Jump to content

EXO


Recommended Posts

 

7 април 2016 г. - Песента на Джонгдае „Lil something“, издадена като част от проекта „Station“.

Подобно зашеметяващо музикално видео с кадри зад кадър е впечатляващо със своята неформалност и лекота на възприятие. Показаха ни това, до което винаги сме искали да имаме достъп - част от задкулисния живот, който дори без да отразява цялата картина, изглежда впечатляващо. Това издание е също толкова важно, защото е в състояние да отразява друга страна на вокалните способности на Чен. Знаем, че гласът му е различен и толкова спокоен звучи невероятно приятно. Събирането на мозайка от фрагменти от неговите вокални стилове е много приятно. Всеки релиз е подарък. "Station"е подарък от сърце. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една кратка статия на Forbes, които говорят за BAMBI и Бекхьон, казвайки: "Болшинството музиканти са късметлии, ако станат успешни под едно име. Само малцина са способни да продължат да печелят както с група, така и самостоятелно. Почти никой не може да направи голям удар и да класира албум с повече от една група, но един от най-обичаните артисти на Южна Корея направи това и изглежда, че става все по-голям и по-голям с всеки нов проект, който представя."

Off Topic

 

The vast majority of musicians are lucky to become successful under just one name. A very few are able to segue from winning with a group to doing the same on their own. Almost nobody can score massive hits and chart albums on their own and with more than one band, but one of the most beloved artists in South Korea has done just that, and it seems he’s only becoming bigger and bigger with every new project he drops.


Изображение

 

В навечерието на годишнината на EXO, споделям едно видео от любимия си фен канал - Cesar Oh - NCT най-големите EXO-L :)

 

 

А това просто е супер готино.
За тези, които не са запознати - колажът е дело на фен в отговор на едно неясно как възприето мнение, че SM не създават добри танцьори.
По ред - U-KNow от TVXQ, Ънхьок от Super Junior, Темин от SHINee, Кай EXO, Тейонг и Джисонг от NCT, соло изпълнителката и невероятна танцьорка BoA, Хьолин от Girls Generations, Victoria - f(x), Сълги от Red Velvet, Карина от aespa, и невероятния Тен от WayV, който според мен е един от най-забележителните артисти на новото поколение к-поп айдъли.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част от мърча, който SM пускат за годишнината на групата.
Ръчно написаните послания са седем и предполагам са писани наскоро - преди Чани да влезе в казармата, затова липсват тези на Чен и Сухо. Поради същата причина няма и аромати/свещи създадени в стил и според вкуса на тези двамата. :(

Какво ни казват обаче останалите момчета?
Шиумин - Заедно за перфектната 9-та годишнина. Благодаря ви!
Лей - Ооо, мина доста време, ставам вече на 30. И вие ли остарявате? Нека го направим заедно!
D.O.- Щастлив съм благодарение на вас вече дълго време. Моля ви, грижете се за мен и в бъдеще!
Бекхьон - И тогава, и сега, вие сте единственото което винаги съм имал.
Чаньол- Благодаря ви, че ме обичате. Нека бъдем заедно и в бъдеще!
Кай - Здравейте! Вече е денят на годишнината. Прекарах доста време, за да преброя дните от дебюта ни. След като всички са объркани колко дни са, нека бъдем щастливи и занапред.
Сехун - Как ще отбележим 90-тата годишнина?
:) 

843fd0095342e9f1.jpg
 

Off Topic

 

e08b7081cb22682f.jpg


А докато си пишем тук Кай е на живо в Инста и изглежда страхотно отново с тъмна коса. :) Изображение


Тук кратичко видео, много е сладък.
Каза, че е имал някакъв график, да го очакваме, но нищо не може да ни каже, било тайна. 
Какво друго ни каза? 
"Благодаря ви много, че посрещате 8.04 с мен още веднъж! Нека чакаме заедно и 8 април следващата година! От мен го имате (това не е дословно, но смисълът е такъв). Обещавам!" 
 

Off Topic

 

Thank you so much for welcoming 8th April together with me once again. Let's wait together for 8th April next year as well. You got it~ Promise!

 
Ръка с жест "обади ми се"

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, хора
Не мога дори да прочета субтитрите, ще ми повярвате ли...
Изображение
 

 

И Soompi със статия по повода вече.
Снимат видео, с много CGI (компютърни ефекти).

АЛБУМ... АЛБУМ? АЛБУМ!!!
Казаха вълшебната дума.
:cry:

 

Имаме ъпдейт от Сухо,  който качи в Сторито си в Инстаграм долните снимки.
Надписа на първата казва: "Изминаха 9 години. Времето лети. Вие ни обединихте. Липсвате ми. Ще се видим скоро, EXO-L."
Изображение

Изображение

 

Честита 9-та годишнина, EXO-L!
Нали знаете какъв ни е слогана?
Ние сме едно. Нека се обичаме!
Да бъде!  :) 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо Додо ми изглежда един мъничък, вълнувам се за него и Шиумин, все пак дълго време ги нямаше. А колко се радвам за албума...но тайно си го очаквах!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 7 часа, ivaiva написа:

Защо Додо ми изглежда един мъничък... 

:D Защото Кьонгсу е най-нисък, а камерата е в Чаньол, който е най-висок и ги снима отгоре надолу. От друга страна D.O. е и третият най-млад, с Кай и Сехун, та както и да го гледаш все си е мъничък. :D

И аз много се вълнувам за него. Точно малко по-рано се чудех какво ли става с албума, който записва, как се скри от нас, а ходи да играе голф с кака Пак Шин Хье и компания. Ей такива работи си мислех и днес бааам - най-готината новина. 

 

А това е нещо, на което попаднах по-рано - интервю от лятото на 2013 г, когато питат момчетата как си се представят за 10-тата годишнина на групата. Какво са отговорили тогава? 

Минсок: "Не мисля, че мога да гледам толкова надалеч, след 10 г. Ние трябва да се справяме сега. Но има нещо, което искам да направя - надявам се да отворя малко кафене и да стана бариста."

Джунмьон: "След 10 г. мисля, че ще бъда активен, завършен изпълнител. Другите членове също ще станат най-добрите в тяхната област. Също така ще направим юбилейно, световно турне, нали?" 

Ишинг: "Надявам се да стана продуцент и да правя собствени сцени/изпълнения, като концерти. Аз също така рисувам, така че ще правя и сценичния дизайн. Ще бъде хубаво, ако някой, който се занимава с осветление може да ми помогне. На тези сцени ще пея, танцувам, ще свиря на пиано, искам да правя и такива, малки концерти. Ще каня хора, няма да продавам билети."

Бекхьон: "Надявам се да стана завършен артист. Искам да стана някой, когото хората ще разпознават и ще си спомнят "А, той е онова хлапе, което се справя добре."

Джонгде: "Мисля, че и тогава все още ще пея."

Чаньол: "Аз лично се надявам да създавам много музика с която Корея ще блести. И тези песни да бъдат изпяти от членовете на EXO. Искам да правя музика, която ще докосва сърцата на хората, дори песни, които да могат да спрат войните."

(Бекхьон и Чаньол изведнъж запяват припева на We Are The World и разсмиват всички) 

Кьонгсу: "За 10-тата годишнина искам да направя концерт с групата. (Чаньол: "Ще има 10-та годишнина!) Да, мисля, че ще правим своя юбилеен концерт тогава."

Джонгин: "След 10 г. се надявам да си купя сезонен пас (пропуск) за Челси да пробвам интуицията си (честно казано това не го разбрах много, може да помагате). И по някое време, когато вече съм женен ще нося техен екип и с детето си ще ходим да викаме за тях/да ги подкрепяме. Това е разговор за след повече от 10 г. (Въпрос: "Тогава няма ли да имаш дейност с групата?") Мога да ходя в чужбина (при Челси) на почивка/ваканция." 

Сехун: "Ще е страхотно, ако EXO съществува тогава. Дори, ако групата я няма, ще е хубаво да поддържаме връзка."

 

631b20f96d8a6d1d.jpg

 

EXO-K и интервюто за дебютната им сцена на Inkigayo. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

EXO-Ls трябва да имат прекрасен ден днес...

Затова и получаваме ето това.

1617849934-eyagbnnvcaas-we.jpg

 

1617849934-eyagbnvviaafd62.jpg

 

Скоро Бекхьончето ще мине по този път.

 

П.П: Много се радвам за албума. Алилуя. Доживяхме.:swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И все пак, все пак, традицията е спазена. Традиционната пред-казармена снимка е направена, но запазена за днешния ден.  Обърнете внимание как тези, които са минали вече казарма не пипат гологлавия Чаньол. :D

3e002bc9828bf043.jpg

 

Както виждаме снимките са правени в някакъв етап на заснемане на видеото. Пет от момчетата са в еднакви костюми и най-вероятно Чаньол няма да е 100% на екран, ще отсъства от някои кадри. Няма да могат и да промотират с изпълнения в музикални предавания, но това няма значение. За нас, EXO-Ls, този албум е най-хубавият подарък и сме благодарни за него. 

В LYSN качиха и колаж от сладки снимки на момчетата от времето на дебюта. Колко са младички и пълни с надежда и щастие, очите им блестят. :)

 

7baed29842d49723.jpg

СМ са потвърдили комбека, който ще се случи в първата половина на годината. Очакваме точна дата на по-късен етап. 

 

Ъпдейт и в Инстаграма на Bobbi Brown с Кай. 

a646a643f4fbef6f.jpg

 

На 9.04 в 20:00 KST Джонгин отново ще играе компютърни игри с фенове, в поредния сезон на Super Idol League.
(бях писала, че е днес, извинявам се, че ви подведох!)

 

Накрая да добавим още една хубава новина. 

Албумът на Лей LIT ще бъде издаден на физически носител на 19.04.2021 г. 

(за хората, които не знаят, LIT излезе миналата година, в края на май, като беше пуснат само на музикалните платформи - дигитален албум за сваляне. нямаше никакъв знак, че ще бъде издаден и по традиционния начин - на CD) 

b7c4f716226b2c52.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още един ъпдейт от Чаньол, този път от DJRaiden, който качи в профила си в Туитър видео на съвместно изпълние на китара.
Страхотен Чани, а Рейдън за пореден път ни зарадва и спечели уважението на EXO-L. :) 

 

Off Topic

 

 

 

И отново една красива снимка. :) 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 4/8/2021 at 12:22 AM, kandala said:

:D Защото Кьонгсу е най-нисък, а камерата е в Чаньол, който е най-висок и ги снима отгоре надолу. От друга страна D.O. е и третият най-млад, с Кай и Сехун, та както и да го гледаш все си е мъничък. :D

И аз много се вълнувам за него. Точно малко по-рано се чудех какво ли става с албума, който записва, как се скри от нас, а ходи да играе голф с кака Пак Шин Хье и компания. Ей такива работи си мислех и днес бааам - най-готината новина. 

 

А това е нещо, на което попаднах по-рано - интервю от лятото на 2013 г, когато питат момчетата как си се представят за 10-тата годишнина на групата. Какво са отговорили тогава? 

Минсок: "Не мисля, че мога да гледам толкова надалеч, след 10 г. Ние трябва да се справяме сега. Но има нещо, което искам да направя - надявам се да отворя малко кафене и да стана бариста."

Джунмьон: "След 10 г. мисля, че ще бъда активен, завършен изпълнител. Другите членове също ще станат най-добрите в тяхната област. Също така ще направим юбилейно, световно турне, нали?" 

Ишинг: "Надявам се да стана продуцент и да правя собствени сцени/изпълнения, като концерти. Аз също така рисувам, така че ще правя и сценичния дизайн. Ще бъде хубаво, ако някой, който се занимава с осветление може да ми помогне. На тези сцени ще пея, танцувам, ще свиря на пиано, искам да правя и такива, малки концерти. Ще каня хора, няма да продавам билети."

Бекхьон: "Надявам се да стана завършен артист. Искам да стана някой, когото хората ще разпознават и ще си спомнят "А, той е онова хлапе, което се справя добре."

Джонгде: "Мисля, че и тогава все още ще пея."

Чаньол: "Аз лично се надявам да създавам много музика с която Корея ще блести. И тези песни да бъдат изпяти от членовете на EXO. Искам да правя музика, която ще докосва сърцата на хората, дори песни, които да могат да спрат войните."

(Бекхьон и Чаньол изведнъж запяват припева на We Are The World и разсмиват всички) 

Кьонгсу: "За 10-тата годишнина искам да направя концерт с групата. (Чаньол: "Ще има 10-та годишнина!) Да, мисля, че ще правим своя юбилеен концерт тогава."

Джонгин: "След 10 г. се надявам да си купя сезонен пас (пропуск) за Челси да пробвам интуицията си (честно казано това не го разбрах много, може да помагате). И по някое време, когато вече съм женен ще нося техен екип и с детето си ще ходим да викаме за тях/да ги подкрепяме. Това е разговор за след повече от 10 г. (Въпрос: "Тогава няма ли да имаш дейност с групата?") Мога да ходя в чужбина (при Челси) на почивка/ваканция." 

Сехун: "Ще е страхотно, ако EXO съществува тогава. Дори, ако групата я няма, ще е хубаво да поддържаме връзка."

 

631b20f96d8a6d1d.jpg

 

EXO-K и интервюто за дебютната им сцена на Inkigayo. :)

 

Това е толкова мило и малко тъжно. Част от мечтите им се сбъднаха, други не. Но най-хубавото е, че са с нас, сега и надявам се още дълги години, обичам ги...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Сехун, заедно с Ким Йохан от групата WEi, Йери от Red Velvet и Бьонгчан от VICTON са избрани за представители на "Следващото поколение айдъли-актьори"

 

Източник Naver

 

Image

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как са заснети снимките за албума на Бекхьон BAMBI. :) 

Лично от ютубъра Бекхьон. 

 

#Bambi1stWin се трендва в Туитър след като днес спечели на Music Bank срещу Lilac на IU. :)

5655200a923cab31.jpg

 

Bobbi Brown, марката на Кай е посланик, ще излъчват на живо, с негово участие на 14.04, в 20:00 KST. 

838bf8519fa21642.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пост за Ишинг.
Първо малко снимки от поредния епизод на предаването Youth and Melody.
По-рано бях писала, че участва като жури, но не мисля, че е съвсем правилно. Лей е представен като продуцент на компанията Chromosome Entertainemnt и мисля, че ще избира трейнита? Честно казано не знам, моля, помагайте, ако имате идея.

Изображение


Изображение


Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение

 

Изображение


Друго свързано с Лей и издаване на албума LIT, който за съжаление, на този етап е предвиден да се продава само през китайски портал -苏宁易购 (SUNING), в който, за да се регистрираш трябва да имаш китайски телефонен номер и предполагам адрес, което автоматично намалява възможността за международни фенове да си го поръчат. Аз все си мисля, че след като СМ имат пръст в цялата работа трябва да се вземе някакво по-удобно за нас решение в един, бъдещ момент?

Извън тези сухи факти, нещо по-приятно. 
Студиото на Лей публикува едни красиви картини с кратък, поетичен текст.

"Двойният лотусов цвят разцъфтява. Това е дълго пътуване, изпълнено с кръв и смелост за властване в собствения си музикален свят. Един ден мечтата ще бъде изпълнена с отварянето на град за м-попа. Думата "Господар" ще бъде изпълнена."
 

Off Topic


The twin lotus blossoms in full bloom. It is a long journey filled with blood and courage to dominate one’s own music world. One day the dream will be complete with the opening up of the city of M-POP. The word "Lord" will be completed.


Изображение


"Мастилото и кръвта на двойния лотукс се изправят един срещу друг по света. "Четирите деца" са на път да се обединят и да образуват кръг. За 6 г. упорит труд, ентусиазъм и приятелсто. Очакваме с нетърпение красивия април."
 

Off Topic


The ink & blood of the twin lotus face each other across the world. The "four children" are about to come together to form a circle. For 6 years there has been hard work, enthusiasm, and companionship ingrained. We look forward to a beautiful April.

 

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За съжаление не мога да помогна, просто стоя и го гледам. Имаме невероятният шанс да сме заобиколени от красиви, млади, безкрайно талантливи мъже.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

10 април 2018 г. - издаване на втория мини-албум на EXO-CBX „Blooming days“.

Ярък, пролетен, освежаващ албум, след прослушването на който е просто невъзможно да бъдете тъжни. ChenBekSi вълнуват сърцата ни със своите образи, концепция, изпълнение, хореография. Колко легендарни неща са събрани в това издание! Уникална концепция за дните от седмицата с песни за всеки ден от седмицата. Дори в нея всичко беше перфектно с кулминация и релаксиращи парчета, които са толкова необходими в края на седмицата. Зашеметяваща хореография, която впечатли всички със своята сложност. И изпълнения на живо, пред които целият свят се възхищава - звукът на гласовете на момчетата е толкова перфектен. Невъзможно е да не идолизирам този шедьовър. Невъзможно е да не го слушате през пролетта. Дори ако времето ви не е благоприятно за такова преживяване, оставете пролетта да влезе в сърцето ви с EXO-CBX!

 

И любимата ми денс практика 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-рано днес беше публикувана статия за 16 к-поп компании, които образуват 90 % от продажбите на албуми до този момент на 2021 г.
На първо място е SM Entertainment с BAMBI на Бекхьон, чиито продажби сами по себе си са 34,6 % от продадените к-поп албуми в Корея за годината (до сега).
Изт. Koreaboo

В момента Бекхьон провежда видео разговори с фенове и е ужасно сладък, както винаги,
cf282982d4335cbf.jpg

 

 

Сехун, чийто рожден ден е утре, на 12.04 е навсякъде в Сеул.
Самият той се снима до един от банерите и го постна в Инстаграм с думите "Завинаги на страната на (до) Сехун"
Изображение

Изображение

Част от рекламите за Сехун.
Изображение
 

Off Topic

 


Изображение


Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение


А пък Сухо е включен в класацията ТОП 10 изпълнения с най-много получени точки в историята на предаването Music Core.
Класиран е под #10 с 9862 т. и е единственият солист в списъка. Браво!
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честит рожден ден на Сехун! 

Най-верният приятел на EXO. 

Да е жив и здрав! Нямаме търпение да го видим с нови активности. :)

 

26071a7a5f514189.jpg

 

В LYSN качиха 5 въпроса и отговора от Сехун в които общо взето казва, че EXO-L много му липсват и е благодарен. 

(ако намеря на англ. някъде ще ги преведа) 

 

21495b9cf3e280b5.jpg

 

4de9ed91876623ed.jpg

 

Нови красоти и от студиото на Лей. 

"Един удар, една картина, създаване на музика от миналото до настоящето. Стъпка по стъпка към небето и изпълнението на мечтаната карта, лотуса и дракона ще се представят. Мечтата ще се изпълни през април.

 

Off Topic

 

One stroke, one drawing, composing music from the past to the present. Step by step towards heaven and completing the dream map; the lotus and dragon will be shown. The dream will be complete in April. 

 

68fd85b01d4581c5.jpg

 

"Мечтата започна преди 9 години. Сега музикалната карта е създадена и цялата книга е пълна. Отне 78 888 часа, за да се преодолеят планините и моретата по пътя. Времето е ограничено, но любовта не е. Албумът може да е ограничен, но искреността е красива."

 

Off Topic

 

The dream began 9 years ago. Now a music map is created and the whole book is complete. It took 78,888 hours to overcome the mountains & seas along the way. Time is limited, but love is not. The album may be limited but, but sincerity is beautiful. 

 

09fb46f0f8fc9e79.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...