Jump to content

EXO


Recommended Posts

Кай изпрати свежо селфи в Бабъл. В момента е в на Чеджу за снимки на предаването за младоженци. 

1e70cbe08eb85783.jpg

 

Отново Кай. 

Той ще бъде гост инструктор, като ще води клас в танцовата академия ED, където ще представи хореографията на Mmmh. Събитието ще е на 4.07,

e6c050a2c1875f38.jpg

 

Бекхьон ъпдейт с лятната колекция на prive alliance. Дрехите са с негов, ръкописен надпис "See you again" (Ще се видим отново) :cry:

Дрехите са налични за поръчка от днес. 

f2e1b88974fbee10.jpg

 

3e3a1748dd914572.jpg

 

Off Topic

 

7ca970610249aec7.jpg

 

 

А феновете, които са посетили офлайн галерията в Сеул, посветена на DFTF, са получили като подарък рядка колекция картички със 7-те участника в албума. 

ec37752d067945d6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Корейското министерство на търговията, индустрията и енергетиката обнови Инстаграма си с цитат от песента на D.O. That's okay, като са добавили хаштаг с името му и друг с думите "лечебна песен"
Изображение

Имаме си и снимка от Шиумин, която е споделил в Бабъл.
Изображение

EXO стана четвъртата к-поп грпа преминала 8 млн. последователи в Спотифай.
Първи са BTS, следвани от Blackpink и Twice.
Ако решите, може да ги последвате момчетата - Spotify

В спойлера е едно от най-хубавите неща от уикенда.
Juyeon и Eric от The Boyz танцуват на Don't Go.
Да, изпълнили са и кавър на Growl, на Love Shot, но този е особено ценен, защото освен, че танцът не е на заглавна песен, то тя е от особено значение за нас, EXO-L, тъй като се изпълнява само на живо и като последно изпълнение - бис на концертите на групата. 
(напомням, че The Boyz участваха в риалитито Kingdom, където изпълниха интересен кавър на Monster, който може да видите ТУК.

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 29.06, утре, Лей ще издаде сингъл и видео към песента си Sparks (Искри), посветена на 100-ната годишнина на Партията.
(някак не мога да се зарадвам на новината, но дали ми харесва или не - това си е част от дискографията му, така че... ще я чуем, предполагам)
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Esquire Korea ще имат интервю със Сехун.
Призовават феновет да задават своите въпроси под поста, а отговорите ще чуем от Сехун в YT канала им (дата не е обявена).
Изображение


Кай обнови Инстаграма си с постер за предаването, което снима в Чеджу.
В Туитър попаднах и на снимка споделена от някой от колегите ми, чието име не разбрах, но задочно му благодаря.
Изображение
Изображение

 

Шиумин също прати снимка в Бабъл, придружена с думите: "Постоянно имма чувството, че всеки ден съм на едно и също място, но с различни дрехи. хихи Нека прекараме един забавен ден."
Изображение

 


Линк към видеото на песента на Лей.

А в спойлера кратък поздрав от Чаньол за EXO-L Japan по повод издаването на юбилейното издание на списанието Planet #14, предназначено за японския фен клуб.

Off Topic

 


 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сингълът DON'T FIGHT THE FEELING е #1 в седмичната к-поп класация на KBS World.
f409fd5f7be854ed.jpg


Вероятно не си падате по хинди неща, но наскоро индийската супер завезда Арман Малик издаде съвместно парче с Ерик Нам, може да сте го чули. Арман често е споделял в соц. мрежи любовта си към к-попа и EXO, като е заявявал, че при възможност би записал песен с Чен. В едно от последните си интервюта говори именно за EXO на които е станал голям фен, споменавайки качеството на продукциите и вокалите им (снимка в спойлера).
Малик редовно споделяше новините около издаването на DFTF, като тук например.
А в този туит от миналата седмица на въпроса коя е к-поп песента, която би слушал всеки ден отговаря простичко: "Sing For You на EXO".

Off Topic


Изображение

Изображение

 



Кай в Инстаграм
Изображение
.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EXO за Lotte Duty Free
Изображение

ТУК самата реклама.


Нещо по-хубаво - VR видео (виртуална реалност) XIUMIN & CHEN в традиционно селище, е публикувано в галерията EXO XR-GALLERY (за съжаление не е достъпна в България). Все пак имаме късмет, че някои фенове споделят снимки и кадри, за да се порадваме и ние.
Като например тези - 
Чен в ханбок (традиционна корейска дреха). 
Изображение Изображение

А това е самото видео, заснето е 2019 г.


Надявам се в един момент да добавят субтитри, за да разберем какво казват. Имам надежда, защото напоследък в потока ми в YT постоянно излизат промо видеа от 2012, 2013 г. и много от тях имат вече англ. субтитри, което ме шашна, честно казано. 
Като това например, от 2013 г., когато млади и зелени, пълни с надежда и нахилени като репи промотират първия си албум XOXO.

Off Topic

 

 



 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

30 юни 2016 г. - издаването на песента „My hero“, записана като част от проекта „Station“ с участието на Сухо. Аз я слушам за пръв път, но за останалите...просто си я припомнете.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ДА! ДА! ДА!
EXO-L сме повече от готови!

Първият мини соло албум на Кьонгсу ще излезе на 26.07.2021 г. в 18:00 KST.
Днес публикуваха и първата тийзър снимка.
Soompi
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Албумът ще е уникален, като него. Нямам търпение и съм сигурна, че ще има невероятен успех. Благодаря!

 

Допълвам: Албумът ще съдържа 8 песни: 6 нови и 2 бонус песни: D.O. 디오 The 1st Mini Album "공감" EMPATHY

Редактирано от ivaiva
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да споделим ли разигралата се мини драма в Туитър вчера? За мен вече е забавно, когато такива неща се случват, поне в повечето случаи.
Гинес, организацията за рекорди, вчера ни информира за постижение за най-използван в историята на Туитър хаштаг, който се е трендвал (разпространявал) някога. Това се е случило за 24 часа, на 16-17 март 2019 г. с #TwitterBestFandom, който е ползван при гласуване на годишните Soompi награди. Хаштагът е генерирал над 60 млн. публикации и е общо дело на различните фендъми, подкрепящи любимците си в този конкретен период.
Та организацията за рекорди вчера публикува поздравления... за съжаление споменавайки единствено конкретна група.

Off Topic


Изображение
 



Днес Гинес излязоха с официално извинение към феновете, цитирайки всички почитатели допринесли за рекорда.
В този ТУИТ  може да се запознаете с изявлението им. 
И статия по повод рекорда - Гинес 
Това са и групите акумулирали най-голям брой гласове и съответно победителя в категорията Best Fandom.
Изображение


Албумът EMPATHY на D.O. дебютира на #1 и #2 в онлайн продажбите на Synnara.

 

9896ff9de1ea175b.jpg

Списанието Marie Claire Korea говори за D.O. и албума му, а аз се  надявам да ни изненадат с някоя фотосесия.
Както казват за предстоящата продукция и Кьонгсу: "Пеещ убийствените части в песните на EXO, той е "гласът" на групата. Наричат го "родения от гласните струни на Yoo Young Jin" заради непоклатимия и мощен глас още от първото, дебютно изпълнение. D.O. доказа себе си и като представителен айдъл-актьор. Казват, че дори много хора го знаят като актьора До Кьонгсу"

Off Topic


Singing the killing parts of EXO songs, he has been the member in charge of (being) the 'voice' of EXO". He has been nicknamed as Yoo Youngjin's son born with his voice" with his unwavering powerful high-pitched voice since his first ever debut stage. D.O. has established himself as a representative idol actor too. They said that even though there are many people who know him as actor Doh Kyungsoo


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според Hanteo продажбите на к-поп албуми за 1.01 - 20.06.2021 г. бележат ръст с 34.25% спрямо същия период на 2020 г., и публикуват списък с артистите допринесли най-много за това.

Изт. Hanteo News

Момчетата ни са съответно:

#3 Бекхьон 

#4 EXO

Браво! 

2b5e67f9aa97cdfe.jpg

 

Ишинг пък е рус. Аз лично се надявам това да е знак за нещо ново на музикалната сцена, но пък от друга страна си мисля, че трябва да си даде малко почивка вече. Той си знае, само се надявам да се грижи за себе си добре. 

6894f552209e41d3.jpg

 

BAMBI на Бекхьон е една от 10-те най-добри к-поп песни за първата половина на годината според сп. Time

Какво казват за нея: "Не се оставяйте препратката към "Невърленд," Тинкърбел" или "приказка" да ви подлъжат - BAMBI не е песен за деца. R&B парчето от последния проект на вокалиста на EXO - издаден преди влизането му в казармата - разкрива теми, които са малко по-зрели от стандартните приказки за лека нощ. Върху звука от струните на китара Бекхьон пее за "специален" човек, когото нарича "Бамби". "Това е перфектната нощ за теб" пее артистът. Парчето е плавно и чувствено, особено съблазнително, когато гласът му се издига във фалцет. А когато Бекхьон описва нощния дъжд, който ги "облива цяла нощ, до сутринта" играта на думи в заглавието става ясна. На корейски" bam" означава нощ, а "bi" дъжд. Колкото и Бамби да напомня за измислената сърничка, то също така се отнася и до живописната сцена в която Бекхьон се надява да прекара нощта с любимия си човек."

5fe6dbe2c0cfa890.jpg

 

Сехун пък ще е гост в епизод от предаването на Кай The Devil Wears Jungnam. Днес или утре ще се излъчва, така че ще имаме възможност да видим макне-линията отново заедно. Йеее 

8c16280bd42dbc60.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хаха
В едно от приложенията Сехун спечели гласовете за айдъл, който има най-добра химия с животните.
f_KSCNqw?format=jpg&name=small

Изт. Allkpop

Как Виви е станала част от живота на Сехун? За пръв път кученцето е представено от Сехун през 2016 г. Историята накратко.
"Преди година... Бях в дупка (спад), заради притесненията си в пеенето и танците, когато видях Виви в един зоомагзин. Казах си: "Това мъниче със сигурност ще ми даде сила!" Беше като съдба, затова без никакво колебание реших да го взема в семейството. Чудех се как да избера име за него (смее се). Когато става въпрос за име на куче то има много сладки имена като "Choco", но аз бях решил да живея с това дете (кучето) и затова реших да го кръстя Виви, което на френски означава "да живее" (явно го е впечатлило произношението на френската дума, която "vivre"). Освен в дните в които съм на работа, аз съм с Виви от сутринта до през нощта, дори когато спя. Най-много обичам, когато се разхождаме покрай реката. Мислейки за това се разтапям. Наистина обичам Виви." 
Ах, Сехун, ние теб обичаме. 

Off Topic


Няма налично описание на снимката.
 


user uploaded image

 

Програмата в която ще участва Кай преставя екипа ТУК. Какво казват за Джонгин?
С остроумие и разум, всичко - от управление на стаите до насочване на гостите - няма нещо, което Кай, най-младия член на UDO INN (предаването) да не може да направи. 
Изображение

Едно забавно видео с екипа на шоуто, които изпълняват популярно ТИК Ток предизвикателство върху индонезийската песен Ampun Bang Jago. Moon Seyoon, комедиантът и част от екипа, е изпълнил в едно свое шоу този танц и го е превърнал в голям хит в Корея. Водени от Кай всички танцуват и се заливат от смях. Ако настроението в програмата е такова, то нямам търпение да я гледам. :)
Между другото циркулират снимки от летището - днес Кай се завърна от Чеджу, снимките на шоуто били приключили успешно.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Заедно с колегата си Пак Канг Хьон, Шиумин е гост в радио предаването SBS Power FM Park Sohyeon's Love Game.
Участието му е по повод предстоящата премиера на мюзикъла HADESTOWN.

Изображение
 

Off Topic

 

Изображение


Изображение
 


 


Кое е по-интересното обаче? На въпрос за косата си е казал, че е дълга не само заради мюзикъла. Може да си представите какво си мислим всичките EXO-L, нали? Споделил е, че той получава най-много съобщения от Джунмьон (предполагам в груповия чат, не е уточнил), а Бекхьон се справя добре в казармата. 

Off Topic

 

 


Изображение

Изображение

Обаче Шиумин грее, не мислите ли? По принцип той е по-резервиван, по-тих от останалите от групата и когато имат общо участие понякога и гласа му не се чува. Забележително е колко по-отпуснат и шеговит е извън EXO, което е очарователно. (уау, тази дума не съм я ползвала от мнооого време, но Минсок ми я припомни. :))

Няколко снимки с радиоводещата.
От днес.
Изображение

Колаж от предишно и днешното гостуване на Минсок.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да не споделя тази красива, чувствена хореография върху BAMBI на Бекхьон, дело на парижка танцова група за к-поп кавъри. 
Аз лично не бих увеличавала толкова някои кадри, но като цяло изпълнението е много интересно и предизвикателно, а това може би е втори, трети танцов кавър на песента, който виждам. "Сърничката" не е за всеки.


Forbes, в секцията си за развлекателни новини, публикува материал посветен на най-очакваните соло рилийзи на к-поп сцената, сред които е и дебютът на D.O.
"Миналия месец EXO се завърна на #1 в Gaon класацията за албуми с последното си EP Don't Fight The Feeling, което продаде над 1 млн.копия,  както първоначално се смяташе. Групата доказа, че са едни от най-популярните изпълнители в света, и сега един от многото членове, D.O., най-накрая издава нещо без участие на колегите си от групата. Проектът с осем песни, озаглавен Empathy, ще първият му самостоятелен такъв и наблюдавайки колко добре се продават нещата на групата в Корея, няма причина да не вярваме, че и той ще отбележи голям успех в класациите."

Off Topic

 

July 26 - D.O. - Empathy

Last month, EXO returned to No. 1 on the Gaon Albums chart with their latest EP Don't Fight the Feeling, which sold more than one million copies as it was initially made available. The group proved that they are one of the most popular acts in the world, and now one of the many members, D.O., is finally releasing something without his bandmates. The eight-song project, titled Empathy, will be his first on his own, and looking at how well the group’s material sells in South Korea, there’s no reason to believe he won’t score a massive win on the charts as well.


А след като вчера в Туитър имаше опит за приятелско общуване между фендъмите на BTS и EXO, обединени под хаштага #btsvsexo, то днес е ред на GOT7 и EXO обединени с #exoxgot7. 
Идеята на начинанието е да продължи макар и с малки стъпки, усилията на добронамерените к-поп фенове, за превръщането на соц. мрежа в едно по-позитивно място и осветляване на положителната страна на фенството. Готино. :) 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Епизод 10 на предаването The Devil Wears Jungnam излезе. Гост в него е Сехун, който изненадва с появяването си нищо неподозиращия Кай. :D
(утре или вдругиден ще излязат англ. субтитри, засега карам на картинки)
Излязоха субките и ще ви преведа малко, за тези, които не разбират. :D
В предаването представят гост/историята му и намират най-добрите, модерни дрехи за даден повод.
Та как се е представил анонимният гост този път? 
- Здравейте. Аз работя във вятърна електроцентрала, което превръща вятъра в електричество (ахахаха супер силата на Сехун е вятъра, нали помните)... Казвам се Шин Хьон Джунг. -  Кай коментира, че госта звучи като гимназист, а скритият Сехун споделя, че училището му се е казвало гимназия "Шинхьон" и че макар сериозно да е репетирал за "ролята" симисли, че Кай ще го познае. Е, не го позна. 
- Искам да променя стила си - продължава резюмето на фалшивия Шин Хьон Джунг. - Да речем, че утре ще свърши света, искам да имам най-хубавите дрехи в последния си ден. 
ахахах Следва едно кратко и забавно модно ревю с шантави дрехи - почти като на истинско. :D



Инстаграмът  на предаването качи танцът на Сехун и Кай върху The Eve. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се проведе танцовият клас с инструктор Кай. Предвидените 90 мин. са се превърнали в 3 часово забавление.
Еритата споделиха някои снимки и кратки видеа от урока, а отзивите са страхотни. Казват, че е отделял време да погледне всеки един от участниците и ги е окуражавал, че независимо дали успяват стриктно да го следват най-важното е да се забавляват.
Накрая е намекнал за още такива класове и е предложил следващия път да покаже хореографията на Reason.
Изображение
 

Off Topic

 

 

 



Имаме ъпдейт от D.O., с няколко интересни съобщения в Бабъл. 
След като е поговорил за менюто и какво му се яде е продължил:
- Любопитни сте за албума? Какво искате да ви кажа?
- Атмосферата на заглавната песен в свежа.
- Няма хореография.
- Може би успокояваща за слушане? Песен с чувство.
- Бонус песните са само за този албум, не съм ги изпълнявал преди.
- Има хора, които ми помогнаха с песните. (?)
- Сигурно няма да се досетите кой/кои са.
- Бъдете здрави (и) днес! Не забравяйте да си вземете витамините!

Off Topic


Изображение

Изображение
 



И накрая няколко думи за Бекхьон, споделени от човек, който е бил с него в тренировъчния лагер в казармата.
Казва, че Бек е от хората, които изглеждат добре и без коса. Споделя, че когато някои войници разбрали, че Бек е в същата рота се заредили да го чакат в столовата, за да го видят и ротният ги овикал да не го притесняват. Военните се грижели добре за него и макар да се хранел и тренирал с войниците, ръководството му предоставило отделна баня и не се къпел с другите. Хаха Човекът използва думите "световна звезда... той все пак е световна звезда". Каза, че по време на учение е бил до него и е впечатлен колко детайлно и съвестно Бекхьон изпълнявал инструкциите, а стойката му била перфектна.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EXO XR GALLERY се удължава до края на седмицата. Ако не сте я посетили имате още няколко дни да го направите.
Ето някои непоказвани снимки от галерията.
Изображение

Изображение

Групата получи сертификат от HANTEO продадени 902 210 копия на албума DON't FIGHT THE FEELING в първата седмица от излизането му.
Изображение
 

Постер за предаването с участие на Кай - UDO INN. Пресконференцията преди излъчването, която беше насрочена за утре е отложена за някое време след излъчване на първия епизод на 12.07 в 22:30 KST. Преди няколко дни Kim Hee-Sun беше тествана за Ковид и за щастие резултатът беше отрицателен, но може би това е свързано с отлагането на пресконференцията. Надявам се всички да са здрави и да видим шоуто по план.
Изображение

Иначе чухте ли за Кай?
Вчера за малко е бил на живо и Инстаграм и е казал директно, без заобикалки: " Подготвям албум. Ще работя усилено и ще вложа сърцето си. Има много неща, които искам да ви кажа. Това е моя соло албум."

Off Topic


I've been preparing [my] album. It’s not easy. But I'll work really hard & pour my heart into it (...) There’s a lot I want to tell you. [It's] my album, solo.

 


За десерт -  една снимка на младичкия Джонгин. 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Официални емотикони от EXO мембърите за кампанията Make U Smile, които предполагам, че ще се ползват като официален мърч за търговски и благотворителни цели.
EXO, Шиумин, Лей, Бекхьон.
Изображение

Чаньол, D.O., Кай и Сехун.
Изображение
 

Ето и шапки с емотикончетата. Аз бих си купила, ако не бяха толкова големи транспортните разходи.
Сехун и Кай
Изображение

Лей
Изображение

Бек и Шиумин
Изображение

 

Off Topic

 D.O.
Изображение

Чаньол
Изображение

 


 


Онзи ден ви споменах за индийската звезда Арман Малик, който често намира начин да промотира EXO, а днес попадам на статия в което се говори за още по-известния Tiger Shroff и хореографията, която изпълнява на песента на Кай Mmmh.
Ще спомена само, че хореографът на композицията поства видеото в своя Инстаграм, тагвайки Тайгър, който има над 30 млн. последоватвеля в социалната мрежа, а самият танц е наистина различен, но доста добър.  
Hindustani Times 

 

HANTEO с материал за постигнатия от EXO реорд за продажби в първтаа седмица, наричайки групата "Кралете на к-попа".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...