Jump to content

EXO


Recommended Posts

 

On 6/29/2019 at 6:41 PM, kandala said:

 

D-PGHuxWkAArdkA.jpg
 

 

Попадала бях на някакви отразявания на това височайшо посещение в Корея на президенството на US с участието на EXO, но днес YT ми поднесе видео, което не бях гледала до момента и е суууперско!  :yes: Хем изчерпателно, хем забавно, хем с английски надписи като усмихващи коментари :panda-145: Разгледах назад и понеже не го виждам, го пускам сега. Чудничко е! И даже много разсмиващо в началото! :es:
 

 

А снимката по-горе ме подсеща за разказа на Сехун (ок 0:08 сигурно точно това обяснява ), че тъкмо си е бил наранил мекото на дланта отдолу и с ужас си мислел как Тръмп ще му я стисне с всичка сила при визитата и той ще се сгърчи от болка, но като дошъл моментът, някак успяло да се случи всичко така добре и набързо, че не го заболяло :) 

 

------------------------

 

И една хубава новина се върти от три дни по ФБ стената ми – списанието на Bakhyunie W Korea за месец Май се продавало като топъл хляб в  logo_chart.png

и днес вече мина и задмина всичко каквото се е продавало добре до момента при тях. След него на 2, 3 и 4 място in total sales са момичетата от BlackPink, а на 5-та позиция е Сехун с изданието Marie claire за юли 2017 г. В листата им топ 100 членове на EXO присъстват над 20 пъти  :wub:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И я какви още клипчета имали на този канал с видеото от посещението на Тръмп.

Урок по корейски с примери от песни на Red Velvet и EXO: 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Леле, вижте на какво попаднах.
#EXO зайци и DB5K. 

 

И като сме/съм на вълна сънбета, ето и  "речите" при едновременното награждаване на EXO и Super Junior на ААА 2017. :rofl:
(Обичам ги тия ...найсе души)

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 hours ago, kandala said:

Излезе видеото на песента Love You More на Steve Aoki ft. Lay and will.i.am. 

 

 

Ох, че красиво красиво!!!
Идеално семпло! Някои песни са много по-атрактивни точно така направени - без нищо излишно <3 

И ми е толкова жалко, че Лей вече не е с EXO, въпреки чв уж е..., ама го няма на практика...

Истината е, че поотделно все ми липсва нещо – няма го това богатсвтво на звучене от съчетанието на уникалните им красиви тембъри.  То нежно, то плътно, то кристално, то хрипкаво... ВСИЧКО имат, когато са заедно. И всичките са  като дечица мили и прекрасни. :wub::wub::wub:   EXO forever, пу :panda-145:  

 

И понеже тъкмо се размеквах с Promise от EXO Planet # 2 The EXO'luXion in Japan и викам да ви поканя да си поподсмърчате заедно с мен :blink: 
 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@Ralie Blag, в началото, когато се влюбих в EXO, първите дни, си казвах, че са страхотни като група, но едва ли ще са добри като соло изпълнители. Някак ми се струваше, че нещо им липсва, че няма да изпълват сцената. Вече не мисля така. 

Всеки от тях свети със своя светлина и най-хубавото е именно, че са толкова различни, а когато са заедно са цяла вселена. Самият Сухо казва: "EXO блестят най-силно, когато са заедно." 

И като споменах вселена, да кажа, че днес цял ден съм на албума им Universe и го слушам в екстаз, особено Lights Out (знаете ли, че текста е на Чен?), която заедно със заглавната се очертава да ми е любимата. А коя е вашата? 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

2 hours ago, kandala said:

И като споменах вселена, да кажа, че днес цял ден съм на албума им Universe и го слушам в екстаз, особено Lights Out (знаете ли, че текста е на Чен?), която заедно със заглавната се очертава да ми е любимата. А коя е вашата? 

 

 

:wub::wub::wub:

 
На въпроса – направо е със свръхповишена трудност. Ако трябва да отмятам в анкета, сигурно ще избера Unverse, защото обожавам визуалната стилистика на тази песен... Иначе без видео ще се спра на Been Through най-вероятно, защото най-често нея си въртях като открих албума. Но то има ли някоя, дето да не се двоумя да посоча... Fall и Stay също са ми в топ-топ любимите бавни песни...  :wub:

 

Нещо смешно за лека нощ – за весели сънища или усмихнат ден утре :) 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1-ви епизод на риалито на Лей в което ще избере най-добрите 9 души, които ще продуцира (?) като "най-добрата" айлъл група на Китай.
Джаксън от GOT7 участва като ментор. 
Всъщност това е сезон 1, сега попаднах на него с англ. субки. Излъчването е било януари - април 2018, а формираната група се е казвала "Nine Percent", вече разформирована. Мислех, че е новото риалити в което участва, че все не мога да му хвана спатиите на Лей какво и кога точно снима - все попадам на неща без субки, а когато излязат то вече с нещо ново се занимава. :blink:

Off Topic

 

 

 

А това е нещо много специално.
Спомняте ли си мениджъра за един ден Чанг Сонг Гю? По-долу е клипът на песен, която той изпълнява заедно с И Хе Ри (ако не бъркам тя е от Davichi?).
Продуценти на видеото са Чаньол и MQ. Браво на момчето ни! :)

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Индонезийската банда D'Masiv изпълни кавър на песента на Сухо Let's Love. Казват, че групата е доста популярна, може би една от най-известните в страната , което спомага за промотирането на #EXO и к-попа като цяло. SM изпратиха подарък на Риан - вокала, който казва, че това е първият му мърч на групата.

 

Off Topic

 

 


И поредна фен-среща на лидера, този път във VLIVE, но платената част. Усмивка.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не искам да прекалявам, наистина. Обаче как да не споделя това (и онова) изпълнение? То е от участието на Сухо в Yoo Hee Yeol's Sketchbook, което е едно от най-уважаваните предавания в Корея, като есенцията са живите изпълнения на гостите, които често са придружавани с жива музика от банди и оркестри.
Освен музиката обаче, на мен ми е интересно и изражението на Джунмьон след края на песента. :D

Фен ни е превел какво казва Сухо в началото, разигравайки сцена от мюзикъла: "Кой направи лицето ми такова? Направи го един от вас, благородниците. Но знаете ли кой ме излекува и ме кара да живея? Това са EXO-L." (срамежлива усмивка)

 

В разговора казва още: "Щастлив съм, че имах възможност да дебютирам с EXO и че срещнах EXO-Ls. Аз не съм специален човек, а човек със специална работа, така мисля. Искам да бъда артист, който пее и играе с искреност."
А това е кавърът, който е изпълнил - Vain Hope на Nell.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Плачаааа, късно видях, че Джонгде ще има онлайн концерт днес в 20 часа  корейско време. Такава възможност, а да я изпусна:cry:

 

 Не, че някога съм си купувала и съм присъствала на такова събитие, и не знам дали въобще съм можела, ама....:cry:

Дано после да се намери за гледане някъде.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това е онлайн концерт организиран от фенове. Три часа песни на Чен, излъчващи се на една (непозната за мен) уеб платформа. И аз съм там, и аз стримвам. :)

На 26.04 ще има подобно събитие - онлайн концерт на #EXO, организиран от фенове, в Туитър. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да ви споделя тази много добре направена акапелна еволюция на песните на EXO..Не пеят само главните песни от завръщанията.

Много са добри младежите и са нещо като  Pentatonix

Ще дам листа на песните, които пеят:

Off Topic

(0:02) MAMA (0:13) HISTORY (0:31) MACHINE (0:40) PETER PAN (0:57) BABY DON'T CRY (1:03) BABY (1:08) DON'T GO (1:11) GROWL (1:45) THUNDER (1:53) OVERDOSE (2:18) MOONLIGHT (2:26) CALL ME BABY (2:35) LOVE ME RIGHT (2:52) TENDER LOVE (2:54) UNFAIR (2:59) EL DORADO (3:11) PROMISE (3:29) HEY MAMA (3:33) LOTTO (3:41) MONSTER (3:54) LUCKY ONE (4:14) DANCING KING (4:32) UNIVERSE (4:45) POWER (4:53) KOKOBOP (5:05) LOVE SHOT (5:20) BLOOMING DAY (5:29) TEMPO (5:37) OBSESSION (5:49) LETS LOVE

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали пък Чаньол, Сехун и Геко не работят по втория албум на EXO-SC? 

 
Това по-горе е от новосъздадения ТикТок акаунт на Сехун - @iamsehun, но забелязах, че не сме уважили акаунта на Лей - @lay zhang_1007. Ето и от него нещо: Lay on TikTok

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Baekhyun се подготвя да се завърне като солов изпълнител!

Че и потвърдено вече от SM. Тая пролет цъфти от завръщания.

Аз съм доволна...:panda-145::es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...