Jump to content

EXO


Recommended Posts

(Оф-топик) 

Spoiler

Някои хора май не спят като гледам в какви часове пишат из форума хехе

 

Тази снимка ме развесели: "Батковците костюмари и малкото им братче" можем да я озаглавим. :D

По същия начин изглеждаше Бек на снимачната площадка при Чаньол и Сехун :es:Те изтупани, лъскави, високи и той – мъникът по анцуг :inlove: ( Тука под горнището е много як фешъна му обаче, като за снимки на Jopping, Punch или Kick it е направо :icon_sunny:)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От сън спомени няма, казват хората. ;)

Ако искате нещо по-дългосрочно, може да си поръчате колието на privealliance,  вдъхновено от Candy. Ще бъде налично на сайта на компанията от 31. 07.2020 г.

:click:

 

Или да потренирате танцови стъпки във фитнеса, както правят Чаньол и Кай. Определено ще ви забележат и снимат за поколенията. 

Вижте тук: :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес от Music Bank публикуваха изявление с което ни информират, че в последното предаване, на 24.07, е допусната грешка при калкулацията и победителят с над 6400 точки е EXO-SC ft. Moon. От екипа се извиняват и дават заявка да внимават повече занапред. 

Честита първа победа на сладкото ни дуо!

 #1billionviews1stw

:click:

 

Снимката е за красота, а ние вече си чакаме обещания скок с бънджи. 

d548aeeb0d6daf57.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно кратко интервю на Лей за HelloAsia.
Оригиналът на английски ТУК
В спойлер e моят скромен превод. На мен ми беше интересно, надявам се и на вас.


image.jpeg.56d545a6ea7f26e7d6111e07b0154271.jpeg

Интервю: Лей Занг, върви напред и никога не се отказва

Мулти-платинената и награждавана поп сензация Лей наскоро представи монументалния си, междукултурен, дългоочакван дигитален албуm  
LIT.
Рилийзът в две части, съдържащ общо 12 песни на английски и мандарин, изследва идеите за  самотата, дързостта, самоувереността, лоялността и куража. Песните смесват антични музикални елементи и концепции с модерна, съвременна поп и хип-хоп музика. Издаването на албума е едно огромно постижение, което постига забележителен музикален успех.

Off Topic

 

Интервю: Лей Занг, върви напред и никога не се отказва

Анастейша Гигингс, 28.07.2020 г

Мулти-платинената и награждавана поп сензация Лей наскоро представи монументалния си, междукултурен, дългоочакван дигитален албуm  LIT.
Рилийзът в две части, съдържащ общо 12 песни на английски и мандарин, изследва идеите за  самотата, дързостта, самоувереността, лоялността и куража. Песните смесват антични музикални елементи и концепции с модерна, съвременна поп и хип-хоп музика. Издаването на албума е едно огромно постижение, което постига забележителен музикален успех.
Австралийският представител на изданието Анастейша Гигингс имаше възможността да говори с Лей за успеха му, важността на колаборациите и как екипът му придължава да разпространява неговите цели.


Screen-Shot-2020-07-25-at-9.35.43-PM-102

Занг Ишинг, по-известен като Лей Занг или със сценичното си име Лей, не е непознат за австралийската публика. Казва ни, че освен всичко това е и „музикален продуцент, певец и създател на песни, актьор и танцьор“. Лей първоначално дебютира като член на международно известната к-поп група EXO. Оставайки  активен член на групата, соло кариерата му го изстрелва напред като световна мега звезда.

Предварителните продажби на последният му албум
LIT, чрез китайската платформа QQ Music, веднага счупиха 9 сертификационни рекорда. Дигиталният албум премина 1,5 млн. предварителни покупки за 7 мин. и 19 сек. след излизането си и веднага постигна #1 в дневната и седмична класация на QQ Music.
В световен мащаб този EP помете световните класации за 24 часа от издаването си, достигайки ТОП 10 на iTunes в 32 страни, включително #1 в 21 (от тях).

Едноименната заглавна песен LIT също стана #1 в дигиталната класация на iTunes в три държави, като кинематографичното видео премина 10 млн. показвания в YouTube  за малко над три седмици. Изпълненото с динамика (екшън) видео предизвика такъв интерес, че официалният YouTube канал на Лей събра над 1 млн. абонати само за седмица след излизането си.

Фен базата му е толкова силна и огромна, че билетите за планирания му концерт в Mercedes-Benz Arena в Шанхай  (бел. пр.- покрит стадион с капацитет 18 хил.) се продадоха за 8 сек., а планираният стоп в Нанджинг - за по-малко от половин минута.

Извън музиката Лей е и филмова звезда, а така също и лице на много световни марки включително Converse, M.A.C, Biotherm Homme, Calvin Klein и часовниците Daniel Wellington, разкривайки неговото огромно влияние и международно присъствие.

Тайната на неговия успех? „Единствената причина заради която постигнах толкова много е моя екип и семейство. Те са системата, която ме подкрепя и която ми позволява да вървя напред.“ казва Лей. “ Покойната ми баба винаги ще ми влияе и вдъхновява. Тя ме научи, че винаги трябва да се отнасяме с хората правилно и справедливо. Въпреки че в началото на кариерата ми тя да не беше много щастлива, че съм артист, винаги ме е подкрепяла. Искам да продължа напред заради нея.“

Докато отчитаме соло успеха му можем да видим влиянието на хората около него и тази екипна работа е нещо, което той счита за ценно. „Обичам да уча и да си сътруднича с другите.“, казва той, когато е попитан за предишния си проект със
Steve Aoki и will.i.am. „Те са наистина големи хора и артисти.“

Любовта му към колаборациите продължава и в последния му алум, на който Лей е ко-продуцент с Murda Beatz, Mitchell Owens, Mike Daley и носителят на Грами, продуцент и създател на песни Скот Сторш.

Песните в албума майсторски смесват съвременен поп и хип-хоп техники със старинни музикални елементи и концепция, обединяваща китайски инструменти и културни метафори. Лей акцентира на отговорността си като артист, който иска да напредва и да се развива. „
М-попът е изцяло за разкриване на нови неща, за откриване и развитие“, ни убеждава Лей , потвърждавайки, че албумът реализира неговата цел: „Моята голяма мечта е хората по света да познават Китай по-добре.“

LAY新专辑宣%
 

 

За това какво иска да постигне в бъдеще. „Надявам се един ден да се представя на сцената на Грами.“ Тази мечта не изглежда неосъществима. През 2019 г. Лей беше поканен като представителен посланик на Китай, който да присъства на 61-те годишни награди Грами.

Междувременно Лей ни подхранва с новините, че снима драма и ново реалити предаване. „Ще бъда заета, но вълнуваща 2020 г. През 2021 г. се надявам света да се върне към нормалното!“, размишлява той, уведомявайки ни , че „ако това стане се надява да осъществи следващ соло тур“.

Въпреки ентусиазма си Лей е наясно с влиянието на
COVID-19 пандемията. „Знам, че тази година е трудна за всички. Искам хората да продължават да се борят и да знаят, че аз съм тук за тях.“, казва той упокояващо. В сърцевината на музиката си Лей продължава да изследва състоянието на човека, самотата, самооценката, верността и смелостта: „Във всичките си албуми имам поне една песен с която казвам никога да не се предаваме“
„Ние се борим заедно!“

От текста до готовите произведения - бъдете подготвени за емоционално и звуково пътешествие докато слушате
LIT.

За да разбирате винаги новостите около Лей последвайте го в
 Twitter и Instagram.
Снимки: Zhang Yixing Studio

 

 

Относно стейшъна за 20-тата годишнина на BoA.
Първото изпълнение от поредицата - кавъра на Garden In The Air на Бекхьон, ще излезе на 31.07 в 18:00 KST.
image.jpeg.37455a57d44479c4deb8ad1671943ea8.jpeg

Попаднах на малко инфо за песента, която е от 5-тия студиен албум на BoA от 2005 г. на име Girls On Top. Бек е бил на 13 г., когато е изпята тази песен. :D Кавърът е аранжиран от младите продуценти Пак Мунчи - композитор на песента на Сухо Let's Love, и 이아일 - един от композиторите на песента на Бек BETCHA. Предстоящото изпълнение ще бъде минималистична и изискана песен в R&B стил, чийто музикален център е пианото.
Тук можете да чуете оригинала на BoA:

Off Topic

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на Студио NNG днес. 

Един ден на Чаньол и малък концерт в кола. (ама много е сладък вее) 

 

Допълвам тук, пък и то си е съвсем подходящо. 

Потвърдено е, че Чаньол ще участва за пръв път в пълнометражен корейски филм. 

Приел е предложението за главна роля във филм с работно заглавие "Кутията", като не само ще играе главна роля, а ще участва в аранжимента на песните, които ще изпълнява. Защото "Кутията" щял да е музикален филм-пътуване в който Чани ще играе ролята на изгряваща музикална звезда и заедно с известен в миналото музикален продуцент поемат на път... 

Изт. Soompi

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Знаете ли кое е най-хубавото на днешния ден?
В интервю Лей говори за EXO. Казва, че в групата му има човек на име Кай с когото са танцували като в състезание (танцова битка). Споделя също, че преди е танцувал (явно често) с него и лидера Сухо, яли са токбоки и са репетирали заедно и по това време много е напреднал. По-късно сам е репетирал, за да се подобри още повече.
Лей казва, че преди няколко дни е писал на групата и е споделил на членовете, че участва в предаването Street Dance of China. Споменава, че може да дойдат (явно изявява желание) на танцова битка и че Кай е много добър танцьор. Припомня си, че когато е постъпил в компанията и го е видял да танцува се е чудил колко е добър и как изобщо може да се съревновава с него. :cry:

 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  Скъпи мои, OBSESSION е с номинация в категория к-поп на наградите на MTV (бях написала Билборд, но да си призная все ги бъркам и ако съм оплескала нещо кажете, за са го оправя.) 

Успех на момчетата! 

Линк за гласуване: VMA

И всъщност честито на всички номинирани! 

Включително и на БТС за категория поп. Номинирани са също за хореография, но там гласуването е закрито, само за журито.

Честно казано ще се радвам да спечелят. :)

 

Best K-Pop Nominees 2020 #VMAs: 
#On BTS
#Obsession EXO
#OhMyGod (G)I-DLE
#SomeoneSomeone MONSTAX
#Psycho Red Velvet
#9AndThreeQuarters (Run Away) TXT 

:click:

 

@weareoneEXO
 Congratulations on your #VMA nomination! Vote here at http://vma.mtv.com

:click:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Известният журналист Jae-Ha Kim споделя, че едно от нещата, което харесва в айдълите е начина по който са тренирани - като в златните години на Холивуд - те могат да пеят, танцуват и да играят (да са актьори). Споделя списъка с любимците си. 

На 1-во място е До Кьонгсу, а на 6-то място е Чаньол, за когото казва, че не е познал в "Спомени от Алхамбра". 

 

Off Topic

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-продаваните албуми на соло изпълнители мъже в класацията на GAON за първото полугодие на 2020 г. 

1. #Delight 

2. #Self_Portrait 

 

Излезе кавъра на Garden In The Air  на Бекхьон. 

 

Постерът е много красив. 

fa5dd4055d13eda9.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Off Topic

Къде е писано, че през нощта се спи :D ;)  Ако хората са нощни смени понякога  :D    Или просто не спят .. Много варианти

 

Много ми хареса кавъра на Baekhyun . Браво !

 

И най - новото от сега :D

Премиера с английски суб ... Tрябва да са тихи уж :D

(SUB) 부캐 10억 개 탄생한 엉망진창 EXO-SC [엄마가 잠든 후에]

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Както обещаха по-рано, от хип-хоп танцово студио Jabbawockeez публикуваха ново изпълнение, като част от #BOOMchallenge на Лей. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

KstarLive споделиха публикация за 8 ост-а изпълнени от EXO, които "придават вкус на продукцията" -  те го казват, не аз.

Почетно място в нея намират Best Luck на Чен от драмата  It's Okay, That's Love (2014), в която е дебютната роля е Кьонгсу, както и песента Cherry Blossom Love Song от сериала 100 Days My Prince (2018), където отново участва D.O, но вече като главна роля и е последната му драма преди да влезе казармата.
large_540d4996b5b0b5fac5a90ee16f055e56a16b2416.jpeg

 

 Оригинална публикация в Twitter   

 

А това не е ново за мен, но за някои по-пресни фенове може би е. Пък и толкова ми липсват двама от четиримата на сцената. :cry:
Прекрасното изпълнение на  Sabor A Mi (MusicBank in Mexico) - EXO-K, 12.11.2014  
(сори, не разрешават вграждане на това видео, а тъмбнайла му е толкова красив. ето, да видите)
78e07ff8ae25f0ab.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hanteo класация за мес. Юли. 

Първо място с най-много продадени физически албуми EXO-SC с 1 Billion Views. 

Изт. Hanteo Official Twitter account

Браво на момчетата! 

8c5c1079949b0fd2.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пак аз и пак с Крис...

Участва в една драма The Golden Hairpin, която трябва да излезе уж през 2021г., ама в Китай при сериалите нищо не е сигурно, щото почнаха да пускат разни клипчета от нея, може пък да са решили да я пуснат по-рано...

【青簪行 The Golden HairPin】先导预告:真相困局 共解危机

 

Off Topic

 

Drama 《The Golden Hairpin》the first BTS Clip Kris Wu as Prince Li Shubai 电视剧青簪行杀青特辑 吴亦凡首部电视剧

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Списание с Лей.

Първият азиатски артист на страниците на  TMRW Magazine

Ето как го представят:
"Лей е първият азиатски артист поканен за разговор
Той е член на група и соло звезда, певец и танцьор, мечтател, разбивач на рекорди, писател, актьор, покорител на бокс-офиса и мислещ извън кутията. Той е Лей Занг - и ние подготвихме списанието заедно с него. Новото ни издание Лей Занг х tmrw  съдържа 100 страници ексклузивно Лей-съдържание, пълно с непоказвани кадри, образи от архива и проникновено интервю. Всяка от 100-те страници е подготвена съвместно лично с Лей - той "си е същият от 24 год." (‘standing firm at 24’) и сега - на 28 той се объща към tmrw."

Off Topic

LAY is the first-ever Asian artist to have a bespoke issue with us.

He’s a band member and a solo star, a singer and a dancer, a dreamer, a record-breaker, a writer, an actor, a box-office smasher and out-of-the-box thinker. He’s Lay Zhang – and we’ve curated a magazine with him. Our new Lay Zhang x tmrw edition features 100 pages of exclusive LAY content, packed full of unseen snaps, archive imagery and an in-depth interview. Every (100% recycled) page is curated and made with LAY himself – he was ‘standing firm at 24’, now, at 28, he’s looking to tmrw.


 

88884de547b68291.jpg

 

Edit. Сега това честно ли е? Сайтът на списанието крашва 2 часа след излизане на новината. :D

bc76cf0850ef9ad1.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...