Jump to content

EXO


Recommended Posts

Новата OST балада на Бекюн  'My Love', Romantic Doctor OST 1

Зачетох се както обикновено в коментарите под лирик видеото, за да се насладя на споделеното усещане за въздействието на гласа му...  Ако има някой, който може да донесе мир на планетата само с гласа си, то това е Бекюни... Не знам как го прави, но сякаш лекува и успокоява ума и душата от всяка нехармоничност и ги отнася отнася все по-дслеч от Земята <3  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 8/16/2014 at 8:29 AM, Rie said:

Видеото с Чан Йол от вчерашният първи епизод на EXO 90:2014. Парчето е на група H.O.T и се казва Hope. Наистина римейкът е много добър, защото чух оригинала, но той не ми хареса като това, което чух тук. Щом пее Ким Джонг Де, друго е.
 

 

 


Изгледах целият епизод.

Добре, че бяха момчетата, които подготвят за дебют като част от новата SM Ent. група.
Да споделя малко повече за новите момчета, защото показаха пет от тях в първи епизод на EXO 90:2014, а някои от тях и аз вече бях виждала....
Ясно е, че новата SM Ent-група този път поне ще е с малко на брой момчета, а не с някаква (отново) безумна бройка. ...

 

 

"Ясно е, че новата SM Ent-група този път поне ще е с малко на брой момчета, а не с някаква (отново) безумна бройка."
За NCT иде реч!! :es:
:D Като знаем сега каква е бройката и като прочетох това - изненадата е голяма... НЯМА ТАКАВА БРОЙКА брат, Limitless е  :inlove: Ама изненадват ли с нови концепции, ъм! Не спирам да ахкам, честно казано, откакто се заех да изследвам цялото творчество на SME... то просто край нямат изненадите... 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 6 часа, Ralie Blag написа:

  Ако има някой, който може да донесе мир на планетата само с гласа си, то това е Бекюни... Не знам как го прави, но сякаш лекува и успокоява ума и душата от всяка нехармоничност и ги отнася отнася все по-дслеч от Земята <3  

И аз съм на това мнение, ама за гласа на Джонг Де:D. Направо ме отнася в Космоса...Макар, че и Беки и Д.О. ми харесват много.:wub: Абе, всички от ЕХО са страхотни!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

On 1/10/2020 at 12:16 PM, cucyta said:

И аз съм на това мнение, ама за гласа на Джонг Де:D. Направо ме отнася в Космоса...Макар, че и Беки и Д.О. ми харесват много.:wub: Абе, всички от ЕХО са страхотни!

 

 

Вокалната Света троица :) 
Чен и Баек са ми любимото дуо - не знам как го правят, но където и да пеят по ТВ програмите заедно... просто разтапят... И Дио е трепач, разбира се, както и всички останали... Рап-линията им е... неповторима :) Само Лукас от NCT/WayV ми звучи като тях...  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забавни снимки от Новогодишните концерти на EXO – Сухо и Бекюни като Ин и Янг в корейския флаг, че и обичайните им микрофони идват в синхрон :inlove:

 

Suho-Baek-1.jpeg

Suho-Baek-2.jpeg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между рождения ден на DO, вчера :), и утрешният на Кай, на дата 13.01.2019 г., понеделник, осъмнахме с новина от Чен. 

Чен има приятелка, за която предстои да се ожени в тесен семеен кръг, а освен това очакват и дете. 

Всичките EXO-L сме в шок, но и щастливи. 

Феновете подкрепят Чен и приятелката му, която е обикновено момиче, не от развлекателната индустрия. 

Аз лично много се радвам. 

Желая им щастие!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей на това му се казва новина....

Която, нямаше да е толкова изненадваща, ако при тях човек можеше нормално да си съобщи, че си има момиче, а не да се страхува от реакцията и затова да се премълчава.

Но нищо де, то пък тогава нямаше да е толкова шокиращо всичко. Аз точно така се почувствах, когато го видях, даже точно от тук научих новината...:o

"Това пък откъде дойде?"  Но много се радвам. Първото бебе на Ексо. Всички ще си го обичат много....:wub:

Надявам се и феновете.

Ей бе, тихите води са най-опасните лимонки. Да знаете. Браво на Чен.

Само за едно ми е гадно. Че още не е влизал в казармата и като му дойде реда, ще пропусне почти две години от живота с детето си...

 

Ето и писмото, което е написал той към феновете:

Off Topic

 

Здравейте, това е Чен.

Пиша това, защото имам какво да кажа на нашите фенове. Не знам как да започна това и съм много нервен. Въпреки че тези думи не са достатъчни, аз пиша това писмо, защото искам първо да кажа на нашите фенове, които ни дадоха толкова много любов.

Имам приятелка, с която искам да прекарам остатъка от живота си. Бях притеснен и загрижен за ситуациите, които биха възникнали в резултат на това решение, но бях обсъждал с агенцията и нашите членове, защото исках да съобщя новината поне малко по-рано, за да не ви изненадам с внезапната новина.

Тогава ми дойде благословия. Аз също се изумявам, тъй като не мога да направя това, което бях планирал с агенцията и членовете, но тази благословия ми даде повече сила.

Не можех да губя повече време да мисля за това кога или как да обявя това, така че събрах смелостта си.

Наистина съм благодарен на членовете ми, че искрено ме поздравиха, след като чух тази новина, и дълбоко благодаря на нашите фенове, че ми изпратиха толкова много незаслужаваща любов.

Никога няма да забравя това чувство на благодарност, направете всичко възможно на моето място, без да се променяте, и да върнете любовта, която сте ми дали.

Благодаря Ви винаги.

 

Източник: :click:

 

Допълвам: Досега четох коментари, радвам се, че нито един лош не видях. Да, повечето хора са шокирани. Но има и такива, които всъщност са знаели, че е имал връзка, както те казват не е било тайна за EXO-L. Още през 2016 г. се е чуло за това и дори е имало снимки /не са се криели въобще според техните думи, което не мисля, че е точно така, като знам колко им е трудно на звездите там да имат връзки/. Както и да е, споделям това, което прочетох, дали е вярно не знам, също и дали въобще става въпрос за същото момиче. Но ако е тя, 4 години връзка си е наистина сериозна работа...

А, и още нещо прочетох. Хората се радват, че лично им е съобщил новината, а не всичко да излиза наяве от Диспач.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Покрай лични случки и "социалните" такива, не успях да отбележа рождения ден на най-любимото ми същество от EXO - DO.
Да ни е жив и здрав! Мисля си го, чакам си го.
Очаквам с нетърпение завръщането му и новите проекти, с които ще се заеме в и извън групата.

 

А (вече днес), на 14.01 още едно от слънчицата ни има рожден ден.
Прекрасният Кай - човекът-сърце.
(Честно казано, какъвто ни е любвеобилен, от него очаквах най-ранен брак. :D)
Да е жив и здрав и той, и все такъв раздаващ се! Безценен е!

 

Покрай новините около Чен и тази, че Чаньол бил закупил 5-етажна сграда, попаднах на туит: "EXO си купиха къщи, започнаха да се женят, деца да имат. Пораснахме вече." Стана ми едно мило.

Да, пораснаха момчетата, превърнаха се в разкошни мъже и от сърце им пожелавам да намерят щастието си и извън сцената.
А на рождениците отново честито! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами да. Чен отнесе и лошото. Човека ще си има дете, а така наречените "фенове", чак поискаха той да напусне групата. Е това не го разбирам. И не искам, всъщност...

Дано не чете простотиите им и не се вкисва от тях. Но пък тези, които го обичат вижте какви красоти вече са сътворили...Само такива неща да вижда.

82847679-3013163268718005-66861378020080 82788809-3013163338717998-36828609050050

Сладурско, а? :panda-145:  А и хаштага #엑소지켜 (Пазете EXO) се вихри в негова подрепа......

 

Да идем и при рожденика...Дето е така близо до нашата държава и си се разхожда из улиците на Милано. Е по-скоро на Gucci Fall Winter 2020 Men’s Fashion Show.

И колко хаштага по двата повода...

#HappyKaiDay    #OurHappinessKAI    #2020KAIDAY

#KaiAtGucciFW    #GucciFW20

 
EOPa-Hkp-VUAEj-GHD.jpg EOPd-Cve-UEAMNQfc.jpg

 

Off Topic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лукас от NCT / SuperM в лайв в инсаграм е поздравил Кай за РД-то....

Off Topic

 

 

 

Самия Кай също е имал лайв в инстаграм. Благодари на феновете за евента, който бяха приготвили за него на Гучи шоуто, заедно с банерите. Към края на лайва се чува  как феновете му пеят Честит Рожден Ден...:wub:

Off Topic

 

 

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно заради гадните коментари днес не влизам в Lysn. Не ми побира главата каква е тази фенска "любов", какво е това чудо. 

От друга страна, никога не съм се радвала, че новина с EXO в заглавието, вече се смъква в класациите. :swoon:

 

Нещо по-приятно споделям. 

Кратко видео от новия сезон на "The Man Who Laughs", в главната роля - Сухо. Ми много ни е талантлив лидерът. 

А от 17.01 Viki започва излъчване на уеб сериала с него "How are your bread" където играе ролята на сладкар/хлебар (?). Не знаех за това, сериалът е сниман 2016 г., но поради някаква причина не е излъчен. Ще видим, ще видим как е. 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трусовете на EXO планетата продължават. Keris (корейските фенове) са изпратили петиция до SM за изключването на Чен от групата. Грозни думи, плитка любов, егоизъм. Това виждам аз в тази "петиция", която ми прилича по-скоро на заплаха. Пишат, че очакват отговор от SM до 18.01 и след това ще предприемат действия срещу групата. 

Off Topic

 

 

Четейки в Lysn започвам да се плаща. Да, ние, международните фенове пишем, изявяваме подкрепа, но EXO са корейци. Те живеят в тази среда, зависят от нея. Вярвам, че са силни - както членовете, така и екипът зад тях. Вярвам, че както успяват да създават тренд в музиката, така могат да бъдат новатори и в социален план, да обърнат нещата в стъпка към очовечаването на айдълите сред к-нетизените, както Чаньол е поел натам с NNG студиото, D. O.  с игнориране на sns, а сега Чен с брак и дете... 

Моля се само ТЕ да си повярват! 

 

А вчера Сухо постна в Инста сторито си снимка с надпис: "На етап сме в който думите не са необходими, един жест е достатъчен." Жестът е знака на EXO-L и върви с думите EXO Saranghaja (EXO-нека се обичаме) 

И за разведряване на обстановката - очакваното интервю с IHeartRadio с англ. субтитри. 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Част от корейските ACE-членове (официалният фен клуб на EXO) са изпратили до SM петиция за изключването на Чен от групата и ако нямат отговор до 18.01, то на следващия ден (19.01), ще протестират пред сградата на компаниятата. Вървят хаштагове, събират средства... 

Някъде из форума, да, в темата на Чо Джин Мо, мернах да казват, че фенщината е отрова или нещо подобно. За съжаление отчасти ще се съглася. Както всичко  прекалено и фенството може да се превърне в нещо грозно и вредно. Жалко е, защото съм свидетел и на много хубави неща, които се случват именно заради и от феновете, но както обикновено лошото е по-шумно. :( 

Ние, международните фенове, няма какво толкова да направим освен да говорим и изразяваме подкрепата си за Чен и групата. Който мисли, че си заслужава да подкрепи Джонгде може да ползва хаштаговете по-долу. 

 

Иначе красотичките ни продължават да радват света и модните събития с присъствието си. 

Сехун в Париж за W Korea.

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И пряко от мястото на събитието - протест пред сградата на SM изискващ "оттеглянето" на Чен от #EXO.

На протеста присъстват не повече от... 20-ина души? Това, което виждате отпред са мърч и албуми на Чен, които не искат вече и предполагам, че после ритуално ще ги изхвърлят. 

А каква кампания се вихри в Туитър, в подкрепа на Чен и групата, може само да ме радва. От всякакви хора - от други фендъми, такива, които не са кой знае какви фенове на к-попа, но подкрепят правото на избор и личен живот. 

Както някой писа - има къде къде по-сериозни неща за които да се изразява позиция и да се протестира, те тръгнали срещу нечие лично щастие да го правят. Акъл-море... 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Как започнахме този понеделник? 

С нова песен към драмата Dr. Romantic, в изпълнение на супер успешния дует Чаньол и Пънч. 

 

А буквално преди час ни зарадваха с новината за нова колаборация - Dynamic Duo f.t Chen. Очакваме песента на 23.01. :es:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента на Чаньол и MQ, продуцирана от тяхното студио NNG - Slow Walk. Мноооого е сладурска, харесва ми. 

 

А преди минути излезе и новата съвместна песен на Чен и Dynamic Duo. Красота. 

 

Накрая новина от вчера (за която ще потърся официално потвърждение). 

Бекхьон с 2-ри мини албум февруари. 

Кеф. :es:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...