са стигнали до такова. :( По нейни думи очаква публично извинение от Крис и оттеглянето му от развлекателната индустрия, като му дава ултиматум време и твърди, че е готова да представи доказателства. (?)
Към момента няма официално изявление от страна на Крис или неговата агенция.
Ако някой иска да проследи хронологията на събитията може да го направи тук.

Off Topic

 

Туит


Изображение

 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, това за Крис много кофти. Прочетох статията, нещо ми се губи логика в поведението на мадамата и защо така го изобличава. 

Има нещо гнило, дано не се окажат истина нещата, много ще ме е яд за него.

А за D.O. нямам търпение за албума.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде още един айдъл май ще напусне музикалната индустрия.

Напомня ми на лидерът на  Jong Hoon (F.T Island).По подобен начин и Крис е постъпил,според мен.

Абе това за да се откажат от развлекателната индустрия,явно за тях това е начинът и друг няма.

Надявам се,че при Крис е съвсем друго и че няма да напуска:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...