Jump to content

EXO


Recommended Posts

Още снимки, вече и самостоятелни. Снимки, снимки, да ти стане лошо от снимки, сигурно отново ще има и фотокнига вътре в албума.
На Кьонг Су и Бекхьон са различни от останалите, а това означава, че има и на другите момчета, т.е от спортната серия с екипите, които предполагам също ще качат. Засега е само това.
Различни са, но и явно е от различните фотосесии, които са им направили.

Новата обща снимка

383c96bdbe9ad6c6.jpg

Самостоятелните им снимки. Ще ги пусна по възраст - от най-големия до най-малкия.

37189ee643d1d100.jpg

84cfb0c692799086.jpg

ef77835831bd8f0e.jpg

85ed212b6bccfc9d.jpg

68397639f6851269.jpg

5db05367f8f0903e.jpg

2acbde83812b3fdd.jpg

6fde810f8277a6a4.jpg

Защо трябваше точно той да е розов?!?! Не разбирам... Дано му пуснат и снимка с екипа.

92a02e0b0fd2435f.jpg



Започват с участията в музикалните предавания - на 4 юни на сцената на M! Countdown и продължават на 5 юни на Music Bank, на 6 юни на Music Core и на 7 юни на Инкигайо. На 12 и 13 юни са концертите им в Тайпе, така че за следващата седмица или ще запишат предварително участията си, или няма изобщо да имат сцени.
Чакам (надявам се) днес по някое време от SM Ent. да пуснат и видеотийзър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дам, целият фендъм води горещи спорове за тийзърите хаха. Tumblr гори :D Аз искам да кажа две неща:

1. Утре излиза новия брой на браво с плакат на EXO-K и статия за Бекхьон, Сухо и други к-поп групи. А в следващият брой е плакат нa EXO-M, пълния състав ( :( )

2. От SM направиха изявление, че Тао не е напуснал EXO,още водят дискусии с него, но няма да участва в "Love me right".

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да си продължа традицията аз от миналата година, когато винаги след концертите им споделях по няколко думи.
И двата дни в Шанхай минаха добре, нямаше големи издънки. Днес обаче Чанйол не танцува с останалите. Извини се, че не се чувствал добре, не може да танцува и за това стоя на едно столче отстрани.

Започнаха отново с концертите, а ще вървят и промоции в Корея, дано Чан не е само първият от няколко, които няма да издържат физически.
Изпълниха на мандарин и Promise. Най-после парчето композирано и написано от Ишин, ще е част от албума им. Много ми харесва. Чух го още на концертите през март в Сеул, но на корейски, а сега, като че ли и на мандарин ми звучи още по-добре. Лей и Чан са на рап-частите в парчето. За Чан казват, че се справил много добре, въпреки че е доста трудно да рапираш и на чужд език, особено пък мандарин.
Ето го изпълнението с превод и на английски. Рап Шин в действие.
Promise, главното Love My Right и още две са новите парчета, които ще бъдат добавени в преопакованият албум.

Джонг Ин издаде малко от хореографията на Love Me Right вчера. Пусна малкооо спойлери. Отново много танцувално, ще изкарат пак някой летен хит.
Танцът на макнетата, който аз лично наричам "В гьола", явно ще продължат да го изпълняват на всички концерти от новото турне. В Сеул, на първите концерти, Сехун се оплака, че водата е била много студена и са замръзнали на сцената.

Утре вече ще има повече информация, а и албумът ще е факт само след два дни, така че очаквaм с нетърпение това, което са ни подготвили. Интересно ми е как ще са разпределени сега частите им в албума. Дали ще оставят само тримата от ЕХО-М да си изнесат китайската версия или са добавили този вече Кьонг Су и Бексан... Все пак намаляха с още един човек и на това завръщане.
Ишин похвали всички, че учат сериозно мандарин. Джонг Де вече говори добре, дори в петък превежда в предаването, в което участва.

Малко снимки от фен-групите.

32a9efbe2137b3ad.jpg

e6220365dbefd755.jpg

b8d369e4f2acbe0b.jpg

 

d0bce2091b947c92.jpg

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да им имам аз на SM Ent. "големият" тийзър. Едно нищо. Само показват как са ги снимали.
Утре вечер, в полунощ корейско време, албумът трябва да е факт. Чудно е, че парчето все още не е изтекло, направо са за похвала този път.

Днес се върнаха от Шанхай, но без Ишин, който остана, защото има участие на 3 юни в града. Само да не стане отново корейците сами да изнасят промоциите, а той да продължи с работата си в Китай. Уж е от групата, но в последните промоции изобщо нямах усещането, че това е така.



И един страхотен кадър на Джонг Ин от концертите в Шанхай.

18348085175_e63b8df1d5_o.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видеото на Love Me Right излезе. Ще го изкоментирам подробно по-късно, а и искам да огледам всеки един поотделно как се представя.
Текстът на парчето този път е малко по-предизвикателен (като за техен текст), преведоха го по-рано през деня на английски.
Да отбележа, че освен Love Me Right и Promise (парчето композирано от Ишин), другите две нови парчета са First Love (всъщност то не е ново, пуснаха го преди два месеца като подарък за феновете, но след това бързо го изтриха от канала на SMTOWN) и Tender Love.
Албумът също вече е факт, но ще добавя по-късно и него.

Корейската версия



Китайската версия



Ето и обложката на преопакованият албум Love Me Right. Излиза както винаги в две версии - корейска и китайска, само че без отделни версии с всяко момче, както направиха с Call Me Baby. Слава Богу, защото и без това се охарчихме с първия албум.
Към всеки албум има и фотокнига (72 страници) и картичка с подпис от момчетата.

Корейската версия (в жълто)

ace1d9b95ce7be14.jpg

Китайската версия (в черно)

2a35a7af43aeea8b.jpg
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За парчето, честно казано, не е това, което очаквах или поне не е нещо, което са изкарвали досега. Допада ми, денс, танцувално, но не мога да кажа, че съм ууааау, много доволна. Love Me Right е дело отново на американските продуценти, с които работят, така че не се учудвам от звученето, а може би сега поне малко си обяснявам тази линия с униформите на американски футболисти, макар че...  не ми се връзва напълно.
За видеото - навързани различни сцени, малко ми е хаотично. Само да не бяха тези бели чорапи, с които са ги обули, избодоха ми очите. Никога досега не са били в този вид. Каква е тая мода...  
В кадрите със спорните униформи ми харесват най-много. Страхотни са.
Ишин можеше да разкопчее и последното копче, за да не му пречи, все пак сме виждали вече какво се крие отдолу, а и той го показа нагледно в събота и неделя и в Шанхай. Сехун, горкият ми той, любимото ми ненагледно макне - дали са му този път няколко части, но... зле е работата.
Джонг Ин отново много ми хареса, но и той си е винаги точен - танци, поведение пред камерата, всичко. Браво. Отново ме радва.

Относно албума - Love Me Right, Tender Love и Promise са записани заедно, т.е пеят всички - ЕХО-К и ЕХО-М. За първи път са ги събрали (не само за главното парче), в случая само 9. Останалите парчета + First Love са си както бяха, разделени на ЕХО-К и ЕХО-М + Тао. Китаецът фактически участва в албума, но не и в трите нови парчета.
Крайно време е според мен вече да ги съберат, но явно още отлагат.
Доволна съм, че Джонг Ин има много повече части в новите парчета, пее много повече. Останалите са си както винаги на ниво - Чанйол е страхотен и с рап-частите си на мандарин. Мога да си представя какво му е коствало.
Джонг Де - него няма нужда да го хваля. Той е голям винаги. Вокалната линия - огън.

Ето го и албумът за теглене (и двете версии на корейски и китайски)

EXO - LOVE ME RIGHT (The 2nd Album Repackage), June 3, 2015

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Песента на мен ми допада и то доста. Доста по-различна от Call me baby, и сякаш Love Me Right е повече мой стил...


Клипа няма много смисъл, но са хубави кадри хахахаха Момчетата изглеждат добре (без да броим чорапите хахаха), цветно, не са само в кутия, така че се ядва...


В китайската Джонг Де и Лей разбиват, но и в двете части Су ми обира точките. Това е песен точно за гласа на Зайко.


Хореографията, от малкото кадри изглежда лека и приятна, няма да е голямото тичане един след друг както при Бейбито.


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро е парчето, само че снощи бях наистина изненадана, като че ли не очаквах още сега да поемат в тази по-различна посока, макар че това си е определено един скок за тях. Очаквах по-скоро нещо в стил... как да го нарека... Growl Me Right, хаха.
Слушам я постоянно, но все пак мисля, че ако я бяха я изпълнили и на английски, би звучала още по-добре. Жалко, че още не са задобрели всички с произношението. Виж, Кьонг Су наистина би се справил, ако му я дадат само на него. Наистина е страхотен.
Винаги са ме радвали в музикално отношение и продължават да трупат позитиви.
Нямам търпение утре да ги видя на сцената на M! Cоuntdown.

Ето ти една муцка за Love Me Right. Милият той, много му беше неприятно, когато му сложиха костюма в двата дни в Шанхай, а и му се наложи да "лети" по сцената. Толкова беше щастлив, когато го свалиха, че си отдъхна с удоволствие.

578e1e3bf9e695b7.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много добра първа сценa днес на M! Countdown. Хореографията ми харесва, страхотно изпълнение и представяне от момчетата, само че с тези дрехи, с които бяха днес, не съм никак доволна. Някои се търпят, но Сухо беше върха с този костюм тип "корейски аджоши" и прическа като гъба. Страхотен Кьонг Су в самото начало на сцената им. Бонбон с физиономията, която вкара.  
Дано утре да изглеждат по съвсем различен начин.
Сухо беше днес и водещ на предаването с Кий, а на финал ми беше много приятно да видя SHINee (спечелиха и днес) и ЕХО, които се прегръщаха и танцуваха заедно на сцената.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля, че днес на Мюзик Банк видях Дрю Брийз, Пейтън Менинг, Аарън Роджърс и Том Брейди, хаха.
Момчетата бяха подготвили изненада за феновете, на път за записа на сцената им в музикалното предаване. Джонг Де обясни, че тъй като няма да имат възможност да танцуват със спортните униформи, са решили четирима от тях поне днес да влязат за малко в ролята на американски футболисти. Така или иначе униформите са част от линията им на това завръщане, както и част от видеото.
Джонг Де, Джонг Ин, Бек и Чан само се бяха преобразили като американски футболисти, но хьонговете, Кьонг Су и макнето - не. Сухо и макнето много им се радваха, докато Мин Сок и Кьонг Су бяха повече с изражение тип "Аз тези не ги познавам и не съм с тях", хаха.
Приятно бях изненадана, защото го направиха заради феновете, а това много ме радва. Рядко се случва да се поотпуснат и наистина да се забавляват, затова го оценявам.

95cb6e0a41388605.jpg

e8386fd9ec8cbcd8.jpg

bd6e589f31e894fc.jpg

4869ac6844e2c55f.jpg

1dea56c03564c390.jpg

06b445ede4c97fc9.jpg

967a250bb174f7b7.jpg

809f0569dfcb0f06.jpg

Сухо беше много доволен да гледа как децата му си играят, хаха.

d2b595eb3ac63aaf.jpg



https://www.youtube.com/watch?v=kbgVKVaoerM



Сцената им на Music Bank днес.

https://www.youtube.com/watch?v=xzP70WPKveQ


 
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хореографията им е много приятна, друго си е да са весели и усмихнати, а не да се правят на много cool.  :lol:  :lol: Най-хубави са със спортните униформи, костюмите с бели чорапи просто бъркат в здравето.... А мога да гледам началото на песента нон-стоп, заради сладката муцуна на Су хахаха Най-смешното за мен от вчерашният фенсървиз, беше музикалният съпровод избран от Сехунчик. Друго си е да гледаш футбол на фона на Paradise хахаххаа


Ето сцената от Music Core.



Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След като изгледах и двете версии на клипа и послушах достатъчно и четирите песни ,мога да кажа ,че страшно много ми хареса Love me right.Мелодията ,клипът и хореографията много ми допадна, хареса ми това че Сехун има повече части ,както и че момчетата се показаха в по-различна светлина ,определено за мен вървят нагоре и стават все по-добри.А пък Promise просто ми стана много любима от първото слушане.Много,много добра песен за мен  :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Радвам се, че парчето композирано от Ишин ти е харесало най-много. Promise е наистина много добро, а още по-хубаво е, че го изпълняват и всички заедно.

Първите му творби на Ишин не бяха нищо особено, но е похвално, че сега се е постарал.

 

little_angel, Хун е имал мисия, на него му е било казано да държи телефона и да пусне точно това парчето, хаха. Този път той няма никаква вина, хаха.

Ще сложа и видеото от профила на Чан. Чувам смеха на Хун и ми става още по-смешно. Джонг Ин дори залитна напред, от много приготовления за старта, хаха. Представям си как са го тренирали. Постарали са се обаче, дори начинът, по който държаха топката.

 

Много се радвам на всичките им сцени, защото се вижда, че пеят и танцуват с желание, а и са толкова усмихнати и позитивни. Усещам много повече настроение в тях, по-освободени са, а това пролича дори вчера с това, което направиха и за феновете.

Така ги искам и в предаванията - със спортните дрехи. С шлемовете и каските няма как да танцуват, но с белите панталони и тениските са супер, спортно облечени. Добре се бяха сетили днес на шапките на Хун, Шин и Мьон да бъде изписано "Love Me Right".

 

5d33213202b2b9d9.png

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой може ли да ми каже каква е тази вражда между Бенгчетата и Ексо? Попаднах и на това видео и много се ядосах на поведението им...егати... Чани ще им се кланя, а те...какво е това самочувствие....какво става, току що излезе и тази статия глупава...

 

Редактирано от bealonenomore
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако имаш да кажеш нещо за музиката на ЕХО, за албумите им, за всичко, което правят на сцена - го кажи, но ще те помоля да не се опитваш да създаваш интриги и да търсиш начин как само да се запишеш, цитирайки клюкарски и жълти издания като allkpop/ soompi и пр.
Враждата между ЕХО и ББ е само в болните мозъци на умопомрачени фенове, които дори не мога да нарека фенове, независимо дали са ЕХО-Л или феновете на ББ. Двете групи нямат абсолютно нищо общо, а това, което се случва сега с тях са единствено опити за създаване на напрежение и омраза.
С това се надявам да бях ясна. Няма да допусна в темата по никакъв начин да се говори за това, защото не е свързано с музиката им и това, което правят ЕХО.
Казвала съм го неведнъж - няма да допусна тя да се превърне в посмешище. Тук се говори/ пише единствено за ЕХО, музиката им и всичко, което правят момчетата.

Ще прощаваш, не те познавам, нито имам някакво отношение към теб, но този твой първи пост (в темата) го приемам точно като опит за създаване на интрига (а и идваш тук без да обелиш и дума за музиката им). Дано разбереш правилно и не се опиташ да продължиш.
Може да сме само две-три в тази тема, но говорим единствено за ЕХО и това, което правят.

И искам да кажа нещо по повод целия този опит за създаване на напрежение и омраза в Корея, а и между феновете на двете групи по цял свят.
На нито един истински фен на к-поп-а (като цяло) не му пука от тези опити за създаване на интриги. Един истински фен би се радвал на музиката на любимата си група и би ги подкрепил до край. Сигурна съм, че точно това искат и всички момчета от ЕХО.
Всички останали, които се пишат за "фенове" - не са фенове, а обикновени драскачи и хейтъри.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В страшна  грешка си! Харесвам и двете групи и просто зададох въпрос, дали реално се е случило нещо съществено, за да имат подобно отношение на бенговете към Чани! Какъв е този назидателен тон, който си позволяваш, само защото попитах и то за клип в тубата - показно е! :slap:  Цяла тирада глупости ми написа, че чак и интригант ме направи. И понеже пишеше доста адекватно за момчетата, съответно очаквах и такъв отговор! Благодаря все пак за него, но ще те помоля да не ми слагаш табела "драскач", хеле пък "хейтър", само заради едно видео, което ми направи впечатление! Благодаря ти за "топлото посрещане", продължавай спокойно да си ''драскаш'' сама, очевидно не е случайно! И няма какво изобщо да продължавам в тази тема с такъв човек срещу мен... Както каза, след като не ме познаваш - най - малко е липса на възпитание да си позволяваш обидни епитети! Очевидно има и тук "незряла фенщина"...не само в Корея!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За всички фенове на ЕХО и к-поп-ът като цяло, които не се вълнуват от съперничеството между различните групи и четат тази тема единствено, защото се интересуват oт новини и всичко свързано с музиката на момчетата - черпя ви виртуално с един сладолед от Лидера (той е бонус).

db81a699138d173f.jpg

Да споделя, че днес записаха участието си в Yoо Hee Yeol's Sketchbook (за първи път от дебюта им).
Участията им в музикалните предавания продължават, но ще има промяна в програмата им, защото летят в четвъртък за Тайпе, за новите два концерта от турнето The EXOluXion.
Друго интересно тези дни няма около тях. Всички момчета са здрави, макар изморени и много сънливи (което личи от снимките и клиповете, които феновете качват с тях). Повечето си носят и маските (с този вирус в Корея стана притеснително тези дни). Самите момчета предупреждават феновете да не рискуват със здравето си, а да се пазят и почиват повече.

Слагам и сцената им от Инкигайо в неделя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Голям проблем стана с този MERS, отлагат фен-срещи, концерти, аз се чудя дали няма да спрат и музикалните, или ще ги оставят без публика....

Те имат ли предвидени фен-срещи за промоции на рипакиджа? Може би и да са мислели да правят, сега няма да рискуват....

 

След като получих потвърждение за това колко е заразителна песента, от човек който не е фен, но все пак призна че си тананика Love me right цяла сутрин, съм съвсем сигурна че тази ми е по-любима от Call me baby. :D

 

Ето и екстра кадрите, които пуснаха с Чен и Баози и опасното трио - Сехун, Кай & Чанйол...

 

 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не, нямат предвидени фен-срещи. Сега е много по-спокойно, нямат и засега участия в радиопредаванията, а и очевидно с вируса, който върлува в Корея, може наистина да не рискуват с феновете и да снимат без тях. Не е шега... Гледам новините, притеснително е.

Тези промоции вървят по-спокойно за тях, а и така трябва да е, все пак само до преди месец бяха на сцена и ги влачиха къде ли не.

 

Добре, че сложи клиповете-бонус, които пуснаха от SM Ent.

Макнетата са голяма работа. Нали се сещаш за онзи лукав поглед на Инчон, хаха, винаги готов да измисли някоя пакост, а и като са двамата с Джонг Ин - става страшно.

 

2bd45d4c1f218877.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първа победа за Love Me Right днес на Show Champion.

Да им е честито. Нямаха сцена, а и те много рядко участват в това музикално предаване.

 

Да споделя, че участието им в Yoo Hee Yeol's Sketchbook ще се излъчи този петък (12 юни) по KBS.

Днес трябваше да имат участие на концерт в Пусан, но той е отложен заради проблемите с вируса в Корея.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...