Jump to content

EXO


Recommended Posts

Ех, Бекхьон, Бекхьон. 
Той беше още по-развълнуван от нас след излизане на тийзъра, чак се включи в туитър да пита: "как беше как беше?" Е как да е било? Почти умряхме. Който е оцелял със сигурност ще падне на 30.03.

Аз обаче идвам с още една красота.
Помните ли интервюто на Сухо за LEON January 2019, за което ви споменах? Да, вече го имаме на български за всеки, който иска да опознае малко повече симпатичния лидер и човека Ким Джунмьон.

leonkorea_2019-01-07_07-50-31.jpg

Прекара време с нас като младия LEON на 2019 г. В момента си в разцвета на своята младост,  какво е да си „млад“ според теб?
Мисля, че може да се свържем с думата „младост“. Мисля, че всеки може да бъде млад, ако има мечти, ако има воля да постигне целите си, след като си ги постави.

продължава в спойлера

Off Topic

 

English translation here by @acquastatic (Thank you!)

Моля, имайте предвид, че са възможно някои неточности заради превода през три езика.
 

Прекара време с нас като младия LEON на 2019 г. В момента си в разцвета на своята младост,  какво е да си „млад“ според теб?
Мисля, че може да се свържем с думата „младост“. Мисля, че всеки може да бъде млад, ако има мечти, ако има воля да постигне целите си, след като си ги постави. Такива хора показват страст и активен образ, като постоянно развиват себе си, независимо дали са на трийсет или четирийсет. Имат ентусиазирано отношение към живота. И аз постоянно имам мечти. Те не са много големи, само защото ги наричаме „мечти“. За да постигна целите си след като ги набележа, се опитвам да се движа напред правейки планове и стъпка по стъпка ги изпълнявам един по един.

Какви мечти имаш напоследък?
Няколко. Първо, голямата ми цел е да бъда активен с EXO за дълго време. Искам периодично да издаваме албуми и да се срещаме често с феновете чрез концерти, дори и след като остареем. Надявам се също да бъда активен в сферата на мюзикъла. Ако имам шанс, мечтая да правя мюзикъли на Бродуей или да напредна в Холивуд.

С какво отношение се справяш с младостта?
Тъй като съм човек, който прави планове и спокойно се подготвя за бъдещето, аз също така давам всичко от себе си в конкретния момент. Едно мое мото е „да живеем на момента“. Повтарям си го, когато се случва нещо важно. Мисля, че отношението върху фокусирането на  момента е най-добрият метод да пристъпя напред, по-близо до бъдещето, което се надявам да имам.

Винаги показваш енергичния образ на лидера на EXO. Къде са корените на тази енергия?
Поставяйки си мечти и цели в детайли и опитвайки се да изпълня всяка една от тях стана движещата ми вътрешна сила. Сега, когато съм близо до 8 г. от дебюта (ян. 2019), чувствам някаква отговорност за сегашната си позиция и това се превърна във външната движеща сила. Трябва да отговоря на своите очаквания, на тези на феновете, на много други. Понякога се превръща в тежест, защото и аз съм човек, но е напрежение, което ме кара да се чувствам добре и ме предпазва от това да спра.

Ти се грижиш за екипа на снимачната площадка. Изглежда сякаш съобразяването е част от теб.
Аз съм човек, който обръща внимание на чувствата на всеки – дали ще са членовете на групата, приятели или екипа. Мисля, че е защото съм лидер? Където и да отида срещам много хора и много пъти трябва да представлявам EXO, така че мисля, че е естествено.

Кога можем да видим най-естествения образ на Сухо?
Най-добре се чувствам с хората от групата, семейството и приятелите от училище. Когато се срещам със съучениците се чувствам като студента Ким Джунмьон вместо Сухо от EXO.  Ние или играем заедно в общежитието или си наемаме нещо извън Сеул, или ходим на сауна. Тези приятели ме приемат такъв, какъвто съм.

През 2018 г. ти усилено промотираше освен като Сухо от EXO, така също и като актьора в мюзикъл Ким Джунмьон. Коя беше дейността, която остави в теб най-дълбоко впечатление?
Всички те бяха добър опит. В частност помня времето в което се подготвях за мюзикъла TMWL. Не знаех, че ще приема толкова на сърце мюзикъла като жанр, дори когато играх Рудолф в първият си мюзикъл The Last Kiss. Дори когато започнах този проект (TMWL), започнах с настройката, че ще се уча. Беше голямо предизвикателство, но беше наистина хубаво. След като постепенно свикнах се чувствах удобно да се кача на сцената. Беше специално усещане да съществуваш като друг човек на сцената.

Имам чувството, че времето, което си прекарал да работиш като новобранец до опитните актьори е било много значимо (за теб).
Тъй като ме избраха за TMWL по времето, когато снимах драмата Rich Man, можах да се присъединя към мюзикъла (към екипа) едва месец преди първото представление. Чувствах, че времето е много малко, затова не спрях да репетирам целия месец. С мисълта, че не трябва да причинявам неудобство или да навредя на другите актьори на сцената, репетирах по цял ден (постоянно), освен когато спях. Запаметявах текста докато се храня. Да рецитирам текста на всичките си соло песни преди да заспя всяка вечер – това беше домашното, което си дадох. Правейки това, накрая започнах да сънувам, че играя. (смее се) Чувствам, че доверието между актьорите е важно за музикално изпълнение, така че бях горд и благодарен, че другите изглежда ми повярваха, след като видяха как репетирам преди първото представление.

Има ли някакви жанрове или роли с които искаш да предизвикаш себе си в бъдещи мюзикъли?
Има много. Искам да опитам „Джекил и Хайд“, когато стана малко по-възрастен. Искам да опитам да изиграя роля, различна от тази на И Ю Чан в Rich Man. Роля в която съм мълчалив, но да хвърлям забележителни цитати всеки път, като говоря, роля, която води постановката. Надявам се да играя в сцена, която ще остане дълго време в паметта на зрителите.

Не можем да пропуснем да поговорим за петия албум на EXO, който излезе наскоро. Изглежда сякаш музиката ви е станала по-задълбочена. Имаше ли част на която да си обърнал специално внимание?
Хореографията на Tempo е наистина комплексна. Има напълно различно усещане от всички предишни танци на групата и ако я наблюдавате ще си кажете, че е като фристайл. Сякаш осем души изразяват своето индивидуално усещане, но са обединени в едно. Обърнах доста внимание на това. Повече отколкото да практикуваме прецизна хореография при която да съвпадат всички ъгли… Това е първият ни албум от доста време и всички ние имахме своите чувства. Аз бях ангажиран с баланса на мненията, които активно се обменяха от членовете на групата и беше много интересно.

Докато вие вероятно сте мотивирани да промотирате активно напоследък, аз си мисля, че сигурно е и стресиращо. Какъв е твоят начин за премахване на стреса или организиране на мислите?
Намирам време да отида на почивка надалеч. Да видя и почувствам нови неща, но повече от всичко да се почувствам свободен. Това е време, което чувствам като бягство. Съществувам просто като Ким Джунмьон, не EXO Сухо. Наскоро ходих до Фукуока с Хичан, с когото се сближихме по времето на снимките на Glory Day. Посетих живописен минерален извор и почувствах изтощението да изчезва напълно, въпреки че беше студено.

Прекарваш началото на 2019 г.с LEON (списанието). Влагаш ли някакво специално значение в началото? Или някакво обещание за новата година?
Мисля, че започването на нещо е половината от него. Така както е важно да предприемеш първата стъпка, така и аз си обещавам нещо всеки януари. „Нека 2019 е щастлива година, без съжаления!“. Това е в месинджър профила ми. Записах го на 1.01.2017 г. и променям само цифрите всяка година. Опитвам се да направя всеки ден значим, така че да мога да се усмихна и когато погледна назад след година да си кажа, че всички моменти в миналото са били стойностни и ценни.

Какви са плановете ти за промоции през 2019 г.?
Сега, когато рипакидж албума Love Shot излезе през декември (2018), след издаване на 5-ия ни албум, искам да се срещна с феновете на концерт. Личното ми желание… Пиша текстове, които съдържат това, което искам да кажа, така че се надявам да мога да ги издам друг път. Като актьор определено искам да направя още нещо, дали ще е филм, драма или мюзикъл. И за мен също сега е началото на 2019 г.



 


 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Електронната медия Lifestyle Asia споменава Кай и Сехун като едни от най-влиятелните к-поп артисти по отношение на модата. В материала са включени още G-Dragon, Лукас от NCT, Джаксън Уанг, Лиса и Джени от Blackpink, Мино от Winner. 

За Кай казват: "Водещият певец на бой групата EXO, Кай е един от посланиците на Gucci и първата звезда мъж избрана от марката за световна икона на Gucci Eyewear (дизайн за очила). Година преди това Кай стана обект на внимание на шоуто на марката за колекция пролет/лято 2018 в Арли, Франция, носейки лентата за глава с кристални ресни, на Александро Мишел, част от мъжката колекция есен 2018. Когато списание GQ Великобритания издаде своя списък с 50 най-добре облечени мъже за 2020 г., класираният на седмо място Кай беше единственият к-поп артист в него. Той също се появи и на корицата на GQ Корея за март 2020, носейки костюм и дълго палто от колекцията на марката пролет/лято 2020. Кай присъстваше и на Седмица на модата в Милано, на представянето на Gucci колекция есен, мъже 2020 и беше заснет с колегата си фешъниста Джаред Лето. Връзката между марката и Кай е толкова силна, че скоро след това италианският бранд анонсира създаването на специална колекция за 2021, вдъхновена от него и първата създадена за корейска знаменитост. Но Кай не е само за дрехи. През 2020 г. той стана и първата муза мъж, за американската козметична компания Bobbi Brown."

Off Topic

 

The lead singer of the boy band Exo, Kai is one of Gucci’s ambassadors and is the first Korean male celebrity chosen by the brand as the global icon for Gucci Eyewear.

A year before he became the brand’s ambassador, Kai was the cynosure of all eyes at the Gucci Spring/Summer 2018 Resort show at Arles in France, where he wore Alessandro Michele with a crystal fringe headband from the men’s Fall 2018 collection.

When GQ UK released its 50 Best Dressed Men of 2020, Kai, who was ranked seventh, was the only K-pop artist on the list. He also appeared in GQ Korea’s March 2020 issue wearing a Gucci suit and a long coat from the brand’s 2020 Spring/Summer collection. Kai attended Gucci’s Fall 2020 Menswear show at Milan Fashion Week and was photographed with fellow fashionista Jared Leto.

The association between Kai and Gucci has become so significant in a short time that the Italian label announced a capsule collection inspired by him in 2021, a first for a Korean celebrity.

Kai is not all about just clothes. In 2020, he also became the first male muse for American cosmetics brand Bobbi Brown.

 

01af44bdc75d0449.jpg

 

За Сехун пък пишат следното: "Заедно с другите неща, Сехун, член на прочутата EXO, е известен с тясната си, изразена челюст. През 2017 и 2018 г. на шоуто на Louis Vuitton, списанието Vogue го нарече най-добре облеченият мъж на събитието. Носещ черно кожено яке Vuitton, върху цветна риза с тема калейдоскоп през 2017 г., той изгря с различен вид на шоуто на марката през 2019 г. в Saint Paul de Vence, облякъл за основното събитие мохерен пуловер с червено-бели линии. Сехун присъства също и на Louis Vuitton Maison в Сеул през 2019 г. Въпреки че обикновено носи цветни дрехи, както другите к-поп знаменитости, Сехун е известен с почти минималистичното си усещане за мода, където цветове като светло синьо, бяло и сиво са по-забележителни от по-ярките нюанси."

Off Topic

 

Among many other things, Sehun, a member of the famed EXO, is particularly famous for his narrow, chiselled jawline.

At the 2017 and 2018 Louis Vuitton shows in France, Vogue named him the best-dressed man in attendance. While he wore a Vuitton black leather bomber jacket over a colourful shirt in a kaleidoscopic print in 2017, he donned different looks at the brand’s Resort 2019 show in Saint Paul de Vence including a mohair sweater with bold red-and-white stripes for the main event. He was also present at the opening of Louis Vuitton Maison Seoul in 2019.

Though he occasionally wears colourful dresses like other K-pop stars, Sehun is known more for his almost minimalist fashion sense in which colours such as navy, white and grey are more prominent than brighter hues.

 

8d8ad381a893f2c4.jpg

 

Преди минути качиха видео в което Шиумин ни представя мърча, който ще се предлага със закупуване на билетите за фен срещата на 27.03. Да ви призная нищо не разбирам, а и покупката много не ме вълнува, просто ми харесва да слушам Минсок. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе епизода на предаването MMTG, с участието на Бекхьон. Утре ще добавят английски субтитри, йеее. :)

 

Между другото, от танцово студио Auspicious бяха обещали днес да качат видео от заснемането на колаборацията с Шиумин, така че очаквайте още включвания по-късно. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-накрая SM качиха нещо за филма The Box, след като днес ост албума излиза на дигиталните платформи (физическите копия се пускат на 31.03.2021 г.). 

Кавър на Without You, Чаньол. :up:

 

Албумът The Box в YouTube Music и SPOTIFY.

 

Допълвам с една новина за Лей. 

Ишинг прекрати договорите си с Calvin Klein и Converse. 

Причината е проблем със санкциите наложени от някои организации и бойкота на китайски стоки заради недоказаните (според мен такива и ще си останат) твърдения за използването от страна на китайските власти на насилствен труд от угурската общност в Xinjiang, район, който осигурява 1/5 от световните доставки на памук. 

Студиото на Лей е отправило запитване до марката Calvin Klein за твърденията, но не е получило задоволителен отговор и Лей е взел решение да прекрати договора. Същото важи и за Converse. 

(тук една статия от Ройтерс за H&M, която хвърля светлина на въпроса) 

ef096aef6c1840eb.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

OMG иииууутуп.
Поредната порция тийзър снимки от Бекхьон.
Изображение

Изображение

Изображение

Краят на деня за един от големите корейски сайтове за к-поп изглеждаше така:
(аз доволна :) )
37e0480e3e01a1a6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде изгря Слънцето тая сутрин...:icon_sunny:.:wub::wub:

Жив и здрав да е момъка.

Срамежлив, срамежлив, ама това не му пречи да е секси танцова машина.

 

Пожелавам си някой ден да го видя на живо. /На вас също/.

Останалите и тях, за разкош. 

И ще съм така... :swoon::swoon:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да е честит Минсок! 

Здрав и все така отдаден на EXO и музиката! 

Това е снимката и дневника му, който качиха в LYSN и както забелязваме с любов е нарисувал... 7 танцуващи човечета? Между другото, онзи ден е казал, че подготвя нещо извън XIUWEET TIME и пита: "Любопитни ли сте? Няма да ви кажа." :D

7b2e8a130b10c695.jpg

 

А това е от днес в Бабъл. Написал е, че почти е пристигнал на работа, явно продължава усилената подготовка за утрешната ден среща. Сладур. 

902c31eb9eacd385.jpg

 

Ъпдейт и от Кай, който ще краси корицата на списание 1st Look в качеството си на първата муза мъж на Bobbi Brown за регион Азия. 

a5885a56e445ddd5.jpg

 

e3202d6b57d971ab.jpg

 

Инстаграм ъпдейт и от Bobbi Brown Korea. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днешните красоти от Бекхьон.
May be a closeup of 1 човек

Изображение

Изображение

За който е пропуснал.
По-рано днес в Туитър феновете започнаха да трендват хаштагове за "правилно промотиране на Бекхьон", придружено с... както винаги думи по адрес на SM.
Това принуди самия Бек да излезе на живо в Инстаграм и да сподели защо няма информация за промоции на албума.
Оказва се, че съвсем скоро ще влиза в казармата и това е причината да липсват активности. По негови думи са  опитали максимално да отложат казармата, но финалната дата, която са им позволили за отлагане е до края на март (след това военните директно му казват "на тая и тая дата влизаш") Самият той каза, че се е чудил кога да ни го съобщи, но след като сме били токова разстроени (феновете) сега ни го казва. Освен това сподели, че е нямал никакво време заради соло албума, графиците със СуперМ и иска да прекара малко време с родителите си...
Та така, хора. Очакваме тези дни да ни кажат кога ще видим гологлав Бек.
Ето и статия от Soompi по темата.
А, нещо готино - Лей също гледа лайфа и се включи с няколко коментара. Беше мило и хубаво да го видим. :) 
Изображение

В спойлера можете да видите лайфа на Бекхьон с англ. субки.

Off Topic

 


 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес се състоя On: XIUWEET TIME - онлайн фен срещата на Шиумин. 
Както и очаквахме гост водещ беше Бекхьон.
Накрая Шиумин изпълни няколко песни сред които една съвсем нова Serenity, както и гвоздеят на събитието - Obsession.
(личното ми мнение? няма да бъде любимото ми преживяване. не заради момчетата, те бяха сладури, както винаги, просто за мен целият сценарий беше ужасно глупав - повече от час и половина двамата седяха, говориха си, разиграваха някакъв куиз и хвърляха специфични корейски шеги, които за мен самата останаха неразбрани. и всичко това с липсващи в 80% от времето субтитри. разбира се, това е мое мнение, гледам в  Туитър хората се радват, явно за всички останали е било забавно. ами супер, радвам се.)
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето как ще звучи албумът на Бекхьон BAMBI. 

Sound room

Ужасно много ми хареса това, което чух и главата си залагам, че албумът ще е страхотен. Но какво говоря? Дори само фактът, че Amusement Park ще е в него гарантира това. 

Нямам търпение да чуя всички песни. :)



Нещо за The Box. :) Трети ден след излизането си филмът остава #1 в боксофиса с над 63 хил. зрителя.
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вече си имам любими - Cry For Love, Love Scene, All I Got и Bambi . Със сигурност ще харесам и Privacy, а Amusement Park отдавна ми е в любими. И се съгласявам с @kandala албумът ще е невероятен, съвсем искрена съм.
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес изпращаме Чаньол в казармата.

Заради ситуацията с Ковид няма обявени място, час и събитие по повода, ще влезе тихо и без да знаем къде точно, само знаем, че ще е на служба до 28.09.2022 г. 

От Чани получихме само тази, пред-военна снимка на която носи часовник подарен от Кьонгсу, с текст към снимката 안녕 (довиждане). 

d617595e184f77e5.jpg

 

(очакваме си чинно и общата с момчетата, разбира се)

Лека служба, Пак Чаньол! 

 

Допълвам тук написана на ръка бележка от Чаньол, публикувана на Инстаграм акаунта на The Box. 

В нея той казва: "Здравейте! Тук е Чаньол. През изминалата година снимах филм, записвах песни и не бих могъл да бъда по-щастлив. На всички, които винаги бяха на моя страна, много благодаря! The Box ще продължи да се излъчва, скоро и в Азия. Надявам се всички да обичат филма и песните в него. Ще се върна здрав от казармата!"

f69eae3771d1c128.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знаем даи ще получим снимка на Чаньол с момчетата (в момента в Корея е забранено събиране на повече от 5 души на едно място), но имаме ъпдейт от баща му - снимки с роднини.
Ужасно е сладък с това дълго, дълго палто и най-важното - усмивката е там, струи от него. :) 
Изображение

Изображение

Ние, EXO-L , получихме една специална награда - видео от Чаньол, качено в канала на NNG .
Заснето е на 27.11.2020 г., рождения му ден и в най-разгорещения период с глупавия скандал, когато Чани се беше покрил, никой не знаеше къде е и какво прави. А той е отделил часове от времето си да обиколи всички метростанции, билбордове, кафенета, дисплеи, където има поставена реклама за рождения му ден. Видеото завършва с думите: "Аз съм добре.", "Нека се срещаме на всеки 27-ми." (дали има предвид 27-мо число всеки месец или всеки 27 ноември не знам)
Безкрайно съм щастлива, че сме подарили светлина в мрачния му ден. Или може би заради нас и близките му, онзи период не е бил толкова труден за него? Не знам това, знам само, че Чаньол още веднъж стопли сърцето на милиони EXO-L.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лека да е службата му.

А видеото от рожденият му ден е много готино. По принцип харесвам да гледам такива неща, когато посещават местата създадени за тях от феновете. :wub:

Чаках и аз общата снимка, където останалите момчета го изпращат към казармата.

Даже си мислих, че вече на нея ще има още двама..  двама, които вече преминаха през това и сега е техен ред да изпращат.

Жалко, че няма...

 

Затова пък някой фен се е развихрил и е направил точно това, което вярвам всички искаха да видят.

Exk32sn-XEAY31-QS.jpg

 

Та това исках да кажа, може да е детинско, но пък смятам, че е мило.

А и ми хареса надписа, който е към поста в Туитър, където видях снимчицата:

„Нека въображението ни отведе до места, на които не сме успели да отидем.“

П.П: Ако искате, погледнете.

Има и още към тази картинка, предисторията.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еха, супер са тези фен картинки. Наистина ти става едно хубаво, топло на душата. 

 

Иначе се включвам с две неща. 

Първото е свързано с един проект в Туитър, в който фенове чрез пускане на хаштагове се стремяха да отчетат най-много  туитове и съответно наградите са рекламни автобуси и реклама в YT, като разликата е в броя дни. 

Та финала изглежда така: Treasure, Enhypen и на трето място нашият лидер Сухо. Браво на всички! 

7e788406d9358dd9.jpg

 

Другото нещо са две красиви снимки от пресконференцията на Бекхьон, където водещ беше Шиумин. 

Бек е казал: "BAMBI трябваше да е моят подарък за феновете преди влизане в казармата, но чувствам, че аз получавам подарък." Предполагам визира предварителните продажби на албума, които минаха 830 хил. 

e15bc478c108b430.jpg

 

23364a7e7f18c6c4.jpg

 

Ето и линк към пресконференцията. 

 

Засега това, след излизане на видеото и албума по-късно - още. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дами и господа, BAMBI :)

 

АЛБУМЪТ в YouTube Music 

 

Хайде и една малка фотосесия от снимачната площадка, качени в Инстаграма на една от танцьорките в клипа. :D

05ddd2f1703d2ee0.jpg

 

1c5fd91961b08408.jpg

 

7803eb16911e14e6.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...