Jump to content

EXO


Recommended Posts

Кай стана първата корейска знаменитост заслужил  колекция на свое име от световната марка GUCCCI.

Колекцията носи името KAI X GUCCI CAPSULE COLLECTION и темата й са любимите мечета на Nini. 

Изт. Koreaboo

Twitter

dce10a85042bbac9.jpg

Изображение

Изображение

 

На въпроса на Esquire Korea защо сред всички останали неща е избрал мечките Кай отговаря: "Феновете ми дадоха този прякор (мечо), защото се движа бавно, като мечка. В началото си помислих "Не съм мечка?!?", но после започнах да ползвам повече тематични неща, получавах подаръци със снимки на мечки. Така започнах да ги харесвам. Превърна се в нещо, което символизира връзката между мен и почитателите ми. И така се случи, че започнах да притежавам много неща свързани с мечки. (смее се) "

 

Кай споделя, че съвместната работа с GUCCCI за него е голяма чест: "Това е първият път, в който GUCCCI стартира колаборация с корейска знаменитост. Благодарен съм и се вълнувам. Не е лесно да имам колекция на свое име, това е огромна чест и голяма възможност. Много се вълнувам, че всичко това се случва на мен." 

Off Topic

 

30627483c7bb5014.jpg

 

35a81273b1459600.jpg

 

 

 

И след Кай да ви зарадвам, поне тези, които не са разбрали, че Кьонгсу не само започна често, често на ползва Бабъл-а, но започна да пуска и гласови съобщения. :D В едно от тях, през уикенда, е съобщил, че е започнал записването на песните за соло албума си, като ще записва и тази седмица. Казал е да очакваме скоро. Йеее. Още по-сладко ми беше да прочета, че в следващото си съобщение се е замислил за нас, международните фенове, че така няма да разбираме (да можем да си превеждаме) и е казал, че ще редува гласови и текстови съобщения. Кьонгсу - президент! :yes:

 

В допълнение Harper Bazaar Japan посочва D.O. на 5-то място сред корейските актьори, които се очаква да бъдат супер успешни през 2021 г.

Изт. Линк Туитър

9bf42a68e068c4f8.jpg


Накрая довършвам този пост с информация от Soompi
Медията споделя, че EXO е един от четирите к-поп артиста с най-много туитвания за 2020 г. не другаде, а в САЩ. 
Както се вижда корейски изпълнители водят класацията, а нашите момчета са споменавани по-често от звезди като Хари Стайлс и Мегън Дъ Стелиън.
Класацията за САЩ се води от BTS, #5 са Ateez, под  #6 са NCT, а #7 EXO. Поздравления за всички!
В световната класация за 2020 г. пък EXO са #3. 
Браво на нашите hiatus Kings!
2020-Most-Tweeted-Musicians-U.S..jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на Сехун, което Some By Mi обещаха при достигане на 200 хил. последователя. 

Инстаграм

 :)
a01891b87cbf9b1e.jpg


Бекхьон за Burberry - Instagram
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статия на Teen Vogue за колаборацията на Кай с GUCCI
Снимка - инста на Кай 
e7bc3c83770f5ba5.jpg

Тук пък си имаме Лей за L'OFFICIAL  и туит . Ще бъде на мартенската корица на списанието. :)
Видео - ТУК
Изображение

Изображение
 

Off Topic

 

Изображение

 

Изображение

Изображение

 

Изображение

 

Изображение


 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тук нещо малко, което обаче много ме радва.
Албумът на EXO OVERDOSE е на 12 позиция в седмичната класация на HANTEO, с продадени над 5 хил. копия.
За справка - издаден е през май 2014 г. и е най-стария измежду първите 50 в класацията.

Off Topic

 

Изображение

 

Поствам един туит с надеждата, че повече хора ще го видя и обещавам по-късно да го скрия.
Появи се кратък запис от репетицята на Сухо за мюзикълът в който участваше TMWL. Клипът е от OBSESSION ерата.

 

Туитър в спойлер, ТУК - Инстаграм акаунта на актьора, който сподели видеото. Може да видите и някои други. 

Off Topic

 

 

 

 

 

И понеже много, много си го обичам лидера и страшно ми липсва, ви поздравявам с негова песент, която все повече харесвам - О2.

 



 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Love Shot" става 5-ият музикален видеоклип за SM, който постигна 1 000 000 коментара в YouTube. Това ме прави изключително щастлива, гордея се с момчетата! 

 

6e987325ef648242.jpg?fbclid=IwAR3jq_vbDhdMXdmNOTbec4KCNng9GYKjBn_rSkRmUHHDVWPDQlTo4nhU70w

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бекхьон за Burberry и W Korea - брой март 2021 г. 

W Korea
(в броя има много хубаво интервю, ще видим какво ще стане с него... )



Изображение

Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Статия за Кай и съвместния проект с GUCCI в британската медия за музика и поп култура NME.

Песента на DJ Raiden, Chanyeol, Lee Hi & Changmo пък влезе на 31-ро място в класацията на Спотифай Global VIral 50.
Колкото и да е не-важна въпросната класация, радвам се, че тази страхотна песен е сред споменаваните в соц. мрежи и кой знае - може повече хора да я чуят и оценят. :)
6945d27686ffbff2.jpg



Интервюто на Бекхьн за мартенския брой на W Korea.
511483dafd623adc.jpg

ГЛАВА 1
СОЛИСТЪТ БЕКХЬОН И БЕКХЬОН В EXO

credit: превод от корейски на английски: bhyunsource ✴︎ 백현 @bhyunsource, възможни са някои неточности предвид превода през два езика.


Миналата година имах фотосесия за майското издание на W Korea. Сякаш беше вчера. Каква обратна връзка получих? „Имаш хубава ключица?“ :D

Продължава в спойлера.

Off Topic


Предварително се извинявам за възможни неточности в термините свързани с вокална техника. Приемам критика, ако имате такава, и ще ги коригирам.
 

ГЛАВА 1
СОЛИСТЪТ БЕКХЬОН И БЕКХЬОН В EXO


Миналата година имах фотосесия за майското издание на W Korea. Сякаш беше вчера. Каква обратна връзка получих? „Имаш хубава ключица?“ По онова време имах чувството, че съм поел много неща върху себе си, далеч от рутината да върша нещата с останалите членове. Сега се намирам в момент, в който съм издал два самостоятелни албума, готов съм за трети, така че съм свикнал. Причината поради която съм по развълнуван е заради екипа на Burberry. Всички са много мили и ме карат да се чувствам, като човек, който се усмихва и разпръсква добра енергия, когато работи с някого или общува с по-младите колеги.

Точно така, нямах много време миналата година. Бях наистина зает. Не беше само моята ситуация такава - да не успея за постигна всички планирани неща и да се видя с фенове. Вместо да се правя, че само аз в света минавам през трудности, аз си мислех, че начинът да преодолея ситуацията е да бъда зает. Причината да изпея четири ost-а също така, защото мислех, че ще позволи на хората да чуват гласа ми по този начин. Така че, когато гледате драма или Netflix да  имате чувството, че съм до вас.

Когато за първи път чух, че „Delight“ е продал над 1 млн. копия не можах да повярвам. Това наистина ме стресна, след като чух, че за пръв път някой продава 1 млн.  като соло артист от времето на Со Те Джи. Освен че бях благодарен, това ми даде и увереност. Как така ли? Разбира се, аз съм уверен човек като цяло. Но знам, че ако спра и бъда „просто Бекхьон“ вместо „някой наистина добър“ ще загубя увереността си. В началото не бях съвсем убеден за песента „Candy“. Ще сработи ли? Ще я отхвърлят ли хората като посредствена и да не  я слушат? Не можех да направя турне, така че репетирах  много през свободното си време. Докато натрупвах повече вяра във вокалните си умения албумът „Delight“ беше това, което ме накара да помисля: „Справяш се добре. Просто трябва да се стараеш повече и да продължаваш.“
 

Въпросът, който най-често обсъждахме в груповия чат с момчетата беше, че искам концерт, че най-добре е било, когато бяхме заедно, че ми липсват. Много ми липсваха изпълненията на EXO, затова гледах записи на наши концерти. Членовете са свикнали да казват по време на концерт, че сцената е такава заради феновете. След като гледах записи и ги повтарях, това се затвърди. Наблюдавайки изпълнението ни отстрани можех да видя заедността/сплотеността с феновете ни. И копнежът ми се превърна в страст. В началото на януари имах първия си самостоятелен, онлайн концерт. Обикновено при концерт има една граница, лимит, който стигаме като преминем половината (концерт), заради физическата умора да пеем на живо и едновременно с това да танцуваме. Подкрепата/скандирането на феновете е това, което ни позволява да я преодолеем и укрепва енергията ни. Изпълнението онлайн има предимства, но се чувства сякаш енергията винаги е някъде по средата, вместо да достигне връхна точка по някое време.

Минаха 10 год. откакто EXO дебютира, така че често говорим какъв път да поемем по отношение на музиката. Когато обсъждаме това Чаньол и Кьонгсу, които се интересуват от композиране и слушат много разнообразна музика, имат доста какво да кажат. Хубаво е, когато мисля за Кай и Сехун, специално за Сехун, защото в ранните дни на EXO той нямаше много мнение за музиката. Но в един момент започна да дава идеи, да ни пуска някаква музика и да развива своя поглед върху нещата. Когато наблюдавам това си мисля: „Уау, времето минава и членовете имат по-голямо желание да бъдат артисти.“ Мисля, че те ще бъдат все същите мили и свестни хора дори още повече време да мине. Мога да си ги представя седящи на церемония по награждаване без арогантност и с маниери каквито са имали в миналото.
 

ГЛАВА 2
МУЗИКАТА ОСТАВАЩА ЗА ДЪЛГО


Не можеш да победиш, дори да го правиш цял живот. Това е нещо, което не може да бъде победено, дори след един живот, остава си мистерия. Това е музиката за мен. Не знаеш как или кога определен тренд ще направи бум и не е възможно напълно да хванеш течението. Музика, която е много монотонна успява, музика, която е сложна и богата не се справя добре. Музика, която има елемент на дисонанс в себе си стига далеч, песен, която е толкова перфектна музикално, че си мислиш: „Уау, тази песен е направена наистина добре“ няма никакъв успех. Нещо, което не можеш да победиш дори да прекараш целия си живот да го гониш. Веднъж и аз исках да последвам тренда. Исках да бъда човек, който е в синхрон с модерното по това време и да стана музикант, който да го повлияе. Но след записване на заглавното парче – „UN Village“, за първия ми соло албум „City Lights“ през 2019 г. И Су Ман ми каза: „Ако искаш твоята песен да се слуша след 10, 20 години, трябва да я пооправиш малко.“ Казах му, че това е настройката (сентимента) на времето и на хората ще им е „по-лесно“ да я приемат, ако я изпея така. Г-н И каза, че ако ми харесва мога да я оставя така, но като човек работил дълго в музикалната индустрия, (знае) има песни, които хората могат да слушат отново и отново след време. И че се надява Бекхьон да остави нещо такова след себе си. Като помислих върху това я промених (песента) и я презаписах според съвета му. Например начинът по който завършва мелодията накрая или начинът по който вокалите изнасят последната нота да е по-добър, дори композицията и мелодията да са без недостатъци. Нивото на музикално качество определено се променя в зависимост от техниката. По-късно си помислих: „Възрастните за прави за всичко“ (смее се). Когато говорих с г-н И мога да кажа, че той не живее в настоящето. Той е доста напред пред нас. Ако се опитвам да направя успешна песен, но й липсва музикално качество, ще създам само временно чувство на популярност и радост. Обаче, ако правиш музика от високо качество, тя ще е перфектна във всяко едно време без да дразни ушите. Вярвам, че ако обикновената публиката, която не е в музикалната индустрия, е изложена на музика постоянно тя (музиката) започва да нараства в нея с времето, сетивата се отварят подсъзнателно. Ушите ви започват да се отварят, когато слушате музика всеки ден. Ще можете да чуете звука на басът и удара, който не сте чували преди. Така, за да спечели ушите на слушателите и феновете, чиито стандарти стават все по-високи всеки ден, мисля, че трябва да приотизирате качеството пред всичко друго, за да създадете песен, която да живее дълго. Минаха точно две години откакто аз промених вокалната си техника.

 

Да бъда по-конкретен? Ами, има широка гама звукове. Има така наричания фалцет, естествен глас или висок глас. Така че можете непрекъснато да преминавате с един тон от гръден във висок глас. Наричат го „Kim Nabakyi“. Ким Бом, Пак Хьо Шин… Когато чуеш звука, който създават, тоновете им не стават по-високи или плътни в зависимост от звука, но е абсолютно еднакъв от най-ниската до най-висока нота. Те променят само локацията в която звука резонира. Това е да развиеш чувство за стабилност, което да е постоянно, без да е застрашено от промените в нотите. Гласът на Со Мун Так е по-силен от повечето мъжки гласове и има силна основа. Как да кажа… Аз също искам да оставя усещане за човек, който „не губи“. Искам да оставям неподправено чувство с възрастта. Човек, който не се нуждае да бъде „завит в опаковъчна хартия“, който можете да слушат дори без обработка, мислейки го за много добър продукт. В миналото се страхувах, че ще свърша така... Аз съм известен като EXO, но не съм някой велик певец, така че какво ще правя? Очакванията на феновете са високи, ами ако не ги оправдая? Затова направих свое проучване и изучавах това (развитието на вокала) доста време.
 

ГЛАВА 3
ТРИЙСЕТТЕ И СПИСЪКЪТ С ЖЕЛАНИЯ


Слабостите ми? Мързела. Видях коментар от фенове преди, казващ: „Оппа, не искам да си мия зъбите.“ Казах им да станат и да се измият, така ще се почувстват по-добре, сякаш са спечелили срещу себе си. Аз постоянно живея така. Трябва да се боря със себе си заради мързела си (смее се). Създавам соло албуми доста често за някой толкова мързелив? Това е интересно, но ако не направя нещо заради мързела си? Тогава ще съм щастлив и спокоен само 3 минути, но след това ще продължавам да го мисля… Така че просто трябва да го направя. Когато навън е студено понякога дори не искам да изляза от нас, за да се упражнявам, защото ме мързи. Но първо излизам навън. После, след репетиция прибирайки се вкъщи се чувствам добре, защото си мисля: „Поне имах продуктивен ден.“ Но ако трябва да излизам от вкъщи, правя графика си така, че да свърша всичко наведнъж. Да се прибера и да изляза пак няма как да се случи.

 

Ставам на 30. Имам очаквания да опитам много неща и да не се ограничавам с жанрове. Знаете, когато станете възрастен се чувствате горд и щастлив, когато гледате видеа на себе си, когато сте били млади. Аз на 20, аз на 30, и различна моя версия на 40… Обръщайки се назад вече като по-възрастен наблюдавам как работата и вида ми са се променили. Какво искам да правя? Има много неща. Само от гледането на филми и драми, има много неща, които искам. „Уау, това ще е интересно да го опитам в мое видео?“ В един момент се заинтересовах от по-носталгични неща отколкото от футуристичните елементи. Писането на текстово съобщение използвайки 2G телефон, размяната на MP3 плеър с приятели, за да разберете вкуса си за музика… Мисля, че такива скъпоценни спомени избледняват.
Гледайки стари видеа, съм привлечен към драматичните видео клипове, които са различни от днешните. Ако гледате клипа „Чаша соджу“ на Lim Chang Jung той съдържа драма, която не е пряко свързана с песента. Точно така. Искам да опитам (това), защото си мисля, че ще е освежаващо в днешно време. Но Юноу (U-Know) вече го направи. Аз дори му казах: „Хьонг, наистина искам да опитам такъв вид драма.“ Вместо певец да се появи във видеото, само песен на заден фон в драматичен филм, може да накара някого да си каже: „Защо тази песен е токова тъжна?“ Например, има военен филм и песента, която пускат в него е „To Heaven“ на Jo Sung Mo. Харесва ми и комбинацията на „If I Leave“ и „Empress Myeongseong“. Видео, което помага да се създадат емоции от музиката, докато си концентриран върху драмата. Не мислите ли, че ще е забавно да се направи? Това е в списъка ми.

Искам също така да участвам в аматьорско състезание. Мисля си да се превърна в геймър  - „второстепенен герой“. По интернет пишат „Не се срещай с мъж, който играе LOL (League of Legends). Обаче не е ли по-здравословно да играе компютърни игри у дома отколкото да пие и обикаля навън? Когато играеш е забавно по един определен начин, можеш също така и да развиваш чувство на сътрудничество. Това е работа за изграждане на екип сред хора с една цел и е малка задача със скромен риск. Не е сякаш да се опитваме да стартираме бизнес  с приятели, просто играем заедно и ако победим е чудесно, ако загубим играем отново. В игрите има страст и спортсменство. Защо мислите е-спортовете бяха избрани като официално събитие на Азиатските игри?

 

Добре. Надявам се в трийсетте си години да опитам неща, каквито не съм правил никога преди. Когато кажеш, че си на 30 г. някои хора казват: „Вече?“, а други: „Все още имаш дълъг път да извървиш.“ Мисля, че това е само началото. От сега нататък ще бъда човек, който ще пее дълго време, но ще се грижа не само за уменията си, но и за тялото си. Моля, очаквайте ме - Бекхьон на 30 г.

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме ъпдейт от LOTTE DUTY FREE с момчетата. 
Очакваме съвместното промо видео на 25.02 т.е. утре.
Изображение

Изображение

Освен това, вчера са забелязали Сехун, който се отблил да вземе любимия си бабъл чай и да, все още е с дълга коса. :) 
Изображение

С гласуване от фенове групата е посочена като една от най-добрите 10 к-поп групи в Тайланд за 2021 г.
EXO #4 :) 
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имаме си и видео от Esquire - KAI x GUCCI. 

 

 

Появи се. ЧАНЙОЛ СЕ ПОЯВИ, ХОРА. :es:
Преди час пусна съобщение в LYSN:
"Здравейте, тук е Чаньол.
Поздравявам EXO-L след много време.
Първо искам да се извиня на всички, че причиних притеснение на EXO-L, които отдавна ме очакваха. През това време съжалявах, че не можех да ви пиша, но мислех много за EXO-L.
Междувременно мислих и мислих с какво думи да се обърна към EXO-L. Бях благодарен за писмата с подкрепа и тези, които ми изпратихте за рождения ден. Докато ги четях едно по едно чувството на съжаление и благодарност нарасна извън мой контрол. Мислех как да защитя скъпото сърце на EXO-L и да се отблагодаря. Няма да ви карам да се отревожите повече и ще дам всичко от себе си ясно да покажа, че вярата ви не е погрешна.
Дните минават, но аз никога няма да забравя първото си появяване. Още веднъж, благодаря на всички, които празнуват 9-тата годишнина и тази година. Помня и няма да забравя първият си път преди 9 години. Ще пазя безкрайната любов, която ми изпратихте.
EXO-L, моля ви, бъдете здрави. Благодаря ви!"


Изображение

EXO-L сме щастливи да го посрещнем отново.
И да уточня едно погрешно мнение, което се разпространява. Чаньол не се извинява, че е извършил нещо нередно, а съжалява, че ни е накарал да се тревожим. Надявам скоро да видим коригирани двусмислените заглавия на някои медии.
А в момента #1 тренд в Туитър е #WELCOMEBACKCHANYEOL
 

image.png.702afc9126ec9b9023560ec84a9a7b04.png

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно 24.02 ще си остане значима дата за нас, EXO-L.
:)
Не само с това (Koreaboo), но и с аудио клипа за изложбата на Анди Уорхол, която е представена с топлия и красив глас на Кай. 
Цялата беседа можете да чуете в NAVER , разбира се на корейски, но пък със сладкия глас на Джонгин.
44b399812eafb430.jpg

Преди малко пък TTA призоваха да им се изпратят проекти за рекламата, която ще бъде за EXO, след като спечелиха избора на феновете на провелите се по-рано Teen Top Awards.
Изт. Twitter TTA
Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ехеей, колко много новини и днес! Особено багодаря за интерюто на Бек, такова обстойно и задълбочено негово интервю май не съм чела досега. Как се самоизгражда като певец, който иска да остави следа с музиката си... мисли, работи...:wub:
Разбира се, и ме усмихна отново с темата за мързела си хаха. Толкова ми е познато :D Особено с това да се прибереш от задача и после да трябва да излизаш пак... а не-не :es: 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Последно за днес. Честна пионерска!

Видео на  W Korea, в което визуалният артист Im Ji Bin говори за създаването на концепцията KAI x GUCCI.
Промотирането включва и поставянето на огромни надуваеми мечета на различни емблематични места в Сеул. Кай беше сложил тези снимки в инстата си вчера. 
Колкото повече чета, толкова повече осъзнавам колко голяма работа е този проект и какво означава за Джонгин лично и за кариерата на артиста Кай.
Браво! 
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение


А знаете ли коя хореография не е на голяма почит сред членовете на EXO?
Да, горката Lucky One. А защо е толкова недолюбвана от момчетата? Защото е най-трудната и динамична според тях.
Споделям видео с репетицията, което не стига бял свят официално, а го гледаме само благодарение на някой отдаден фен, който...
Всъщност как наистина "изтича" запис от компанията? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера някак приключихме вечерта с Кай, но за сметка на това пък започваме деня с него. :D

Джонгин ще участва за четвърти път в SM Super Idol League, като отново,който желае може да го гледа на живо тук: Huya.com
Дата 26.02,час 20:00 KST
Изображение

Изданието Monotube илиза с албум в 64 страници с 50 снимки на KAI x GUCCI, като обещават да покажат "естествените страни на Кай, представяйки неговите най-щастливи и свободни моменти", както и интервю покриващо разнообразни теми и позволяващо на читателите да "видят вътрешната му сила".
(хахаха, покрай клюката за Джени, някои спекулират как имало много "знаци", че всъщност двамата не се били разделили, колко страдал Кай, как изглеждал тъжен (тъжен???). та сега гледам, че преди фотосесията на Кай изданието Monotube е качило видео с Кристъл. ХМмм да търсим ли сега под вола теле, се питам аз? за тези, които не знаят Кристъл е дамата му преди Джени :lol2: )
Изображение

Изображение
 

Off Topic


Изображение

Изображение
 



ЪПДЕЙТ от Шиумин за EXO-L Japan.
Изображение

"EXO-L Japan, мина доста време, тук е Шиумин. Здрави ли сте тези дни/напоследък? Аз наистина, наистина исках да ви видя, липсвахте ми! Надявам се да ви срещна скоро и да се забавляваме заедно. Подготвям доста (неща), така че следващият път като се видим да си прекараме добре/щастливо. Дотогава останете здрави!".>.<
 

Off Topic


Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Рекламата за LOTTE DUTY FREE
Битка между отбор "Бекхьон§лосион" и отбор "Сехун§червило" :lol2:
Ще видим какво са избрали за Чани и Кай.



Днес се навършват 3 год. от изпълнението на EXO на закриващата церемония на Зимните Олимпийски игри в Пьонгчанг през 2018 г.
Гордеем се с момчетата, а ръководителят на социалните медии на Олимпийския комитет си припомня участието на групата с думите: "Най-големият естествен тренд свързан с Олимпиада, който беще записан в Туитър на днешния ден преди 3 години. Един от най-добрите моменти завинаги.'

Off Topic

 

 


Изображение

Our leader!! as expected lol such a cutie ! | Suho, Suho exo, Kpop exo

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, няма да плача. 

Чаньол влиза в казармата на 29.03. 2021 г. :unsure:

Изт. Daum news

За мен очаквано, дори мислех, че ще е по-рано, но няма как да не ни е тъжно. 

Още повече, че всички се надявахме да бъде с нас за 9-тата годишнина на групата, а и шансове да получим албум намаляват все повече. 

Но да погледнем нещата така - очаквахме го, а и колкото по-скоро влезе, толкова по-скоро ще излезе. Ако всичко е наред през 2022 г. ще си получим обратно трима от EXO. 

6b251221f7c23ec1.jpg

 

Разведряваме ситуацията с още няколко снимки, които GUCCCI публикуваха. Това е част от колекцията вдъхновена от Кай и любимите му мечета, и разработена от дизайнера на марката Alessandro Michele. Юбилейната 100-на колекция на бранда ще бъде пусната ексклузивно на 15.04. 2021 г. в Сингапур. Част от приходите GUCCCI ще дари на деца, засегнати от Ковид, чрез фондацията Green Umbrella Children's Foundation. 

7b6763b233f87627.jpg

 

06cbdc0c8d47c15a.jpg

 

3e122ffa6aeef177.jpg

 

Видео KAI x GUCCI 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай с анонс за програмата на SBS The story of the day bites the tail on its tail или по-известна с името Kokomo, като епизода ще се излъчи на 11.03. Джонгин ще бъде първият гост за сезон 2 на предаването. 

 

Сехун с кратко видео за SomeByMi в което благодари за броя последователи. 

Инстаграм

 

a43dea1aa99c41ed.jpg

 

c80cfe692816b82c.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...