Jump to content

EXO


Recommended Posts

Видео от записа на HURT, песента на Бекхьон и Сомунтак. 

 

А Шиумин ще бъде гост в  радио предаването на Чангмин (TVXQ) Free Hugs. Много се радвам за него. Не само, че ще го видим още някъде, а защото ще е гост именно на Макс, неговия идол и ролеви модел. Ако не знаете, Шиумин е голям фен и дори е поддържал негова фен страница в младежките си години, а DBSK са причината да отиде на прослушване в SM.

С други думи - Минсок е един успешен фен. :)

Предаването ще се излъчва утре, 20:00 KST. 

c99f49b941804788.jpg

 

А Кай ще се появи в епизод на предаването Job Dongsan по Channel S, в което младежи научават повече за мечтаните професии. Предаването се излъчва всеки четвъртък, 21:00 KST, предполагам ще видим Джонгин тази или другата седмица. 

Изт. NAVER

0fbb002671bd11ab.jpg

 

И докато албумът му KAI тихо и кротко, без много шум, стигна #1 на iTunes вече в 85 държави, да споделя нещо, което ми се видя много интересно, а предполагам ще бъде и за вас. :D

Кай има 17 фен камери с по над 1 млн. гледания, като общият брой на показанията досега е 49 млн. 

bb00f29affd565db.jpg

 

Отделно известният клип от Knowing Brothers, който му донесе прозвището "panty oppa" е набрал на 33 млн. гледания. Ако някой го е пропуснал (дали има такъв??), да заповяда. :lol2:

 

Накрая да кажа, че iQiy обявиха 21.05 за дата на премиерата на Catman, китайския филм с участие на Сехун. Да допълня, ако някой не знае, филмът е заснет през 2016 г., но никога не е излъчен. Скоро след приключване на снимките отношенията между двете страни се влошават, а китайското правителство наложи ограничения за излъчване и разпространение на корейски продукти в страната, както и на участието на корейски артисти в техни продукции. Предполагаме, че това е и причина филмът да излиза чак сега. Дано е добър знак! 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кой става известен с гледания, кой с рекорди, а наш Кай с... вафли?
Cosmopolitan Korea
Контекст - Джонгин вчера използва уред в който запече оризови вафли. 
Накрая - горд и доволен, качи резултата като история в Инстаграм,

Изображение

В спойлера може да проследите целия процес на създаване на това творение на кулинарното изкуство. :D

Off Topic


Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
 


ВИДЕО от Бекхьон в YT канала му. :es:

3 начина да го чакаме тази 1 год. 9 мес.
Начин #1 - Ще качва видеа всеки месец. Обещава. "Аз, Бекхьон, съм човек на думата."
Начин #2 - Да слушаме соло албумите му, според настроението и ситуацията. Когато сме щастливи - Poppin, това ще развълнува сърцето ни. Когато сме тъжни - Cry For Love и тъгата ще бъде победена от тази песен за раздяла, а когато се чувстваме самотни да си пускаме Bambi.Bambi bam... Когато се чувстваме влюбени - Privacy, където главните герои сме ние и той :) А преди да си легнем - Every Second, чийто сладък звук ще ни даде комфорт след дълъг ден. На път за работа - R U Ridin? Когато искаме да развълнуваме сърцето си да слушаме Amusement Park, която е пълна с мечти и любов. Така във всеки един момент Бекхьон ще е с нас, няма да усещаме, че е далеч.
Начин #3 - #BAEKHYUNtoday или да му пишем всеки ден - какво сме яли, как се чувстваме или просто колко ни липсва.
"Ето така сме свързани. Събраните минути стават час, часовете се превръщат в ден, множеството дни стават година... С вас, моето You Tube семейство, аз ще се трансформирам от начинаещ в професионален ютюбър,  от про ютюбър в галактически. :D Никога няма да спра да напредвам (да се развивам). Както ви обещах ще се срещнем отново, така че нека завърша това видео. Знам, че всички, които го гледате ме цените повече от всеки друг, така че искам да продължавам да бъда с вас. Вие ще останете ли с мен? "

Изображение
 


Видеата ще се качват всеки месец на 17-то число, в 7 вечерта KST (13:00 ч. наше време), графика може да търпи промени.

Получихме и ръкописно писмо от него. :)
"Здравейте, Ерис! Тук е Бекхьон.
Добре и смислено ли си прекарвате времето? Чувствам се наистина здрав тук, на това място - тренировъчния център, упражнявайки се, хранейки и живеейки с дициплина (организирано). Разбирам, че това, което подготвих преди влизане в казармата илиза едно по едно. Как е? Хехе Дори да не мога да чуя отговора ви мога да го почувствам. ^.^ Благодаря ви! EXO също, скоро... Хм. Както и да е. Моля ви, очаквайте!  И още нещо, което искам да кажа! Ерис, любими, тъй като има много писма, мейли, пристогащи пакети... Вероятно е прекалено за Центъра да разпределя и сортира всичко... Знаете, че ви обичам, нали? След приключване на времето ми в тренировъчния център ще почувствам сърцата и любовта ви чрез социалните мрежи! Моля ви, изпращайте нещата, които искате да ми кажете чрез хаштаг #백현아이때만을노렸다 
 Дотогава, моля ви, разберете и покажете, че Ерис (EXO-L) могат да сътрудничат добре ~! Ние сме Едно! EXO, нека се обичаме! [сърце] Здраве желаем! Дали... ще можете да... прочетете... (думите ми)?"

Off Topic


Изображение Изображение


Изображение
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата на Сехун за DIOR и в GQ Korea.
"Какво се случва, когато колекцията на DIOR Мъже Есен 2021 срещне Сехун?
Хипер цветове и хипер реалност. 
Сехун среща DIOR Мъже Есен 2021, където виртуалния свят и реалността съществуват едновременно.
"

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

21 hours ago, kandala said:

Помните ли, че преди време продуцентът на Love Shot - Marz, беше обещал, че при достигане на 400 млн. гледания на видеото ще направи подарък на EXO-L?
Получихме го.
Удържа си на думата и в лайф в Инстаграм пусна това - демо вариант на Love Shot (версия 4). Какво ще кажете?

  Reveal hidden contents


Линк към Инстаграма му, където постна отделните версии.

 


 

Да си кажа и аз мнението. :) 
За мен реализираният вариант си е най-добър не само защото съм свикнала, а някак най-....гладък, хармоничен ми се струва. Отделно от това мисля, че Marz търси реклама и използва момента около комбека, за да се възползва от шума на деня, като се включва индиректно (нищо конкретно не казва, разбира се) в хейта срещу компанията и името му се върти, обикаля сред фен базите, имиджът му сред феновете е все по-добър... Просто много удобен ми се струва момента да публикува "подаръка". Но може и да бъркам и да е чиста душа, искрено желаещ да зарадва феновете на група с чиято компания е в спор и от две години и повече не работи. 
А аз просто да имам голямо въображение.

 

И аз съм на мнение, че крайният вариант е класи над това, което ни пуска. Просто песента е издържана в един стил, и то мноооого добре. Закачливите латино нотки сами по себе си никога не са лоши, но няма същия ефект - звучи доста по-лековато тази версия. И млященето на дъвка нещо не ми пасна добре хехе... Какво търси или цели нямам идея, но съм много доволна, че SM са сменили bridge часта, която той си лансира в случая :es: И даже в моите очи си прави лоша услуга с това демо, защото виждам, че реално не е екипът му автор на песента като завършен продукт - много по-различно и по-добро се е получило, в крайна сметка.

 

П.С. А изненадата от Бек е направооо.... Всеки път като видя в Power как взема в ръце малкото сладко котенце, олицетворяващо EXO-L, ми минава мисълта как добре са го избрали за ролята хехе Като обяви обаче някой недалечен ден, че и той ще се жени, предчувствам голеееми вертове и тайфуни... Дано успее да ги овладее колкото се може по-леко, защото  и той не по-малко от всеки друг заслужава да си има и личното щастие. :)  

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

13 май 2016 г. - Песента на K Will x Бекхьон... "The Day" излезе като част от проекта "Station". Да си я припомним..

 

Още по-интересно е, че се оказа, че аз за първи път я чувам, но съм сравнително нов ЕХО- фен, простено ми е :)

 

 

 

 

 

Кавър на песента "Hurt" в изпълнение на Onestar, вокален учител и приятел на ЕХО. Известен също и като Им Хан Бьол. На днешната дата преди две години издаде прекрасната песен May We Bay в колаборация с Чен. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шиумин е приел ролятата на Орфей в мюзикъла Hades Town, който ще бъде поставен през август месец. 

Изт. Official EXO twitter

66110f17845a55bd.jpg

 

Тийзър в официалния Инстаграм на мюзикъла. 

 

Знаете, че не се впечатлявам от брой гледания, но като фен на корейските драми, каквато съм първо, няма как да не се зарадвам, че именно ост на любими изпълнители е достигнал някакъв заветен брой.
Чаньол и Пънч със Stay With Me за сериала GOBLIN, я правят първата к-драма ост-песен достигнала значимата цифра 300 млн.
Браво!
Изображение

И нали споменах, че съм голям к-драма фен, но също и EXO-фен. :)
В спойлер слагам едно супер готино видео. Компилация от ТОП 100 ост-а, като класирането е към 9.2020 г. и цифрите вероятно са се попроменили, но не намерих нищо по-прясно и качествено направено. Аз често гледам ост-компилации от една страна, за да си стопля сърцето с хубави спомени, но от друга - винаги намирам по нещо ново, което съм пропуснала. 

ТОП 10 в тази класация изглежда така:
#1 Chanyeol x Punch - Stay With Me, драма Goblin
#2 Davichi - This Love, драма Descendants Of The Sun

#3 Chen X Punch - Everytime, драма Descendants Of The Sun

#4 Crush - Beautiful, драма Goblin

#5 Punch X Loco - Say Yes,драма Moon Lovers - Scarlet Heart Ryo (с участието на Бекхьон)

#6 K. Will - Talk Love, драма Descendants Of The Sun

#7 Yoon Mi Rae - Always, драма Descendants Of The Sun

#8 Baekhyun - Beautiful, драма EXO Next Door

#9 EXO-CBX - For You, драма Moon Lovers - Scarlet Heart Ryo

#10 Chen - Best Luck, драма It's Okay, That's Love (с участието на D.O., първа роля в драма)

Off Topic

 


 



Aaaaa, попаднах на актуална информация за ост-песните. Както виждаме има някои промени. :)

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Каспър, един от хореографите на EXO и по-специално на Candy пусна видео с хореографията в изпълнение на танцьорите му от студио TAPAHA, както и с негово участие. Да не споменавам ,че всичко свързано с Бек и ЕХО ме прави безкрайно щастлива...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес Шиумин беше гост на радио-предаването на Max Changmin Free Hugs. На изпроводяк са направили няколко снимки, които Туитър акаунта им сподели.
Изображение

Изображение
 

Off Topic


Изображение

Изображение

 



Нещо съвсем извън темата, но ми стана забавно. 
Докато поствам това, гледам в момента по NOW. тече радио-предаването на Джеджонг, а по-надолу във фийда им в Туитър са снимки на двамката хубавци от SuJu - Донгхе и Ънхьок. Някак... мило му става на СМ-ския стан в мен. 

Странна работа.
Мислех, че EXO-L са фокусирани на дългоочаквания комбек на групата, но днес класацията за продажби на Ktown4u изглеждаше така: 
на 1-во място BAMBI с продадени 15 009 копия?
356d8ccf7a8bff4f.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Инстаграм пост от Dispatch, в който Сухо е споменат като един от от най-добрите к-поп лидери. 

a380952ebb4fa667.jpg

 

Привю на предаването Job Dongsan с участието на Кай, което ще се излъчи на 20.05.

 

Оказва се, че ще получим 6 различни версии, както и специално издание или така наречената Jewel version.

6a978572caf1c4ac.jpg

 

И още нещо, много важно според мен. 

Според Naver  човекът разпространявал неверни слухове за личния живот на Чаньол е предаден на прокуратурата, резултатите ще бъдат оповестени след приключване на разследването. 

Най-добрата новина за понеделник, 17.05. :)

World Music Awards също споделят информацията и много се надявам това да послужи като знак на всички злонамерение потребители на социалните мрежи.

 

Използвам момента да подсетя, че в 13 ч. очакваме първото видео в канала на Бекхьон.  
Но днес нямаше видео, може би другия месец? :( 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бекхьон не качи вчера видео, но днес се събуждаме със снимка от тренировъчния център, където лицето му грее. 

Дори Soompi отделиха време за него. :D

fb4f5a815a01007f.jpg

 

Междувременно специалният албум на EXO Don't Fight The Feeling премина 120 000 поръчки в сайта Ktown4u, с което подобри поставения от DMUMT рекорд за предварителни продажби в първата седмица, превръщайки DFTF в най-поръчвания албум на EXO до момента.  И това без никаква информация какво ще съдържа. 

Аз обаче не спирам да си мисля какъв е този "специален" албум? Дали няма да са някакви римейци на техни песни? Или на старши групи на SM? Или едно общо парче плюс няколко сола? Ще разберем след две-три седмици. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Много ми се иска да сгрешиш, да са нови песни, да са заедно всички..но кой пък ме пита мен?! Ще се радвам на всичко, без значение какво е...просто да чуем гласовете им.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Музикалният видеоклип на Chanyeol и Punch "Stay With Me" достигна 3 милиона харесвания:
Това е единственият OST - видеоклип от корейска драма, получил толкова много оценки "Харесвам".

Да им се насладим още веднъж...

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ахахах
Хайде, ново двайсе'
Филмът Catman със Сехун, днес имаше своята премиера в Китай, но пък за сметка на това датата за изъчването му в интернет (чрез iQiyi) беше отложена, без да уточняват нова. Е, може поне да се порадваме на някои споделени сцени със Сехун.
Като тази например: 
Той: Подарък.
Тя: Как успя да го купиш?
Той: Вече съм ГИ виждал.
Той: Аз съм коте, помниш ли?
Тя: Трябваше да те кастрирам тогава!
Може да бъде изображение с 9 души и текстово съобщение


Или тук, в спойлера.

Off Topic

 


 



Инстаграмът на Voice Tunning пък с гордост сподели снимка от класацията на Билборд за Дигитални продажби на песни за настоящата седмица, където песента HURT се появява директно на 21 място. :) 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Туитър акаунта на Бродуей - BroadwayWorld, публикува информация за предстоящия мюзикъл Hades Town, споменавайки Шиумин като поп-айдъл, гордостта на EXO. :) 
Изображение

А самата гордост днес е пратил селфи в Бабъл с думите: "Китара - дрън дрън - аз съм Орфей - Orphexiuu (микс от имената Орфей й Шиумин)"
Изображение

Както и снимка на китара казвайки: "Това е моята китара. Как е?"
Изображение
 

Още един ъпдейт с Шиумин.
Минсок ще бъде гост в епизод 4 на предаването Paintful Date, който ще се излъчи на 26.05, 18:00 KST, но преди това в канала на шоуто на 20.05, 18:00 KST. 
(нямам идея какво е това шоу, ще допълня като разбера)

 


И един слух - говори се, че втората половина на годината EXO ще дебютират нов събюнит. Кой ли ще е? EXO-XD? EXO-KD? EXO-KX? Залагам на първото, но да видим дали изобщо ще се ожаже истина.  :) 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Мисля, че видим (ако стане) Кай и Д.О...И ще е интересно, поне за мен. Но засега можем само да се надяваме, важното е, че не спират да ни изненадват и радват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес Лей присъства на събитие (обявено беше като фен среща) на марката DANIEL WELLINGTON.
Изображение

Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

Изображение


Изображение

Изображение

Изображение
 



Приключи гласуването за китайските награди Weibo Starlight Awards 2021.
Въпреки, че не са активни в момента EXO спечелиха две отличия.
 # Starlight Hall Of Fame (Korea)  
 # Starlight King Award, заедно с 
Taylor Swift & Chen Linong
Поздравления за EXO и за всички EXO-L!

Изображение

Изображение
 

Off Topic


Изображение
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на лидера на EXO - Сухо!

Качвам едно интервю, което дава през 2015 г. 
Макар да е старичко за мен лично това е едно от любимите ми негови участия и с радост го преведох, надявайки се повече хора да чуят какво споделя и какви са били мечтите му тогава. Хубаво е, че са се сбъднали, но още по-хубаво е, че Джунмьон винаги повтаря да не спираме да мечтаем, защото докато мечтаем ние сме млади. Нека бъдем заедно млади още дълго време! :)


Здравейте, Тинтин-приятели! Аз съм Сухо от EXO. Радвам се да се запознаем.
Днес сме със Сухо от EXO - групата, която учениците искат да срещнат най-много. Искахме да се срещнем с теб. Разкажи ни историята си.


Цялото в спойлера.

Off Topic

 

 

Здравейте, Тинтин-приятели! Аз съм Сухо от EXO. Радвам се да се запознаем.
Днес сме със Сухо от EXO - групата, която учениците искат да срещнат най-много. Искахме да се срещнем с теб. Разкажи ни историята си.
Когато бях в началното училище мечтата ми не беше точно „искам да бъда певец.“. Вече в по-горните гласове слушах много песни. Пеенето ми беше по-интересно отколкото танците. Пеех в караоке или се упражнявах с приятели, не се учех да танцувам. Започнах да взимам уроци по танци след като влязох в компанията.
Сухо, който е обичал много да пее. Прякорът му е бил: eom-chin-a (синът на приятелката на мама). Как го получи?

Да ме наричат „синът на приятелката на мама“ е малко преувеличено. Просто не бях в групата на най-лошите ученици. От основното училище до средните класове мисля, че бях в ТОП 10? Сред всички предмети най-уверен бях в литература, корейски език. Много харесвах текстовете, който четях. Също така четях и доста книги по това време, като „Малки принц“. Мисля, че четях доста от книгите препоръчани от учителите. След като станах трейни продължих да уча сериозно и успявах да поддържам добро ниво. Вероятно затова много хора имат високо мнение за мен.
Сухо не омаловажава учението, дори след като става трейни. Но как е станал певец?
Кастинга… Поканиха ме на улицата. В Олимпийския парк имаше състезание организирано от по-големите ученици от танцовия клуб. Аз не бях сред участниците, а в публиката. Но от екипа на СМ ме поканиха. Така че… Всъщност така или иначе бях мислил за това и преди. „След като вляза в колежа, да стана ли певец? Да работя ли в тази сфера?“ Избраха ме докато бях в горния курс. Първо ме препоръчаха за прослушване. Да те изберат не означава веднага да станеш трейни. Около 3-тата година в горния курс (8 клас?) аз се подготвях да вляза в гимназията, още веднъж започнах сериозно да мисля за мечтата си, като например: „Да пробвам ли на прослушването?“ 3-та година в горен курс… Отидох на прослушването с мисълта: „Преди да вляза в гимназията, нека предизвикам себе си, да видя за какво съм готов?“ За щастие, бях приет още с първия опит.
Не искайки да изпусне шанса, който е получил, Сухо отива на прослушване. Минава от първия път. Поздравления!
Още когато съм бил малък родителите ми са решили, че ще ме подкрепят в това което искам да правя, стига да е разумно. Казваха ми: „Направи го щом искаш.“ По отношение на това също: „Щом искаш да ходиш на прослушване, направи го.“ Чувайки това си казах: „Нека опитам, ако се проваля значи още не ми е времето.“ След като преминах майка ми и баща, отново много ме подкрепяха.
И след като става трейни започва официално да се подготвя за певец.
Времето ми на обучение беше около 6,5 г. Имаше моменти в които прекарвах цяла нощ в практика, буквално живеех в репетиционната. На официални празници, като Китайската нова година, Чусок или Коледа, прекарвах време със семейството си, но ако да речем имах три свободни дни аз прекарвах един упражнявайки се сам в залата. Чувствах, че някак мога да репетирам по-свободно. Разбира се, когато другите бяха наоколо имаше синергия, но някои  неща, които можех да усвоя само чрез самостоятелна репетиция. Така че някак ми беше приятно да се упражнявам сам по време на празниците.
За толкова дълго време колкото са 6,5 г. Сухо всеки ден е практикувал пеенето и танцуването си. Имало е също и много трудности.
Първо, сред приятелите с които влязохме заедно в компанията - много от тях дебютираха преди мен. От по-младите, тези, които дойдоха след мен - също. Когато това се случи станах нетърпелив, но всъщност докато практикувам си счупих крака, не можех да танцувам почти една година. Това, което исках да правя беше да съм певец и танцьор. „Ами ако не мога да бъда такъв?“ В този смисъл се чувствах много притеснен. По това време компанията ме беше предвидила за дебют, аз също се притеснявах, че кракът ми няма да се излекува за този период. Мисля, че страхът да бъда изоставен беше особено голям в този момент.
Независимо от трудностите заради нараняването през тази една година, Сухо каза, че не е могъл да се откаже от мечтата си. Как се отърси от страха и безпокойството?
С травмата, разбира се, не можех да бъда сигурен какво ще се случи. Но мисля, че най-важното нещо е фактът, че вярвах в себе си. Доверих се на себе си, а освен това работех здраво над рехабилитацията. Тъй като наранения крак не влияеше на упражненията ми в пеенето и актьорството, аз преместих фокуса на практика върху други неща и работих упорито да компенсирам танците, които не можех да уча. Работех 2, 3 пъти повече върху пеенето, актьорството и други. Мисля, че така успях да го преодолея.
Сухо се фокусира повече върху пеене и актьорство, и преминава през стажа си. Казва, че дебютното изпълнение все още е живо в ума му. Сигурно е било незабравимо?
Първото ни изпълнение на шоукейса… Тъй като разбрахме знака на екипа погрешно ние излязохме напред по-рано и просто стояхме там. Казаха ни, че още не е време и да се върнем. И така се успокоих. Някак, когато още първия път направиш такава грешка и си бил силно притеснен, после още повече се забавляваш и се наслаждаваш на сцената.
В края на дългия им тренировъчен период EXO най-накрая пристъпват към света. Те може да са направили грешка при първата си сцена, но свършиха наистина страхотна работа. Но какъв е най-забележителният спомен от дебюта насам (към 2015 г.)?
Може да е много тривиално, но когато подреждах библиотеката в мп3 плеъра си EXO се появи като един от артистите в списъка. Мисля, че тогава определено се почувствах горд. Групата ни получи име и това име се появи с списъка с артисти. Мисля, че в този момент се почувствах особено горд.
Въпреки че е член на най-добрата айдъл група Сухо все още се чувства изумен, когато погледне албумите на EXO. Любопитни сме какви са мечтите му за бъдещето.
Искам да постигна много неща с EXO. Тази година имахме собствен концерт. Ходихме напред и назад между Югоизточна Азия, азиатски държави. Искам да отида по-далеч – до Европа, САЩ, Южна Америка, Океания, Австралия, да срещна феновете ни на наш концерт. Също… Въпреки  че се справяме добре в момента, мисля, че все още е твърде рано (нови са) и чувствам благодарност, че просто може да сме на сцената и да танцуваме заедно с феновете.
EXO, които ценят всеки момент. Надяваме се да стигнете отвъд Азия и групата да се превърне в международно известен артист! Този път нашите Тинтин-приятели искат да знаят нещо.
- Батко, има ли певец, на когото си искал да приличаш след дебюта?

Ако говорим за моят модел за подражание (ролеви модел)… Не толкова да бъда артист, какъвто  той е или да искам да бъда соло певец, какъвто той е бил - не искам да приличам (на него) в този смисъл. Моят ролеви модел в Кюхюн от Super Junior. Кюхюн… той вярва в себе си, постоянно работи, поставя си цел за постигане на мечтата и тича към нея. Този начин на мислене е нещо, което аз все още уча към момента.
Кюхюн веднъж му е казал: „Цени себе си докато се стремиш напред.“ Тези думи Сухо е запазил дълбоко в сърцето си.
„Ако имате мечта, ако имате цел, обмислете я в детайли и вървете към нея.“ – това е, което искам да им кажа.
Ще го запомним!
След като е избран на улицата, когато е бил в 8 клас, Сухо се явява на прослушване и става трейни. След дълъг период на обучение той дебютира като член на EXO. Ние ще те подкрепяме да станеш велик артист, който да разпространява к-попа по света. Дерзай!
Тинтин-приятели, първо, благодаря ви, че обичате EXO.
EXO винаги ще се старае да ви представи добра музика и изпълнения. Това беше Сухо от EXO. Чао!

 

 



Нещо по-ново. :)
Снимки за официалния EXO-L Japan фен клуб, придружени от думите: "Въпреки че се чувствам самотен, че не мога да ви изпращам съобщения директно, защото съм далеч, се надявам, че няма да ме забравите като гледате ми снимката ми днес."
Изображение

А в корейското LYSN качиха някои непубликувани снимки на лидера.
Изображение
 

Off Topic


Изображение

Изображение

Изображение

Изображение



ЛЕД реклама на колелото в Lotte World и РЕКЛАМАТА НА TIMES SQUARE NEW YORK, КОЯТО ПЕЧЕЛИ ЗА ПРЪВ ПЪТ В КАРИЕРАТА СИ. :wub: Ужасно много се радвам за него, макар да не знам как да го изразя. 

Off Topic

 

 

 


World Music Award го поздравят в Туитър наричайки го великолепния и изключително талантлив лидер на EXO.
Изображение


И накрая да се поздравим с песента му Made In You.
"...Защото съм създаден в теб.
Момиче, ти ме правиш уникален,
звезда родена да блести за теб.
Аз съм създаден от теб..."


Честит 30-ти рожден ден на любимецът ми Джунмьон!
 

 

ЪПДЕЙТ! ЪПДЕЙТ ОТ СУХО!!!
Нямам представа кой го е качил, как и защо, но му благодаря от сърце. :cry:
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ГРАФИК за излизане на албума (дали?) 
На 24.05 започват тийзърите под името Епизод 01и продължават до 26.05.
На 26.05 ще получим тийзър ECLIPSE - ЗАТЪМНЕНИЕ? На тази дата реално се очаква да се случи първото за 2021 затъмнение - пълно лунно затъмнение.
Тийзъри със заглавие Епизод 2 ще излизат в периода 27 - 30.05.
Следва нещо, което не знаем какво е, но е кръстено EXO-SHIP SAGA. Излиза два дни - на 31.05 - Въведение и на 01.06 - Наблюдение.
На 31.05, 1, 2, и 3.06 ни очакват тийзъри под общото заглавие Паралел.
Видео тийзърите са на 4, 5 и 6.06.
Но на 7.06 ТИЙЗЪР (???) НА DON'T FIGHT THE FEELING?

Ще видим. Имаме начало, ще видим къде ще е края.
Гответе се EXO-L, очертават се заети седмици. :)
Изображение

В спойлера кратко обяснение на очакваното затъмнение на 26.05.2021 г.
:D

Off Topic

 

NASA

В сряда, 26 май, луната ни ще премине през умбрата (най-тъмната част) на сянката на Земята, създавайки  явлението познато под името "кървава луна" при пълно лунно затъмнение. Ще бъде ослепително небесо шоу. Настройте алармите си!


Изображение
 




 

Преди час Сухо качи в Инстаграм сторито си селфи с текст с благодарност към всички, които отбелязват 31-вия му (корейски стил) рожден ден. 

329438a597ad5e8a.jpg

 

 

Нещо интересно. 

В момента в Туитър е отворена стая с тема на разговор Кай и к-попа, създадена от радио ди джея @WatersOnAir, публикувал едно много хубаво ривю на албума на Кай (може да си го припомните в този пост).  Разговорът се върти основно около необходимостта от промяна в отношението от страна на медиите към к-попа. Организаторите са лица от различни радиостанции и ни съветват, ако искаме промяна да сме готови да бъдем част от нея, да предлагаме изпълнители на станциите, да участваме в анкети, да даваме обратна връзка и т.н., всичко в рамките на добрия тон разбира се, но с постоянство. Интересно е. 

f1fb867bab56ce9b.jpg

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Скъпи EXO-L, на вашето внимание vcr от участието на EXO в к-поп концерта KCON 2017 в Австралия. Нещо да ви прави впечатление? 

 Туит

 

И още едно връщане към миналото. В Бабъл Кай публикува своя детска снимка от периода в който е учел джаз танци и е имал прическа в духа на времето. Ахахаха

4482e7e89157712d.jpg

 

 

Няма да спра да се възхищавам и да давам глас на най-хубавата част от фенството - вдъхновението.
Помните ли виртуалния Музей на Кай, който фен базата му Station KAI създаде след излизане на дебютния му албум? Изкуство посветено на Кай, създадено от фенове - всичко обединено в едно прекрасно кътче, намерило свояето място в интернет пространството. В момента са "изложени" втора серия от картини, а предстои да покажат и трета, фокусирана на колаборациите на Джонгин с други артисти. До всяка картина е никнейма/името на автора й.
Може да го посетите тук: https://www.stationkai.com/kai-museum

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...