Jump to content

EXO


Recommended Posts

Инстаграм ъпдейт със Сехун и И Кyанг Су.
Двамата снимат филма "Pirates 2".
Изображение 

OhSehun bar изпрати също и камион с храна и почерпка за Сехун и екипа на филма. 
Сехун с благодарност качи снимките в Инстаграм.
Изображение Изображение

А Лей липсва ли ви? Малко снимки от еп.4 на Dance Smash в което е част от журито.
Изображение

Изображение
 

Тук още няколко снимки.
А тук пък статия за Лей в QNSB
 

Да ви споделя, че чета биографията на Лей, която намерих на английски преди време (някъде напред съм сложила линка, ако ви интересува ще го намерите).
Пускам си Namanana, слушам си, чета си, радвам се и реших да споделям с вас по няколко реда от нея, неща, които ми се струват интересни.
Като това например:

"Майка ми казваше, че винаги съм имал талант за изкуствата. Разбира се, истината в тези думи е, че нямах определен талант, а само желанието да се измъкна, така че винаги опитвах да завърша урока по-бързо, за да мога да си тръгна и да си играя. 
По едно време ходих на уроци по рисуване и учителят ни водеше да скицираме на различни места. Аз винаги исках пръв да свърша скицата, много бързо, защото исках да играя. Рисунката всъщност си приличаше, но винаги беше изкривена. Ако рисувах кула, тя изглеждаше сякаш ще се срути, а ако рисувах планина тя стигаше до небето.
Когато (започнах) да уча пиано за пръв път, след месец вече не исках да продължавам. Колко щастлив бях, когато започнах. Голям, черен предмет, по-голям от мен, много скъп, малко хора можеха да си го позволят. Докато пълното хлапе от квартала можеше да свири само на синтезатор, аз вече имах пиано. Но този вид благословия изчезна само след няколко дни в които се хвалех на малките си приятели.
Всеки ден трябваше да седя пред пианото в продължение на часове. Упражнението на пиано с пръсти просто не беше предназначено за хора. Аз постоянно исках да играя електронни игри. Беше агония, наистина не исках да уча. Когато децата са отчаяни те могат да станат много смели, въпреки че, разбира се, нямат куража да се изправят (срещу страха), а подло да причинят вреда/щета. И тогава аз направих нещо грешно.
Майка ми ми беше казала да се упражнявам на пианото. Аз седях там бездействайки. Когато тя излезе, аз все още седях без да искам да мръдна. Някак изведнъж една мисъл ми влезе в главата: „Ако пианото се развали тогава няма да трябва да се упражнявам, нали?“
Забавно е, че когато беше време да уча не слушах и тъпеех, но с мисълта, че ще се измъкна цялото ми тяло се ободри и всичките ми мозъчни клетки започнаха да кипят от вълнение. Дори започнах да изследвам кога натискайки надолу клавиш, той ще потъне, така че използвах да натискам с цялата си сила мислейки си „ако клавишите се развалят няма да трябва да репетирам повече“. Обаче след половин ден не успях да ги разваля. Виждайки нож за хартия на масата без да мисля много го взех и надрасках клавишите силно, започвайки от средата. “Това със сигурност ще го развали“.
Когато майка ми си дойде и го видя побесня. Дори пропусна викането. Вместо това директно ме грабна за яката, вдигна ме от пианото и ми хвърли един хубав бой. След това ме завлече до входната врата, отвори я и ме изхвърли навън, като я затръшна силно...“
Ех, Лей, Лей.  :D


За който иска - страницата в спойлера на английски.

Off Topic

 

0d6ed36231bff741.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вчера се излъчи епизода на I Live Alone с Кай, днес може да го намерите с англ. субтитри на KissTVShow (внимавайте с изскачащите прозорци и "интересни" рекламки)
Днес се е излъчил епизода на Amazing Saturday, където участва с Темин (KissTVShow)
Също днес излезе информация, че другата събота, на 28.11, Кай отново ще бъде гост на предаването, този път придружен от друг свой приятел - Рави от VIXX
Изт. Soompi


The Melon Music Awards 2020 (MMA 2020) обявиха TOP 10 артистите за 2020, като същите ще бъдат отличени с Bonsang.
Честито на Бекхьон, който е сред първите десет! 
Сухо завърши на 16-то място от 40 номинирани. 
изт. Soompi
 

Off Topic

 

Изображение



Пак за Melon Music Awards.
Бекхьон и Сухо са номинирани в категорията Netizen Popularity Award (Популярност сред интернет потребителите - нетизени)
Изображение

Бекхьон с Delight е номиниран за Album of the Year (Албум на годината)
Изображение

Също и в категорията Artist of the Year (Артист на годината)
Изображение

Let's Love на Сухо е номинирана в категорията Best Rock Song (Най-добра рок песен)
(ей за тая номинация най-много се радвам)

Изображение


Успех на момчетата!
Каквито и да са резултатите обаче, те винаги ще са номер едно за нас.
Церемонията по връчването ще се проведе в няколко дни - от 2 до 5.12, като основното събитие ще е на 5.12.

Преди малко Бекхьон беше лайф в Инстаграм. Нищо не разбрах освен, че постоянно повтаряше EXO и EXO-L, липсвате ми. Нямам търпение да го преведат, да разбера  защо така тъжно (или изморено по-скоро?) звучеше.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новите тизърни снимки на Кай
Изображение

Изображение


 

Off Topic


Изображение

Изображение

 


Twitter

И нещо забавно от Тао.
В лайф в Инста той призна любовта си към "момиче от чужда страна". Не я харесва просто като фен, а наистина я обича. Ако тя поиска още утре ще се ожени за нея. Дори й е изпратил съобщение, но тя не му е отговорила. Всъщност и той не си чете съобщенията, но все пак й е пратил. Аууу, колко засрамващо. няма да каже повече, а само, че "момичето е от чужбина..." Феновете вярват, че става въпрос за IU, тъй като тя е единствената чужда знаменитост - жена, която следва в Инстаграм.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иха, каква хубава новина.

Много съм щастлива. Шуминчето ми е излязло в последната си отпуска и на 6 декември официално излиза от казармата.

Kandala, сори, че те изпреварих, обаче той нали ми се води нещо като любимец от момчетата и сега ми е много готино и го споделям.

:es:Хубаво ми започва деня.

 

П.П: Какви са тия снимки от Кай, ще ни умори ве...:blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма значение кой ще публикува нещо, щом е за добро, нали? Много се радвам за Шиумин, макар че до 6.12 официално да е под пагон и да не може да прави онлайн срещи и прочие, както вече се размечатаха феновете. 

(а и темата не я моя, нямам права върху нея. все си мисля - какво по-хубаво от това повече хора да пишат и да се радваме едни с други? кой пръв, кой втори все тая. :)

 

Кай ще бъде гост на популярния YT канал Hei Jinj. Домакинята на канала има над 2.4 млн. абоната, но по-интересното е, че съдържанието му е насочено към деца. 

Значи... освен титлата "айдъл на айдълите" и "национален секс символ", Джонгин се е прицелил да стане "всенароден чичо - Кайчун"? Не знам, не знам. Страхотен е с деца, но как и дали ще му се получи предстои да видим утре, вторник, 16:30 ч. KST. 

Изт. EXO Туитър

3b2b3bb5ece8a2ed.jpg

 

И друго да споменем. 

Кай ще бъде онлайн един час преди излизане на албума си на 30.11, като ще говори за създаването му, ще представи песните, ще разкаже случки зад кадър. 

Мисля, че за пръв път ще видим Кай сам, без хора около него, без интервюиращ, който да го насочва. Или бъркам? 

EXO Туиър

 

А преди рождения му ден в петък се надявам да видим/чуем/прочетем някъде нещо за Чаньол, който сякаш потъна вдън земя от 28.10. Не е качвано нищо и в YT канала му. Липсва ни. :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baozi <3:panda-145:

Дано ни зарадва с нещо бързо след като излезе..~

 

Нямаше как да не ви пустна корицата на новият брой на Harper's Bazaar Men China за декември :panda-145:

Еднорог на линия ~

0c3d31a88e61b61b.jpg

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кай за канала Hei Jini

Преди малко се включи в Бабъл чата да отбележи: "Сега вече племенниците ми ще ме признаят. Отидох там за признание."

Да видим "роди" ли се всенародния чичо. 

 

5 минути с неподражаемият, топъл смях на Кай. Същите 5 мин. са най-доброто промо на EXO, което съм виждала напоследък - лайтстик, споменаване на EXO планетата и силата на Джонгин - телепортацията, Love Shot и Growl. Какво повече да искаме от няколко минутен сегмент? 

Още едно, две участия и наистина ще си заслужи титлата "Чичо на нацията".

Браво на Кай! 

 

Хихи

Обещаното видео как е изрусена (избелена?) косата на Бекхьон, която победи в анкетата миналият месец. 

Знаете ли, че Бекхьон е най-милото и грижовно същество. Не се правеше на велик, не се притесняваше да дава съвети как най-добре да изглежда и кой кадър е най-подходящ не за него, а за фризьора. Промотираше го, споделяше съвети на база на опита си, четеше коментари с въпроси от хората, за да може професионалистът да отговори. Възхитена съм.

Накрая Park Naeju му благодари, че се снима за влога му, а Бекхьон простичко отговори: "А защо не?"

Или както завършва видеото: "Аз казвам" лоялност", вие казвате "Бекхьон". 

Разчуствах се. :cry:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко е прекрасен Лей. :wub:
Хареса ли ви онази част от историята му, която споделих по-горе? Ето още малко от нея:

"Участието ми в “Star Academy” имаше важна, ключова роля в живота ми. По това време бях на 13 г. и не разбирах нищо, учех много неща, но никое от тях не ми харесваше. Обичах да играя на компютърни игри, но баща ми често казваше, че това не е хубаво нещо, което да се учи. Не знаех какво искам, не знаех какво би трябвало да правя, още по-малко мислех за живота и бъдещето си. Причината поради която участвах в този конкурс беше проста – нуждаех се от 50 долара за компютърните си игри.
Изглежда, че на 13- 14-годишна възраст всяко момче е обсебено да играе на тези игри. Отделно от харесването, ако не го правех не бих могъл да общувам с приятели, защото всички играеха и  разговорите ни бяха все за тях. В спомените ми всички, дори пълните отличници играеха. Разбира се възрастните, без изключение всички мислеха, че това не е много хубаво и е нещо като отличителен знак на лошото дете, и враг на всякакво  израстване в училище. Затова да се надявам, че ще ми дадат пари за комп. игри беше напразна надежда.
Една вечер баща ми видял нещо по телевизията. Когато се прибрах от игра на футбол и седнах, потънал в пот, баща ми седна срещу мен много спокойно и предложи да участвам в състезанието „Star Academy”, и ако стигна първия кръг ще ми даде 50 долара, ако мина във втори ще ми даде 200, а ако имам късмет и стигна в трети кръг ще получа 500… Уау, 500 долара! Това е голяма сума. В този момент очите ми светнаха, помислих си, че не е лошо да опитам за един кръг, пеенето е просто, а парите, които ще получа са достатъчни да си купя оборудването, което отдавна исках. За 50 долара ще се постарая!
Колко наивен и прям бях.
После баща ми ме записа за състезанието, плати таксата за участие от 50 долара и сложи още 50 в джоба ми. Устремих се към наградата от баща ми, а изобщо не помислих колко нервен ще бъда на сцената. В онзи ден изпях песента „Small Town Girl” ( “Dont understand why I cannot let go…”), подготвих даже и жестове към нея. Новородените телета не ги е страх от тигри, така че и аз от нищо не се страхувах, въпреки че бях нервен. Тихо сам се окуражавах – просто си тръгни след като я изпееш, така или иначе имаш вече 50 долара. Когато приключих, докато съдиите още обсъждаха дали да ме пуснат да мина или не, без да ги чакам да свършат аз благодарих (два пъти) и си тръгнах. Небесата знаят дали не бях благодарен за 50-те долара дадени от баща ми.
Впоследствие ми казаха, че всички съдии са ме пуснали. След като пях в първи кръг казах на баща ми: „Ако премина какво ще се случи?“ Баща ми просто отговори: „Човек трябва да държи на думата си. 200 долара.“ Тогава си помислих, че за тези пари със сигурност ще вляза в Топ 60.
От първоначалните елиминации до Топ 60 преминавах всеки кръг много спокойно и лека полека се успокоих. Обаче като се започне от Топ 60 до Топ 24, майка ми беше тази, която се  изнерви. Обаче тя вярваше в мен и обикаляше наоколо да казва на всички, че синът й определено ще стигне финала По това време всички около нея вероятно са мислели, че е луда.
Бях на 13 г., най-младият сред участниците. По време на състезанието всички, независимо дали  ge ge (по-големи момчета, батковци) или  jie jie (по-големи момичета, каки), всички ме третираха като di di (най-малкият, братче). Учеха ме как да избирам песни, ръководеха ме в пеенето, помагаха ми с хореографията на танците, казваха ми къде да застана на сцената и какво да правя. Тогава си мислех, че тази група хора, всички те имат някакъв блясък. По-късно, когато станах възрастен, осъзнах, че това е блясъкът, произлизащ от любовта им към музиката.
Когато отивах зад сцената или за репетиция, всички какички и батковци вече бяха там. Докато аз си мислех, че повече или по-малко съм приключил с подготовката и исках да си тръгвам, те все още отдадено репетираха. Първоначално бях объркан: „Не трябва ли просто да запомним текста, да си изпеем песента и изтанцуваме танца? Необходимо ли е да се репетира толкова много?“ После тихо заставах отстрани, наблюдавайки ги как се упражняват в пеене, променят хореографиите си, отново и отново репетират припева или музикалния съпровод. Атмосферата в репетиционната беше толкова щастлива. Понякога, докато някои репетираха, друга група сядаха на земята извън залата. Някой батко държеше китара и засвирваше позната мелодия, а групичката весело запяваше.
Бавно започнах да усещам някаква гореща, страстна аура от тях. Тази аура достигна до мен чрез горещите им погледи докато пеят, започна да загрява дланите ми, после от тази топлина някакъв копнеж нарасна в сърцето ми, чувство, което щеше да изгори гърдите ми.
Мисля, че това се нарича разпалване."

 

В спойлера - страниците от които частта е преведена.

Off Topic

 

05548a938c12f4de.jpg

7c0b7e6968ad70f7.jpg
 


В игри и закачки денят си мина и дойде време за новите тийзърни снимки на Кай.
Заповядайте!
Изображение

Изображение

Изображение

 

Off Topic


Изображение

Изображение

Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В деня на своя дебют като соло изпълнител Кай ще вземе участие в концерта на Naver Now's Party B, който ще се излъчва чрез приложението на Naver (мисля де. ако разберете повече пишете) 

Изт. Allkpop

Другите участници ще са Mamamoo, Monsta X, GFriend, BTOB 4U, aespa. Звучи интересно. :)

 

Преди малко излязоха детайлите за албума на Джонгин. Който се интересува може да ги види Тук

 

И понеже ни липсва - Сехун за Dior. Изт. Инстаграм

c8e2793d93c8aad1.jpg

 

b225fe3466a0a511.jpg

 

79bc078dd2beb616.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен ми е много интересно. Много благодаря за преводите ~

 

Какво качиха в канала на EXO сега.

Има анг суб ~

니니's 포카공작소 포카 만든다 카이 | nini's photocard studio

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Aaa, много сладък Кай. Как ни изненадаха с това видео, а?
В него избира фото картичките към албума, после ги надписва. Колко каза, че са били първоначално - 38? Голямо подбиране пада.
По-долу са част от първоначално избраните, които впоследствие отпаднаха.
За първата се смя, че ако се вгледате ще видите прясно отрязан косъм между очите, хахаха, но му харесва, че се вижда свежо подстригана му коса (ами и на мен ми хареса, доста).
За втората - с пиърсинга, каза, че искал да се окуражи себе си и затова го е сложил. "Кай, работѝ като вол!" и се нарече Ox Kai (Волът/Говедото Кай :D).
А за третата каза, че майка му харесвала пръстени с големи камъни и затова тази снимка мина първата селекция (е, майките не сме на чак толкова важни, не успя да премина второ класиране :D).
Изображение

Тук, за втората снимка сподели, че за пръв път е с боядисана флуорисцентна, зелена коса и мисли, че е много интересно. Харесало му е, че като я помирисал тя била много ароматна. Със смях предложи, който получи картичката да се отнася с нея като с шише с парфюм, защото ще усети приятен аромат носещ се от снимката (шегуваше се, разбира се).
Изображение

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хахаха да супер забавен ми беше през целият клип ~:D

Нова порция снимки :panda-145:

Тази каква е крипи :d

 

bea7346c9a7e8e7a.jpg

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

473ba96d8698a88f.jpg

 

Другите:

 

Off Topic

 

47167fa1d66570ce.jpg

 

13ac2b916838a7c2.jpgfcdc7f152a37b2cc.jpg95df3ff014e71d72.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какви мисли ме споходиха днес по време на работа.

Бях се замислила за споделената част от биографията на Лей.

Не знам дали баща му е усетил, че в него дреме някакъв талант или просто се е опитвал да го откопчи от игрите, но добре е направил.

Покрай стимула парите го е вкарал в един нов свят, но свят, който е предопределил бъдещето му.

И как в началото той /Лей/ е виждал нещата, учиш песента, танца, изпълняваш ги и толкова. Дето се казва, той го е правил най-вече заради обещаното от тате.

Но останалите участници са влагали в това цялото си сърце и душа и гледайки ги, учудвайки се на това им държане, малко по-малко и той е усетил това чувство.

Какичките и батковците са му дали нещо ново, нещо много даже...

Интересно ми е какво ще стане занапред, може би лекинко съм виновна, че Kandala не я мързи да пише и споделя такива интересни неща.

Благодарско...:wub:

П.П: Ама пък как лекинко се изпъкнах. Но пък тук е най-интересно... :ilovethis:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@skofiild, аз пък съм толкова щастлива, когато има с кого да споделя нещо интересно, което е останало встрани. Така че, аз трябва да благодаря за вниманието. 
(като майка на тинейджър, който е 1:1 с описаното от Лей ежедневно и аз мисля тези неща. търсила съм какви ли не варианти, но в момента не мога да го откъсна от игрите. да взема да купя едно пиано и аз пък да видим дали не дреме някой талант в моя син, а? само дето съм убедена, че не просто дреме, а направо спи зимен сън, толкова летаргично го раздава)

Албумът DELIGHTна Бекхьон е сертифициран като диамантен с продадени над 250 000 копия в китайската платформа QQ Music, с което влиза в ТОП 5 на най-продаваните изпълнители на съответната медия и единствения кореец.
Изображение

Изображение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Излезе тийзър:panda-145:

 

Шапката му с ресните е яка.

Какво е това на 12 секунда на лицето му ох :D

KAI 카이 '음 (Mmmh)' MV Teaser

 

 

Съобщението му за участието им в Naver Now's Party B :panda-145:

PARTYB 인터뷰영상 가로형 카이

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Празнична мелодия с френската бижутерийна къща Maison Chaumet и Лей, който е неин посланик. 
Приказен Ишинг. 


Добавям и едно видео от кампания на бижутерите миналата година. Музиката е на Лей, изпълнена от него.
Мисля, че сме пропуснали да го публикуваме, а е толкова красиво.


Тук - неофициално видео, сглобено от фен:
Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...