Jump to content

EXO


Recommended Posts

Този албум определено е най-добрият до момента. Абсолютно красиво от начало до край. Гласът му е... произведение на изкуството от нюанси и звуци... Мисля, че в Cry for Love и Bambi са най-прекрасните моменти... естествена и покоряваща виртуозност.  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове


Радвам се, че някой реши да сподели мнение за албума.
Да, ужасно е добър. Знаех, че ще е такъв, а и самият Бекхьон каза, че е вложил всичко от себе си, за да ни остави качествена музика и да не усещаме липсата му. Само това дори можеше да е причина да си заложа главата, че BAMBI ще е страхотен. И тази фина джаз нотка, усещате ли я или е само в моята глава?
За мен Love Scene (Любовна сцена) стана любима, може би заради инструментала, не знам, но ужасно много ми харесва гласа на Бекхьон в акомпанимент на китара. Или може би заради тази част те песента: 

"...Влюбвам се бавно,
любовта е мелодия,
която искам да споделям с теб цял ден.
Това е, което мога да ти дам,
това е всичко, което имам..."

Off Topic


Fall in love slowly
Love is melody
I want to share it with you all day long
That is what I can give to you
That's all I have

 



Имаме и няколко мили думи от Бекхьон от днешния лайф.

Off Topic


За времето в което няма да съм тук, ще има издадени песни, не бъдете твърде тъжни. Ще се върна докато мигнете :), така че не бъдете много тъжни. Нека няма тъга във връзката ни, нека бъде щастлива, нали? Обичам ви. :wub:

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BAMBI си намери път не само до сърцата на феновете, но и до тези на някои колеги на Бекхьон.
Туитър акаунт на PENTAGON.
069f6d5957911344.jpg

Сънгмин от Stray Kids казва за Бекхьон: "Богът на к-попа се завърна"
Изображение  Изображение

Хьок от VIXX  казва: "Бекхьон хьонг, който постепенно се превърна в музикално чудовище."
Изображение



Няма да изброявам всичките мембъри на NCT, които сипят комплименти за батко си. 
Обичаме си ги и от тях го очаквахме, но на колегите му от други компании особено благодарим. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

BAMBI на Бекхьон дебютира като #1 в класацията на iTunes в 56 държави, което го поставя след Кай и преди Сухо в класацията на соло албуми в iTunes.
По-готиното обаче е, че Лей коментира в Инстаграм видеото на песента с думите : "хахаха сладко ахаххаа готино" 
Изображение

Бекхьон се появи за кратко и в епизод 1 на излъчената по YouTube Originals поредица "Еволюция на к-попа", казвайки: "Феновете са постоянен източник на сила за нас." 
Изображение

 

В Инстаграм Сехун ни ъпдейтна с красивото си лице... или поне част от него.
Изображение

А предвид предстоящия му рожден ден фенове започнаха да поставят и негови реклами по метростанциите.
Изображение

 

На 1 април се навършват две години от дебюта на Ким Джонгде като соло изпълнител. Един от най-красивите гласове на к-попа, а и не само.
Върнах се назад в темата и със съжаление разбрах, че не сме отделили кой знае колко внимание на дебюта му, което си е направо жалко.

Поздравявам ви с песента FLOWER, написана от Чен и JQ, която е включена в дебютния му мини албум April and a flower.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Prive Alliance, марката на която арт директор е Бекхьон, пуснаха капсула колекция  с името Interlude. За нея казват: "Бекхьон винаги е показвал част от себе си във всяка една колекция на Prive Alliance. Последната е малка, но силна, състояща се от два специални елемента. Фланелката Prisma представя графика с цветовете на дъгата, които леко се променят със смяна на ъгъла на наблюдение. Брошката Persona се състои от четири елемента и може да се съвмести с почти всички дрехи или аксесоари. Колекцията Interlude е поздрав към неговата многостранна личност и развитието на артистичния му стил. В очакване на скорошното му заминаване Бекхьон и Prive Alliance подготвиха дизайн, който ще пуснат за сезон 2021-2022.

Ограничената Interlude колекция излиза на пазара на 2 април и всеки елемент ще се доставя с фото картичка."

120620cd02d05ee4.jpg

 

69b4d2f7cb89392f.jpg

 

Off Topic

 

56b38c5d12acefb2.jpg

 

Ъпдейт и от Инстаграма на The Box с кратко видео на Чаньол. Изглежда страхотно и само можем да съжаляваме, че не успяхме да му се порадваме с тази леко пепелява коса. 

Между другото имаше съобщение, че ост албумът на филма, който се разпространява от SM е издаден в ограничени количества и повече няма да бъде преиздаван. Което за мен е пълна глупост при условие, че са поръчани над 46 хил. копия и феновете продължават да го търсят, а самият албум е на път да постави рекорди (то и на мен не ми пука особено за рекордите, но тук говорим за продажби, за приходи, не само за бройки гледания).

Вчера в инстаграма на самия филм пишеше, че са направени допълнителни копия, които ще са налични за поръчка след 12.04, та да видим - ще има ли, няма ли да има за всички желаещи. 

23b2551a7824601a.jpg

 

Самото видео. 

 

А Кай грее за Bobbi Brown Japan. 

Разкошен, както винаги. 

 

BCC спортните стоки, на които е рекламно лице Кай, също ъпдейтнаха Инстаграм акаунта си с нова негова реклама. 

 

В спойлер е туит на приложението CHOEAEDOL, в което чрез активното  участие на фенове успяхме да спечелим достатъчно точки с които се извоюва реклама по повод рождения ден на групата. Тя е разположена на станция Konkug Univ. и ще стои там в периода 2 - 15.04. :)

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-готиното за деня.

Бекхьон и Шиумин реагират на видеото на BAMBI.

И както самият Бекхьон споделя: "Това е моят най-любим и легендарен видеоклип."

По едно време Минсок казва:

- За момент помислих, че е Кай. 

-Така ли? - отговаря Бекхьон. - Това е най-добрият комплимент. :xaxa:

7b53d271c8cb13f3.jpg

 

 

И още едно нещо ми направи впечатление в това видео. Бекхьон каза да очакваме соло активности от Шиумин. Обаче кога, питам аз??? 

38402855cca99287.jpg

 

Имаме си и трак видео от ост-а на The Box  - Raining, изпълнява Чаньол. 

 

И като говорим за Чаньол, да споменем, че за девети пореден месец той е начело на една от китайските класации за най-влиятелна личност - чуждестранен артист. Ето и как изглежда самата класация за месец март 2021 г.:

#1 Чаньол

#2 Бекхьон

#3 Сехун

#4 И Джонг Сок

#5 Кай

#6 Ким Су Хьон

#7 D.O.

#8 Чен

#9 Шиумин 

#10 Сухо

931d61aadef9f6a2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Готови ли сте, EXO-L? 

Бекхьон влиза в казармата на 6 май, на рождения си ден. 

"Днес е облачно, затова исках да споделя хубави думи, но първо искам да знаете, че ще говоря за някои (други) неща. 

Получих повиквателна за влизане в казармата на 6 май. Няма да сме разделени завинаги, но искам да прекараме време по начин, който да ни накара да почустваме, че сме все още заедно, отколкото да чакаме и да си липсваме, да сме тъжни докато очакваме деня на влизане. Затова още по-сериозно ще опитам да приготвя някои неща. Знам, че чакането е трудно, затова искам да ви кажа, че ви обичам, а не да ви моля да чакате. Обичам ви и ви харесвам."

d47e413a3f5876f4.jpg

 

Off Topic

 

dd5cfd706679d73b.jpg

 

 

Между другото, Бекхьон щял да служи като обществен служител (като Джунмьон) и службата му щяла да е до  5 февруари 2023 г. :cry:

 

Военната ни линия, подредени по брой оставащи дни военна служба. 

5e621032f91d5ae1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ви е интересно как са направени снимките за албума BAMBI. Бекхьон определено се е забавлявал. :)

 

Ето, че ще видим Чаньол с пепелява коса. На 6.04, 18:00 KST, ще излезе негова песен със заглавие Tomorrow. 

Tweet

 13dbfd18b8eb3af0.jpg

 

925c63bbb6d3a38d.jpg

 

А Студиото на Лей споделя кратко видео с фитнес рутината с която Ишинг се поддържа здрав и в добра форма. 

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-рано днес Диспач публикуваха медицинското досие и информация за здравословното състояние на Бекхьон, заради което се налага да служи като обществен служител. Не искам дори да коментирам намесата в личния живот и публиикуване на лична информация, но това принуди Бекхьон да се включи в Бабъл и сам да обясни как се чувства.
Бекхьон страда от хипотиреоидизъм, което е наложило да бъде зачислен на по-лека физически служба. Ето какво споделя самия той в чат с феновете:
"Бях решил, че не трябва да го разкривам досега, но ще говоря за причината да служа като обществвен служител. След като има много хора, които разпитват ерис (exo-ls), има и хора, които са любопитни, а също такива, които ме питат дали това не е някакво преференциално отношение (служба), реших, че е време да го разкрия. Така че, с благодарност отговарям на въпросите на Диспач. 
Причината поради която не го го разкрих досега е, че мислех за предразсъдъците, които ще се появят или може би, че самият аз ще страдам твърде много? Чудех се дали ерис биха се тревожили, че това леко рефлектира на трудностите през които минавам.
Заради тиреоидното ми заболяване дебютът ми като член на EXO почти се провали, но когато мисля за това сега, 20-годишният Бекхьон без никакво съмнение си мислеше: "Искам да дебютирам, дори да падна и умра на сцената!" Разбира се, имаше много трудни моменти заради заболяването ми, но исках да удържа обещанието към себе си и чудесното сърце, което 20-годишният Бекхьон заложи и разкри (макар и треперещо). Имаше много трудни моменти, но също така ми беше приятно и бях щастлив, така че не исках да показвам (трудните времена), мога да го забравя и да продължа да съм щастлив в бъдеще. Хей! Защото аз съм много по-силен и енергичен човек отколкото си мислите. Не се тревожете твърде много и моля ви, гледайте ме сякаш съм сладък, дори да съм подпухнал!!!! >.< 
Желая ви здраве и щастие! Обичам ви. (сърце)"

Off Topic

 

Изображение


Изображение

Не сте тъжни, нали? Бекхьон е добре, следи състоянието си и както сам казва - ще се справи! :)
И все пак, ако настроението е мрачно, може да погледнете видеото на студио AUSPICIOUS с Шиумин, където разкриват практиката за съвместното си танцово си изпълнение - част 1.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От известно време се каня да ви питам нещо.
Мислите ли, че прекалявам с публикациите?

Ако смятате така, моля, кажете ми, няма как да го знам, ако си мълчите.
В крайна сметка идеята е заедно да се радваме и да коментираме любимата група, но ако някой - аз, преча по някаква причина трябва да го знам.
Виждам, че всички така или иначе във Фейсбук си коментират и там предпочитат да обсъждат какво мислят и как се чувстват, така че, ако преценявате, че съм "окупирала" тази тема и заради това не пишете - споделете, ще се съобразя.
Само, моля ви, нека остане жива и да не се превръща в енциклопедия от снимки и линкове, тях си ги виждаме така или иначе.
Ще е много жалко да загинат тези сто страници емоции, споделени до тук.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1 hour ago, kandala said:

От известно време се каня да ви питам нещо.
Мислите ли, че прекалявам с публикациите?

Ако смятате така, моля, кажете ми, няма как да го знам, ако си мълчите.
В крайна сметка идеята е заедно да се радваме и да коментираме любимата група, но ако някой - аз, преча понякаква причина трябва да го знам.
Виждам, че всички така или иначе във Фейсбук си коментират и там предпочитат да обсъждат какво мислят и как се чувстват, така че, ако преценявате, че съм "окупирала" тази тема и заради това не пишете - споделете, ще се съобразя.
Само, моля ви, нека остане жива и да не се превръща в енциклопедия от снимки и линкове, тях си ги виждаме така или иначе.
Ще е много жалко да загинат тези сто страници емоции, споделени до тук.
 

 


С удоволствие ще те уведомя, че никак не прекаляваш и аз лично съм безкрано благодарна за труда ти. Днес два пъти наминавах да видя информацията за заболяването на Бек в пипнат вид поднесена от теб, защото това, което гледах на английски, малко не се разбира на места. Така че, още веднъж благодаря! :wub:

Аз не се включвам много, защото нямам време да превеждам и изследвам внимателно, а за лични впечатления наистина сякаш обстановката тук е наложила дух на сдържаност. И все пак да споделя колко ме разчувства пак това мило същество Бекхьони с поредното си включване да поднесе истина и успокоение. Много пъти съм си мислела как с все по-ярката си светлина може да привлече недоброжелатели (от рода на тези, дето нападат U-Know толкова несправедливо и неоснователно) и всеки път се възхищавам на характера му и се моля да не се сгрухва, защото никак никак не заслужава каквито и да било глупави атаки, които хората все намират да си измислят за кого ли не в публичното пространство. 

 

И понеже по-горе се въздържах да си споделя епизодчето, посветено на любимеца, точно за да не си натрапвам личните впечатления, го правя сега - ей така, да го има в темата тук ;) 
И много-много ти благодаря още веднъж за ентусиазма да отделяш толкова време и енергия с обстойни и качестено поднесени новини и коментари не само тук, ами и по другите теми... на TVXQ, SHINee, Super Junior, NCT и т.н. Наминавам да преглеждам и тях. Така е, липсата на обратна връзка е малко обезкуражаваща, но в нашето забързано и претоварено информационно време често се получава. А и тук наистина сякаш е възприет друг тон и хората по усет го следват... повече да четат и по-малко да се обаждат :) Гушки от мен! 

В този епизод за Бек забравих да спомена още нещо - смешно, както си му прилича. Ще го включа в по-следващия, за SuperM. Сигурно помните първия инста-лайф на СуперМ от профила на Темин. Е там имаше един много смешен коментар: Baekhyunaa, if you climb a little higher you will reach the Himalaya: Ако се изктериш още малко по-нависоко, ще си удариш в Хималаите челото (примерно преведено, за да има рима).. Та... след този коментар, понеже той се беше похендрил на горното перило на дивана, го забелязах да прави същото по другите им предавания - катери се постоянно по перилата на диваните и гледа дружките си от висотите на орловия си поглед хахаха.. Според мен този маниер наистина има някаква психологическа връзка с желанието му да обхване всичко. Не да е по-горе от другите, а като събирателна точка. Много е интересно и ще видя как да го развия в темата за СуперМ и пирамидалното единство, йеее!
Хубава съботна вечер и лежерна неделя от мен :wub:
.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Ralie Blag, хубаво е наистина да има обратна връзка. Иначе пишеш, споделяш, превеждаш, информираш и накрая се питаш "защо"? 
Да ви кажа, възхищавам се на @skofiild, която години наред поддържа редица теми сам сама.

Обаче... какъв дух на сдържаност и защо мислиш, че да споделяш лични впечатления е натрапване? :) И аз ли натрапвам своите като пиша какво ми е харесало и какво мисля по някой въпрос? Нали затова сме тук? Моля те, споделяй! Клипчето ти е супер и мисля, че е интересно да се види, а и си е съвсем на място точно в тази тема. 
Иначе всичката информация по дати на рилийзи я има в Уикипедия и съответно в сайта на компанията (не само за EXO, за всички групи). 
Накрая, благодаря, че се включи да отговориш. :kiss2:

За разкош - пролет в розово. :) 

Изображение

Изображение
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо интересно.
Marz, продуцентът на Love Shot, по-рано днес е бил на живо в Инстаграм и е казал, че много обича и се гордее с тази песен, и е обещал, когато песента стигне 400 млн. показвания да направи подарък на нас, EXO-L. Интересно какъв ли ще е? В момента видеото има 393 млн. гледания, надявам се скоро да стигнем необходимата бройка, за да си получим "подаръка" :) 
В спойлер е откъс от лайфа.

Off Topic

 

 


Накрая и няколко свежи снимки на Лей, който е жури (или водеш?) в поредното риалити - Youth and Melody.
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Още две тийзър снимки за предстоящия сингъл на Чаньол Tomorrow, който ще излезе на 6.04.2021 г. 

Самият той е участвал в написването на текста, а песента е минималистична, акустична поп песен предаваща искрените му мисли за бъдещето. Туит.

Изображение

 

4da9b40db09e4d5f.jpg

Да сложим и снимки от днешната онлайн фен среща на Бекхьон.
Изображение

Изображение

Както и една красотичка от инстаграма на TIRTIR Japan
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SOME BY MI и Сехун - видео от рекламата му снимана на о-в Чеджу.
Както казват: "Насладете се на моментите с нашият чаровен принц Сехун за начало на един щастлив ден."

Off Topic

 

 

 

Да ви занимая малко с Бекхьон :) 

В този туит ще намерите превод на английски на записа на Бекхьон за Melon, при излизане на последния му албум.
Позволявам си да преведа някои от думите му, с надеждата да стигнат до повече хора.

Изображение

 

Нощ с Бекхьон 
Сега е времето да представя историята на Бекхьон, за тези, които винаги стоят зад Бекхьон. Както в нощта, когато нещата се промъкват тихо в мрака, това е моята история, която показва чувствата ми към тези, които стоят зад мен. Това е времето в което да предам моите чувства към тези, които ме подкрепят през последните десет години. Какви хора са те? Първо, това са хората от екипа, които работят с мен вече 10 г. и приятелите ми, които са до мен. Как мога да забравя семейството си? Тогава първо, ще изразя чувствата си към хората с които работя, приятелите и семейството. Искам да изпея някоя нежна песен. (смях)

Off Topic

 

Изображение


Думи към екипа

Първо, на стилистите (нарича ги хьонгове и нуни), екипа с който съм вече 10 г. Уау, вече минаха 10 г. Когато се срещнахме за първи път мислех, че трябва да гледам в очите хората, които се занимават с косите и грима, така че си спомням, че гледах в  очите човека, който се занимаваше с мен, докато не приключи. Исках да благодаря на скъпите хьонгове и нуни, които ни купуваха пиле и вкусна храна, когато ние не печелехме нищо! Надявам се да работим заедно дълго време докато остареем! И наистина искам да ви кажа, че ви обичам, такива каквито сте – без никакви инциденти, усмихнати, усещащи мястото и стоейки винаги до мен подкрепящи ме. Също така мениджърите и екипа, който е постоянно до мен, дори да не са били за 10 г. Знам много добре, че вие, хора, стоите по цяла нощ, спите по-малко и от нас, работите отдадено, за да изглеждаме ние добре, полагате много усилия за нас и макар не винаги да помага, аз се заемам да се грижа за смеха ви. Мисля, че ако работите с мен винаги ще сте усмихнати и наистина, наистина, наистина исках да ви кажа, че съм толкова, толкова благодарен. Малко е притесняващо, знаете ли? Да казваш на екипа, на мениджърите „Нуна, хьонг, много ви благодаря!“ Използвайки тази платформа, не знам дали ще чуят или това, но съм много благодарен.

Off Topic

 

Изображение
 

 

Съобщение към приятелите
До приятелите ми. Ах, толкова много имам да кажа.
Jongsub и Yoosung… Ще казвам истинските ви имена, Jongsun, Yoosung, Taewoo и Jaewan. Когато и да съм уморен или да ми е трудно, начина по който идвате при мен и сте моя поддържаща система, оставяйки своята работа на заден план... Моите приятели, които без да казват и дума само се поглеждаме, вкусът към храната и дори хобитата на които се радваме някак станаха еднакви, така че каквото и да правя мисля за вас, момчета. Надявам се да се смеем и забавляваме заедно дълго време, дори когато станем дядовци. Толкова съм благодарен и се надявам това никога да не се променя занапред. Ако приятелите ми чуят това, ще си кажат „Какво правиш? Какво правиш, Бьон Бекхьон?“ (смее се)

Off Topic

 

Изображение

Изображение


Съобщение до семейството
И любимото ми семейство. Тъй като съм зает ми е трудно да отделя време да отида до Бучон (родният град на Бекхьон), да хапнем заедно, но в сърцето ми моето семейство е все още номер 1. За да разширя това, което мисля за семейството си, ако някой ме пита какво е най-скъпото нещо в живота ми – аз обичам своето семейство толкова много. Дори да съм най-младият син, батко ми, майка ми, баща ми, също и снаха ми, моите Seoyool и Siwoo (племениците му), обичам ви страшно много. Това е наистина засрамващо. Какво е това? Ууу…

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение
 


Думи към членовете на EXO
Добре, следва… този път ще споделя чувствата си към членовете на EXO, които са много важни за мен. Сега бих пуснал сериозна, баладична музика. Има толкова много неща, които искам да кажа на EXO. Без да са се променили от началото, от дебюта ни до сега, когато и да ги видя, дори да не сме се виждали дълго време, защото всички сме заети, когато и да се видим винаги се чувствам като с близки приятели от детската градина. Защото те са хора на които мога да разкрия своите чувства и човека Бьон Бекхьон, такъв, какъвто е и чувствам, че мога да дишам малко по-добре, докато живея живота си. Вървейки напред, дори да сме на по 30, 40, 50 г., се надявам да се смеем, да говорим за различни неща и да се шегуваме като тинейджъри, когато се видим, така както правим и сега сред нас, надявам се няма да заприличаме на „възрастни“. Обичам членовете на EXO толкова много.

Off Topic

 

Изображение

Изображение
 


Съобщение за EXO-L
Хората, които останаха. Най-важните. Накрая тези, без които не мога да живея и са моя движеща сила, ще разкрия чувствата си към нашите фенове, EXO-L, Eris. Когато и да получим награда, ние винаги казваме на EXO-L, че наградата не е наша, а принадлежи на вас, хора. Без вас ние нямаше да съществуваме. Но откакто ковид излезе мисля, че осъзнавам малко повече колко сте ни скъпи. В познатата обстановка на музикалните предавания, когато имах график за Candy с екипа, танцьорите, гримьорите, мениджърите, вие бяхте тези, които липсвахте. Липсваше вашето окуражаване, спомнях си как си говорехме като стари приятели, питайки „Ядохте ли?“ и „Как беше? Хареса ли ви песента?“ Откакто това го няма всичко е пусто. Пространството се усеща някак студено и още веднъж осъзнах „Ах, сериозно, те са причината заради която мога да изпълнявам, движещата сила зад изпълнението и негова цел.“ Ако си представя, че няма и един EXO-L причината да полагам толкова усилия, причината да пея също ще изчезне. Знайте, че искам да слушате музиката ми и в бъдеще да вървим заедно с вас в една посока, държейки ръцете си, нито аз да вървя пред вас, нито вие. Искам ковид да приключи скоро, така че да можем да се забавляваме и да градим спомени заедно, щастливи, на едно място, без да се притесняваме какво си мисли някой друг. Накрая, с цялата ми искреност и с ръка на сърцето – обичам ви.

Off Topic

 

Изображение Изображение


Току-що излезе и bts на хайлайта на BAMBI.
(нямате представа колко го обичам този младеж и колко се гордея с него, от тук до Луната и обратно :))
09fb39fbfeb8bd99.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бек е толкова мил, умен, позитивен, може да те разплаче и да те разсмее едновременно. Аз му благодаря, че го има ,че влезе в живота ми, както и ЕХО. Те ме държат жива, когато ми е трудно, аз безкрайно много ги обичам и не спирам да слушам музиката им. Благодаря за превода, оценяваме всичко, което правиш @kandala

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хей, хей, не очаквах, а вие?
Тийзър за видеото на Tomorrow, което ще излезе утре.
Чаниииии :)

 

За да стане още по-красив този пост - снимката, която Кай качи днес в Инстаграм с текст "KGGK", който изобщо нямам представа какво значи. Ако имате идея, моля, споделете.
Изображение

Накрая на деня един списък с постиженията на Бекхьон с BAMBI, който излезе преди 1 седмица, на 30 март 2021 г. 
Изображение
Най-продаван соло албум на годината
Най-продаван албум на годината
#1 в дневната класация на албуми
#1 в седмичната класация на албуми
#1 в месечната класация на албуми
 

Най-високи продажби за първия ден, за годината
Най-високи продажби за соло албум на всички времена
Първи соло албум преминал 700 хил. продажби за първия ден

Първият артист на SM преминал 500 хил. продажби за първия днес (два пъти)
Първият артист на SM преминал 600 хил. продажби за първия ден (два пъти)
Първият артист на SM преминал 700 хил. продажби за първия ден

Най-високи седмични продажби, за годината
Най-високи продажби за първата седмица за соло албум, за всички времена
Най-високи седмични продажби на албум на SM
7-ми най-добри продажби за първа седмица, за всички времена

Първият соло артист преминал 600 хил. продажби първата седмица (два пъти)
Първият соло артист преминал 700 хил. продажби първата седмица (два пъти)
Първият соло артист преминал 800 хил. продажби в първата седмица, както и първият такъв на SM
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

9 hours ago, kandala said:

Хей, хей, не очаквах, а вие?
Тийзър за видеото на Tomorrow, което ще излезе утре.
Чаниииии :)

 

За да стане още по-красив този пост - снимката, която Кай качи днес в Инстаграм с текст "KGGK", който изобщо нямам представа какво значи. Ако имате идея, моля, споделете.
Изображение

Накрая на деня един списък с постиженията на Бекхьон с BAMBI, който излезе преди 1 седмица, на 30 март 2021 г. 
Изображение
Най-продаван соло албум на годината
Най-продаван албум на годината
#1 в дневната класация на албуми
#1 в седмичната класация на албуми
#1 в месечната класация на албуми
 

Най-високи продажби за първия ден, за годината
Най-високи продажби за соло албум на всички времена
Първи соло албум преминал 700 хил. продажби за първия ден

Първият артист на SM преминал 500 хил. продажби за първия днес (два пъти)
Първият артист на SM преминал 600 хил. продажби за първия ден (два пъти)
Първият артист на SM преминал 700 хил. продажби за първия ден

Най-високи седмични продажби, за годината
Най-високи продажби за първата седмица за соло албум, за всички времена
Най-високи седмични продажби на албум на SM
7-ми най-добри продажби за първа седмица, за всички времена

Първият соло артист преминал 600 хил. продажби първата седмица (два пъти)
Първият соло артист преминал 700 хил. продажби първата седмица (два пъти)
Първият соло артист преминал 800 хил. продажби в първата седмица, както и първият такъв на SM
 

 

Толкова съм горда, все едно са мои постижения. И съм сигурна, че това няма да е само това, още доста такива списъци ще имаме

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-продавани албуми в Корея за м. Март, съгласно класацията GAON - изт. Koreaboo
#1 - BAMBI - излязъл на 30.03
#8 - The Box OST Album - реализиран на 31.03.
:cry:


Според тази статия NAVER Сехун е избран за участие в драматана SBS Now, We Breaking Up, редом до  Song Hye Gyo и Jang Ki Yong, и ще играе ролята на дизайнер. Няма да е главна роля, но ще е хубаво да го видим на екран. Очакваме потвърждение от SM.  Потвърдено.
Снимките ще започнат втората половина на месеца, очаквано излъчване ноември 2021 г.

0002945162_001_20210406155711620.jpg?type=w430

 

И нали няма да забравите песента на Чаньол, която излиза в 12 часа наше време? :)
 

Докато чакаме Tomorrow на Чаньол печелим за момчетата ни.
Феновете извоюваха съответно 1 и 2 място за Сухо и Бекхьон  в класацията за айдъли родени през май, на приложението Fanplus. Те ще получат като награди рекламни пана (Сухо ще има реклама на Times Square в Ню Йорк и съм сигурна, че ще се пръсне от гордост, а Бек ще е рекламиран в метрото на Сеул), но най-хубавото е, че за близо десетгодишната си кариера Джунмьон печели за пръв път и това ме прави много, много щастлива. Още повече, че вече близо година е извън полезрението на фенове и медии. Браво, лидерним!

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...